Miele WKB 120 WCS Kopen? Bekijk de Review!

Op zoek naar hulp voor je stapels wasgoed? De Miele WKB 120 WCS is je nieuwe beste vriend! Dankzij de Thermo Soft Care trommel wordt je wasgoed beschermd tegen slijtage en met grote zorgvuldigheid gewassen. Voor iedere soort wasgoed is er een wasprogramma op maat. Met een vulgewicht van maar liefst 8 kilogram per wasbeurt ben je zo door de stapels wasgoed heen. De beladingsensor zal voor je opletten dat er niet teveel wasgoed in één keer gewassen wordt, waardoor een stralend schoon en fris resultaat gegarandeerd is. Ook als je een keer minder wasgoed hebt dan 8 kilogram, geen paniek. De beladingsensor past de hoeveelheid water hierop aan, zodat er geen water en energie verspild wordt.

Het is voor Miele belangrijk om apparaten te ontwikkelen die langdurig meegaan en kwaliteit garanderen. Een lange levensduur en de uniekheid van een apparaat zijn voor Miele de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerpen van een nieuw product. Hier hebben ze ook op gelet bij de Miele WKB 120 WCS. Met een energieklasse van A+++ is de Miele WKB 120 WCS een zeer zuinige wasmachine.

 

Miele WKB 120 WCS Review

De Miele WKB 120 WCS beschikt over een koolborstelloze motor, waardoor hij slechts 48 decibel produceert tijdens het wassen. Bij het centrifugeren produceert de Miele slechts 73 decibel, terwijl hij centrifugeert met een toerental van 1600 toeren. Hierdoor is de Miele WKB 120 WCS één van de stilste wasmachines en kun je hem op ieder moment van de dag laten draaien, zonder geluidshinder te ervaren.

Daarnaast is de Miele WKB 120 WCS zeer gebruiksvriendelijk. Op het display is alles te zien wat je wilt weten over je wasgoed. Niet alleen kun je wasprogramma’s selecteren met behulp van dit display, ook kun je zien hoe lang jouw wasprogramma nog moet draaien. Door deze resttijdindicator hoef jij geen tijd te verspillen. Dankzij het akoestische eindsignaal weet jij precies wanneer jouw wasgoed klaar is om opgehangen te worden.

Niet alleen beschikt de Miele WKB 120 WCS over bovengenoemde functies, ook heb je bij deze wasmachine de mogelijkheid om een wasprogramma op een later moment te starten. Het enige dat jij hoeft te doen is het aantal uren selecteren waarna het programma moet beginnen. Je kunt het wasprogramma 1 tot 24 uren uitstellen. Hierdoor geeft de Miele WKB 120 WCS jou de mogelijkheid om te besparen op je energierekening, doordat je gebruik kunt maken van het goedkopere nachttarief.Miele WKB 120 WCS Review

Wasprogramma’s van de Miele WKB 120 WCS:

 • Fijne was
 • Katoen
 • Opfrissen
 • Wol
 • Jeans
 • Donkere was
 • Overhemden
 • Eco
 • Kort/ snel

 

Voordelen van de Miele WKB 120 WCS

Met de Miele WKB 120 WCS in huis profiteer je van een aantal voordelen, zoals gebruiksvriendelijkheid, stilte, duurzaamheid en kwaliteit.

 • Gebruiksvriendelijkheid

De Miele WKB 120 WCS is zeer gebruiksvriendelijk dankzij zijn display die je helpt bij iedere stap van het wasproces. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade kom je niet in aanraking met oude zeepresten.

 • Stilte

Met 48 decibel tijdens het wassen en slechts 73 decibel tijdens het centrifugeren kun jij op ieder moment van de dag de was doen, zonder geluidshinder te ervaren. De Miele WKB 120 WCS is een stille wasmachine, die stralend schoon wast.

 • Duurzaamheid

Doordat de Miele WKB 120 WCS uitgerust is met een uitgestelde start functie kun jij ook profiteren van het goedkopere nachttarief. Niet alleen zuinig met de energie, maar ook voor de portemonnee.

 • Kwaliteit

Miele garandeert kwaliteit. Door de Thermo Soft Care trommel blijft je kleding langer mooi, ondanks dat het vaak gewassen wordt.

 

Nadelen van de Miele WKB 120 WCS

In de Miele WKB 120 WCS heb je een betrouwbare vriend gevonden die je helpt bij het verwijderen van iedere vlek. Het is raadzaam om het doseringsadvies op de verpakking goed te lezen, zodat overmatig gebruik van wasmiddel voorkomen wordt.

 

Conclusie van de Miele WKB 120 WCS Review

De Miele WKB 120 WCS is je beste vriend als je grote of kleine stapels wasgoed hebt. Dankzij de ruime trommel kun je veel wasgoed in één keer wassen, maar ook voor kleine wasjes ben je bij de Miele WKB 120 WCS aan het juiste adres. Voor iedere soort wasgoed is er een passend wasprogramma en dankzij de Thermo Soft Care trommel wordt slijtage aan je kleding voorkomen. Lees voor het starten van een wasprogramma goed het doseringsadvies op de verpakking, zodat overmatig wasmiddelgebruik voorkomen wordt. Dankzij de verschillende functies en mogelijkheden kan de Miele WKB 120 WCS een stralend schone en frisse was garanderen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>