BaByliss E846E Kopen? Lees onze Review!

Ben je op zoek naar een handige baardtrimmer die je zowel draadloos als aan het snoer kunt gebruiken? Dan raden wij de BaByliss E846E aan. Dit apparaat zorgt ervoor dat je er goed uitverzorgd uitziet. Je kunt er namelijk je baard mee trimmen of scheren. Wil je bijvoorbeeld een 3-dagen baardje creëren of juist je volle baard bijwerken? Het doet er niet toe wat jouw voorkeur is, want met dit apparaat creëer je keer op keer de gewenste stijl. Met het draaiwiel op het handvat stel je de gewenste lengtestand in. Je kunt dit apparaat met een volle accu bovendien 40 minuten lang draadloos gebruiken. Raakt de accu leeg? Gebruik hem dan aan het snoer!

BaByliss richt zich op de modebewuste man. Dit bedrijf begrijpt dat je bij het uitzoeken van een scheerapparaat alleen gaat voor het beste. BaByliss vervaardigt om deze reden producten van topkwaliteit en met innovatieve functies. Hun slogan is “maximum power & perfection”. Je kunt bij deze fabrikant terecht voor tondeuses, grooming sets en baardtrimmers. Alles voor het onderhouden van je haar dus. Met de krachtige en high-tech artikelen van dit bedrijf kun je bij elke scheerbeurt het gewenste effect creëren. Alles glad of liever een net baardje? Gun jezelf een super BaByliss baardtrimmer!

Review over de BaByliss E846E

Als je jouw baard met precisie wil trimmen, dan is de BaByliss E846E perfect voor jou. Je kunt namelijk kiezen uit 30 verschillende trimhoogtes tussen de 0,5 en 15 mm. De verschillende trimstanden verschillen steeds met 0,5 mm. Om een snel en professioneel resultaat mogelijk te maken, beschikt dit apparaat over Wtech messen en een speciale CMS-coating. Deze mesjes zijn bovendien elektrochemisch 3D geslepen. Hierdoor zijn de messen scherp en onverslijtbaar. Het vaste scheermes van de scheermachine is gemaakt van 100% RVS. Dit betekent dat ook het vaste scheermes van uitstekende kwaliteit is. Behalve over een vast scheermes beschikt hij tevens over een mobiel Wtech scheermes met een CMS-coating. Zowel het vaste als het mobiele mesje zijn zelfsmerend. Na gebruik kun je ze dus gewoon onder de kraan afspoelen. Door de mesjes steeds te reinigen, blijft hun kwaliteit behouden. Elke scheerbeurt is als de eerste!

Voor een optimale bewegingsvrijheid tijdens het scheren is het belangrijk dat je een draadloos scheerapparaat gebruikt. Sommige scheermessen kun je echter alleen draadloos gebruiken. Dit vormt een probleem wanneer je bent vergeten om het apparaat op te laden, omdat je dan niet kunt scheren. Je hebt dit probleem niet met de BaByliss E846E. De fabrikant BaByliss weet namelijk dat het weleens kan voorkomen dat je vergeet om je scheerapparaat op te laden. Daarom kun je deze scheermachine ook gebruiken terwijl hij aan het snoer is. Zonder snoer kun je er 40 minuten mee aan de slag. Heb je de ongewenste haren verwijderd of getrimd en wil je nu de losse haartjes uit het apparaat verwijderen? Dan kun je de bijgeleverde reinigingsborstel gebruiken. Op die manier blijft de scheermachine hygiënisch en is hij klaar voor de volgende scheerbeurt.

BaByliss E846E

Voordelen van de BaByliss E846E

Voordat je een apparaat aanschaft, is het belangrijk om er alles over te weten. Daarom hebben wij voor je onderzocht wat zijn eigenschappen zijn. Om een compleet beeld te kunnen vormen over de BaByliss E846E, zijn we ook voor je nagegaan welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. De voordelen van dit scheerapparaat zijn:

 • Ook voor een volle baard
  Er zijn scheerapparaten op de markt die moeite hebben met het trimmen van een volle baard. Dit is niet het geval bij deze BaByliss scheermachine. Je kunt er namelijk ook volle baarden mee trimmen. Hij trimt namelijk tot 15 mm.
 • Gemakkelijk reinigen
  Voor een goede hygiëne en om de levensduur van je scheerapparaat te verlengen, dien je hem na gebruik te reinigen. Bij dit scheerapparaat is het reinigingsproces een fluitje van een cent. Nadat je ermee hebt geschoren, kun je hem namelijk gemakkelijk met de reinigingsborstel schoonmaken. Hij is tevens onder de kraan af te spoelen. Handig toch?
 • Met een lege accu te gebruiken
  Een belangrijk voordeel van dit apparaat is dat je hem ook aan het snoer kunt gebruiken. Dit is de perfecte oplossing voor wanneer je bent vergeten om de scheermachine op te laden. Je zet hem dan gewoon aan het snoer en gaat aan de slag.
 • Kniplengte precies instellen
  Dit scheerapparaat is voorzien van een instelbare opzetkam. Je kunt hem dus gebruiken om je korte baard bij te werken of om je lange baard te trimmen. Het doet er dus niet toe welke voorkeur je hebt ten aanzien van de lengte van je baard, want hij is in alle gevallen even effectief.
 • Lange accuduur
  Als je het liefst draadloos scheert, dan is een lange accuduur van essentieel belang. Deze BaByliss scheermachine is perfect om draadloos te gebruiken, omdat hij een accuduur van maar liefst 40 minuten heeft.

Nadelen van de BaByliss E846E

We zijn ons ervan bewust dat elk apparaat sterke punten heeft en daarnaast ook tekortkomingen. Aangezien we het belangrijk vinden dat je ook op de hoogte bent van de minpunten van de BaByliss E846E, hebben we ook deze punten voor je op een rij gezet. De nadelen van dit apparaat zijn:

 • Lage oplaadtijd
  Nadat je dit scheerapparaat hebt gebruikt, dien je hem 8 uur aan de oplader te laten om weer over een volle accu te beschikken. Dit kun je als minpunt ervaren als je gewend bent om je scheermes even aan de oplader te zetten en hem daarna meteen van het snoer te halen wanneer hij vol is.
 • Geen display
  Sommige baardtrimmers zijn voorzien van een display waarop je in 1 oogopslag kunt zien wat de kniplengte is. Dit is niet het geval bij dit scheerapparaat. Je kunt wel gemakkelijk berekenen wat de kniplengte is, want de knipstanden verschillen steeds met 0,5 mm.

Conclusie van de review over de BaByliss E846E

Wij vinden dat de BaByliss E846E een super baardtrimmer is als je de mogelijkheid wil hebben om draadloos te scheren. Als de accu is leeggelopen, heb je bovendien de optie om hem aan het snoer te gebruiken. Hoewel je de kniplengte niet van een display kunt aflezen, kun je er wel een precieze kniplengte op instellen. Dit apparaat is tevens perfect voor zowel mannen met een korte als met een volle baard. Dankzij de lange accuduur, creëer je keer op keer ongehaast de gewenste stijl.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>