Philips Parquet Care Kopen? Lees onze Review!

Een effectieve manier om je huis schoon te maken is door het te stofzuigen. Wij raden hiervoor de Philips Parquet Care stofzuiger aan. Dit apparaat heeft een opvallend uiterlijk en maakt je leven een stuk makkelijker. Hij beschikt over een krachtige 2000 Watt motor, die een ongeëvenaarde zuigkracht creëert. Je kunt dus in één keer gemakkelijk alle stof en vuil opzuigen. Hierdoor duurt het stofzuigen minder lang en hoef je minder vaak met de stofzuiger te bewegen waardoor je minder snel moe wordt.

Philips heeft als doel om innovatieve producten op de markt te brengen. Daarnaast staat bij dit bedrijf de mens centraal. Daarom vervaardigt Philips keer op keer innovatieve producten met een mooi uiterlijk en met verschillende handige functies die het werk voor jou lichter maken. Philips speelt in op je behoeften waardoor er altijd een Philips product is dat precies bij je past. Geniet optimaal van het leven en ervaar zelf hoe je het werk sneller gedaan krijgt met een Philips stofzuiger.

Review over de Philips Parquet Care

De Philips Parquet Care heeft als modelnaam “EasyLife”. Deze naam spreekt voor zich: het product is ontworpen om je leven te vergemakkelijken. De stofzuiger doet wat je van hem verwacht. Hij zuigt alle vuil gemakkelijk op. Dit product beschikt over een parketmondstuk met zachte borstelharen om je parketvloer te beschermen tegen krassen. Dit mondstuk is speciaal ontworpen om harde vloeren optimaal, maar toch voorzichtig te reinigen.

De FC8142 EasyLife Parquet Care stofzuiger beschikt over een wasbaar HEPA-filter. Dit filter zorgt ervoor dat microscopisch ongedierte wordt opgevangen. Deze bacteriën en virussen kunnen namelijk ademhalingsallergieën veroorzaken. Om jezelf te blijven beschermen tegen dit klein ongedierte, raadt Philips aan dat je het HEPA-filter om de 6 maanden vervangt. De stofzuiger beschikt over een stofinhoud van 1,7 liter. Wanneer de stofbak vol is, kun je hem met de handgreep eenvoudig verwijderen en legen boven je vuilnisbak.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze stofzuiger is dat hij beschikt over een indicatorlampje. Dit lampje licht op wanneer de emmer vol is. Je weet dus precies wanneer je de stofbak moet legen. Door de bak op tijd te legen en het filter om de 6 maanden te vervangen, blijft het schoonmaakresultaat optimaal. De stofbak kun je met een druk op de knop ontgrendelen.

Wanneer je kiest voor de FC8142 stofzuiger, dan heb je ook veel bewegingsvrijheid. Hij heeft namelijk een snoer met een lengte van 7 meter. Hierdoor heb je tijdens het stofzuigen een actieradius van 10 meter. Je hoeft dus niet steeds van stopcontact te wisselen en kunt complete kamers in één keer schoonzuigen.

Philips Parquet Care

Voordelen van de Philips Parquet Care

Je vraagt je nu misschien af welke voordelen de Philips Parquet Care met zich meebrengt. De voordelen die dit model met zich meebrengt zijn:

 • Goede zuigprestaties
  Dankzij de krachtige motor gaat het gebruik van de EasyLife stofzuiger gepaard met goede zuigprestaties. Je kunt er zelfs dierenhaar mee opzuigen.
 • Gewicht
  Deze stofzuiger weegt 6 kg. Dit is vergeleken met andere stofzuigers vrij licht. Als je dus de trap op en af moet gaan tijdens het stofzuigen, dan doe je dit gemakkelijk met deze Philips stofzuiger.
 • Geen stofzak
  Deze stofzuiger heeft een opvangbak waarin het stof wordt verzameld. Doordat hij geen stofzakken gebruikt, bespaar je op de lange termijn.
 • Verwijderen stofbak
  Het verwijderen van de stofbak is een fluitje van een cent. Hij beschikt namelijk over een handgreep om hem uit het apparaat te halen en te legen.

Nadelen van de Philips Parquet Care

Wat zijn dan de nadelen van dit apparaat? We sommen de nadelen van de Philips Parquet Care hieronder voor je op:

 • Geluid
  Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 82 dB. Hij is dus niet de stilste stofzuiger. Dit kun je als minpunt ervaren als je op zoek was naar een superstil apparaat.
 • Hulpstukken niet in het apparaat
  Bij sommige stofzuigers heb je de optie om de hulpstukken in het apparaat op te bergen. Dit is niet het geval bij deze Philips stofzuiger.

Conclusie van de Philips Parquet Care

Als je de Philips Parquet Care in huis haalt, raden we je aan om niet te stofzuigen wanneer iedereen slaapt en om de hulpstukken een vaste plek in huis te geven. Daarnaast bespaar je kosten doordat het apparaat geen stofzakken gebruikt. Dankzij de goede zuigprestaties, het gewicht en het gebruiksgemak vinden wij dat deze stofzuiger zeker een aanrader is.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>