BaByliss Pro Volare V1 Kopen? Check de Review!

Wil je dat je haar er prachtig uitziet? Dan is het een goed idee om het met een föhn te drogen en stylen. Je vraagt je nu misschien af welke föhn je het beste kunt gebruiken. Als kracht is waar je naar op zoek bent, dan raden wij de BaByliss Pro Volare V1 aan. Deze professionele föhn wordt aangedreven door een zeer krachtige motor. De motor is namelijk ontworpen in samenwerking met het team van Ferrari. Je bent er dus 100% van verzekerd dat je haar op een krachtige manier wordt gedroogd. Zelfs het in vorm krijgen van je haar doe je optimaal met dit apparaat.

Babyliss werd in de jaren ’60 opgericht door een Franse kapper. Deze kapper ontwikkelde als eerste een elektrische krultang. Daarna ontwikkelde hij allerlei andere innovatieve apparaten. De eerste föhn met een AC-motor werd ook door deze fabrikant ontwikkeld. Vervolgens ontwikkelde de fabrikant ook een digitale föhn. Babyliss begrijpt dat je het haar op je hoofd zo goed mogelijk wil verzorgen. Daarom ontwikkelen zij krachtige apparaten die bijdragen aan de verzorging van je haar. De fabrikant begrijpt ook dat je op sommige plekken juist geen haar wil hebben, daarom vervaardigen zij zelfs epileerapparaten en ladyshaves. Ga aan de slag met een professioneel apparaat van BaByliss!

Review over de BaByliss Pro Volare V1

Als je zoekt naar een föhn die beschikt over allerlei gemakken en die tevens zeer krachtig is, dan kies je voor de BaByliss Pro Volare V1. Deze föhn is zeer krachtig, omdat hij is voorzien van een betrouwbare en tevens duurzame Ferrari motor. Dankzij deze motor is het apparaat in staat om je haren met een snelheid van maar liefst 130 kilometer per uur droog te blazen. Dankzij deze snelheid ben je verzekerd van snelle en optimale droogresultaten. Wanneer je je haar hebt gedroogd met deze föhn, dan ben je ook verzekerd van goed uitziende haarlokken. Behalve dat de föhn zeer krachtig is, is hij ook ergonomisch. Hij heeft namelijk een compact formaat, waardoor hij perfect is te gebruiken voor zowel mensen met grote als kleine handen. Daarnaast is hij voorzien van een meedraaiend snoer van 2,8 meter dat bijdraagt aan een verhoogd gebruiksgemak en veel bewegingsvrijheid.

Door je haar te drogen en te stylen met de Pro Volare V1 föhn van BaByliss, geniet je keer op keer van een prachtig resultaat. Dit komt doordat de föhn is voorzien van 6 blaassnelheden en 6 temperatuurstanden. Het doet er dus niet toe of je je haar net hebt gewassen en je het helemaal droog wil blazen of dat je hem alleen een beetje wil stylen. Dit apparaat is namelijk perfect te gebruiken in elke situatie. Dit geldt uiteraard ook voor verschillende haartypes en haarlengtes. De föhn beschikt tevens over een koudeluchtfunctie voor het fixeren van je haar. Hij wordt ook geleverd met verschillende opzetstukken voor het nog beter fixeren van je haar. Dit apparaat voorkomt bovendien dat je haar statisch wordt, omdat hij beschikt over ionische technologie. Dankzij de handige accessoires, de innovatieve technologieën en de superieure kracht is dit apparaat onmisbaar in huis.

BaByliss Pro Volare V1

Voordelen van de BaByliss Pro Volare V1

We hebben je nu verteld over de unieke eigenschappen van dit apparaat. Er zijn echter ook voordelen die ermee gepaard gaan. Ook de voordelen hebben we voor je opgezocht. De voordelen die met de BaByliss Pro Volare V1 gepaard gaan zijn:

 • Ferrari motor
  Als je hoort dat een apparaat beschikt over een Ferrari motor, dan is het eerste waaraan je denkt de kracht. Deze gedachte is terecht wanneer je kiest voor deze föhn. De motor is namelijk krachtig en betrouwbaar en zorgt ervoor dat je je haar snel kunt drogen en optimaal kunt stylen.
 • Meerdere snelheden
  Wanneer je je haar wil drogen of stylen, dan kunnen er verschillende omstandigheden zijn. Het kan dat je haar extreem nat is of dat het slechts een beetje vochtig is. Wanneer je haar nat is, heb je een andere droogsnelheid nodig dan wanneer je haar vochtig is. Daarom kun je op dit apparaat kiezen uit maar liefst 6 snelheden.
 • Verschillende temperatuurstanden
  Afhankelijk van je haartype kies je voor een specifieke temperatuurstand. Bij steil haar is er namelijk een andere temperatuur nodig om hem te drogen dan bij kroes haar. Stel op dit apparaat de temperatuurstand in aan de hand van je haartype.
 • Koudeluchtfunctie
  Het drogen van je haar doe je met warme lucht. Als je echter je haar wil fixeren, dan is het een goed idee om gebruik te maken van koude lucht. Daarom beschikt deze föhn over zowel een hete- als koudeluchtfunctie.
 • Ionische technologie
  Dit apparaat is voorzien van ionische technologie. Deze zorgt ervoor dat statisch haar door het drogen wordt voorkomen.
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Wanneer je een föhn aanschaft, dan is het belangrijk dat hij gebruiksvriendelijk is. Dit is sowieso het geval wanneer je deze föhn in huis hebt. Hij is namelijk compact, stil in gebruik en beschikt over een lang meedraaiend snoer.

Nadelen van de BaByliss Pro Volare V1

Als je alleen op de hoogte bent van de voordelen die een apparaat met zich meebrengt, dan heb je er geen compleet beeld over. Daarom is het ook belangrijk om te weten welke nadelen gepaard gaan met een apparaat. We zijn ook voor je nagegaan welke nadelen de BaByliss Pro Volare V1 met zich meebrengt. De mogelijke minpunten zijn:

 • Geen keramische technologie
  Dit apparaat is niet voorzien van keramische technologie. Dergelijke technologie beschermt het haar tegen hitte. Als je echter wil voorkomen dat je haar wordt oververhit, dan kun je gemakkelijk 1 van de minder hete standen selecteren om je haar te drogen.
 • Geen opbergetui
  Als je een föhn in huis hebt en je wil hem met je meenemen wanneer je op reis gaat, dan is een opbergetui handig. Dit model wordt echter niet geleverd met een opbergetui. Als je hem dus gemakkelijk met je wil meenemen, dan kun je hem het liefst in de doos zetten waarin hij is geleverd.

Conclusie van de review over de BaByliss Pro Volare V1

Soms is het moeilijk om te beslissen of een bepaald product je geld wel of niet waard is. Dit is echter niet het geval bij de BaByliss Pro Volare V1. Vanwege de vele voordelen, is hij namelijk zeker je geld waard. Hij beschikt namelijk over ionische technologie die voorkomt dat je haar statisch wordt wanneer je het droogt. Daarnaast beschikt hij over meerdere temperatuur- en snelheidsstanden. Dit is handig, omdat hij niet over keramische technologie beschikt. De föhn is tevens gebruiksvriendelijk en is zelfs voorzien van een koudeluchtfunctie. Dankzij de Ferrari motor is deze föhn bovendien zeer krachtig. Schaf hem dus snel aan en geniet ervan hoe je haar er dagelijks prachtig uitziet!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>