Berg Buzzy Skelter Kopen? Bekijk Dan Nu Deze Review!

Ben je van plan een skelter voor je kind te kopen? Dan is het belangrijk om na te gaan welke skelter geschikt is. Er zijn namelijk verschillende modellen. Als je een peuter hebt, dan is het sowieso een goed idee om te kiezen voor een model dat speciaal voor peuters is ontwikkeld. Een dergelijk model is de Berg Buzzy. Deze skelter is veilig voor je peuter en is tevens aantrekkelijk geprijsd. Hij biedt dus een goede uitkomst. We begrijpen dat peuters snel groeien. Daar heeft de fabrikant van deze skelter ook aan gedacht. Daarom zijn het stuur en zadel van dit model verstelbaar. Je kunt het voertuig dus precies aanpassen op de lengte van je kind. Hierdoor kan de skelter tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar gebruikt worden. Dankzij de massieve banden staat de Berg Buzzy altijd met 4 wielen op de grond. Kom er meer over te weten!

Als je graag wil dat je kind buiten speelt, dan is het een goed idee om te kiezen voor speelgoed van het merk Berg Toys. Deze fabrikant vervaardigt speelgoed dat kindertjes verleidt om naar buiten te gaan. Hoewel de fabrikant is gestart met het vervaardigen van skelters, kun je bij hen nu ook terecht voor ander buitenspeelgoed. Denk bijvoorbeeld aan trampolines, loopfietsen en kruiwagentjes. Je kunt ook bij Berg Toys terecht voor allerlei accessoires voor het speelgoed. Het doel van deze fabrikant is vanaf het begin geweest om kinderen urenlang speelplezier te geven. Met speelgoed van dit merk kunnen kinderen op een actieve en leuke manier buiten spelen. Zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten. Er is voor hen namelijk een speciale Junior productenlijn ontwikkeld. Hierdoor genieten zowel je kleinste als grotere kinderen van leuk speelgoed. Koop dus snel de Berg Buzzy skelter voor je peuter!

Review over de Berg Buzzy

Als je meerdere kinderen hebt, dan ken je dit fenomeen: de kleinsten willen ook spelen met het speelgoed dat bestemd is voor de oudere kinderen. Echter, het speelgoed voor de oudere kinderen is niet altijd geschikt voor de kleintjes. Als het gaat om skelters hoef je je nu geen zorgen meer te maken. Je kunt namelijk de Berg Buzzy skelter voor je jongste spruit kopen. Deze skelter is speciaal vervaardigd voor kindertjes vanaf 2 jaar. Bij dit model zijn de voorste en achterste as met elkaar in verbinding. Wanneer je kind dus beweegt, dan komt er direct beweging in de achterwielen. Je kind leert hierdoor op een eenvoudige manier hoe hij/zij moet trappen. Wanneer de skelter in beweging komt, dan bewegen de kleine beentjes met de pedalen mee. Je geniet mee wanneer je ziet hoeveel plezier je kind heeft wanneer hij/zij speelt met deze skelter.

Sommige ouders kopen een driewieler voor hun peuter, omdat ze het kind te jong vinden voor een skelter. Echter, dat hoeft niet meer wanneer je de Berg Buzzy skelter in huis hebt. Deze skelter is namelijk een goed alternatief voor een driewieler. Doordat dit model over 4 wielen beschikt, is hij veel stabieler dan een driewieler. Met een gerust gevoel kun je je kleine spruit dus in de achtertuin laten spelen. Zelfs als je poppetje een scherpe bocht maakt, kantelt hij/zij niet om met deze skelter. Doordat het stuur verstelbaar is, kunnen kinderen tot 30 kilogram blijven genieten van de skelter. Behalve het stuur is ook het zadel verstelbaar. Een aantal jaar speelplezier is dus gegarandeerd. Je kind kan de skelter tot een leeftijd van ongeveer 5 jaar gebruiken. Dankzij het mooie design met felle kleuren, vindt je kind dit speelgoed ook lang aantrekkelijk.

Berg Buzzy

Voordelen van de Berg Buzzy

Voordat je een bepaald product aanschaft, ga je eerst na wat de unieke eigenschappen zijn. Daarnaast kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar de mogelijke voordelen en nadelen. Dit is ook een verstandige handeling wanneer je speelgoed voor je kind of kinderen wil kopen. Om je te voorzien van alle nodige informatie, vertellen we je over de positieve en negatieve eigenschappen van deze skelter. We beginnen met de voordelen van de Berg Buzzy:

 • Verstelbaar stuur en zadel
  Als je speelgoed voor je kindertjes koopt, dan is het belangrijk om na te gaan hoe lang zij ermee kunnen spelen. Kinderen groeien namelijk als kool. Dat begrijpt de fabrikant van deze skelter. Daarom beschikt dit model over een verstelbaar stuur en zadel. Hierdoor kun je het voertuig precies aanpassen op de lengte van je kind. Hij/zij kan er dus lang van genieten.
 • Massieve banden
  Bij speelgoedvoertuigen waar je kind in/op gaat zitten, is het altijd belangrijk om naar de banden te kijken. Als er iets met de banden gebeurt, kan het kind het voertuig vaak niet meer gebruiken. Ook hier is er rekening mee gehouden toen deze skelter werd ontworpen. Daarom beschikt hij over massieve banden. Deze kunnen niet lek gaan en zijn tevens onderhoudsvrij.
 • Met een schommelas
  Deze skelter is voorzien van een schommelas. Hierdoor rijdt hij comfortabel over kuilen en hobbels. Daarnaast is dit model zeer stabiel. Als je kind dus een scherpe bocht maakt, hoef je je geen zorgen te maken dat hij/zij omkantelt.
 • Licht gewicht
  Mocht je kind een keer tegen het hek aan rijden, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jij het voertuig moet omkeren. Doordat dit model een licht gewicht heeft, kan je kind hem namelijk zelf opheffen en verplaatsen. De skelter weegt slechts 7 kilogram.

Nadelen van de Berg Buzzy

Je hebt nu meer informatie over de unieke eigenschappen en de voordelen van deze skelter. Het is echter ook belangrijk om meer te weten te komen over de mogelijke nadelen. Op die manier kun je zelf concluderen of deze skelter ideaal is voor je kleine spruit. De eigenschappen van de Berg Buzzy die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn:

 • Losse onderdelen
  Wanneer je deze skelter aanschaft, dan krijg je hem niet als 1 geheel. De onderdelen worden namelijk los geleverd. Dit betekent dat jij als ouder de skelter zelf in elkaar moet zetten. Als je de skelter wilde kopen en je kind daarna meteen ermee wilde laten spelen, kan deze eigenschap als minder prettig worden ervaren.
 • Terugtraprem
  In alle enthousiasme kan het dat je kind met een relatief grote snelheid vooruitkomt. Er is daarom gezorgd voor een rem. Echter, dit is een terugtraprem. Je moet dus in het begin aan je kind leren hoe een dergelijke rem werkt.

Conclusie van deze review over de Berg Buzzy

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je zelf bepalen of de Berg Buzzy de ideale skelter is voor jouw kindje. We hebben gezien dat hij ideaal is voor kindertjes tussen de 2 en 5 jaar. Kinderen met een gewicht tot 30 kilogram kunnen er namelijk gebruik van maken. Daarnaast is langdurig speelplezier gegarandeerd dankzij de massieve banden en het verstelbare stuur en zadel. De skelter groeit namelijk met je kind mee. Doordat dit model bovendien is voorzien van een schommelas rijdt hij comfortabel over hobbels en kuilen. Moet de skelter verplaatst worden? Dan kan je kind hem dankzij het lichte gewicht zelf opheffen en verplaatsen. Houd er wel rekening mee dat de skelter een terugtraprem heeft en dat jij hem in elkaar moet zetten na de aanschaf. Vanwege het mooie design en de aantrekkelijke eigenschappen, vinden wij dat de Berg Buzzy een aanrader is voor elke peuter.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>