Braun Series 3 Kopen? Lees vandaag de Review!

Ben je op zoek naar een doeltreffend scheerapparaat dat zorgt voor een comfortabele scheerervaring? Kies dan voor de Braun Series 3. Dit scheerapparaat zorgt voor een snelle, doeltreffende scheerbeurt met geweldig huidcomfort. De shaver zorgt ervoor dat je haartjes moeiteloos worden verwijderd. Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken. Dit betekent dat je hem zelfs met scheerschuim of -gel kunt gebruiken. Ook onder de douche doet dit apparaat zijn werk goed!

Braun is een Duitse fabrikant die producten ontwerpt met het oog op innovatie, duurzaamheid, design en gebruiksvriendelijkheid. Dit is te zien aan de producten van dit merk. De Braun producten beschikken namelijk over verschillende unieke technologieën die zorgen voor een prettige ervaring en optimaal gebruiksgemak. Ze gaan bovendien lang mee en zien er aantrekkelijk uit. Ervaar het gebruiksgemak, de innovatieve eigenschappen en de duurzaamheid door een Braun scheerapparaat in huis te halen.

Review over de Braun Series 3

De Braun Series 3, model 3040 Wet And Dry, beschikt over unieke functies die zorgen voor een optimale scheerervaring. We beschrijven de aantrekkelijke eigenschappen van dit apparaat hieronder:

 • 3-Flexkop
  De shaver is voorzien van 3 compleet onafhankelijke, zwevende snijelementen. Hij beschikt onder andere over een precisietrimmer, die ervoor zorgt dat je snor en bakkebaard optimaal bijgewerkt wordt. De SensoFoil zorgt daarnaast voor huidcomfort en de perfecte gladheid tijdens het scheren. Het laatste onderdeel, de Middentrimmer, grijpt samen met de MicroComb chaotisch groeiende haartjes voor een optimale, gladde en snelle scheerbeurt. De verschillende elementen passen zich aan je gezichtscontouren aan en zorgen samen voor een soepele scheerervaring.
 • MicroComb
  Behalve de snijelementen, is de shaver ook voorzien van een MicroComb. Deze kam zorgt voor een goede geleiding van de haartjes naar de scheerelementen voor optimaal scheercomfort en een optimale doeltreffendheid.
 • Goede grip
  De rubberen duimsteun zorgt samen met het iconisch gestructureerde oppervlak voor een goede grip wanneer je nat of droog scheert.
 • Clean & Charge station
  Het Clean & Charge station zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Dit station heeft een driestapfunctionaliteit die gebaseerd is op alcohol. Er wordt met een druk op de knop voor een hygiënische reiniging gezorgd, het apparaat wordt opgeladen en hij wordt gesmeerd. De reinigingsvloeistof, die op alcohol is gebaseerd, verwijderd 99,9% van de bacteriën. Dit maakt dat het station hygiënischer is dan wanneer je de shaver gewoon onder stromend water zou afspoelen.

Braun Series 3

Voordelen van de Braun Series 3

Omdat we ons ervan bewust zijn dat je niet zomaar een scheerapparaat in huis wil halen, hebben we behalve de functionaliteiten ook de voor- en nadelen van dit apparaat voor je onderzocht. Als je een compleet beeld van de shaver hebt, kun je zelf bepalen of hij je geld waard is. We noemen eerst de voordelen van de Braun Series 3 op:

 • Nat en droog
  Niet alle scheerapparaten kun je zowel nat als droog gebruiken. De Braun 3040 Wet & Dry Series 3 is wel in beide situaties te gebruiken. Als je het liefst onder de douche scheert, dan is dat ook mogelijk met dit apparaat. Zowel in natte als droge omstandigheden zorgt de shaver voor een huidvriendelijke scheerbeurt.
 • Optimale scheerbeurt
  Mede dankzij de uitklapbare precisietrimmer die bakkebaarden en nekharen bijwerkt, heb je na elke scheerbeurt een optimaal resultaat.
 • Snellaadfunctie
  Als je bent vergeten het scheerapparaat op te laden en je moet toch dringend scheren, dan biedt deze shaver een perfecte oplossing. Je hoeft hem slechts 5 minuten op te laden en hij is vervolgens krachtig genoeg voor één scheerbeurt.

Nadelen van de Braun Series 3

Om je een goed beeld te geven van de Braun Series 3 zijn we ook voor je nagegaan wat de mogelijke nadelen van dit apparaat zijn. Deze nadelen hebben we voor je op een rij gezet:

 • Alleen voor lichte baardgroei
  Dit scheerapparaat is speciaal ontworpen voor gebruikers met een lichte baardgroei.
 • Niet aan het snoer te gebruiken
  Als je bent vergeten het scheerapparaat op te laden en je moet toch dringend scheren, dan kan het feit dat je de shaver niet aan het snoer kunt gebruiken tegenvallen. Echter, in noodgevallen kun je hem enkele minuten opladen en daarna gebruiken. Hij heeft dan genoeg kracht voor één scheerbeurt. We adviseren je om het scheerapparaat op tijd op te laden om altijd te kunnen genieten van een optimale scheerprestatie.

Conclusie van onze review over de Braun Series 3

De Braun Series 3 3040 Wet & Dry is een apparaat dat prima is voor gebruikers met een lichte en gemiddelde baardgroei. De shaver beschikt over verschillende onderdelen die het scheerresultaat optimaliseren. Daarnaast heb je voor een optimaal gebruiksgemak een goede grip op het apparaat. Je kunt er bovendien zowel nat als droog mee scheren. Scheer je het liefst onder de douche? Neem hem dan mee wanneer je gaat douchen en scheer in de badkamer. Dit apparaat biedt ook een handige optie als je bent vergeten hem op te laden. Dan kun je hem door middel van de snellaadfunctie voor enkele minuten opladen en vervolgens gebruiken. Gebruik ook het oplaadstation om de shaver te effectief reinigen. We adviseren je om dit apparaat op tijd op te laden, omdat je hem niet aan het snoer kunt gebruiken. Haal hem vandaag in huis en ervaar het scheergenot!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>