Zanussi ZWF71443W Kopen? Bekijk de Review!

Één van de huishoudelijke taken waar je niet onderuit kunt komen, is de was. De Zanussi ZWF71443W kan je hierbij helpen. Met zijn 12 verschillende wasprogramma’s is er voor ieder kledingstuk een perfect programma. Dankzij zijn vulgewicht van maar liefst 7 kilogram zijn die stapels wasgoed zo verdwenen. Heb je een keer minder wasgoed? Geen paniek, de Zanussi ZWF71443W heeft ook een “halve belading” optie, waarbij er minder water verbruikt wordt en het wasprogramma minder lang duurt.

Zanussi is een Italiaans merk dat door de jaren heen is gegroeid. Hun doel is om het leven bij jou thuis eenvoudiger te maken. Niet alleen ontwikkelen ze wasmachines, maar ook koelkasten, fornuizen, ovens, kookplaten en afzuigkappen. De Zanussi ZWF71443W is een wasmachine die in ieder huis thuis hoort, vanwege zijn duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Zanussi ZWF71443W Review

Door het ruime mogelijkheden aan wasprogramma’s zorgt de Zanussi ZWF71443W ervoor dat jij meer tijd overhoudt. Het enige dat jij hoeft te doen is de was in de kledingbeschermende RVS trommel stoppen, wasmiddel toevoegen, het juiste wasprogramma selecteren en op de start toets drukken. De Zanussi ZWF71443W doet de rest. Dankzij de Aqua Fall technologie dringt het wasmiddel dieper door in de vezels van de kleding, waardoor jouw kleding nog schoner wordt.

De Zanussi ZWF71443W heeft verschillende mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen tot 20 uur. Hierdoor kun je profiteren van het goedkopere nachttarief. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een super snel 30 minuten wasprogramma op 30 graden te doen. Hierdoor wordt je was schoon in 30 minuten tijd en verbruik je minder energie. Ook heb je de mogelijkheid voor een “halve belading”. Dankzij deze mogelijkheid verspil je geen water en energie. De hoeveelheid water en het energieverbruik worden aangepast op de belading die in de trommel zit.

Op het LCD Display kun je zien hoe lang jouw wasprogramma nog moet draaien voordat hij klaar is. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen en kun je in de tijd dat de Zanussi ZWF71443W zijn werk doet bezig met andere taken. Dankzij de waterbeveiliging zal jouw wasmachine nooit overlopen, het overtollige water zal direct afgevoerd worden door de Zanussi ZWF71443W. Deze wasmachine houdt ook rekening met het strijkwerk na een wasprogramma. Aan het eind van een wasprogramma wordt het wasgoed in beweging gehouden, zodat er minder kreuken in het wasgoed achterblijven. Al deze punten en met een energieverbruik dat maar liefst 30% zuiniger is dan energieklasse A+++, is de Zanussi ZWF71443W een wasmachine die in ieder huis thuis hoort.

Wasprogramma’s van de Zanussi ZWF71443W:

 • Katoen
 • Katoen Eco
 • JeansZanussi ZWF71443W
 • Opfrissen
 • Synthetisch
 • Gemengde was
 • Fijne was
 • Pompen
 • Spoelen
 • Wol
 • Donkere was
 • Centrifugeren

 

Voordelen van de Zanussi ZWF71443W

Met de Zanussi ZWF71443W in huis profiteer je van verschillende voordelen, zoals een ruim assortiment aan wasprogramma’s, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

 • Ruim assortiment aan wasprogramma’s
  Dankzij de 12 verschillende wasprogramma’s is er altijd één die jouw was weer stralend schoon kan krijgen.
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Op het LCD-Display is alles wat jij wilt weten over jouw wasgoed te zien. Om de Zanussi ZWF71443W aan het wassen te krijgen, hoef jij enkel de kleding in de kledingbeschermende RVS trommel te stoppen, het wasmiddel toe te voegen, het juiste programma te selecteren en op de start toets te drukken. De Zanussi ZWF71443W doet de rest.
 • Duurzaamheid
  Door de verschillende functies en wasprogramma’s kun je nog meer besparen op de energierekening. Daarnaast verspilt de Zanussi ZWF71443W geen water dankzij zijn waterbeveiliging.

 

Nadelen van de Zanussi ZWF71443W

Bij de Zanussi ZWF71443W is het handig om van te voren goed het doseringsadvies op de verpakking te lezen. Hierdoor voorkom je dat zeepresten achter blijven in de wasmiddellade. Daarnaast is het handig om regelmatig zelf de wasmiddellade schoon te spoelen zodat het wasmiddel jouw kleding goed kan bereiken. Hierdoor blijft je was fris ruiken.

 

Conclusie van de Zanussi ZWF71443W Review

Door zijn ruime assortiment aan wasprogramma’s zorgt de Zanussi ZWF71443W er voor dat geen enkele vlek achterblijft in jouw kleding. Door zijn gebruiksvriendelijkheid wordt het wassen een stuk leuker en makkelijker. Blijf je verdiepen in het doseren van het wasmiddel, zodat zeepresten niet achterblijven in de wasmiddellade. Met de Zanussi ZWF71443W in huis weet je zeker dat je duurzaam bezig bent, weinig energie verbruikt en wast wanneer het jou uitkomt. Geen vlek is te gek voor de Zanussi ZWF71443W. Deze wasmachine is een echte aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>