Over Ons

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en oprichter van Recensiekoning.nl. Met ruim 16 jaar ervaring als retail expert staat het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail op mijn lijf geschreven. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Door mijn werk ervaar ik dat waardevolle recensies een steeds belangrijkere onderdeel van ons leven worden. Consumenten zijn benieuwd naar de mening en gebruikerservaring van anderen over bepaalde apparatuur en producten. Jij hebt vast ook wel eens gezocht naar een review van bijvoorbeeld een wasmachine die je wilde kopen.

Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar kwalitatieve recensie websites, maar het bleek dat deze vrij schaars zijn in Nederland. Om deze reden besloot ik de touwtjes in eigen handen te nemen en werd Recensiekoning.nl geboren. Ik begon met het plaatsen van recensies over apparatuur en gadgets die lastig zijn om te kopen zonder waardevolle informatie. Denk hierbij aan wasmachines, laptops en stofzuigers.

Momenteel is Recensiekoning uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Deze reviews zijn verdeeld in maar liefst 11 categorieën en ruim 90 productgroepen. Wij stellen de technologie op de proef en zorgen ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent. De website is voorzien van honderden waardevolle reviews die jou kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Met slechts enkele klikken kun jij producten vergelijken om zo tot de beste keuze te komen. Dagelijks ga ik aan de slag met de nieuwste gadgets en producten om dit aanbod nog verder uit te breiden. Bekijk daarom dus regelmatig de website voor nieuwe reviews, op deze manier is de juiste informatie om een aankoop te doen altijd vertrouwd dichtbij.

>