Braun Multiquick 3 Staafmixer Kopen? Lees Dan Snel De Review!

Wil je op een snelle en eenvoudige manier voedsel pureren? Dan kun je gebruik maken van een staafmixer. Met een dergelijk apparaat bereid je in een handomdraai van verse groenten voor je babyvoeding en soep tot fruit voor in milkshakes of smoothies. In de meeste gevallen als je gebruik maakt van een staafmixer, dan gebruik je hem in een pan of kom. Er zijn echter ook staafmixers die compleet met een mengbeker worden geleverd. Vind je een dergelijk model perfect? Dan raden wij de Braun Multiquick 3 aan. Deze staafmixer stelt je in de gelegenheid om in korte tijd ingrediënten te bereiden. Hij wordt bovendien geleverd met diverse accessoires, die ervoor zorgen dat het mixproces verder wordt vergemakkelijkt.

Kiezen voor een product van het merk Braun betekent kiezen voor innovatie, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en een mooi design. Braun is bovendien een iconisch en premium Duits merk. De fabrikant doet er alles aan om je leven in positieve zin te veranderen. Daarom wordt het motto “Designed to make a difference” bij deze fabrikant nageleefd. Om hun doel te bereiken en jou te voorzien van de best mogelijke apparaten, worden er producten van topkwaliteit vervaardigd. Dit is duidelijk te merken wanneer je de apparaten gebruikt. Alle producten van deze fabrikant voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk. Maak ook deel uit van de vele Braun-gebruikers en kies voor de Braun Multiquick 3 staafmixer.

Review over de Braun Multiquick 3

Met de Braun Multiquick 3 staafmixer in huis kun je allerlei ingrediënten bereiden. Het proces verloopt bovendien snel. Je kunt dus gemakkelijk en snel soepen, smoothies en zelfs sauzen glad pureren. Bij aankoop van dit model, dan krijg je er verschillende accessoires bij. Zo kun je de garde gebruiken om eieren, slagroom en beslag te kloppen. Daarnaast is er ook een hakmolen die ervoor zorgt dat je harde kazen, vlees, noten en chocolade fijn kunt hakken. Dankzij de vele toepassingen, kun je deze alleskunner voor vrijwel elk proces in de keuken gebruiken. Hij beschikt bovendien over 2 snelheden, dus je kunt de snelheid aanpassen aan de hand van het ingrediënt dat je prepareert. Maak je ook geen zorgen over multitasking. Dit apparaat kun je namelijk gemakkelijk met slechts 1 hand bedienen, waardoor je andere hand vrij is om bijvoorbeeld de mengbeker vast te houden.

Met een vermogen van 550 Watt, is de Braun Multiquick 3 staafmixer niet alleen handig, maar ook krachtig. Hij stelt je dus in staat om allerlei lekkere gerechten te bereiden voor zowel je gezin als je gasten. Met dit apparaat in huis hoef je je ook geen zorgen te maken over spatten in de keuken tijdens het pureren. De staafmixer beschikt namelijk over een RVS staafmixervoet met een antispat PowerBell design. Dit onderdeel voorkomt samen met de uniek gevormde messen en voet dat je morserij maakt in je keuken tijdens het pureren. Hoewel we hebben gefocust op drankjes en soepen, kun je met deze staafmixer ook luchtige desserts maken. Hiervoor maak je gebruik van de garde. Je klopt en roert dan in een handomdraai luchtige desserts met slagroom. Zie je het al voor je? Wanneer je bovendien je lekkernijen zelf hebt gemaakt, dan smaken ze nog veel beter!

Braun Multiquick 3

Voordelen van de Braun Multiquick 3

Elk apparaat dat je aanschaft beschikt over aantrekkelijke eigenschappen en ook minpunten. Daarom is het belangrijk om in je onderzoek te kijken naar zowel de unieke functies, de voordelen en ook de nadelen. Wij nemen je werk uit handen, omdat wij reeds voor je op zoek zijn gegaan naar deze positieve en negatieve punten. De voordelen van de Braun Multiquick 3 zijn:

 • Met 1 hand bedienen
  Velen van ons hebben een druk leven en vinden het daarom tijdbesparend om meerdere dingen tegelijk te doen. Die mogelijkheid heb je wanneer je jouw apparaten met 1 hand kunt bedienen. Bij deze staafmixer heb je deze optie. Hierdoor kun je gemakkelijk multitasken. Natuurlijk kun je jouw vrije hand ook gebruiken om de mengbeker vast te houden tijdens het mixen.
 • Ballongarde meegeleverd
  Dit model wordt geleverd met diverse accessoires, dus hij is zeer veelzijdig. Eén van de accessoires die wordt geleverd bij de aankoop van deze staafmixer is een ballongarde. Deze zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld een glad beslag kunt maken.
 • Harde ingrediënten bewerken
  Sommige staafmixers kun je alleen gebruiken om zachte ingrediënten te mixen. Weer andere modellen zijn gewoon krachtig genoeg om zowel harde als zachte ingrediënten te mixen. Als het voor jou belangrijk is dat je met je staafmixer zowel harde als zachte ingrediënten mixt, dan komt de hakmolen van deze staafmixer goed van pas. Hij zorgt er namelijk voor dat je ook harde ingrediënten kunt bewerken met het apparaat.
 • Verschillende standen
  Voor het mixen van verschillende ingrediënten zijn er soms verschillende snelheden nodig. Daar heeft de fabrikant van dit model aan gedacht. Het apparaat beschikt namelijk over 2 standen, dus je kunt zelf de snelheid instellen.
 • Gemakkelijk te reinigen
  De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat deze mixer gemakkelijk is schoon te maken.

Nadelen van de Braun Multiquick 3

Nadat je hebt gelezen over de voordelen van een apparaat, is het ook belangrijk om je te laten informeren over de mogelijke nadelen. Dan kun je de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en een goed geïnformeerde keus maken. We hebben je intussen verteld over de pluspunten en vertellen je nu daarom ook over de minpunten. De nadelen van de Braun Multiquick 3 zijn:

 • Geen opbergtas
  Zoals je intussen al weet, krijg je bij aankoop van deze staafmixer verschillende accessoires. Deze losse accessoires moet je zelf netjes opbergen, want je krijgt er geen opbergtas bij.
 • Kleine mengkom
  De mengkom die wordt geleverd bij deze staafmixer kun je klein vinden als je ingrediënten wil prepareren voor meerdere mensen. Hij heeft namelijk een inhoud van slechts 0,6 liter.
 • Gevoelige maatbeker
  De maatbeker die wordt geleverd bij deze staafmixer is vrij gevoelig. Na verloop van tijd kunnen er dus krassen hierop ontstaan. Deze krassen kunnen er mogelijkerwijs voor zorgen dat de schaalverdeling niet meer leesbaar is.

Conclusie van de recensie over de Braun Multiquick 3

Zoals je hebt gelezen in deze review, is de Braun Multiquick 3 een superieur apparaat, waar je zowel harde als zachte ingrediënten mee kunt bewerken. Voor het bewerken van harde ingrediënten wordt er een speciale hakmolen meegeleverd. Het apparaat wordt tevens geleverd met andere accessoires. Zo krijg je er staafmixervoet, garde en mengbeker bij. Het is tevens een feit dat deze staafmixer beschikt over een handig ontwerp. Hierdoor kun je hem met 1 hand bedienen. Een andere handige accessoire is de ballongarde. Deze is speciaal bedoeld voor het maken van een glad beslag. Net zoals alle andere apparaten heeft deze staafmixer ook minder aantrekkelijke eigenschappen. Hij wordt onder andere niet geleverd met een opbergtas, heeft een vrij kleine mengkom en de maatbeker is krasgevoelig. Echter, de voordelen wegen zwaarder dan de nadelen. Schaf dus snel de Braun Multiquick 3 aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>