Braun Series 3 390cc 4 Kopen? Lees de Review!

Als je op zoek bent naar een duurzaam scheerapparaat, dan raden wij de Braun Series 3 390cc 4 aan. Dit scheerapparaat is voorzien van 3 scheerbladen die volledig onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor is de zwevende scheerkop in staat zich aan te passen aan de contouren van je gezicht. Dit verhoogt het gebruiksgemak, want je hoeft dan niet steeds over hetzelfde gedeelte van je gezicht te scheren. In een enkele beweging worden de haartjes en stoppels weggewerkt. Er ontstaat daardoor snel een glad scheerresultaat zonder huidirritatie. Is dat niet precies wat je van een goed scheerapparaat verwacht?

Misschien vraag je je af wat de producten van het merk Braun zo speciaal maakt. De producten die door deze Duitse fabrikant worden vervaardigd zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk, innovatief en hebben een mooi design. Braun wil namelijk je leven vergemakkelijken. Daarom beschikken de producten van dit merk over de nieuwste technologieën die bijdragen aan een optimaal resultaat en gebruiksgemak. De Braun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ervaar zelf het gemak en haal snel een Braun scheerapparaat in huis.

Review over de Braun Series 3 390cc 4

Het Braun Series 3 390cc 4 scheerapparaat is voorzien van unieke technologieën die hem extra aantrekkelijk maken. Hij beschikt onder andere over 3 scheerbladen die zijn uitgerust met het Triple Action Free Float systeem. Dit systeem zorgt voor een optimale en huidvriendelijke scheerbeurt doordat het apparaat zich aanpast aan de contouren van je gezicht. Bij elke beweging worden zowel de korte als lange haren geschoren. Het doet er dus niet toe of je korte of lange haren wil afscheren, want het apparaat pakt beide aan!

Het driefase scheersysteem bestaat uit 2 scheerbladen en een tussenliggend scheermes. De bladen en het mes hebben elk een unieke functie om ervoor te zorgen dat de haren steeds gladder worden afgeschoren. De twee scheerbladen pakken namelijk de stoppels aan. Het tussenliggend scheermes daarentegen zorgt ervoor dat de langere haren worden aangepakt. Er is nog een ander element dat het resultaat verder optimaliseert. De unieke patronen van de scheerbladen beschikken over het Smart Foil systeem, dat haren grijpt die in verschillende richtingen groeien. Er worden dus geen haartjes overgeslagen.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit scheerapparaat is onder andere het feit dat hij volledig afwasbaar is onder de kraan. Dit verhoogt het gebruiksgemak omdat je niet veel moeite hoeft te doen om hem schoon te maken. Wil je nog meer gemak? Maak dan gebruik van het Clean & Renew systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je met een druk op de knop het apparaat automatisch reinigt, smeert en oplaadt. Hij is na deze behandeling weer zo goed als nieuw.

Braun Series 3 390cc 4

Voordelen van de Braun Series 3 390cc 4

Dit apparaat is voorzien van unieke technologieën die het gebruiksgemak en de prestaties optimaliseren. Vraag je je nu af wat de voordelen van de shaver zijn? We zijn voor je nagegaan welke voordelen gepaard gaan met het gebruik van de Braun Series 3 390cc 4. Lees snel verder om achter deze voordelen te komen:

 • Eenvoudige reiniging
  Dit scheerapparaat kun je gemakkelijk onder de kraan spoelen nadat je hem hebt gebruikt. Het reinigen van het apparaat is dus zeer eenvoudig.
 • Automatisch reinigingsstation
  Als je de shaver niet zelf onder de kraan wil afspoelen, dan kun je hem gemakkelijk schoonmaken in het meegeleverde automatisch reinigingsstation. Dit station reinigt de shaver hygiënisch, smeert hem en laadt hem tegelijkertijd op. Het apparaat wordt dus in topconditie gehouden.
 • Snellaadfunctie
  Een ander voordeel van dit apparaat is de snellaadfunctie. Deze functie houdt precies in wat je zou denken. Als je bent vergeten om de shaver op te laden, maar je moet toch scheren, dan zet je hem enkele minuten aan de oplader. Hierna heeft hij genoeg kracht voor 1 draadloze scheerbeurt.
 • Optimaal scheerresultaat
  Doordat dit scheerapparaat zowel de korte als langere haren aanpakt en ervoor zorgt dat ook de liggende haartjes en haartjes die in verschillende richtingen groeien worden geschoren, ontstaat er een perfect scheerresultaat. Je huid voelt na een scheerbeurt lekker glad aan. Het apparaat is bovendien zacht voor de huid, wat resulteert in een kleiner risico op huidirritatie.
 • Gebruiksgemak
  Dit scheerapparaat heeft geen toeters en bellen. Je haalt hem uit de verpakking en kunt meteen aan de slag. Hij is zeer gemakkelijk te gebruiken. Met de uitklapbare tondeuse kun je namelijk gemakkelijk je bakkebaarden scheren. Ook het reinigen van het apparaat, nadat je hem hebt gebruikt, is een fluitje van een cent.

Nadelen van de Braun Series 3 390cc 4

Elk apparaat heeft zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk om zowel op de hoogte te zijn van de voordelen als de nadelen voordat je een apparaat in huis haalt. Daarom zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de minpunten van de Braun Series 3 390cc 4. Hoewel we niet veel minpunten zijn tegengekomen, hebben we de punten die we hebben gevonden voor je op een rijtje gezet:

 • Niet nat
  Dit scheerapparaat is ontworpen voor droog gebruik. Je kunt er dus niet onder de douche mee scheren. Ook het gebruik met scheerschuim of -gel wordt niet ondersteund. Dit kun je als minpunt ervaren als je gewoon bent om nat te scheren. Het droog scheren brengt echter ook een belangrijk voordeel met zich mee. Er kunnen geen haartjes gaan plakken aan je huid, wat betekent dat je meteen ziet of alle haartjes zijn afgeschoren.
 • Speciaal voor gemiddelde en lichte baardgroei
  De shaver is geoptimaliseerd voor een lichte en gemiddelde baardgroei. Dit betekent dat hij minder effectief presteert bij een zware baardgroei.

Conclusie van deze review over de Braun Series 3 390cc 4

Wat vind jij zelf van de Braun Series 3 390cc 4? Vind jij dat hij je geld waard is? Wij vinden van wel. Hij is namelijk eenvoudig te gebruiken, zorgt voor een optimaal scheerresultaat en is gemakkelijk te reinigen. Je kunt hem onder de kraan afspoelen of je reinigt hem in het automatisch reinigings- en oplaadstation. Ben je vergeten om de shaver op te laden en moet je toch scheren? Dan is de snellaadfunctie jouw redder in nood. Houd er alleen rekening mee dat je met dit apparaat niet nat kunt scheren en dat hij is geoptimaliseerd voor een lichte tot gemiddelde baardgroei.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>