De Apple iPhone 6S Kopen? Bekijk Dan Onze Review!

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is het handig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Je hebt namelijk keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Zo kun je de modellen van elkaar onderscheiden aan de hand van hun besturingssysteem. Sommige gebruikers kiezen liever voor een variant met een iOS besturingssysteem en weer andere gebruikers willen het liefst een Android smartphone hebben. Daarnaast kun je ook kijken naar de processor, camera en eventueel de behuizing van het apparaat. Je kunt ook kiezen voor beeldschermen met verschillende groottes. Sommige gebruikers willen bijvoorbeeld het liefst een smartphone met een zeer klein beeldscherm. Dergelijke modellen kun je namelijk ook gewoon in je hemd- of jaszak zetten. Het voordeel van grotere modellen is echter dat je de informatie op het scherm beter kunt aflezen. Wil je een middenklasse iPhone? Kies dan voor de iPhone 6S. Wij vertellen je meer over dit toestel.

De iPhone 6S is een toestel van het merk Apple. Kiezen voor een smartphone van dit merk betekent kiezen voor gebruiksgemak. De smartphones van deze fabrikant zijn namelijk voorzien van het iOS besturingssysteem. Dit systeem staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk kijken we niet alleen naar het besturingssysteem. Als je een Apple smartphone aanschaft, dan kun je rekenen op een camera, waar je prachtige foto’s en video’s mee kunt maken. Er wordt namelijk hard gewerkt aan diverse technieken die zorgen voor een snelle detectie van het onderwerp. Daarnaast kun je in veel gevallen ook kiezen voor diverse fotosoorten zoals portretten, selfies, landschapsfoto’s en panoramafoto’s. Behalve voor smartphones kun je ook bij deze fabrikant terecht voor onder andere computers, tablets, laptops, smartwatches en oordopjes. Alle producten brengen superieure prestaties met zich mee. Wil je een smartphone hebben, die gebruiksvriendelijk is en beschikt over toptechnieken? Kies dan voor de iPhone 6S!

Review over de iPhone 6S

Je hebt intussen gelezen over de mogelijkheden die Apple producten met zich meebrengen. Nu ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de specifieke mogelijkheden van de iPhone 6S. Deze smartphone is voorzien van een A9 processor, waardoor hij krachtig en energiezuinig is. Je hoeft dus je oplader niet met je mee te nemen tenzij je van plan bent lang weg te blijven. Dit toestel beschikt namelijk over een lange accuduur van 9 uur. Wanneer je de smartphone dus meeneemt naar het werk, dan kun je gerust je oplader thuis laten. De smartphone staat je namelijk gedurende je hele werkdag bij. Daarnaast maak je je geen zorgen over eventuele onvoorzichtigheid. Dit apparaat beschikt namelijk over een 4,7 inch krasbestendig scherm. Het scherm van dit model is tevens twee keer zo sterk als het scherm van zijn voorganger. Je geniet er dus optimaal van zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

Als we kijken naar het scherm, dan zien we dat er bij de iPhone 6S ook is gezorgd voor een unieke functie. Zo beschikt dit toestel over een druksensor in het scherm. Deze 3D Touch functie geeft je de mogelijkheid om verborgen menu’s te openen aan de hand van de druk die je op het scherm uitoefent. Natuurlijk kunnen we je niet vertellen over een smartphone zonder je te vertellen over zijn camera. In het geval van deze smartphone gaat het om een 12 megapixel camera. Deze camera beschikt over beeldstabilisatie. Dit betekent dat, zelfs wanneer je per ongeluk beweegt tijdens het maken van foto’s, deze foto’s toch scherp zijn. We kijken sowieso niet alleen naar de foto’s van deze camera. Je kunt er immers ook video’s mee maken. De video’s die je maakt zijn prachtig. Je filmt namelijk in 4K en met 60 frames per seconde!

iPhone 6S

Voordelen van de iPhone 6S

Wanneer je een recensie leest over een bepaald apparaat, dan kom je er veel over te weten. Er wordt in een review namelijk gesproken over functies, unieke eigenschappen en ook voordelen en nadelen. Ook in deze review gaan we in op de mogelijke voordelen en nadelen van deze smartphone. We vertellen je eerst over de voordelen die de iPhone 6S met zich meebrengt:

 • Beeldscherm met een hoge resolutie
  We willen geen van allen gebruik maken van een smartphone met een slecht scherm. Dat weet Apple ook. Daarom hebben ze ervoor gezorgd om deze smartphone te voorzien van een beeldscherm met een hoge resolutie. Je kunt dus alle details op het scherm helder zien. Het beeld is namelijk zeer scherp.
 • Snelle ontgrendeling van het toestel
  Vroeger moest je voor het beveiligen van je smartphone een code instellen. Zodra je het toestel wilde ontgrendelen, moest je deze code invoeren. Dit systeem behoort tot het verleden als je gebruik maakt van deze Apple smartphone. Je kunt hem namelijk snel ontgrendelen met de vingerafdrukscanner.
 • 3D Touch
  Heb je het weleens meegemaakt dat je bezig was met je smartphone of computer en iemand wilde hem even lenen? Het komt dan vaak voor dat je niet wil dat de andere persoon bij al je bestanden kan komen. Hier hoef je je geen zorgen meer over te maken als je deze smartphone gebruikt. Hij beschikt namelijk over de 3D Touch functie. Je kunt de iPhone dus bedienen aan de hand van de druk die je op het scherm uitoefent. Verborgen menu’s open je namelijk aan de hand van de uitgeoefende druk.
 • Geïoniseerd glas
  Bij deze smartphone is er gezorgd voor geïoniseerd glas. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krassen. Het glas zorgt er namelijk voor dat het scherm krasvrij blijft.

Nadelen van de iPhone 6S

Je weet nu in grote lijnen wat je kunt verwachten van deze smartphone. Echter, het is ook belangrijk om te onderzoeken welke eigenschappen van dit apparaat je wellicht als minder prettig kunt ervaren. Dit onderzoek hoef je niet zelf te doen, omdat wij reeds voor je op zoek zijn gegaan naar deze eigenschappen. De mogelijke nadelen die de iPhone 6S met zich meebrengt zijn:

 • Uitstulping aan de achterkant door de camera
  Bij deze smartphone heeft Apple er alles aan gedaan om de camera geavanceerd te maken. Dit is hen aardig gelukt. Echter, vanwege de vele mogelijkheden steekt de camera een beetje uit aan de achterkant. Dit zorgt voor een uitstulping. Deze uitstulping doorbreekt het afgeronde design.
 • Geen flitser bij de camera aan de voorkant
  De meesten van ons vinden het prettig om een foto te maken wanneer we er leuk uitzien. Het gaat hier voornamelijk om selfies, omdat je op die manier meteen ziet hoe je eruit ziet. Voor het maken van een selfie gebruiken we de camera aan de voorkant van onze smartphone. Deze camera aan de voorzijde van de iPhone maakt prachtige foto’s. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen flitser aan de voorkant is. Hierdoor kan het wat lastiger zijn om selfies te maken in een slecht verlichte omgeving.
 • Prijs
  Apple doet er alles aan om hun apparaten zo geavanceerd mogelijk te maken. Hierdoor komt het weleens voor dat de Apple apparaten vergeleken met soortgelijke modellen van andere merken wat duurder zijn. Dit is ook het geval bij deze smartphone. Als je slechts een klein budget hebt, dan kan de prijs van dit toestel mogelijkerwijs tegenvallen.

Conclusie van deze review over de iPhone 6S

We zijn aan het einde gekomen van deze review over de iPhone 6S. In dit artikel zijn we ingegaan op de functies van het apparaat. We hebben je tevens verteld over de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je beslissen of de smartphone je geld waard is of niet. Wij vinden hem sowieso een aanrader voor personen die graag foto’s maken en die een gebruiksvriendelijke en snelle mobiele telefoon willen hebben. Je kunt namelijk prachtige foto’s en video’s maken met dit toestel. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over krassen op het scherm dankzij het geïoniseerd glas. Het beeldscherm heeft tevens een hoge resolutie, waardoor je alle details goed ziet. Je kunt zelfs het toestel gemakkelijk ontgrendelen met de vingerafdrukscanner. Ook de 3D Touch functie zorgt voor extra gemak. Schaf de iPhone 6S van Apple dus snel aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>