Beats Powerbeats 2 Wireless Kopen? Lees Nu De Review!

Een koptelefoon is bijna onmisbaar als je het prettig vindt om naar muziek te luisteren terwijl je andere dingen doet. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bezig bent te sporten en je wil naar muziek luisteren. Dan is het sowieso een goed idee om gebruik te maken van een koptelefoon. Echter, een koptelefoon is niet alleen handig wanneer je sport. Als je bijvoorbeeld in de trein bent en je wil je afsluiten van alle lawaai om je heen, dan doe je er ook goed aan om via een koptelefoon naar muziek te luisteren. Er zijn verschillende soorten koptelefoons. Aan de hand van jouw voorkeuren kun je dus voor een gepast model kiezen. Natuurlijk kun je ook zelf bepalen welke kleur bij je past. Wil je speciaal om te sporten een draadloze koptelefoon hebben? Dan raden wij de Beats Powerbeats 2 Wireless aan. Deze in ear koptelefoon werkt via Bluetooth.

Door een recensie te lezen, kom je veel te weten over een apparaat of product. Het is daarom altijd een goed idee om eerst een recensie te lezen voordat je een product koopt. Wanneer je een review leest, verwacht je meestal meer te weten te komen over de functies van het desbetreffend apparaat. Waarschijnlijk wil je ook meer te weten komen over eventuele voordelen en nadelen van het product. In deze review vertellen we je daarom zowel over de functies en specificaties van de Beats Powerbeats 2 Wireless als de voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. We kunnen je tevens vertellen dat de fabrikant van dit apparaat voornamelijk bekend staat om het vervaardigen van koptelefoons en oordopjes. Het doel van deze fabrikant is om koptelefoons te vervaardigen die muziek weergeven zoals artiesten het horen in de opnamestudio. Schaf dus voor top muziekkwaliteit de Beats Powerbeats 2 Wireless aan!

Review over de Beats Powerbeats 2 Wireless

Als we kijken naar de gedachte achter de Beats Powerbeats 2 Wireless, dan zien we dat deze koptelefoon speciaal is vervaardigd om je tijdens het sporten alle vrijheid te geven. Je luistert namelijk naar muziek van topkwaliteit en kunt ongestoord doorsporten. Het ontwerp van deze oordopjes is geïnspireerd door de wensen van de topbasketballer LeBron James. Hij wilde muziek combineren met sport. Er is gehoor gegeven aan zijn wensen en deze oordopjes zijn vervaardigd. Het unieke van de oordopjes is dat ze een draadloos ontwerp hebben. Hierdoor brengen ze een grote bewegingsvrijheid met zich mee. Je wordt niet belemmerd tijdens het oefenen voor bijvoorbeeld je atletiek- of basketbalwedstrijd, waardoor je optimaal door kunt trainen. Bovendien is het mogelijk om tot op wel 9 meter afstand verbinding te maken met een Bluetooth apparaat. Zet je smartphone dus op de bank en luister op het veld naar muziek van topkwaliteit.

We hebben je verteld dat de Beats Powerbeats 2 Wireless draadloze oordopjes zijn. Bij draadloze apparaten is het altijd belangrijk om te kijken naar hun batterijduur. In het geval van deze oordopjes kun je lang van muzikale nummers genieten voordat je de oordopjes weer hoeft op te laden. De batterij gaat namelijk tot 6 uur mee. Dit betekent dat je gedurende een hele trainingsronde ongestoord naar muziek kunt luisteren. Is de batterij toch leeggelopen? Geen probleem! Je hoeft de oordopjes namelijk slechts 15 minuten op te laden om weer voor 1 uur luisterplezier te zorgen. Het is zelfs zo dat zelfs tijdens de zwaarste workout de oordopjes stevig in je oren blijven zitten. Dit komt doordat ze beschikken over een oorhaak. Doordat de oordopjes tevens zweetbestendig zijn, maak je je geen zorgen wanneer je veel zweet. Bedien je muziek bovendien gemakkelijk via de anti-slip afstandsbediening met een geïntegreerde microfoon!

Beats Powerbeats 2 Wireless

Voordelen van de Beats Powerbeats 2 Wireless

Het is altijd belangrijk om eerst onderzoek te doen over een bepaald apparaat of product voordat je hem aanschaft. Op die manier kom je niet voor (ongewenste) verrassingen te staan. Dit is ook het geval bij deze oordopjes. Daarom vertellen we je over de mogelijke voordelen die hij met zich meebrengt. De voordelen van de Beats Powerbeats 2 Wireless zijn:

 • Op grote afstand koppelen aan een Bluetooth apparaat
  Over het algemeen wanneer we naar muziek luisteren, beluisteren we een afspeellijst die op onze smartphone is opgeslagen. Hierdoor is het ook handig om je koptelefoon of oordopjes aan te sluiten op je smartphone. Echter, een smartphone is niet het enige Bluetooth apparaat waar je muziek mee kunt beluisteren. Daarom kunnen deze oordopjes gekoppeld worden aan verschillende Bluetooth apparaten. Je kunt de oordopjes bovendien koppelen tot op een afstand van 9 meter, dus je hoeft je Bluetooth apparaat niet steeds bij je te houden om naar muziek te luisteren.
 • Oplaadbare batterij met een lange batterijduur
  Als je gebruik maakt van draadloze apparaten, dan is het belangrijk om te kijken naar hun batterijduur. Het is namelijk niet handig als je een draadloze koptelefoon hebt die om de 30 minuten opgeladen moet worden. Daar hoef je je bij deze oordopjes geen zorgen over te maken. Ze hebben namelijk een oplaadbare batterij met een lange batterijduur van tot 6 uur. Luister dus gerust naar je muziek en laad de batterij pas weer op wanneer het nodig is.
 • Afstandsbediening en microfoon
  Sommige oordopjes zijn speciaal gemaakt om naar muziek te luisteren. Weer andere modellen zijn speciaal ontworpen om te kunnen bellen. Deze waterbestendige oordopjes zijn multifunctioneel. Ze zijn immers ideaal om muziek te beluisteren, maar hebben in de kabel ook een afstandsbediening en microfoon om te bellen. Hierdoor kun je ze gebruiken in uiteenlopende situaties.

Nadelen van de Beats Powerbeats 2 Wireless

Vaak wanneer we een nieuw product of apparaat aanschaffen, letten we alleen op de functies en specificaties. Door niet op zoek te gaan naar eventuele voordelen en nadelen, komen we soms echter voor ongewenste verrassingen te staan. Wij willen niet dat dit jou overkomt. Daarom hebben we je eerst verteld over de voordelen die deze oordopjes met zich meebrengen. We vertellen je daarnaast ook over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan. Op die manier kun je de voordelen tegen de nadelen afwegen en beslissen of de oordopjes goed bij je passen. De mogelijke nadelen van de Beats Powerbeats 2 Wireless zijn:

 • Minder geschikt voor brildragers
  Bij deze oordopjes heeft de fabrikant er alles aan gedaan om de oordopjes perfect te maken voor sporters. Zo hebben ze een lange batterijduur en een relatief groot draadloos bereik. Je kunt de oordopjes bovendien goed in je oren vastmaken, want ze beschikken over een oorhaak. Hierdoor vallen de oordopjes zelfs tijdens de zwaarste workout niet uit je oren. Echter, vanwege het unieke ontwerp, kan het dat de oordopjes minder prettig zitten bij brildragers. De oorhaak komt namelijk tegen de steel van de bril aan. Als je een brildrager bent, kan deze eigenschap van de oordopjes wellicht tegenvallen.
 • Het prijskaartje
  Toen de fabrikant deze oordopjes ontwierp, heeft zij er veel aandacht aan besteed. Daarom is dit apparaat ook zeer uniek. Hij is immers speciaal ontworpen voor sporters, maar kan ook gebruikt worden door niet-sporters. Doordat er is gezorgd voor verschillende handige functies en een uniek design, waren er veel middelen nodig. Het prijskaartje voor deze oordopjes is hierdoor omhoog gegaan. Hoewel deze oordopjes iets duurder zijn dan vergelijkbare modellen, zijn ze de prijs wel waard vanwege de vele mogelijkheden. Houd bij de aanschaf van dit apparaat dus rekening met de budget.

Conclusie van deze review over de Beats Powerbeats 2 Wireless

In dit artikel hebben we de Beats Powerbeats 2 Wireless gerecenseerd. We hebben je onder andere verteld over de vele mogelijkheden van de oordopjes en zijn ingegaan op de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. Je kunt nu dus beslissen of hij je geld waard is. Wij vinden dat deze oordopjes zowel voor sporters als niet-sporters aanraders zijn. Dit komt doordat de oordopjes zowel water- als zweetbestendig zijn. Bovendien geniet je gedurende lange tijd van muziek van topkwaliteit, omdat de batterij van deze oordopjes een lange batterijduur heeft. Je kunt zelfs op grote afstand verbinding maken met een Bluetooth apparaat, waardoor er wordt gezorgd voor een optimale bewegingsvrijheid. Het is zelfs mogelijk om telefoongesprekken te voeren met deze oordopjes. Houd wel rekening met het prijskaartje en het draagcomfort voor brildragers en schaf de oordopjes vandaag nog aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>