Zanussi ZWF71463W Kopen? Bekijk de Review!

Voor al je stapels was heb je in de Zanussi ZWF71463W een nieuwe vriend gevonden. Voor deze wasmachine is geen stapel wasgoed te groot, met een vulgewicht van maar liefst 7 kilogram wordt het wassen een plezier. Dankzij de kledingbeschermende trommel wordt je wasgoed met grote zorgvuldigheid gewassen, zodat je mooie kleding ook mooi blijft.

Zanussi is een Italiaans merk dat door de jaren heen is gegroeid. Ze streven ernaar om het leven eenvoudiger te maken bij jou thuis. Niet alleen ontwikkelen ze wasmachines, maar ook koelkasten, fornuizen, ovens, kookplaten en afzuigkappen. Zanussi streeft naar duurzaamheid en kwaliteit. De Zanussi ZWF71463W is een wasmachine die snel en betrouwbaar is. Door zijn eenvoudige wasprogramma’s is hij zeer gebruiksvriendelijk. Ook bij dit product garandeert Zanussi de duurzaamheid en kwaliteit.

 

Zanussi ZWF71463W Review

De Zanussi ZWF71463W beschikt over een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor je nooit te maken krijgt met oude zeepresten. Dankzij de Powerjet technologie die met hoge druk waterstralen werkt, blijven er geen plakkerige resten achter en wordt schimmelvorming voorkomen. Het enige dat jij hoeft te doen is het reinigingsprogramma selecteren.

Met een energielabel van A+++ is de Zanussi ZWF71463W een duurzame wasmachine. Door de uitgestelde startfunctie kun jij zelf bepalen wanneer jouw wasprogramma moet beginnen. Op die manier kun je profiteren van het goedkopere nachttarief. Dankzij de Aqua Stop technologie wordt er geen druppel water verspild. Niet alleen deze functies garanderen de duurzaamheid van de Zanussi ZWF71463W, ook beschikt deze wasmachine over een functie die de wastijd met 50% reduceert. Deze wasmachine beschikt daarnaast ook over het Aquafall systeem, waardoor het wasmiddel optimaal gebruikt wordt en je wasgoed stralender dan ooit uit de wasmachine komt.Zanussi ZWF71463W

Wasprogramma’s van de Zanussi ZWF71463W:

  • Fijne was
  • Handwas
  • Katoen
  • Opfrissen
  • Synthetisch
  • Wol
  • Gemengde was

 

Voordelen van de Zanussi ZWF71463W

De Zanussi ZWF71463W is zeer gebruiksvriendelijk. Het LED-Display kan jou alles laten zien wat jij wilt weten over je wasgoed. Niet alleen geeft hij de resttijd van het wasprogramma aan, maar ook geeft hij een eindsignaal. Hierdoor hoef je tussentijds niet steeds te kijken en kun jij je tijd effectief besteden.

Daarnaast ben je met deze wasmachine in huis duurzaam bezig. Dankzij de verschillende functies van de Zanussi ZWF71463W ben je niet alleen energie bewust bezig, maar ook bespaar je op de rekening. Het is dus ook zuinig voor de portemonnee.

Met maar liefst 7 verschillende wasprogramma’s is er altijd een programma dat past bij jouw was. Dankzij het handwasprogramma is het doen van echte handwas verleden tijd.

 

Nadelen van de Zanussi ZWF71463W

De Zanussi ZWF71463W kan wat meer trillingen veroorzaken doordat hij een kledingbeschermende RVS trommel heeft. Tijdens wasprogramma’s draait de wasmachine met slechts 58 decibel, maar toch kun je deze trillingen als minder prettig ervaren.

 

Conclusie van de Zanussi ZWF71463W Review

De Zanussi ZWF71463W is door zijn gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid een echte aanrader. Dankzij de kledingbeschermende RVS trommel blijft je kleding langer mooi en wordt slijtage voorkomen. Deze RVS trommel kan wat meer trillingen veroorzaken, maar met slechts 58 decibel is hij een van de stillere wasmachines. Dankzij de Powerjet technologie blijven er geen oude zeepresten achter in de wasmiddellade. Ook wordt de duurzaamheid gegarandeerd door de verschillende functies. De Zanussi ZWF71463W is een wasmachine die in ieder huis thuis hoort.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>