The North Face Vault Kopen? Lees Snel Deze Review!

Zoek je naar een nieuwe rugzak? Velen van ons gebruiken rugzakken voor uiteenlopende doelen. Zo zet je je schoolboeken in een rugzak. Als je daarentegen naar de sportschool gaat, dan zet je andere spullen in je rugzak zoals een waterfles, zweetdoek en wellicht andere kleren om na het trainen aan te doen. Omdat fabrikanten van rugzakken weten dat je deze tassen voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, vervaardigen ze speciale soorten rugzakken. Je kunt onder andere kiezen voor schooltassen, laptop rugzakken, kinderrugzakken en allround rugzakken. Zoek je naar een model dat geschikt is voor alledaags gebruik? Dan kun je kiezen voor de The North Face Vault rugzak. Doordat dit model niet voor een specifieke activiteit is ontworpen kun je hem overal mee naartoe nemen. Zet ’s morgens bijvoorbeeld je werkbenodigdheden of schoolspullen erin en in de middag kun je er spullen voor de sportschool in doen. Multifunctioneel en handig toch?

Als je deze recensie leest, dan kom je alles te weten over de The North Face Vault rugzak. Zo vertellen we je over zijn unieke specificaties. We gaan daarnaast ook in op de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Echter, voordat we je over al deze eigenschappen vertellen, willen we je eerst informatie geven over de fabrikant van de rugzak. Deze rugzak is vervaardigd door The North Face, ook wel bekend als TNF. Dit bedrijf werd in 1966 opgericht en richt zich op het vervaardigen en verkopen van outdoorproducten. Hun streven is bovendien om je de perfecte outdoorervaring te bieden. 11 jaar na de oprichting nam het bedrijf de tag line “Never stop exploring” aan. De producten van dit bedrijf zijn daarom ook onderdeel geworden van verschillende extreme expedities. Als je kiest voor de The North Face Vault kun je rekenen op een hoogwaardige en stijlvolle rugzak.

Review over de The North Face Vault rugzak

Sommige personen vinden het handig om voor verschillende activiteiten verschillende rugzakken te gebruiken. Als je echter een actieveling bent, dan wil je waarschijnlijk niet een heleboel verschillende rugzakken hebben en vind je het handiger om te kiezen voor een allround model. De The North Face Vault rugzak is een dergelijk model. Deze rugzak is handig voor dagelijks gebruik, omdat hij voor allerlei verschillende activiteiten gebruikt kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld je laptop veilig met je meenemen of je nou naar het werk, naar school of een gezellige gaming bijeenkomst gaat. In de rugzak is er namelijk een speciaal gewatteerd laptopvak. Het vak voor je laptop heeft een grootte van 15 inch. Perfect dus voor laptops met een gemiddelde grootte. Behalve je laptop kun je nog vele andere spullen in de tas kwijt. Hij heeft namelijk een inhoud van 28 liter. Neem dus gerust je boeken met je mee.

Het kan voorkomen dat je deze rugzak gebruikt als een schooltas. Ook aan deze mogelijkheid heeft de fabrikant van de The North Face Vault rugzak gedacht. Daarom zijn er in de rugzak speciale aparte vakjes voor je pennen en potloden. Je hoeft dus geen etui aan te schaffen en kunt toch al je spullen netjes georganiseerd meenemen. Hierdoor hoef je nooit lang te zoeken. Ga je met de fiets naar school of het werk en neem je de rugzak mee? Dan wil je dat hij comfortabel zit en je niet warm maakt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dit model is namelijk gemaakt van mesh-materiaal dat ervoor zorgt dat je geen klam gevoel ervaart wanneer je de rugzak draagt tijdens het fietsen. Ga je ’s nachts over straat? Dan zorgen de reflecterende onderdelen van de rugzak ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

The North Face Vault

Voordelen van de The North Face Vault rugzak

Aan het begin van deze recensie hebben we je beloofd dat we je informatie zouden geven over de unieke specificaties van deze rugzak. We hebben je intussen voorzien van deze informatie. Echter, het is ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijke voordelen en nadelen die de rugzak met zich meebrengt. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar deze eigenschappen. We vertellen je eerst over de voordelen van de The North Face Vault rugzak:

 • Speciaal laptopvak voor het veilig vervoeren van je laptop
  Tegenwoordig heeft bijna iedereen een eigen laptop. Sommige personen nemen hun laptop mee in een speciale laptoptas. Je hebt bij een dergelijke tas niet altijd de mogelijkheid om ook allerlei andere spullen mee te nemen. Daarom komt deze TNF rugzak goed van pas. Hij is ideaal voor alledaags gebruik, waardoor je er verschillende spullen in kunt zetten én je kunt er een laptop in meenemen. Zijn gewatteerd, 15 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen.
 • Reflecterende fietslamphouder voor betere zichtbaarheid
  Meestal als je ’s nachts over straat gaat, moet je zelf ervoor zorgen dat je goed zichtbaar bent. Als je gebruik maakt van deze rugzak, dan hoef je je minder zorgen te maken over je zichtbaarheid. Hij is namelijk voorzien van een reflecterende fietslamphouder, waardoor je ’s nachts beter zichtbaar bent. Ga dus gerust ’s nacht op straat en neem de rugzak met je mee!
 • Meerdere kleine vakjes voor het organiseren van de inhoud
  Sommige rugzakken hebben een grote inhoud. Als een dergelijke rugzak echter geen speciale verdeling heeft, dan moet je lang zoeken om je spullen terug te vinden. In het geval van deze rugzak is er gezorgd voor meerdere kleine vakjes, waardoor je onder andere je telefoon, pennen en andere accessoires overzichtelijk kunt opbergen.

Nadelen van de The North Face Vault rugzak

Als je meer wil weten over een bepaald product, dan ga je op zoek naar informatie. Door een productomschrijving te lezen, kom je er veel over te weten. Echter, om een compleet beeld te vormen, is het ook belangrijk om op zoek te gaan naar de voordelen en nadelen van het product. Intussen weet je welke voordelen deze rugzak met zich meebrengt. Omdat we het ook belangrijk vinden om je te informeren over de nadelen, zijn we ook op zoek gegaan naar deze punten. De eigenschappen van de The North Face Vault rugzak die wellicht als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Geen heupgordel voor extra stabiliteit en comfort
  Als je regelmatig met de fiets op stap gaat en je je rugzak meeneemt, dan is het wellicht prettig om de rugzak met een heupgordel te bevestigen om je heup. Een dergelijke gordel zorgt namelijk voor extra stabiliteit en comfort. Als je kiest voor deze rugzak, dan is het belangrijk om er rekening mee te houden dat hij geen heupgordel heeft. Je draagt hem dus geheel op je rug. Deze eigenschap kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Geen apart vak voor een waterfles
  Veel outdoor rugzakken beschikken over een groot vak waar je je spullen in kunt zetten. Aan de zijkant is er dan meestal een speciaal vak waar je een waterfles in kunt zetten. Bij deze rugzak is er meer rekening gehouden met school, werk en sociale bijeenkomsten. Daarom beschikt hij niet over een vak voor een waterfles. Als je graag je waterfles in een apart vak wilde meenemen, kan dit punt wellicht tegenvallen. Echter, als je water niet koud is, kun je jouw goed dicht geschroefde fles gewoon in het grote vak van de rugzak zetten.

Conclusie van deze review over de The North Face Vault rugzak

Nadat je hebt gelezen wat de unieke specificaties en mogelijke voordelen en nadelen van de The North Face Vault rugzak zijn, kun je zelf beslissen of hij je geld waard is. Alleen het feit dat hij een ideale rugzak is voor dagelijks gebruik zorgt er al voor dat hij voor velen aantrekkelijk is. Daarnaast is de rugzak zeer handig, omdat je je spullen netjes geordend met je mee kunt nemen. Er zijn namelijk speciale kleine vakjes voor onder andere je telefoon, pennen, potloden en andere accessoires. Natuurlijk vergeten we het gewatteerd, 15 inch laptopvak niet. Daar kun je namelijk je laptop veilig in meenemen. Bovendien zorgen de reflecterende onderdelen van de tas ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Houd er slechts rekening mee dat de The North Face Vault rugzak geen heupgordel en apart vak voor een waterfles heeft en schaf hem snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>