AEG Special 9 Kopen? Bekijk de Review!

Als je op zoek bent naar een wasmachine voor zowel kleine als grote wasjes, dan kies je voor de AEG Special 9. Deze wasmachine kun je gebruiken voor al je verschillende soorten was. Van fijne was tot zijde en dons. De wasmachine vereenvoudigd het wassen enorm. De AEG Special 9 beschikt over een kledingbeschermende trommel, waardoor je mooie zijden blouse ook mooi en plooi-/kreukvrij blijft.

AEG ontwikkelt niet alleen wasmachines, maar ook andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, ovens en stofzuigers. Ieder product dat AEG op de markt brengt, wordt zorgvuldig ontworpen. Door een combinatie van de beste kwaliteit, technologische vooruitgang en een strak Duits design, onderscheid AEG zich van andere merken. De wasmachines van AEG bieden een uitgebreide keuze aan wasprogramma’s en daarnaast zijn ze ook zeer gebruiksvriendelijk.

AEG Special 9 Review

De AEG Special 9 is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++. In de trommel kun je maar liefst 9 kilogram was in één keer kwijt! Hierdoor zijn de grote stapels was binnen no-time verdwenen! De stille wasmachine (slechts 49 decibel!) heeft 14 verschillende wasprogramma’s, waaronder een handwas-, en beddengoedprogramma. Door de uitgebreide keuze aan wasprogramma’s is je was altijd schoon en fris te krijgen. Het enige dat jij hoeft te doen is het juiste programma selecteren, de AEG Special 9 doet de rest.

Deze wasmachine heeft het allemaal. Een energiebesparende functie, mogelijkheid tot koud wassen en zelfs een waterbeveiliging. De wasmachine is door zijn energiezuinige functie onderscheidend van andere wasmachines. De AEG Special 9 schakelt zichzelf uit na de laatste was klus, zodat hij minder energie verbruikt. Door het intelligente LED display weet je precies waar in het wasprogramma jouw was zich bevind. Dankzij het opfrisprogramma met stoomfunctie kun je zelfs je gekreukte blouses en zijden kleding kreukloos, plooivrij en gewassen terug krijgen.

Wasprogramma’s AEG Special 9

 • Fijne waAEG Special 9 2 reviews
 • Handwas
 • Katoen
 • Korte was
 • Opfrissen
 • Wol
 • Synthetisch
 • Dons
 • Jeans
 • Zijde
 • Vlekken
 • Allergieën
 • Beddengoed
 • Donkere was

Voordelen van de AEG Special 9

Met de AEG Special 9 profiteer je van verschillende voordelen zoals het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de ruime keus aan wasprogramma’s.

*Gebruiksgemak
Door het LED Display weet je precies waar in het wasprogramma de was zich bevind. Hierdoor weet je precies hoeveel resterende tijd er nog is.
* Duurzaamheid
AEG streeft naar kwalitatieve, innovatieve en duurzame producten. Ook de AEG Special 9 voldoet aan deze kenmerken.
* Ruime keus aan wasprogramma’s
Door de ruime keus aan wasprogramma’s  is er altijd een geschikt programma voor jouw was. Door de kledingbeschermende trommel en de stoomfunctie blijft de was mooi en plooi-, en kreukvrij.

Nadelen van de AEG Special 9

De AEG Special 9 is daar geen uitzondering wat betreft nadelen. Bij deze wasmachine zou je de volgende punten als minder prettig kunnen ervaren:

* Geen automatische dosering
De AEG Special 9 heeft geen automatische doseringsoptie. Hierdoor moet je zelf even goed afmeten hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden. Het wassen doet de AEG Special 9 wel voor je, en met de uitgebreide keus aan wasprogramma’s is geen enkele was onmogelijk om schoon te krijgen.
* Lager toerental
De AEG Special 9 is voorzien van een centrifuge met een toerental van 1400 toeren. Als je veel was tegelijk wilt centrifugeren, kan het zijn dat deze wasmachine niet kan voldoen aan jouw verwachtingen. Dit kun je ervaren als minder prettig.

 

Conclusie van de AEG Special 9 Review

Als je deze review bekijkt, kun je de volgende conclusie trekken over de AEG Special 9. Deze wasmachine is erg gebruiksvriendelijk, beschikt over een ruim assortiment aan wasprogramma’s en is zeer duurzaam en innovatief. Het kan tegenvallen dat er geen automatische doseringsfunctie is, maar gelukkig kan geen enkele was te schoon zijn. Met de AEG Special 9 ben je energie bewust bezig en door de waterbeveiliging zul je nooit water verspillen. De AEG Special 9 hoort thuis in ieder huis!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>