Op Zoek Naar De Beste Zonnebril Van 2020? Hier Vind Je Hem!

Velen van ons doen een zonnebril op, omdat het er stoer of sexy uitziet. Echter, een goede zonnebril is er niet alleen voor de mode, maar ook om je ogen te beschermen. Waartegen beschermt de ideale zonnebril je ogen? Tegen de UV stralen van de zon. Dit doen niet alle zonnebrillen, omdat niet alle zonnebrillen beschikken over (genoeg) UV-bescherming. Als je niet kiest voor de juiste zonnebril, kunnen je ogen beschadigingen oplopen. Daarom kies je alleen voor de beste zonnebril voor jouw behoeften. Behalve op de bescherming kun je ook letten op het type glazen waarover de bril beschikt, glazen met de juiste maat en een goed afgesteld montuur. Door te kiezen voor een zonnebril met polariserende glazen, heb je minder last van hinderlijke schitteringen en weerspiegelingen. Daarnaast kies je voor een montuur waarlangs er geen zonlicht in je ogen kan schijnen. Vind hier de beste zonnebril voor jouw behoeften!

Beste zonnebril van 2020

Hoewel veel personen voor een zonnebril kiezen aan de hand van het model, is het ook belangrijk om op andere factoren te letten. We hebben in de inleiding van dit artikel gesproken over enkele van deze factoren. Doordat je rekening moet houden met deze belangrijke aspecten, kan het op een moeilijke opgave lijken om de beste zonnebril voor jouw behoeften uit te kiezen. Maak je echter geen zorgen, want wij helpen je graag. We hebben immers een selectie gemaakt aan de hand van een vergelijking van een groot aantal top zonnebrillen. De top 5 die hieruit is voortgevloeid, zie je in de onderstaande tabel. Het kan eenvoudig lijken om slechts aan de hand van het merk voor een bepaald model te kiezen, maar je doet er goed aan om ook de recensies te lezen. Zo kun je de top 5 optimaal met elkaar vergelijken om jouw beste zonnebril te vinden.

 Product naam 
1.Ray-Ban Erika RB4171 ZonnebrilMeer info »
2.Ray-Ban Round MetalMeer info »
3.Cazal Legends 701/3/001Meer info »
4.Hugo Boss Hug Boss 853Meer info »
5.Bulgari 6088
Meer info »

1. Ray-Ban Erika RB4171 Zonnebril

Als je zoekt naar de beste zonnebril voor jouw behoeften, dan kun je op verschillende factoren letten. Denk maar aan het design, de mate van bescherming en het type glazen. Aan de hand van deze eigenschappen kun je concluderen of de desbetreffende zonnebril bij je past. Wat dacht je van een model dat je wereld kleur geeft en je look helemaal afmaakt met schitteringvrij licht? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan kennen wij de ideale zonnebril voor jou. Hier verwijzen we naar de Ray-Ban Erika RB4171 Zonnebril. Dit model is wellicht de beste zonnebril voor jou, omdat hij beschikt over oversized ronde brillenglazen. Deze glazen bieden 100% bescherming tegen uv-straling. Daarnaast Ray-Ban Erika RB4171 Zonnebrilis er bij deze bril gezorgd voor gepolariseerde glazen. Dit betekent dat 99% van het weerkaatste licht wordt geblokkeerd. Hierdoor wordt je zicht aanzienlijk verbeterd.

Hoewel het belangrijk is om na te gaan in welke mate een zonnebril je ogen beschermt, willen velen toch graag een zonnebril die bij hun gezicht past. Daarom kijk je ook naar het design van de Ray-Ban Erika RB4171 Zonnebril. Bij deze bril heeft de fabrikant niet alleen rekening gehouden met bescherming, maar ook met stijl. Zo heeft dit model een Erika montuur met een flexibele neusbrug. Je ziet dus meteen dat de bril een modern design heeft, maar de neusbrug geeft hem een twist. Hierdoor past de bril bij elke outfit. Wanneer je de bril op je neus zet, zie je er prachtig uit. Echter, dit is niet het enige voordeel dat de bril met zich meebrengt. Dankzij de geboden bescherming tegen uv-straling en weerkaatst licht, zie je ook perfect door de bril. Stijl en functionaliteit worden bij deze bril optimaal met elkaar gecombineerd!

Eigenschappen van de Ray-Ban Erika RB4171 Zonnebril:

 • Hij heeft een bruine kleur, die warmte uitstraalt en goed past bij de gemiddelde huidskleur.
 • Deze bril biedt 100% bescherming tegen uv-straling en blokkeert 99% van het weerkaatste licht.
 • Het uitgesproken lijnenspel en klassieke karakter maken deze bril tot een must-have voor dames.
 • Door te kiezen voor deze bril, kies je voor een variant waarbij stijl en functionaliteit optimaal met elkaar worden gecombineerd.
 • Voor een hoge mate van draagcomfort en extra duurzaamheid is het montuur van deze bril gemaakt van licht en flexibel materiaal.
 • Bij deze bril wordt een vintage uitstraling gecombineerd met een moderne stijl, waardoor de bril aan iedere outfit de extra touch geeft die deze nodig heeft.

2. Ray-Ban Round Metal

In de inleiding van dit artikel heb je gezien op welke factoren je allemaal kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste zonnebril voor jouw behoeften. Hoewel we het volgend punt niet hebben aangehaald, is het ook handig om na te gaan of je een bril zoekt voor mannen of juist voor vrouwen. Er zijn tevens uniseks modellen waar je voor kunt kiezen. Je kunt dus het ideale model uitkiezen aan de hand van jouw voorkeuren. Wat dacht je van een zonnebril met een normale pasvorm, die zowel door de meeste mannen als vrouwen gedragen kan worden? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan raden wij de Ray-Ban Round Metal aan. Deze bril is wellicht de beste zonnebril voor jou, Ray-Ban Round Metalomdat hij zowel door jou als je partner gedragen kan worden. Hij heeft immers een normale pasvorm en is geschikt voor de meeste mannen en vrouwen.

Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, want met de Ray-Ban Round Metal zonnebril ben je verzekerd van een goede kwaliteit en een hippe, stijlvolle uitstraling. Hierdoor is de bril het perfecte accessoire wanneer je naar het strand gaat, in de stad wandelt, onderweg bent of naar kantoor gaat. Er is bij dit model tevens gezorgd voor een vol montuur. Dit betekent dat het montuur de glazen volledig omsluit. Als je uit overtuiging een brillendrager bent, dan is een dergelijk montuur zeker aanbevolen. Deze bril is tevens perfect voor personen met hoekige gezichten. Dit komt doordat de bril rond is en harde contouren worden verzacht door zijn kantloze vorm. Aangezien het frame van de bril van edelmetaal is gemaakt, wordt een ragfijn lijnenspel mogelijk gemaakt. De bril krijgt dus een buitengewone lichtheid in haar uiterlijk. Hij biedt tevens 100% UV-bescherming voor je ogen!

Eigenschappen van de Ray-Ban Round Metal:

 • Met een zonnebril met deze kleur zit je altijd goed als je een donkere huidskleur hebt.
 • Doordat hij is gemakt van metaal is hij zo goed als onverwoestbaar en wordt hij gekenmerkt als robuust, flexibel en corrosiebestendig.
 • Hij heeft een frame van edelmetaal, dat een ragfijn lijnenspel mogelijk maakt en hem een buitengewone lichtheid in zijn uiterlijk geeft.
 • Als je een hoekig gezicht hebt, doe je er goed aan om deze bril aan te schaffen, want hij verzacht harde contouren door zijn kantloze vorm.
 • Er is gezorgd voor een vol montuur, dat de glazen volledig omsluit, waardoor dit model perfect is voor personen die uit overtuiging brillendragers zijn.
 • Doordat groene glazen kleuren slechts lichtjes vervalsen, is deze bril heel geschikt in het verkeer of wanneer het belangrijk is om scherp zicht te behouden.
 • Op het gebied van bescherming zit je met deze bril helemaal goed, want hij beschikt over 100% UV-bescherming, wat betekent dat de zon gerust zijn gezicht mag laten zien.
 • Deze bril kan gedragen worden door zowel mannen als vrouwen, omdat hij een uniseks model is, dus je kunt er 2 van aanschaffen zodat jij en je partner er beiden aantrekkelijk uitzien met dezelfde zonnebril.

3. Cazal Legends 701/3/001

Ben je iemand die niet de “massa” volgt, maar die steeds zijn eigen stijl creëert? Zoek je bovendien naar de beste zonnebril voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor de Cazal Legends 701/3/001. Deze zonnebril wordt gekenmerkt door het feit dat hij net zoals jij ook niet de “massa” volgt, maar steeds zoekt naar een nieuwe richting. Hierdoor is hij perfect voor de echte zonnebrilliefhebber die er uniek uit wil zien. De zonnebril heeft immers een opvallend design en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van zonnebrillen. Het is dus duidelijk dat deze bril geen alledaags model is. Is hij om deze reden de beste zonnebril voor jou? Cazal Legends 701/3/001Bij het vervaardigen van deze bril is er immers veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een prachtig ontwerp. Je mag dus zeker gezien worden wanneer je hem op hebt.

Jij bent bovendien niet de enige die voor een dergelijke bril kiest. Het merk heeft namelijk beroemde fans zoals Brad Pitt en Stevie Wonder. Daarnaast hebben brillen van dit merk allerlei awards gewonnen. Om deze reden kun je de Cazal brillen kopen in maar liefst 60 landen. Denk hierbij aan landen zoals het glamoreuze Hollywood en het trendgeoriënteerde Japan. Niet omdat deze landen als voorbeeld zijn aangehaald, betekent het dat de bril ook daar is vervaardigd. Cazal is immers een Duits wereldmerk met een fascinerende ontwerpgeschiedenis. Hoewel stijl voor velen van ons belangrijk is, is het ook handig om na te gaan of zonnebrillen ook enigszins bescherming bieden. De glazen van deze bril zijn niet gepolariseerd, maar hij biedt wel enigszins bescherming tegen uv-straling. Als je er dus extravagant uit wil zien en je niet teveel let op bescherming, dan is dit model dé zonnebril voor jou.

Eigenschappen van de Cazal Legends 701/3/001:

 • Dit model is voor heren ontwikkeld.
 • Brillen van dit merk kun je vinden in 60 verschillende landen.
 • Met brillen van dit merk heeft de fabrikant talloze awards gewonnen.
 • Bij deze zonnebril is er veel aandacht besteed aan het creëren van een bril met een extravagante look.
 • Glazen van deze zonnebril zijn niet polariserend, maar bieden wel enige mate van bescherming tegen uv-stralen.
 • Zijn stijl wordt niet gedicteerd door de alledaagse standaarden van de mode, waardoor de bril er altijd uniek uitziet.
 • De ontwerper en naamgever van dit merk, Cari Zalloni, besloot dat brillen meer moesten zijn dan alleen een hulpmiddel en maakte er daarom designproducten van.

4. Hugo Boss Hug Boss 853

In je zoektocht naar de beste zonnebril voor jouw behoeften, kom je verschillende modellen tegen. Zo zie je dat sommige brillen speciaal zijn ontworpen voor vrouwelijke gezichten. Weer andere, ietwat stoerdere modellen, zijn bedoeld voor mannen. Ook de afmeting van de bril kan verschillen. Je houdt tevens rekening met de geboden bescherming, omdat sommige modellen voornamelijk zijn ontworpen om modieus te zijn, terwijl andere modellen juist bedoeld zijn om functioneel te zijn en bescherming te bieden. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kun je dus een model uitkiezen. Wat dacht je van een zonnebril die er niet alleen stijlvol uitziet, maar die ook zeer functioneel is? Als een dergelijk model je aantrekt, dan kun je kiezen voor de Hugo Boss Hug Boss 853. Hugo Boss Hug Boss 853Deze bril is wellicht de beste zonnebril voor powervrouwen. Hij heeft immers een aantrekkelijk, maar ook uitgesproken design, dat de klassieke chicheid onderstreept.

Wanneer je de Hugo Boss Hug Boss 853 op je neus zet, dan kun je er overal mee naartoe gaan. Deze zonnebril is immers het ideale accessoire voor wanneer je naar het strand gaat. Echter, als je een wandeling maakt in de stad, dan staat hij ook prachtig. Zelfs wanneer je gewoon op de weg bent of naar kantoor gaat, kun je deze bril goed gebruiken. Dit komt doordat hij zeker gezien mag worden, maar ook zorgt voor de nodige bescherming. Hij heeft namelijk een vol montuur, dat de glazen volledig omsluit. Als je uit overtuiging een brillendrager bent, dan is dit model perfect voor jou. Ook de zwarte kleuren geven de bril een unieke uitstraling. Zwart is immers een klassieker en kan gemakkelijk gecombineerd worden met iedere outfit. Ook straalt deze kleur elegantie uit. De grijze glazen van deze zonnebril zijn bovendien vrij neutraal en bieden optimale UV400-bescherming.

Eigenschappen van de Hugo Boss Hug Boss 853:

 • Bij deze bril ben je verzekerd van optimale UV400-bescherming.
 • Zijn grijze glazen maken deze zonnebril zeker tot een klassieker, omdat ze vrij neutraal zijn.
 • Er is bij deze bril gezorgd voor een vol montuur dat de glazen volledig omsluit, wat ideaal is voor personen die van overtuiging brillendragers zijn.
 • Het brilmontuur van dit model is speciaal ontworpen voor powervrouwen, omdat hij een stoer en uitdagend design heeft met een chique uitstraling.
 • Dankzij de zwarte kleur is deze bril zeker een klassieker, omdat je zwart gemakkelijk kunt combineren met iedere outfit en deze kleur tevens elegantie uitstraalt.
 • Deze bril is het perfecte accessoire wanneer je een wandeling maakt in de stad, heerlijk gaat relaxen aan het strand, op de weg bent of wanneer je naar kantoor gaat.

5. Bulgari 6088

We hebben je intussen verschillende zonnebrillen laten zien. Je hebt tevens gelezen welke unieke eigenschappen gepaard gaan met deze top zonnebrillen. Door de verschillende superieure modellen met elkaar te vergelijken, kun je jouw beste zonnebril uitkiezen. Heb je weleens gehoord van het motto “See and be seen”? Dit gezegde, dat verwijst naar brillen, komt erop neer dat je kiest voor een bril die je goed laat zien, maar die er ook voor zorgt dat jij er goed uitziet. Letterlijk vertaald betekent het motto “Zie en wordt gezien”. Klinkt een bril die is geïnspireerd door dit motto perfect voor jou? Dan kun je kiezen voor de Bulgari 6088. Wij vinden dat deze zonnebril de beste zonnebril Bulgari 6088voor jou is, omdat je met dit model op je neus niet onder doet voor sterren en beroemdheden. Je maakt met deze bril bovendien in ieder gezelschap een goede indruk.

Nu ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de doelgroep waar de zonnebril voor is gemaakt. Het montuur van deze bril is ontworpen voor powervrouwen. Als je (nog) geen powervrouw bent, hoef je je echter ook geen zorgen te maken. Denk hierbij namelijk aan het gezegde “Fake it till you make it”. Je hoeft dus nog niet zelf te geloven dat je een powervrouw bent, maar kunt wel doen alsof, zodat anderen het geloven. Na verloop van tijd geloof je er zelf ook in dat jij een powervrouw bent. De bril zal je hierbij helpen, omdat hij een aantrekkelijk en uitgesproken design heeft, dat alleen extra wordt geaccentueerd door de chique uitstraling. De bril wordt tevens gekenmerkt door minimalisme, omdat de bril een montuurloos model is. Hierdoor straal je tijdloze elegantie en extroverte persoonlijkheid uit. Ook de brilglazen met UV400-bescherming dragen hieraan bij, want ze hebben een roze ladylike kleur.

Eigenschappen van de Bulgari 6088:

 • Deze bril heeft een montuur dat speciaal voor powervrouwen is ontworpen.
 • Door te kiezen voor een bril met roze glazen, straal je een extroverte persoonlijkheid uit.
 • Dankzij het aantrekkelijk, uitgesproken design straal je met deze bril klassieke chicheid uit.
 • Hoewel de bril voor dames is ontworpen, kan hij ook gedragen worden door mannen met lef, omdat roze een trendkleur is.
 • Doordat het hier gaat om een montuurloze bril, die nooit uit de mode gaat, straalt dit model minimalisme en tijdloze elegantie uit.
 • Als je kiest voor deze unieke bril, dan kun je vertrouwen op gegarandeerde UV-bescherming, wat inhoudt dat deze bril functionaliteit, bescherming en een prachtig design optimaal met elkaar combineert.
 • Er is bij deze bril gezorgd voor roze brilglazen, wat betekent dat je er met deze bril op heel ladylike uit kunt zien, maar dat je hem ook zodanig kunt combineren met je kleding om er enorm chic uit te zien.

Gerelateerde artikelen
No related posts for this content
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>