Een AEG APF6111 Kopen? Bekijk snel de Review!

Ben je op zoek naar een stofzuiger om elke plek in huis te reinigen? Kies dan voor de AEG APF6111 Powerforce stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een A-score voor zijn prestaties op harde vloeren, het energieverbruik en de stofuitstoot. Je bent er dus van verzekerd dat je een duurzaam product aanschaft. De stofzuiger heeft een groot actieradius, is licht en compact en bovendien stil. Dit model heeft een vermogen van 700 watt.

Als je op zoek bent naar een duurzaam huishoudelijk apparaat, dan is een product van het merk AEG een goede aanbeveling. Dit bedrijf vervaardigt functionele producten met een aantrekkelijke vorm. De producten geven je interieur tevens een eigentijdse uitstraling. Het huishouden wordt een stuk eenvoudiger met AEG producten. Deze artikelen worden namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Kies voor innovatieve functies en super designs en haal AEG producten in huis!

Review over de AEG APF6111

De AEG APF6111 Powerforce stofzuiger beschikt over een Power Pro systeem dat de efficiënte motor met een DustPro-mondstuk combineert. Dankzij deze combinatie maak je zowel je tapijt als harde vloeren perfect schoon. Door gebruik te maken van de verschillende mondstukken, maak je het huis optimaal schoon. Bovendien kun je de stofzuigerzak moeiteloos en snel vervangen. Voor het gemak, komt deze stofzuiger met 5 stofzakken.

Andere aspecten die deze stofzuiger aantrekkelijk maken zijn:

 • 360 graden Motion technologie
  Deze stofzuiger beschikt over zwenkwieltjes waarmee je om objecten heen kunt zuigen. Dankzij deze technologie maak je namelijk gemakkelijk bochten zodat je ook moeilijk bereikbare plekken kunt stofzuigen.
 • Aanduiding wanneer de stofzak vol is
  Het apparaat is voorzien van een klein scherm waarop je kunt zien wanneer je de stofzak dient te vervangen.
 • Vermogensregeling
  Kies altijd voor de kracht die je nodig hebt om te stofzuigen en maak gebruik van de vermogensregeling. Je bepaalt dus zelf met welke kracht de stofzuiger de vuildeeltjes opzuigt.
 • Silent Pro systeem
  Deze stofzuiger beschikt over het Silent Pro systeem, dat ervoor zorgt dat je stil kunt stofzuigen.
 • 180 graden klep
  De stofzuigerzak en het filter van de stofzuiger zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de 180 graden klep.

AEG APF 6111

Voordelen van de AEG APF6111

Wanneer je de AEG APF6111 Powerforce stofzuiger in huis haalt, dan brengt dat enkele voordelen met zich mee:

 • Gebruiksgemak
  De stofzuiger is voorzien van de nodige functies om het stofzuigen tot een plezierige klus te maken. Het gebruiksgemak is dus hoog.
 • Wendbaar
  Dankzij de wielen met 360 graden Motion technologie is de stofzuiger zeer wendbaar. Dit is handig om alle plekken in huis optimaal schoon te krijgen.
 • Stofzak verwijderen
  Het verwijderen van de stofzak is eenvoudig en hygiënisch dankzij de 180 graden klep.
 • Milieuvriendelijk
  Deze stofzuiger is zeer milieuvriendelijk en ook energiezuinig. Hij scoort op het gebied van de energieklasse een A.

Nadelen van de AEG APF6111

Als je de voordelen van een apparaat bekijkt, is het natuurlijk belangrijk om ook na te gaan wat de tekortkomingen ervan zijn. De tekortkomingen van de AEG APF6111 Powerforce stofzuiger zijn:

 • Afnemende zuigkracht
  Als je de stofzak niet op tijd verwisselt, dan kun je een afnemende zuigkracht ervaren. Bekijk daarom regelmatig het scherm dat aangeeft of de stofzak vol is en verwissel de stofzak op tijd.
 • Kort snoer
  Ondanks dit apparaat een groot actieradius heeft, is het snoer vergeleken met andere modellen vrij kort. Het snoer is 6 meter lang. Als je dus een groot oppervlak moet stofzuigen, dan is het af en toe nodig om van stopcontact te wisselen.

Conclusie van de review over de AEG APF6111

In deze review over de AEG APF6111 Powerforce stofzuiger hebben we gekeken naar de verschillende functies. We hebben ook de plus- en minpunten opgesomd zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. De stofzuiger is voorzien van verschillende mogelijkheden die het gebruiksgemak vergroten. Waarmee je rekening dient te houden bij het stofzuigen met deze stofzuiger is dat je de stofzak op tijd verwisselt en je bij het stofzuigen van een groot oppervlak van tijd tot tijd van stopcontact dient te wisselen. Echter, hij is zeer wendbaar zodat je ook moeilijk te bereiken plekken optimaal kunt stofzuigen. Daarnaast is het apparaat milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Je kunt ook de stofzak gemakkelijk verwijderen. Aan de hand van deze punten en de meegeleverde zuigmonden en borstel vinden wij dat de AEG APF6111 zeker een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>