Een AEG Vampyr CE4120EL Kopen? Bekijk de Review!

Zoek je naar een eenvoudige stofzuiger die zijn werk goed doet? Dan is de AEG Vampyr CE4120EL een goede keuze. Dit apparaat is eenvoudig, maar krachtig. Hij wordt geleverd met een speciale parketborstel en is speciaal vervaardigd voor het stofzuigen van houten en harde vloeren. Deze handige stofzuiger beschikt over een handige telescoopbuis met een flexibel gedeelte zodat je alle kanten op kunt tijdens het stofzuigen.

AEG is een wereldleider op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bij deze apparaten staat de combinatie van functie en vorm centraal. Bij het fabricageproces gebruikt AEG hoogwaardige materialen voor een optimale duurzaamheid. De gebruiksvriendelijke AEG producten geven je interieur bovendien een eigentijdse uitstraling. Kies voor innovatieve, gebruiksvriendelijke producten en kies voor het merk AEG.

De AEG Vampyr CE4120EL: onze review

De AEG Vampyr CE4120EL is eenvoudig, maar toch krachtig. Hij beschikt over een motor van 1500 watt, die zorgt voor een hoge zuigkracht en topprestaties. Dit apparaat is ontworpen voor gebruik op harde vloeren van bijvoorbeeld tegels of parket. De sledestofzuiger heeft dankzij zijn topprestaties op harde vloeren een klasse A score behaald. Voor het optimaal stofzuigen komt hij behalve met de universele vloerborstel ook met een speciale parketborstel en een handig spleetopzetstuk. Dit opzetstuk is ideaal om kieren, bekleding of plinten mee te stofzuigen. De parketborstel zorgt er bovendien voor dat krassen en deuken op je parketvloer voorkomen worden.

Dankzij het lange snoer heb je met deze sledestofzuiger een groot actieradius. Je kunt dus een groot oppervlak stofzuigen voordat je gebruik hoeft te maken van een ander stopcontact. De stofzuiger is hierdoor ook ideaal voor grotere huishoudens.

AEG Vampyr CE 4120EL

De AEG Vampyr CE4120EL: de voordelen op een rij

De AEG Vampyr CE4120EL is een stofzuiger zonder toeters en bellen. Hij doet wat een stofzuiger moet doen. De voordelen van dit apparaat zijn:

 • Gebruiksgemak
  Doordat dit apparaat precies doet wat een stofzuiger moet doen, is hij eenvoudig te gebruiken. Je doet hem aan, bevestigt de gewenste borstel en stofzuigt de vloer.
 • Groot actieradius
  Dankzij het lange snoer van deze stofzuiger, heb je een groot actieradius. Je hoeft dus niet steeds van stopcontact te wisselen en kunt een groot oppervlak stofzuigen.
 • Accessoires bij de hand
  Doordat je de kleine accessoires van de stofzuiger onder de kap kunt bewaren, heb je ze bij het schoonmaken altijd bij de hand.
 • Stofzak verwijderen
  Je kunt de stofzak eenvoudig en hygiënisch verwijderen.
 • Bescherming tegen krassen
  Bescherm je vloer tegen krassen en deuken door de meegeleverde parketborstel te gebruiken tijdens het stofzuigen.

De AEG Vampyr CE4120EL: de nadelen opgesomd

Voordat je de AEG Vampyr CE4120EL in huis haalt, is het belangrijk om te weten wat de tekortkomingen van dit model zijn:

 • Geluid
  Dit apparaat maakt tijdens het stofzuigen een geluid van 81 decibel. Dit is relatief hoog, dus je wordt aanbevolen om niet met dit apparaat te stofzuigen wanneer iedereen slaapt.
 • Afnemen van de zuigkracht
  Wanneer je gebruik maakt van deze stofzuiger, dan merk je dat de zuigkracht afneemt wanneer de zak vol begint te raken. Dit probleem is echter snel opgelost door de stofzak te verwisselen.

De AEG Vampyr CE4120EL: onze conclusie van deze review

De AEG Vampyr CE4120EL is een eenvoudige, krachtige stofzuiger. Hij is gemakkelijk te gebruiken, beschermt met de parketborstel je vloer tegen krassen en heeft een groot actieradius voor extra bewegingsvrijheid. Je hebt de accessoires van de stofzuiger ook steeds bij de hand, want deze berg je eenvoudig op in de kap van het apparaat. Wanneer de stofzak vol begint te raken, dien je hem te verwisselen om te voorkomen dat de zuigkracht van het apparaat afneemt. We adviseren je daarnaast om vanwege het hoge geluidsniveau niet te stofzuigen met dit apparaat wanneer iedereen slaapt. Geniet van de vele voordelen die de AEG Vampyr CE4120EL met zich meebrengt en schaf hem snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>