De Beste Tandartsverzekering van 2020? Vergelijken kan hier voor de goedkoopste alternatief!

[tcb-script src=”https://code.komparu.com/6bWSx”][/tcb-script]

Wanneer je een zorgverzekering afsluit, dan is het in veel gevallen zo dat de kosten voor de tandarts niet automatisch worden gedekt. Het is echter belangrijk om toch een tandartsverzekering af te sluiten, omdat een goede mondhygiëne belangrijk is. Je ziet er niet alleen beter uit wanneer je een goed gebit hebt, maar je adem ruikt ook frisser. Met een goede mondhygiëne, gezonde tanden en een frisse adem, is menselijk contact aangenamer, voor zowel jou als degenen met wie je in contact bent. Wil je daarom de beste tandartsverzekering afsluiten? Dan is het belangrijk om de opties van de verschillende tandartsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Wij helpen je hierbij. In dit artikel vind je namelijk een lijst met de 10 beste verzekeraars. Wij vertellen je over de tandartsverzekering die elke verzekeraar aanbiedt, zodat je de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften kunt uitkiezen.

Beste tandartsverzekering in 2020

In de onderstaande tabel zie je een lijst met verzekeraars die tandartsverzekeringen aanbieden. Door de reviews over de verschillende verzekeringen te lezen, kun je de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften uitkiezen.

 Zorgverzekering 
1.
OhraMeer info »
2.
AnderzorgMeer info »
3.
PNOzorgMeer info »
4.
FBTOMeer info »
5.
MenzisMeer info »
6.
UnivéMeer info »
7.DitzoMeer info »
8.Zilveren Kruis AchmeaMeer info »
9.BewuztMeer info »
10.VGZMeer info »

1. Ohra tandartsverzekering

Ohra tandartsverzekeringAls je op zoek bent naar de beste tandartsverzekering, dan is het belangrijk om na te gaan op welke manier je de verzekering kunt afsluiten. Bij sommige verzekeraars is een tandartsverzekering namelijk alleen mogelijk wanneer je een basiszorgverzekering bij hen hebt afgesloten. De tandartsverzekering wordt dan in de vorm van een aanvullende module aangeboden. Er zijn echter ook verzekeraars die tandartsverzekeringen apart aanbieden. Vind je het belangrijk dat de tandartsverzekering van jouw dromen een verzekering is die goed past bij je persoonlijke behoeften? Dan is de Ohra verzekering wellicht de beste tandartsverzekering voor jou. Bij deze verzekering heb je namelijk vrije zorgkeuze. Je kunt dus gemakkelijk zelf kiezen welke tandarts of mondhygiënist je kiest. Daarnaast zijn er verschillende pakketten waar je voor kunt kiezen.

Wanneer je de Ohra tandartsverzekering afsluit, dan heb je keuze uit 3 pakketten. Het goedkoopste pakket is Ohra Tand Sterk. Dit verzekeringspakket is speciaal ontworpen voor mensen met “sterke” tanden, die wat minder behoefte hebben aan een uitgebreide verzekering. De verzekering is voornamelijk bestemd voor check-ups, omdat je met een “sterk gebit” niet vaak naar de tandarts hoeft te gaan. Heb je regelmatig tandheelkundige behandelingen nodig, dan kun je liever voor de Ohra Tandengaaf 250 of Ohra Tandengaaf 500 verzekering kiezen. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, gaat de 500 verzekering gepaard met de hoogste premie. Er geldt ook een uitgebreidere en hogere dekking. De premie voor deze uitgebreide tandartsverzekering bedraagt 29,78 euro. Je behandelingen worden voor 100% vergoed, tot een maximaal bedrag van 500 euro per jaar.

Kenmerken van de Ohra tandartsverzekering:

 • Je kunt kiezen voor een pakket aan de hand van je persoonlijke behoefte.
 • Als je een “sterk” gebit hebt en niet vaak naar de tandarts hoeft, geldt er een premie van slechts 9,55 euro per maand.
 • Onder de vergoedingen valt onder andere de controle van je gebit, het vullen van gaatjes, gebitsreiniging en verdoving.
 • Behandelingen tot maximaal 500 euro per jaar worden vergoed wanneer je kiest voor de Ohra Tandengaaf 500 verzekering.

2. Anderzorg tandartsverzekering

Anderzorg tandartsverzekeringZoek je naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften? Dan dien je eerst na te gaan of de verzekeraar waar je de verzekering afsluit, een aparte tandartsverzekering aanbiedt of een tandartsverzekering als aanvullende dekking. In sommige gevallen biedt de verzekeraar beide mogelijkheden aan. Wij kennen een verzekeraar die deze 2 opties aanbiedt. Als je kiest voor de Anderzorg tandartsverzekering, dan kies je wellicht voor de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften. Wanneer je namelijk deze verzekering afsluit, dan wordt er een onderscheid gemaakt tussen mensen van onder de 18 en ouder dan 18 jaar. De dekking van de basisverzekering tandheelkunde is zeer uitgebreid voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar. Echter, als je wat ouder bent, dan is het misschien nodig om te kiezen voor een basis tandheelkundeverzekering in combinatie met een aanvullende verzekering.

Als je ouder dan 18 jaar bent en je sluit de basis tandartsverzekering van Anderzorg af, dan worden de kosten voor chirurgische tandheelkundige hulp door een kaakchirurg vergoed. Denk hierbij ook aan de kosten voor het röntgenonderzoek dat bij de behandeling hoort. Als je ouder bent dan 22 jaar en je je snij- of hoektanden voor je 18e hebt verloren door een ongeluk, dan vergoedt Anderzorg het vervangen van je blijvende snij- en hoektanden met kronen of implantaten. Er wordt ook betaald voor uitneembare volledige protheses voor de boven- of onderkaak. Andere tandheelkundige kosten worden alleen vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Er zijn als aanvullende tandartsverzekering 2 pakketten beschikbaar, die niet gepaard gaan met een eigen risico. Het duurdere pakket, met een maandelijkse premie van 29,95 euro vergoedt tandheelkundige behandelingen voor 100%, tot een maximumbedrag van 500 euro.

Kenmerken van de Anderzorg tandartsverzekering:

 • Je hebt de keuze uit 2 aanvullende tandartsverzekeringen.
 • Er wordt een onderscheid gemaakt tussen verzekerden onder of juist boven de 18 jaar.
 • Als je jonger bent dan 18 jaar, dan geldt er bij de basis tandartsverzekering een uitgebreide dekking.

3. PNOzorg tandartsverzekering

PNOzorg tandartsverzekeringBen je op zoek naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften? Is de ideale verzekering voor jou een verzekering waarbij tandheelkundige hulp een deel uitmaakt van de basisverzekering? Dan is de PNOzorg tandartsverzekering wellicht de beste tandartsverzekering voor jou. Deze verzekeraar dekt namelijk de kosten voor tandheelkundige hulp voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. De kinderen krijgen bovendien de meest uitgebreide aanvullende tandartsverzekering van 1 van de ouders. Als je 18 jaar bent of ouder dan kun je niet meer rekenen op alleen je basiszorgverzekering. Deze dekt namelijk geen tandheelkundige behandelingen voor mensen vanaf 18 jaar. De verzekeraar biedt echter wel een aparte, aanvullende tandartsverzekering aan. Je moet dus eerst een basisverzekering aansluiten bij deze verzekeraar om vervolgens de tandartsverzekering als aanvullende verzekering af te sluiten.

Wanneer je kiest voor de aanvullende tandartsverzekering van PNOzorg, dan heb je keuze uit maar liefst 4 verschillende pakketten. Verwacht je weinig kosten, omdat je misschien een gezond gebit hebt, dan kun je kiezen voor de Tandarts Start verzekering van 13,40 euro per maand. Neem je liever minder risico en vind je een iets uitgebreidere dekking daarom belangrijk, dan kun je kiezen voor de Tandarts Standaard verzekering. Deze kost je 24,25 euro per maand. Als je helemaal geen verrassingen wil hebben die te maken hebben met je gebit, dan kun je kiezen voor de Tandarts Extra verzekering met een premie van 37,50 euro per maand. Met het Tandarts Compleet pakket, geldt er dat je kiest voor maximale zekerheid. Deze verzekering heeft de hoogste premie van 48,95 euro per maand, maar gaat ook gepaard met de hoogste en meest uitgebreide dekking.

Kenmerken van de PNOzorg tandartsverzekering:

 • De tandartsverzekering voor mensen jonger dan 18 jaar zit in de basiszorgverzekering.
 • Als je ouder bent dan 18 jaar, dan sluit je de tandartsverzekering af in de vorm van een aanvullende verzekering.
 • De aanvullende tandartsverzekering biedt je keuze uit 4 verschillende pakketten.

4. FBTO tandartsverzekering

FBTO tandartsverzekeringAls je op zoek gaat naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften, dan is het altijd belangrijk om na te gaan met welke verzekeraar je het liefst samenwerkt. In veel gevallen wordt de tandheelkundige verzekering namelijk als aanvullende module aangeboden. Op zich is dit geen probleem. Er kan wel een probleem ontstaan als je je basisverzekering bij 1 verzekeraar hebt afgesloten, maar je je tandartsverzekering ergens anders wil afsluiten. Bij FBTO bijvoorbeeld, wordt de tandheelkundige verzekering aangeboden als een aanvullende module. Het is dus belangrijk dat je ook je basisverzekering bij hen afsluit. De basisverzekering vul je namelijk aan met de module Tand, die ervoor zorgt dat je jezelf verzekert voor de tandarts en mondhygiënist. De basisverzekering alleen vergoedt namelijk de meeste kosten voor tandzorg niet.

Wanneer je bij FBTO kiest voor de module Tand, dan heb je wellicht gekozen voor de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften. Deze module vergoedt namelijk niet alleen tandartscontrole en mondhygiëne, maar ook een aantal andere tandheelkundige behandelingen. De maximale vergoeding per kalenderjaar kun je zelf kiezen. De mogelijkheden die je hebt, zijn: 250 euro, 500 euro of 750 euro. Wanneer je voor het gepaste pakket hebt gekozen, dan wordt je nota voor 100% vergoed, totdat de maximale vergoeding per kalenderjaar is bereikt. Bij sommige verzekeraars worden de kosten slechts gedeeltelijk vergoed. Hier blinkt FBTO uit, omdat zij maximaal de wettelijke tarieven die door de NZa zijn vastgesteld vergoeden. Enkele behandelingen die door de tandartsverzekering van FBTO worden gedekt, zijn het weghalen van tandsteen, behandelingen van het tandvlees en kosten voor implantaten.

Kenmerken van de FBTO tandartsverzekering:

 • De FBTO tandartsverzekering wordt aangeboden als aanvullende dekking.
 • Je bepaalt zelf tot welk bedrag de tandheelkundige kosten worden gedekt.
 • Verschillende behandelingen worden voor 100% vergoed tot het maximumbedrag.

5. Menzis tandartsverzekering

Menzis tandartsverzekeringVind je het ook belangrijk om een gezond gebit te hebben? Is het daarom voor jou belangrijk om te kiezen voor de beste tandartsverzekering? Dan helpen wij je met je zoektocht. Sommige verzekeraars vergoeden tandartskosten al wanneer je een basiszorgverzekering hebt afgesloten. Bij Menzis is dit ook het geval. Echter, de tandartskosten die worden gedekt vanuit de basisverzekering zijn zeer beperkt. Daarom is de aanvullende verzekering voor tandartskosten van Menzis wellicht de beste tandartsverzekering voor jou. Deze aanvullende verzekering zorgt ervoor dat controles, behandelkosten en zelfs orthodontie worden vergoed. Er zijn bovendien verschillende tandartspakketten, die goed aansluiten bij je persoonlijke behoeften. Bij Menzis maakt het niet uit welke verzekering je hebt afgesloten, je krijgt er namelijk gratis een tandongevallenverzekering bij. Na een ongeval worden tandartskosten tot 10.000 euro door de verzekeraar vergoed.

We hopen natuurlijk niet dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Daarom bekijken we nu de aanvullende tandartsverzekeringen die je kunt afsluiten bij Menzis. Als je voor het goedkoopste pakket, TandVerzorgd 250, kiest, dan worden controles voor 100% vergoed en overige behandelingen voor 80%. Er geldt hierbij een totaalbedrag van 250 euro per jaar. Je kunt echter ook kiezen voor het TandVerzorgd 500 of juist 750 pakket. Deze hebben een iets hogere premie dan het eerste pakket, maar brengen ook een hogere dekking met zich mee. Er worden ook uitgebreidere behandelingen aangeboden. Bij het duurste pakket, TandVerzorgd 750, worden namelijk ook kronen, bruggen en implantaten vergoed na 1 polisjaar. Zelfs orthodontie wordt, afhankelijk van je leeftijd, geheel of gedeeltelijk vergoed. Let er wel op dat deze kosten pas na 1 polisjaar worden gedekt.

Kenmerken van de Menzis tandartsverzekering:

 • Er zijn 3 pakketten waar je voor kunt kiezen.
 • Je krijgt er gratis een tandongevallenverzekering bij.
 • Zelfs voor gebitsprotheses is er een speciale, voordelige verzekering.
 • De uitgebreide tandheelkundige dekking wordt aangeboden in de vorm van aanvullende pakketten.

6. Univé tandartsverzekering

Univé tandartsverzekeringAls je zoekt naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften, dan ga je eerst na waar de verzekering mee gepaard gaat. Vind je het belangrijk dat de ideale tandartsverzekering wordt aangeboden als apart pakket? Moet de verzekeraar de tandheelkunde verzekering ook aanbieden als aanvullende dekking? Dan is de verzekering van Univé de beste tandartsverzekering voor jou. Deze verzekeraar weet dat een tandheelkunde verzekering van immens belang is. Niemand wil namelijk blijven sukkelen met gebitsproblemen of pijn in het gebit. Daarom kun je bij hen kiezen voor een losse module Tand of je kunt de basisverzekering aanvullen met 4 verschillende tandheelkunde verzekeringsvarianten. Ook wanneer je bij deze verzekeraar kiest voor de losse module, gaat deze gepaard met de basisverzekering. Alleen verschillen de premies, dekkingen en behandelingen.

Als aanvulling op de basisverzekering van Univé kun je kiezen voor de Tand Ongevallen verzekering, de Tand Goed verzekering, de Tand Beter verzekering en de Tand Best verzekering. De maximale vergoedingen van deze pakketten liggen tussen de €250 en €1000. Bij de Tand Ongevallen dekking, betaal je maandelijks een premie van €1,50 per maand. Deze tandheelkundige verzekering dekt alleen de tandheelkundige kosten na een ongeval. Het maximale bedrag dat wordt vergoed voor behandelingen na een ongeval, bedraagt €10.000. Voor de start van de behandeling heb je toestemming van Univé nodig. Deze ongevallendekking geldt ook bij de overige tandartspakketten. Bij het meest uitgebreide pakket, geldt er een premie van €43,75 per jaar. Hierbij wordt tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar voor 80% vergoed, tot €1000 per jaar. Orthodontie tot 18 jaar wordt eenmalig vergoed met een maximumbedrag van €2.500. Vanaf 18 jaar, geldt er voor orthodontie een eenmalige dekking tot €1.500.

Kenmerken van de Univé tandartsverzekering:

 • Er zijn 4 aanvullende modules die te maken hebben met tandheelkunde dekkingen.
 • De tandartsverzekering wordt aangeboden als aanvullende module of losse module.
 • Als je graag de losse module wil afsluiten, dan moet je eerst de Univé Zorg Select polis afsluiten.
 • Bij alle aanvullende modules krijg je er een Tand Ongevallen verzekering bij met een maximale dekking van €10.000.

7. Ditzo tandartsverzekering

Ditzo tandartsverzekeringIs de beste tandartsverzekering voor jou een verzekering waar je zelf mag kiezen welke tandarts je bezoekt? Dan kennen wij een verzekeraar wiens tandartsverzekering goed bij jouw wensen aansluit. Hier verwijzen wij naar de Ditzo tandartsverzekering. Deze verzekering is de beste tandartsverzekering voor jou, omdat je bij elke tandarts terecht kunt. Om de tandarts te bezoeken heb je niet eens een verwijsbriefje van je huisarts nodig. Dit betekent dat je geen extra loperij hebt. Als je voelt dat er een probleem is met je gebit of je hebt een tandheelkundige behandeling nodig, dan ga je rechtstreeks naar de tandarts. Afhankelijk van het basispakket dat je bij Ditzo hebt afgesloten, ben je verzekerd voor tandartszorg. Als je denkt dat je volgend jaar naar de tandarts moet gaan en je hoge kosten zal maken, dan kun je het liefst een aanvullende verzekering afsluiten.

Bij Ditzo kun je kiezen uit 3 verschillende aanvullende tandverzekeringen. Wanneer je kiest voor de TandGoed verzekering, dan betaal je maandelijks een premie van 10,75 euro. Deze verzekering vergoedt de normale behandelingen voor 75%. Dit percentage geldt ook voor specialistische ingrepen zoals het plaatsen van bruggen of een wortelkanaalbehandeling. De maximale vergoeding die bij dit pakket hoort, bedraagt jaarlijks 250 euro. Als je meer zekerheid wil hebben dan de goedkoopste verzekering aanbiedt, dan kun je kiezen voor het TandBeter pakket. Deze dekking is bij Ditzo de meest gekozen dekking op het gebied van tandheelkunde. Normale behandelingen en specialistische ingrepen worden volledig gedekt. Er geldt wel een maximale dekking van 250 euro per jaar. Als je jaarlijks een hogere dekking wil hebben, dan kun je het liefst kiezen voor de TandBest verzekering. Deze verzekering biedt een dekking tot 500 euro per jaar.

Kenmerken van de Ditzo tandartsverzekering:

 • De tandartsverzekering van Ditzo wordt als aanvullende dekking aangeboden.
 • Bij kinderen tot 18 jaar worden tandartskosten vergoed vanuit de basisverzekering.
 • Declareren van de kosten voor tandheelkunde kan gemakkelijk via verschillende kanalen.
 • Je hebt bij deze verzekeraar keuze uit 3 verschillende aanvullende tandartsverzekeringen.

8. Zilveren Kruis Achmea tandartsverzekering

Zilveren Kruis Achmea tandartsverzekeringZoek je naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften? Is de beste tandartsverzekering voor jou een verzekering die wordt aangeboden aan de hand van je leeftijd? Dan kun je het liefst kiezen voor de verzekering van Zilveren Kruis Achmea. Deze wordt aangeboden als alleenstaande verzekering. Er zijn 5 tandartsverzekeringen waar je voor kunt kiezen. De verschillende verzekeringen hangen op het gebied van de premie af van je leeftijd. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen klanten van 18 tot en met 29 jaar, klanten tussen de 30 en 44 jaar en klanten die 45 jaar of ouder zijn. Als je ouder bent, is de kans op problemen met je gebit wat groter, dus betaal je een iets hogere premie. Met een tandartsverzekering van deze verzekeraar kun je terecht bij de kaakchirurg, tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist.

De 5 pakketten die het Zilveren Kruis Achmea aanbiedt op het gebied van tandheelkundige zorg zijn Tand Basis, 1 ster, 2 sterren, 3 sterren en 4 sterren. De 4 laatste pakketten lijken veel op elkaar, maar verschillen voornamelijk op het gebied van de maximale vergoeding per jaar. Zo geldt er bij de 1 ster verzekering een maximale vergoeding van 250 euro. Bij de 2 sterren verzekering, daarentegen, geldt er een maximale vergoeding van 500 euro. De 3 sterren verzekering brengt een maximale vergoeding van 1000 euro met zich mee, terwijl de 4 sterren verzekering een maximale vergoeding van 1.250 euro per jaar met zich meebrengt. Overige behandelingen zoals kronen worden bij de 1, 2 en 3 sterren verzekering voor 75% vergoed, terwijl de 4 sterren verzekering deze behandelingen voor 100% vergoedt. Bij alle 4 verzekeringen worden de kosten voor foto’s, vullingen, kiezen trekken, verdovingen, controle en mondhygiëne volledig vergoed.

Kenmerken van de Zilveren Kruis Achmea tandartsverzekering:

 • Bij de tandartsverzekering van deze verzekeraar betaal je geen eigen risico.
 • Vanuit de basisverzekering zijn kinderen tot 18 jaar verzekerd voor tandartskosten.
 • Vanaf je 18e jaar worden de kosten voor orthodontie alleen in bijzondere gevallen verzekerd.
 • Tot 18 jaar zit vergoeding voor orthodontie niet in de basis- of tandartsverzekering. Voor een dergelijke behandeling moet 1 van de ouders een aanvullende verzekering met een 3 of 4 sterren pakket hebben.

9. Bewuzt tandartsverzekering

Bewuzt tandartsverzekeringAls je op zoek bent naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften, dan is het vaak zo dat je kiest voor de verzekering die je huidige zorgverzekeraar aanbiedt. Het is namelijk vaak zo dat de tandartsverzekering wordt aangeboden als aanvullende dekking. Bij het zoeken naar de beste tandartsverzekering, is het ook leuk wanneer je kunt kiezen voor een verzekeraar die je korting geeft. Bij Bewuzt kun je kiezen voor verschillende aanvullende opties. Wanneer je meerdere aanvullende verzekeringen afsluit, dan geeft de verzekeraar je stapelkorting. Kinderen tot 18 jaar krijgen bovendien bij Bewuzt dezelfde aanvullende opties als de verzekeringsnemer, oftewel hun ouder die bij deze verzekeraar is verzekerd. Op het gebied van tandheelkundige behandelingen, heb je bij Bewuzt 2 opties. Deze aanvullende tandheelkundige verzekeringen hebben de namen Tand Goed en Tand Beter gekregen.

Als je kiest voor de optie Tand Goed, dan kies je, zoals de naam doet vermoeden voor de standaard aanvullende verzekering. Bij deze verzekering geldt er dat je een lagere premie betaalt dan bij de Tand Beter verzekering. De premie die gepaard gaat met de Tand Goed verzekering, bedraagt slechts 10 euro per maand. Voor dit bedrag wordt je tandartsnota voor 75% vergoed. Er geldt een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Deze vergoeding is van toepassing op tandartszorg zoals een controle, gebitsreiniging en vulling. Als je echter kiest voor de duurdere verzekering Tand Beter, dan betaal je maandelijks een premie van 21,50 euro. Bij deze verzekering geldt er ook dat de nota voor 75% wordt vergoed en dat je recht hebt op tandartszorg zoals controle, gebitsreiniging en vulling. Er geldt echter een hogere vergoeding tot 500 euro per jaar.

Kenmerken van de Bewuzt tandartsverzekering:

 • Je hebt keuze uit 2 pakketten.
 • Deze verzekering wordt aangeboden als aanvullend pakket.
 • De tandartsverzekering dekt tandartszorg, zoals controle, vulling en gebitsreiniging.

10. VGZ tandartsverzekering

VGZ tandartsverzekeringZoek je naar de beste tandartsverzekering voor jouw behoeften? Is de ideale verzekering voor jou een aanvullende verzekering op je basisverzekering? Dan is het belangrijk dat je kiest voor de tandheelkundige verzekering van de verzekeraar waar je jouw basisverzekering hebt afgesloten. Is jouw basisverzekering afgesloten bij VGZ? Dan is de beste tandartsverzekering voor jou de VGZ tandartsverzekering. Bij deze verzekeraar heb je de keuze uit verschillende tandheelkundige dekkingen. De 3 pakketten waar je voor kunt kiezen zijn VGZ Tand Goed, VGZ Tand Beter en VGZ Tand Best. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, is de maximale dekking van de Best verzekering het hoogst. Uiteraard betaal je voor deze verzekering ook de hoogste premie. Bij alle 3 verzekeringen geldt er dat de dekking van toepassing is op tandzorg.

Om je een beter beeld te geven van de verschillende verzekeringen, zullen we alle mogelijkheden in geld uitdrukken. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de VGZ Tand Goed dekking, dan betaal je maandelijks een premie vanaf €10,89. De maximale vergoeding van deze verzekering bedraagt maandelijks €250. Kies je echter voor de VGZ Tand Beter verzekering, dan bedraagt de maximale premie minimaal €17,69. Aan dit pakket is er een maximale dekking van €500 gekoppeld. Als je wil genieten van een uitgebreide dekking, omdat je bijvoorbeeld vaak de tandarts bezoekt, dan kun je het liefst kiezen voor het VGZ Tand Best pakket. Bij dit pakket hoort er een premie vanaf €35,34 per maand. Je krijgt bij deze verzekering bovendien een maximale jaarlijkse vergoeding van €1000. De verzekeraar biedt je behalve de losse pakketten ook een alles-in-1 pakket aan. Bij dit pakket worden verschillende aanvullende verzekeringen, waaronder de tandartsverzekering, met elkaar gecombineerd.

Kenmerken van de VGZ tandartsverzekering:

 • Deze verzekering wordt aangeboden als aanvulling van de basisverzekering.
 • De maximale jaarlijkse vergoeding van de tandartsverzekeringen bedraagt tussen de €250 en €
 • Je kunt kiezen uit 3 tandheelkundige dekkingen of een alles-in-1 pakket met verschillende aanvullende dekkingen.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>