De Beste Zorgverzekering van 2020 kiezen? Vergelijken kan hier voor de goedkoopste van Nederland!

[tcb-script src=”https://code.komparu.com/6bWSx”][/tcb-script]

Een ongeluk schuilt in een hoekje. Bovendien weet je van tevoren niet wanneer je ziek kan worden. Daarom is het altijd belangrijk om een zorgverzekering te hebben. Het is bovendien bij de wet verplicht om een basis zorgverzekering te hebben. Een dergelijke verzekering dekt de noodzakelijke zorg. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor consulten bij je huisarts, opnames in het ziekenhuis en medicijnen halen bij de apotheek. Er zijn verschillende verzekeraars die zorgverzekeringen aanbieden. Wil je echter weten welke de beste zorgverzekering is? Dan kun je dit artikel doornemen. We beschrijven namelijk de top 10 zorgverzekeringen.

Beste zorgverzekering van 2020

In de onderstaande tabel hebben we de top 10 voor je opgesomd. Aan de hand van deze tabel kun je voor de beste zorgverzekering voor jouw behoeften kiezen. Bekijk de tabel, lees de artikelen en maak je keus!

 Zorgverzekering 
1.
OhraMeer info »
2.
AnderzorgMeer info »
3.
PNOzorgMeer info »
4.
FBTOMeer info »
5.
MenzisMeer info »
6.
UnivéMeer info »
7.DitzoMeer info »
8.Zilveren Kruis AchmeaMeer info »
9.BewuztMeer info »
10.VGZMeer info »

1. Ohra

Ohra zorgverzekeringGoede zorg is van immens belang. Daarom wil je uiteraard kiezen voor de beste zorgverzekering voor jouw behoeften. Het is hierbij belangrijk om na te gaan welke zorgverzekeraar de beste mogelijkheden voor jouw persoonlijk situatie aanbiedt. Moet de beste zorgverzekering voor jou een aantrekkelijke premie hebben waarbij je een vrije zorgkeuze hebt? Dan past de Ohra zorgverzekering wellicht het beste bij jou. Deze verzekeraar biedt namelijk vrije zorgkeuze aan voor 107,95 euro per maand. Een vrije zorgkeuze betekent dat je zelf mag kiezen welke arts je bezoekt. Je hoeft geen rekening te houden met zorgverleners die een contract hebben gesloten met de verzekeraar. Mocht je toch kiezen voor een zorgverlener die geen contract heeft gesloten met de verzekeraar, dan moet je in sommige gevallen een gedeelte van de kosten bijbetalen. Deze regel geldt niet bij Ohra.

Behalve dat je bij deze zorgverlener vrij bent om te kiezen welke arts je bezoekt, heb je ook geen risico dat je achteraf moet betalen. De zorgverzekering van Ohra is namelijk volledig gericht op het aanbieden van zorg zonder problemen. Maak gebruik van de speciale Ohra app om je zorgverlener te vinden. We hebben nu gesproken over de voordelen die gepaard gaan met het kiezen van de Ohra basiszorgverzekering. Echter, bij deze zorgverlener kun je ook terecht voor aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen en zelfs collectieve verzekeringen. De aanvullende verzekeringen bestaan uit verschillende pakketten. Afhankelijk van het pakket waar je voor kiest, geldt er dat bijvoorbeeld orthodontiekosten worden gedekt en bij elk pakket hoort er een specifiek aantal fysiotherapeutische behandelingen. Bij de meest uitgebreide, aanvullende verzekering worden zelfs brillen en contactlenzen vergoed.

Kenmerken van de Ohra zorgverzekering:

 • Je krijgt een gunstige zorgpremie.
 • Er geldt een hoge klanttevredenheid.
 • Je krijgt volledige keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener.
 • Zelfs de fysiotherapeut, tandarts of het ziekenhuis mag je zelf uitkiezen.

2. Anderzorg

Anderzorg zorgverzekeringAls je op zoek bent naar de beste zorgverzekering, dan kun je eerst nagaan welke verzekeraar de verzekering aanbiedt met het beste zorgpakket voor jouw behoeften. Kies je het liefst voor een naturapolis? Vind je het tevens belangrijk dat jongeren onder 18 jaar gratis worden meeverzekerd? Dan kennen wij een verzekeraar die wellicht het ideale pakket voor jou aanbiedt. We verwijzen hier naar de Anderzorg verzekering. Deze vinden wij de beste zorgverzekering voor jou, omdat het gaat om een naturapolis. Je kunt dus gemakkelijk voor elke huisarts en tandarts kiezen en je bepaalt zelf naar welk ziekenhuis je wil gaan. Zelfs de premie van deze verzekeringsmaatschappij is laag. Je kunt jezelf namelijk al vanaf 102 euro per maand verzekeren met een eigen risico van 385 euro. Als je vrijwillig een hoger eigen risicobedrag betaalt, dan wordt je premie lager.

Wanneer je bovendien kiest voor de Anderzorg zorgverzekering, dan ben je ervan verzekerd dat je kinderen zijn meeverzekerd. Iedereen jonger dan 18 jaar is bij Anderzorg namelijk gratis meeverzekerd. Zij hoeven tevens geen eigen risico te betalen. Hoewel je goed bent verzekerd wanneer je alleen kiest voor de basisverzekering, is het ook goed om een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt namelijk de kosten die niet door je basiszorgverzekering worden gedekt. Kies je bijvoorbeeld voor het “Jong” pakket, dan worden 9 fysiotherapeutische behandelingen gedekt. Ook de kosten voor tandheelkunde worden vergoed. Het gaat hierbij om controles en consulten. Deze worden volledig worden gedekt. Veel voorkomende tandartskosten worden voor 80% vergoed. De opgetelde kosten voor tandheelkunde komen op maximaal 150 euro. Er geldt bij dit aanvullende pakket ook dat brillen en contactlenzen worden gedekt.

Kenmerken van de Anderzorg zorgverzekering:

 • De premie is laag.
 • Je mag zelf kiezen in welk ziekenhuis en door welke arts je behandeld wordt.
 • Het is mogelijk om zelf gemakkelijk een zorgverzekering op maat samen te stellen.
 • Als je kiest voor het hoogste eigen risicobedrag, dan geldt de laagste premie in Nederland.

3. PNOzorg

PNOzorg zorgverzekeringBen je op zoek naar de beste zorgverzekering voor jouw behoeften? Is de ideale verzekering voor jou een zorgverzekering waar je behalve voor een basisverzekering ook aanvullende verzekeringen kunt afsluiten? Moet de premie van de verplichte basiszorgverzekering aantrekkelijk zijn en moet de aanvullende verzekering ook laag zijn geprijsd? Dan vinden wij dat de PNOzorg verzekering de beste zorgverzekering voor jou is. Bij deze verzekeraar kun je een basiszorgverzekering afsluiten en deze uitbreiden met een aanvullende verzekering. Als je ergens anders bent verzekerd, is het bij deze verzekeringsmaatschappij ook mogelijk om alleen een aanvullende verzekering af te sluiten. Het doet er bovendien niet toe welke verzekering je bij hen afsluit, want er geldt in alle gevallen een aantrekkelijke premie. De basisverzekering sluit je af voor slechts 112.24 euro per maand en voor de aanvullende verzekering betaal je vanaf slechts 6.75 euro per maand.

PNOzorg vindt het ook belangrijk dat je kinderen verzekerd zijn. Daarom hoef je voor de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar geen premie te betalen. Bovendien hoef je, bij het afsluiten van een aanvullende verzekering voor kinderen tot 18 jaar, geen premie te betalen. In deze leeftijdscategorie zijn de kinderen namelijk altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van een van hun ouders. Wanneer je een verzekering afsluit, weet je soms van tevoren al dat je het komende jaar geen gebruik zal maken van bepaalde vergoedingen. In een dergelijk geval biedt de aanvullende verzekering “PNO Keuze” de beste uitkomst voor jou. Je kunt hiermee namelijk bepaalde medische kosten niet meeverzekeren. Deze vergoedingen vervallen vervolgens zodat je een lagere premie betaalt. De verzekering sluit hierdoor beter aan bij je persoonlijke situatie.

Kenmerken van de PNOzorg zorgverzekering:

 • Je betaalt een aantrekkelijke premie.
 • Declareren is mogelijk via een applicatie.
 • Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd.
 • Er is altijd een aanvullende verzekering die bij je past.
 • Een vrije zorgkeuze gaat gepaard met de verzekering van PNOzorg.

4. FBTO

FBTO zorgverzekeringWe moeten onszelf allemaal verzekeren van goede zorg. Om deze reden, en omdat een basiszorgverzekering bij de wet verplicht is, zoek je naar een zorgverzekeraar. Welke zorgverzekeraar biedt echter de beste zorgverzekering aan? Dat hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Is het voor jou belangrijk dat je een verzekering afsluit, waarbij er een naturapolis geldt? Moet de verzekeraar voor jou ook zo flexibel zijn dat iedereen wordt geaccepteerd? Dan is de FBTO verzekering wellicht de beste zorgverzekering voor jou. FBTO stelt namelijk geen medische vragen om vervolgens te concluderen of je de verzekering wel of niet mag afsluiten. Iedereen is bij deze verzekeraar welkom. Wanneer je kiest voor de basisverzekering van deze verzekeraar, dan ben je met de naturapolis verzekerd voor slechts 105,50 euro per maand. Kinderen jonger dan 18 jaar kun je bovendien gratis meeverzekeren.

Hoewel we hierboven de kosten voor de naturapolis van FBTO hebben benoemd, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een restitutiepolis. Voor de restitutiepolis van deze verzekeraar hoef je per maand slechts 109.95 euro te betalen. Hoewel je met een basisverzekering de zorg krijgt die medisch noodzakelijk is, kan het dat je graag verzekerd wil zijn van extra zorg. Als dit het geval is, dan is het ideaal om ook een of meer aanvullende verzekeringen af te sluiten. Met de aanvullende modules van FBTO verzeker je de kosten die niet of niet volledig betaald worden door de basisverzekering. Enkele aanvullende modules die deze verzekeraar aanbiedt zijn tandverzorging, kosten voor spieren en gewrichten, gezichtszorg en orthodontie, kosten voor gezinsplanning, dekking van zorg en herstel, enzovoorts. Zelfs zorg in het buitenland of tandartskosten na een ongeval kunnen gedekt worden.

Kenmerken van de FBTO zorgverzekering:

 • Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd.
 • Je betaalt alleen voor de opties waar je voor kiest.
 • FBTO biedt zowel een natura- als restitutiepolis aan.
 • Er zijn 10 aanvullende modules waar je voor kunt kiezen.
 • Ook bij aanvullende modules worden kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met de modules van hun ouders.

5. Menzis

Menzis zorgverzekeringBen je op zoek naar de beste zorgverzekering voor jouw persoonlijke situatie? Is het voor jou belangrijk dat je de verzekering afsluit bij één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland? Moet de gekozen verzekering ook goede ondersteuning en een goede dekking bieden? Dan is de Menzis verzekering wellicht de beste zorgverzekering voor jou. Wij hebben een uitgebreide review geschreven over deze verzekering. Om meer te weten te komen over deze verzekering, verwijzen wij je naar de uitgebreide review over de Menzis zorgverzekering.

Kenmerken van de Menzis zorgverzekering:

 • Er zijn verschillende basiszorgverzekeringspakketten.
 • Voor extra dekking kun je een aanvullende verzekering afsluiten.
 • Je kunt bij deze verzekeraar ook apart een tandartsverzekering afsluiten.
 • Dankzij de vele mogelijkheden, kun je bij Menzis een totaalpakket samenstellen aan de hand van je behoeftes.

6. Univé

Univé zorgverzekeringBen je op zoek naar de beste zorgverzekering voor jouw behoeften? Is de beste keus voor jou een zorgverzekering die niet gepaard gaat met een heleboel toeters en bellen? Dan is de Univé verzekering wellicht de beste zorgverzekering voor jou. Deze zorgverzekering is namelijk precies aangepast aan de hand van wat jij nodig vindt. Dit komt doordat je de verzekering gemakkelijk zelf kunt samenstellen. Je bent bovendien voor slechts 100.95 euro per maand verzekerd. Het is tevens mogelijk om een keuze te maken uit verschillende pakketten op het gebied van basisverzekeringen. De mogelijkheden die de verzekeraar je biedt, zijn Univé Zorg Select en Univé Zorg Vrij. Het verplicht eigen risicobedrag is bij beide opties hetzelfde. Echter, de premie en de voorwaarden verschillen. Bij beide verzekeringspakketten kun je altijd je eigen huisarts kiezen en spoedeisende hulp krijgen in alle ziekenhuizen in Nederland.

Bij de Zorg Select verzekering geldt echter dat de gecontracteerde zorgaanbieders volledig vergoed worden. Bij Zorg Vrij heb je juist een vrije keuze aan zorgaanbieders. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, geldt er bij Zorg Select ook dat je niet alle apotheken kunt bezoeken, omdat je moet kiezen voor de gecontracteerde apotheken. Het is echter wel goed te weten dat 98% van de apotheken is gecontracteerd, dus je kunt nog altijd vrijwel overal terecht. De Zorg Select optie biedt tevens 70% vergoeding voor wanneer je wordt behandeld door niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Bij de iets duurdere Zorg Vrij verzekering geldt er een volledige vergoeding van behandelingen van het marktconforme tarief. Je hebt tevens een vrije keuze op het gebied van apotheken. Vind je dat de geboden zorg nog net niet genoeg is? Dan zijn er ook aanvullende zorgverzekeringen beschikbaar.

Kenmerken van de Univé zorgverzekering:

 • Er zijn verschillende basiszorgpakketten.
 • Er is altijd een winkel van Univé in de buurt.
 • Gespreid betalen van je eigen risico kun je gemakkelijk regelen.
 • Je kunt de zorgpremie verlagen door je eigen risico te verhogen.
 • Declaraties kun je gemakkelijk online of via de Univé App indienen.
 • De basiszorgpakketten kun je aanvullen met aanvullende verzekeringen.

7. Ditzo

Ditzo zorgverzekeringZoek je naar de beste zorgverzekering? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan bij welke verzekeraar je jouw zorgverzekering wil afsluiten. Is de ideale verzekeraar voor jou een verzekeraar die hoge eisen stelt aan hun klantenservice? Als de verzekeraar namelijk een hoogwaardige klantenservice aanbiedt, dan betekent dit in veel gevallen dat de klanttevredenheid ook hoog is. Wij kennen een verzekeraar die voldoet aan de bovenstaande standaarden, namelijk Ditzo. De verzekering van deze verzekeraar is wellicht de beste zorgverzekering voor jou, omdat deze verzekering gepaard gaat met een superieure klantenservice. Denk er bijvoorbeeld aan dat je zorgvragen hebt. Dan kun je gemakkelijk een WhatsApp bericht sturen naar Ditzo, waar je binnen 2 uur antwoord op krijgt. Bij vragen over je gezondheid en artsenbezoek helpen bovendien de medische specialisten van de verzekeraar je. Je krijgt zelfs hulp en advies over mantelzorg en er geldt tot 8 dagen vervangende mantelzorg.

Heb je niet genoeg geld om het eigen risicobedrag in 1 keer te betalen? Dan geeft Ditzo je zelfs de kans om het eigen risico vooraf gespreid te betalen. Je kunt het eigen risicobedrag van 385 euro in 10 maandelijkse termijnen betalen. De verzekeraar biedt zelfs de optie “Ditzo Pechvogelhulp” aan, wat inhoudt dat je tot 10.000 euro extra vergoeding krijgt op je Ditzo zorgverzekering. Deze vergoeding geeft je de zekerheid dat als je te maken krijgt met een ongeval en je fysiotherapie nodig hebt of tandartsbehandelingen, je kosten toch gedekt worden. Bij deze verzekeraar hoef je niet alleen te kiezen voor een basisverzekering. Er zijn namelijk ook aanvullende verzekeringen mogelijk. De goedkoopste aanvullende verzekering, ZorgGoed, kost je slechts 6.75 euro per maand. Deze aanvullende verzekering gaat gepaard met veel voorkomende medische kosten zoals anticonceptie, fysiotherapie en hulp in het buitenland.

Kenmerken van de Ditzo zorgverzekering:

 • Hun klantenservice is uitstekend.
 • Er geldt een scherpe basispremie.
 • Je krijgt 100% vrije keuze voor huisartsen en ziekenhuizen.
 • Het is mogelijk om vooraf je eigen risicobedrag gespreid te betalen.
 • De Ditzo Pechvogelhulp biedt tot 10.000 euro extra vergoeding op je zorgverzekering.

8. Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea zorgverzekeringIntussen weet je dat het hebben van een basisverzekering in Nederland verplicht is. Bij een basisverzekering bepaalt de overheid welke zorg in het pakket zit. Hierdoor bestaat een dergelijke verzekering bij alle verzekeraars uit dezelfde dekkingen. Denk hierbij aan behandelingen door een huisarts, ziekenvervoer, verloskundige zorg, behandelingen door medische specialisten, kraamzorg en vergoedingen van geneesmiddelen. Echter, soms passen de pakketten van een bepaalde verzekeraar beter bij jouw persoonlijke situatie dan de pakketten van een andere verzekeraar. Als je de keuze wil hebben uit verschillende basisverzekeringen, dan is de verzekering van Zilveren Kruis Achmea wellicht de beste zorgverzekering voor jou. Zij bieden namelijk 3 basisverzekeringen aan, namelijk Basis Budget, Basis Zeker en Basis Exclusief. Het verschil tussen de 3 pakketten ligt in de vergoeding en keuzevrijheid.

Als je een uitgebreide dekking wil hebben en je bovendien een volledig vrije zorgkeuze belangrijk vindt, dan is het Basis Exclusief pakket wellicht de beste zorgverzekering voor jou. Hier worden behandelingen bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners voor 100% vergoed. Bij zorgverleners zonder contract, krijg je tevens 100% vergoed van het wettelijk of marktconforme tarief. Kies je echter voor het Basis Zeker pakket, dan worden je behandelingen of consulten voor 100% vergoed bij alle gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Bij het Basis Budget pakket worden echter slechts de kosten van een beperkt aantal geselecteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract voor 100% vergoed. Het Basis Budget en Basis Zeker pakket vergoeden beiden het gemiddeld gecontracteerd tarief bij zorgverleners zonder contract voor 75%. Wanneer je het basiszorgpakket dat het beste bij je past hebt gekozen, kun je vervolgens kiezen voor 5 aanvullende verzekeringen. Er zijn tevens 5 tandartsverzekeringen.

Kenmerken van de zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea:

 • Er zijn 3 verschillende basiszorgpakketten.
 • Hoe hoger het eigen risico bedrag, hoe lager de te betalen premie wordt.
 • Aanvullende verzekeringen zorgen ervoor dat je uitgebreider bent verzekerd.
 • Kies voor een tandartsverzekering die tot een zelfgekozen maximumbedrag wordt vergoed.

9. Bewuzt

Bewuzt zorgverzekeringBen je op zoek naar de beste zorgverzekering? Is de ideale verzekering voor jou een verzekering die gepaard gaat met veel gemak? Dan vinden wij dat de verzekering van Bewuzt de beste zorgverzekering voor jou is. Wanneer je deze verzekering hebt afgesloten, dan geldt er namelijk dat je eenvoudig via je mobiel kunt declareren en betalen. Dit gebeurt door middel van de Bewuzt Zorg app. Behalve dat je met deze app gemakkelijk kunt declareren en betalen, kun je er ook gemakkelijk de stand van je eigen risico mee controleren. De app zorgt er ook voor dat je altijd je zorgpas en EHIC bij de hand hebt. Misschien vraag je je af hoe je door middel van een applicatie kunt declareren. Het proces is zeer eenvoudig. Je maakt namelijk gewoon een foto van je nota en stuurt die weg door middel van de app. Declareren kan ook met een pdf.

We hebben nu gesproken over het gemak van de Bewuzt zorgverzekering. Echter, we hebben je nog niet verteld over de verzekering zelf. Een belangrijk voordeel van deze verzekering is dat de zorgverzekering voor kinderen tot 18 jaar gratis is. Wanneer het kind vervolgens 18 jaar wordt, biedt de verzekeraar verschillende mogelijkheden aan om verzekerd te blijven. Kies je als volwassene gewoon voor een nieuwe verzekering, dan sluit je eerst de basisverzekering van deze verzekeraar af. Deze kost je maandelijks slechts 101.35 euro. Er gaat hieraan een eigen risico van 385 euro per jaar gekoppeld. Als je er echter voor kiest om een hoger eigen risicobedrag te betalen, dan krijg je korting op je premie. Door slim te kiezen, kun je dus besparen. Kinderen tot 18 jaar hoeven bovendien geen eigen risico te betalen. Nadat je de basisverzekering hebt gekozen, kun je aanvullende opties kiezen met eventueel stapelkorting.

Kenmerken van de Bewuzt zorgverzekering:

 • Je kunt gemakkelijk via je mobiel declareren.
 • Ook betalingen zijn mogelijk via de Bewuzt Zorg app.
 • De stand van je eigen risico kun je via de applicatie checken.
 • Behalve voor een basisverzekering kun je ook voor aanvullende opties kiezen.

10. VGZ

VGZ zorgverzekeringAls je zoekt naar de beste zorgverzekering, dan is het belangrijk om na te gaan welk pakket het beste bij je past. Daarom vergelijk je de verschillende aangeboden zorgverzekeringen met elkaar. Over het algemeen geldt er bij basisverzekeringen dat je dezelfde vergoeding krijgt bij de verschillende verzekeraars. Echter, de klantenservice, aanvullende dekkingen en eventuele kortingen kunnen van verzekeraar tot verzekeraar verschillen. Om een pakket te kiezen dat perfect bij je past, kies je voor de VGZ zorgverzekering. Wij vinden dat deze verzekering de beste zorgverzekering voor jou is, omdat je hem kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Je bent namelijk verzekerd voor zorgkosten, maar kunt ook zelf kiezen wat voor jou belangrijk is en kunt op verschillende manieren besparen op je zorgverzekering. Bij VGZ heb je keuze uit verschillende basispakketten en verschillende aanvullende verzekeringen.

Als je een basisverzekering wil aansluiten bij VGZ, dan kun je kiezen voor de VGZ Ruime Keuze, oftewel de naturaverzekering. Je hebt echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor de VGZ Eigen Keuze, oftewel restitutieverzekering. Het eigen risicobedrag van beide basisverzekeringen is hetzelfde. Als je wil weten wat het verschil is tussen een naturapolis en een restitutiepolis, dan kun je deze informatie vinden in het artikel dat uitlegt wat een restitutiepolis is. Wanneer je eenmaal hebt gekozen voor een basisverzekering, dan kun je kiezen voor een aanvullende verzekering. Wil je alleen een aanvullende verzekering sluiten vanaf 7.49 euro per maand, dan is dat mogelijk. Als je alleen een tandartsverzekering wil afsluiten, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor betaal je vanaf 10.89 euro per maand. Wil je een aanvullende én tandartsverzekering afsluiten? Geen probleem. De verzekeraar biedt namelijk ook een alles-in-1 pakket aan.

Kenmerken van de VGZ zorgverzekering:

 • Bij deze verzekeraar geldt er dat je 14 dagen bedenktijd hebt.
 • Je kunt een pakket samenstellen dat perfect aansluit bij jouw zorgbehoefte.
 • Om je het werk uit handen te nemen, zegt VGZ je huidige zorgverzekering voor je op.
 • Je kunt extra korting krijgen op je premie door een collectieve verzekering af te sluiten.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>