BaByliss E750E Kopen? Bekijk deze Review!

Wil je jouw baard of hoofdhaar trimmen om er weer verzorgd uit te zien? Dan is het een goed idee om een tondeuse aan te schaffen. Als je dan toch een dergelijk apparaat in huis haalt, kies dan meteen voor een model van topkwaliteit. Wij raden de BaByliss E750E aan. Met dit apparaat kun je namelijk je hoofd- en baardhaar gemakkelijk trimmen. Je bepaalt bovendien zelf op welke lengte je hem wil knippen. Er zijn 32 lengtestanden voor je hoofdhaar en 5 lengtestanden voor je baard. Dit apparaat is dus ongeacht je stylingvoorkeur ideaal.

Als je een innovatief product In huis wil halen, dan kies je voor een product van het merk BaByliss. Deze fabrikant heeft de focus gelegd op de modebewuste man. Ze begrijpen bij BaByliss dus ook dat je alleen op zoek bent naar het beste op de markt als het aankomt op je haren. Daarom is de slogan van dit bedrijf: “maximum power & perfection”. De slogan spreekt voor zich. Wanneer je kiest voor een BaByliss product, dan ben je verzekerd van een prachtig apparaat en perfecte resultaten. BaByliss vervaardigt innovatieve producten zoals tondeuses, grooming sets en baardtrimmers. Onderhoud je baard en hoofdhaar en kies voor een BaByliss tondeuse!

Review over de BaByliss E750E

Wil je de volledige controle over de lengte van je hoofdhaar en baard? Dan trim je deze haren met de BaByliss E750E. Met dit apparaat stel je zelf in hoe lang je haar moet zijn. Je kunt lengtes kiezen tussen de 0,5 en 36 mm voor je hoofdhaar en 0,5 tot 4,5 mm voor je baard. Voor je baard zijn er bovendien 5 lengtestanden en voor je hoofdhaar 32 lengtestanden. Vind je dus een kort kapsel mooi of wil je alles eraf knippen? Afhankelijk van jouw voorkeur, creëer je met deze tondeuse steeds weer de gewenste stijl. Door het draaiwieltje te gebruiken, stel je de stand tot de millimeter precies in. Doordat het wieltje na het instellen meteen vergrendelt, hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat de stand tijdens het trimmen verspringt. Klaar met je haar trimmen? Dan kun je de messen gemakkelijk onder de kraan afspoelen.

Kiezen voor de BaByliss E750E betekent tevens kiezen voor een uitstekende kwaliteit. Dit apparaat beschikt namelijk over de innovatieve Wtech technologie. Hij is daarnaast snel, waardoor je binnen een handomdraai het gewenste resultaat hebt bereikt. De mesjes van dit apparaat zijn zelfsmerend en afwasbaar, dus je onderhoudt de tondeuse gemakkelijk. Voor een optimale bewegingsvrijheid, beschikt dit apparaat over een duurzame accu. Wanneer je de tondeuse volledig hebt opgeladen, dan kun je er 45 minuten draadloos gebruik van maken. Heb je meer tijd nodig om je haar te stylen en is de accu leeggelopen? Geen nood. Je kunt hem namelijk ook gebruiken terwijl hij aan het snoer zit. Als je bent vergeten om het apparaat op te laden en je moet toch dringend je baard of hoofdhaar trimmen, dan komt de optie om hem met snoer te gebruiken ook goed uit.

BaByliss E750E

Voordelen van de BaByliss E750E

Denk je erover na om de BaByliss E750E aan te schaffen? Dan is het belangrijk om behalve op de hoogte te zijn van de verschillende eigenschappen, ook te weten welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. We willen je een zo compleet mogelijk beeld geven van dit product en hebben deze punten daarom ook voor je op een rij gezet. De voordelen zijn:

 • Multifunctioneel
  Een belangrijk voordeel van deze BaByliss tondeuse is dat hij multifunctioneel is. Je kunt hem namelijk gebruiken om je hoofdhaar te knippen, maar je kunt er ook je baard mee trimmen. Deze baardmogelijkheid krijgt de tondeuse doordat hij wordt geleverd met een opzetkam voor de baard.
 • Vergrendelde kniplengte
  Bij sommige tondeuses kan het voorkomen dat nadat je de gewenste lengte hebt ingesteld, hij tijdens het trimmen verspringt. Dit probleem behoort tot het verleden bij de E750E. Als je op deze tondeuse de gewenste lengte hebt ingesteld, dan vergrendelt de kniplengte. Tijdens het trimmen hoef je je dus geen zorgen te maken dat de kniplengte verspringt en je kapsel wordt verpest.
 • Veel kniplengtes
  Iedereen heeft een eigen voorkeur, ook op het gebied van de lengte van de baard en het hoofdhaar. BaByliss begrijpt dit volkomen en heeft daarom verschillende lengtes mogelijk gemaakt bij de E750E. Je bepaalt dus zelf of je kaal wil zijn, een gemillimeterd kapsel wil hebben, of dat gewoon een kort of langer resultaat het beste bij je past.
 • Eenvoudig reinigen
  Zelfs het reinigen van deze tondeuse is een fluitje van een cent. Dit komt doordat de kop van het apparaat afspoelbaar is. Verleng dus zijn levensduur en onderhoud de tondeuse goed door hem onder de kraan af te spoelen.

Nadelen van de BaByliss E750E

We weten allemaal dat een apparaat zowel voor- als nadelen met zich meebrengt. Daarom zijn we ook bij de BaByliss E750E voor je nagegaan welke nadelen hij mogelijkerwijs met zich meebrengt. De tekortkomingen die we zijn tegengekomen zijn:

 • Niet onder de douche
  Sommige mensen vinden het prettig om onder de douche hun haar te knippen of trimmen. Doordat het water het haar zacht maakt, kan onder de douche scheren bij sommige gebruikers voor een beter resultaat zorgen. Echter, je kunt de E750E niet onder de douche gebruiken.
 • Geen accu indicatie
  Als je deze tondeuse in huis hebt, dan bestaat de kans dat je voor verrassingen komt te staan tijdens het trimmen van je haar. Het kan namelijk voorkomen dat de accu leegloopt terwijl je hem gebruikt, omdat hij niet over een accu indicatie beschikt.

Conclusie van de review over de BaByliss E750E

De BaByliss E750E is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een handige tondeuse om zowel je baard als hoofdhaar te trimmen. Je hebt met dit apparaat de volledige controle over de lengte van je haar, omdat je hem op verschillende lengtestanden kunt instellen. Wanneer je eenmaal een lengtestand hebt ingesteld, hoef je je helemaal geen zorgen te maken dat hij verspringt tijdens het trimmen van je haar. Hij wordt namelijk meteen na het instellen vergrendeld. Wanneer je klaar bent met het trimmen van je haar, dan kun je de tondeuse gemakkelijk onderhouden. De mesjes zijn namelijk afspoelbaar onder de kraan.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>