HP 15 AF122ND Kopen? Bekijk Dan Snel Deze Review!

Als je zoekt naar een nieuwe laptop, dan heb je bepaalde verwachtingen. Sommigen willen graag gamen met hun laptop. Anderen willen gewoon prachtige presentaties en verslagen in elkaar zetten op dit apparaat. Er zijn ook mensen die hun vakantiefoto’s en video’s willen bewerken op de laptop. Het komt er dus op neer dat je nieuwe laptop bij je moet passen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de verschillende eigenschappen van de laptops voordat je een keuze maakt. Twee belangrijke eigenschappen van laptops zijn hun processors en videokaarten. Deze bepalen namelijk welke handelingen mogelijk zijn. Daarnaast kun je uiteraard ook kijken naar het gewicht en de grootte van het beeldscherm. Wat dacht je van een laptop met een AMD A6 processor, een AMD Radeon HD 8400 videokaart en een schermdiagonaal van 15,6 inch? Perfect? Dan is de HP 15 AF122ND dé laptop voor jou. Lees er hier meer over!

Voordat je overgaat tot de koop van de HP 15 AF122ND, is het belangrijk om meer te weten te komen over de fabrikant van deze laptop. De fabrikant is HP. Je hebt vast wel eens van hen gehoord. HP is namelijk een specialist op het gebied van technologie van topkwaliteit. Voor deze fabrikant maakt het niet uit of het gaat om pc-accessoires, printers, monitoren of laptops. In alle gevallen kun je namelijk rekenen op een digitaal apparaat van topkwaliteit en met superieure functies. Doordat deze fabrikant een zeer uitgebreid assortiment heeft, komt iedereen bij hen aan hun trekken. Het kan zelfs dat je reeds een HP product in huis hebt, zonder dat je je daar bewust van bent. Dit komt doordat het productassortiment zeer uitgebreid is en omdat de producten lang meegaan. Kies voor gebruiksgemak, superieure technologie en topkwaliteit en schaf de HP 15 AF122ND aan!

Review over de HP 15 AF122ND

Misschien heb je eens een laptop gehad die beschikte over allerlei functies die je niet gebruikte. Daar heb je natuurlijk niets aan. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor de HP 15 AF122ND laptop. Met dit model in huis weet je dat je niet hebt betaald voor allerlei extra’s die je nooit zal gebruiken. De laptop beschikt namelijk over wat je nodig hebt om al je dagelijkse digitale klussen uit te voeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er een spetterende presentatie mee in elkaar kunt zetten. Voor dit klusje hoef je bovendien niet thuis te blijven, want het gaat hier om een laptop. Je neemt hem dus gewoon met je mee als je de trein moet nemen. De tijd in de trein gaat hierdoor niet verloren, omdat je met iets productiefs bezig bent. Natuurlijk kun je desgewenst ook aan je bureau een presentatie in elkaar zetten.

Wat dacht je ervan om aan de keukentafel het dagelijkse rondje te maken langs je favoriete sites? Je kunt uiteraard ook tijdens het koken luisteren naar muziek vanuit YouTube. Misschien ben je iemand die graag naar series of films kijkt. Dan kun je natuurlijk ook gewoon streamen met de HP 15 AF122ND laptop. Als je al een dvd hebt die je graag wil bekijken, dan geeft de laptop je die mogelijkheid ook. Je kunt bijvoorbeeld onder de dekens naar je favoriete film op dvd kijken. Over de opslag van al je documenten hoef je je ook geen zorgen te maken. Deze laptop is namelijk voorzien van een 1 TB harde schijf. Je kunt er dus met gemak 120 uur aan HD-video’s op opslaan. Geen fan van video’s? Dan kun je ook gewoon een heleboel vakantiefoto’s of bijvoorbeeld al je werkdocumenten in Excel, Word en PowerPoint maken en opslaan.

HP 15 AF122ND

Voordelen van de HP 15 AF122ND

Voordat je deze laptop koopt, is het belangrijk om er meer te weten over te komen. Daarom lees je deze review. In de recensie vertellen we je niet alleen over de functies en mogelijkheden die deze laptop met zich meebrengt. We gaan ook in op de voordelen en nadelen. Eerst vertellen we je over de voordelen van de HP 15 AF122ND laptop:

 • Zware taken gaan snel
  Bij laptops die zijn ontworpen voor eenvoudige taken, zie je vaak dat zij een klein RAM geheugen hebben. Als je vervolgens bepaalde zware taken wil uitvoeren met dergelijke laptops, dan verlopen die taken relatief traag. Dit probleem heb je niet met deze laptop, omdat hij beschikt over een werkgeheugen van 8 GB. Met dit geheugen heeft hij meer werkgeheugen dan vergelijkbare modellen, waardoor zware taken sneller verlopen.
 • Veel opslagcapaciteit
  Met je mobiele telefoon heb je het vast wel meegemaakt dat je op gegeven moment zoveel video’s en foto’s hebt opgeslagen dat het geheugen vol begint te raken. Dit kan ook gebeuren op een laptop. Bij deze laptop duurt het echter langer voordat het geheugen vol raakt, omdat hij meer opslagcapaciteit heeft dan vergelijkbare modellen. Deze laptop heeft namelijk 1 TB opslagcapaciteit. Sla dus gemakkelijk al je bestanden op.
 • Dun en licht ontwerp
  Bij het kiezen van een laptop is het belangrijk om te kijken naar de functies en mogelijkheden, maar ook het design. Dit apparaat zal je namelijk regelmatig met je meenemen naar het werk, naar school of gewoon onderweg gebruiken. Als je deze laptop aanschaft, dan kun je hem gemakkelijk met je meenemen. Hij weegt namelijk slechts 2,19 kg. Daarnaast is hij met 2,43 cm dunner dan vergelijkbare modellen. Hij neemt dus weinig ruimte in beslag, waardoor je hem met plezier in je rugzak zet en met je meeneemt.

Nadelen van de HP 15 AF122ND

We hebben je intussen verteld over de functies van deze laptop en de mogelijkheden die hij je biedt. Daarnaast hebben we je geïnformeerd over de voordelen die hij met zich meebrengt. Het is echter ook belangrijk om na te gaan wat de mogelijke nadelen zijn. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar deze minder aantrekkelijke eigenschappen. Wij vertellen je namelijk ook met welke minpunten je rekening dient te houden. De eigenschappen van de HP 15 AF122ND laptop die je wellicht als minder prettig kunt ervaren zijn:

 • Geen Bluetooth
  Als je een muziekfanaat bent, dan wil je waarschijnlijk graag externe boxen aansluiten op je laptop. Dat is mogelijk bij deze laptop als de muziekboxen werken op USB of via de hoofdtelefoonaansluiting. Echter, als ze werken met Bluetooth, kun je ze niet aansluiten op deze laptop. Dit model is namelijk niet voorzien van een Bluetooth-mogelijkheid om apparaten draadloos te verbinden.
 • Geen SSD schijf
  Sommige laptops beschikken over een SSD schijf, waardoor je er programma’s sneller mee kunt starten. Deze laptop is echter niet voorzien van een SSD schijf. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren.

Conclusie van deze review over de HP 15 AF122ND laptop

Intussen hebben we je verteld over de functies en mogelijkheden van de HP 15 AF122ND laptop. We hebben je daarnaast laten zien welke voordelen en nadelen hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je beslissen of de laptop je geld waard is. Gezien de eigenschappen van deze laptop, kun je concluderen dat dit model perfect is om naar HD films en video’s te kijken. Daarnaast is hij te gebruiken om draadloos te internetten en e-mailen. Je kunt hem ook gebruiken om met programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel te werken. In het kort is de laptop dus perfect om alledaagse digitale werkzaamheden uit te voeren.

Als we kijken naar de voordelen en de nadelen, dan zien we dat de laptop beschikt over een relatief groot werkgeheugen en grote opslagcapaciteit. Hij heeft namelijk een werkgeheugen van 8 GB en een opslagcapaciteit van 1 TB. In beide gevallen gaat het om een groter geheugen dan bij vergelijkbare modellen. De laptop is daarnaast relatief licht en heeft een dun formaat. Je kunt hem dus gemakkelijk met je meenemen wanneer je op stap gaat. Wanneer je hem gebruikt, dien je wel rekening te houden met het feit dat hij geen Bluetooth-functie heeft. Daarnaast is hij niet voorzien van een SSD schijf om programma’s sneller te starten. Echter, als je een laptop zoekt voor dagelijkse werkzaamheden, dan is de HP 15 AF122ND de perfecte laptop voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>