De Beste Accuboormachine Van 2020 Kopen? Professionele Beste Koop Volgens de Test? Zie de reviews!

In dit artikel lees je over de 10 best verkochte accuboormachines van 2020.

Beste accuboormachine van 2020

 Product naaminformatie 
1.
Black & Decker BDCDC18BAFC-QWSchroeven en borenMeer info »
2.
Makita DDF453SFESchroeven en borenMeer info »
3.
Makita DF457DWESchroeven en borenMeer info »
4.
DeWalt DCD796D2Schroeven, boren én kloppenMeer info »
5.
Black & Decker BDCHD18BAFC-QWSchroeven, boren en klopborenMeer info »
6.
Metabo SB 18 L MobileSchroeven, boren en klopborenMeer info »
7.
Makita HP457DWE10Schroeven, boren en klopborenMeer info »
8.
DeWalt DCD777S2T-QWSchroeven en borenMeer info »
9.
Bosch PSR 18 Li-2 Triple BagSchroeven en borenMeer info »
10.
Powerplus POWX0026LISchroeven en borenMeer info »

Heb je al eerder gebruik gemaakt van een accuboormachine? Dan weet je hoe handig dit gereedschap is. Je kunt een accuboormachine namelijk gebruiken voor schroefwerk of om te boren in gips, kunststof, metaal of hout. Hoewel het gebruik van een dergelijk apparaat vrij standaard is, zijn er toch verschillende modellen verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de beste accuboormachine voor jouw behoeften. Hoe kies je echter het model dat het beste bij jou past uit? Je kunt het ideale model vinden door te letten op bepaalde zaken.

Eerst kun je kijken naar hoe zwaar de werkzaamheden zijn die je met de accuboormachine wil uitvoeren. Vervolgens ga je na hoe vaak en hoe lang je het apparaat wil gebruiken. Kijk ook naar het aantal versnellingen.

Het kan wellicht moeilijk lijken om de beste accuboormachine uit een top 10 lijst te kiezen. Daarom kun je gebruik maken van de bovenstaande tabel om je zoektocht te vergemakkelijken. In deze tabel zie je waar je de desbetreffende accuboormachine voor kunt gebruiken. Aan de hand van deze informatie kun je sneller de beste accuboormachine voor jouw behoeften uitkiezen. Kies dus eenvoudig de beste accuboormachine voor jouw behoeften uit!

1. Black & Decker BDCDC18BAFC-QW

Black & Decker BDCDC18BAFC-QWAls je zoekt naar de beste accuboormachine voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om van tevoren te weten hoe vaak je het apparaat wil gebruiken. Voor de “af-en-toe klusser” is er namelijk een ander ideaal model dan voor de vakman. Ben je iemand die slechts af en toe gebruik maakt van een accuboormachine? Dan is de Black & Decker BDCDC18BAFC-QW wellicht de beste accuboormachine voor jouw behoeften. Dit model is perfect om een plankje op te hangen, meubelstukken in elkaar te schroeven en zelfs om kastjes uit elkaar te halen. Dergelijke klussen komen in elk huishouden voor. Het is daarom handig als je ze zelf kunt klaren. Daarom heb je deze accuboormachine in huis. Hij komt in een set, waardoor je de juiste tools in huis hebt om je klusjes te klaren. In de set zit de gebruiksvriendelijke 18 volt accuboormachine tezamen met verschillende accessoires en zelfs een acculader.

Door de Black & Decker BDCDC18BAFC-QW in huis te halen, zorg je ervoor dat je altijd een complete accuboormachine bij de hand hebt. Dit apparaat geeft je namelijk de mogelijkheid om vrijwel elke klus in en om het huis tot een goed einde te brengen. Er is bovendien rekening gehouden met de mogelijkheid om aangenaam te werken. Daarom beschikt deze boormachine over een antislip handgreep. Je kunt hierdoor comfortabel klussen. Werk je in een minder goed verlichte ruimte? Dat is helemaal geen probleem. Deze accuboormachine beschikt namelijk over ingebouwde led-verlichting, waardoor je altijd goed zicht hebt tijdens het schroeven en boren. Deze set is zelfs zo compleet, omdat je er 2 18 volt accu’s en een goed gevulde 80-delige accessoirekoffer bij krijgt. Je hebt dus alles bij de hand om een nieuwe boekenkast in elkaar te schroeven of om een keukenrekje op te hangen.

Voordelen van de Black & Decker BDCDC18BAFC-QW:

 • Je hebt altijd een volle accu in de buurt, omdat er in de set 2 accu’s zitten.
 • Dankzij de antislip handgreep kun je gedurende langere tijd prettig doorwerken.
 • Met deze boormachine kun je schroeven en boren in hout, metaal, metselwerk en gips.
 • Er is een geïntegreerde werklamp, waardoor je ook op minder verlichte plekken goed zicht hebt.
 • Deze set is zeer compleet met een accessoirekoffer gevuld met de meest gebruikte bits en boren.
 • Hij heeft een boorcapaciteit van 25 mm in hout, wat nagenoeg voor alle klussen in en om het huis genoeg is.

Nadelen van de Black & Decker BDCDC18BAFC-QW:

 • De verschillende boren en bits worden in een plastic zakje geleverd.
 • Aangezien de boormachine niet beschikt over een klopfunctie, kun je er niet in tegels of bakstenen mee boren.
Klik hier voor de beste prijs

2. Makita DDF453SFE

Makita DDF453SFEHeb je reeds een boormachine in huis, maar is dat model aan vervanging toe? Dan kun je het als vakman niet permitteren om zonder accuboormachine te zitten. Met dit apparaat verdien je namelijk geld. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk de beste accuboormachine voor jouw behoeften uit te kiezen. Wij kennen een model zonder accessoires dat perfect is voor professionals. Hier verwijzen wij naar de Makita DDF453SFE. Dit model is wellicht de beste accuboormachine voor jou als je graag een model wilde hebben dat krachtig is, maar zonder poespas komt. Als professional heb je namelijk de nodige accessoires waarschijnlijk al in de gereedschapskist zitten. Deze boormachine heeft een boorcapaciteit van 36 mm in hout en een maximale koppel van 42 Nm. Dit apparaat heeft hierdoor genoeg vermogen voor zware boor- en schroefklussen. Dankzij het lichte gewicht van 1,8 kg kun je er tevens langdurig mee werken.

Als je jouw boormachine slechts af en toe wil gebruiken, dan heb je geen geavanceerd model nodig. Echter, als je iemand bent die juist dagelijks intensief bezig is met een dergelijk apparaat, dan past de Makita DDF453SFE accuboormachine beter bij je. Dit model is een 18 volt accuboormachine, waar je vrijwel alle schroef- en boorklussen mee kunt uitvoeren. Voor de beste prestaties heeft deze machine een extra lange accuduur. Je kunt dus voor een langere tijd boren of schroeven. Is de accu tijdens het werken leeggelopen? Dan kun je deze accu gewoon vervangen door de tweede meegeleverde accu. In de tussentijd laad je de eerste accu op in de meegeleverde oplader. Dit apparaat heeft een variabele elektrische toerenregeling die ervoor zorgt dat het schroefwerk precies is als het moet zijn. Bovendien beschikt het apparaat over 2 versnellingen en een zacht aandraaimoment van 27 Nm.

Voordelen van de Makita DDF453SFE:

 • In de set zitten er 2 accu’s waardoor je gewoon kunt doorwerken wanneer 1 accu leeg is.
 • Deze accuboormachine weegt slechts 1,8 kg, dus je kunt er langdurig prettig mee werken.
 • Hij heeft een koppel van 42 Nm, waardoor hij geschikt is voor zware en intensieve schroefklussen.
 • Doordat dit apparaat een boorcapaciteit van 36 mm heeft in hout, kun je hem ook gebruiken voor zwaardere boorklussen.

Nadelen van de Makita DDF453SFE:

 • Je krijgt er geen accessoires bij.
 • Deze accuboormachine heeft geen werkverlichting, waardoor het klussen op slecht verlichte plekken lastig kan zijn.
Klik hier voor de beste prijs

3. Makita DF457DWE

Makita DF457DWEBen je op zoek naar de beste accuboormachine voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Ben je van plan de boormachine regelmatig te gebruiken? Is het echter zo dat je er niet dagelijks gebruik van zal maken? Dan is een instapseriemodel met een eigen accuplatform wellicht perfect voor jou. Natuurlijk kijk je ook naar de mogelijkheden die je met de boormachine hebt. Is het voor jou slechts belangrijk om met het apparaat te kunnen schroeven en boren? Dan is de Makita DF457DWE wellicht de beste accuboormachine voor jou. Dit model is een instapmodel waar je mee kunt schroeven en boren. Als je eenmaal werkt met een boormachine, dan wil je natuurlijk dat je er prettig mee kunt werken. Deze mogelijkheid geeft dit model je ook, omdat hij weinig weegt. Hij weegt slechts 1,7 kilogram, dus je kunt er langdurig prettig mee werken.

Hoewel het gewicht een belangrijke rol speelt als je kijkt naar hoe lang je met een boormachine kunt werken, zijn er ook andere factoren die de werkervaring aangenaam kunnen maken. Denk maar aan de handgreep van het desbetreffend model. Als we kijken naar de Makita DF457DWE¸dan zien we dat hij beschikt over een softgrip en een ergonomische handgreep. Hierdoor ontstaat er een prettige werkervaring. Natuurlijk kijk je ook naar de prestaties. Dat begrijpt de fabrikant van deze accuboormachine zeker ook. Daarom beschikt dit model over een variabele elektrische toerenregeling voor optimaal schroefwerk. Boren doe je bovendien met maximaal 1400 toeren per minuut. Dit betekent dat je gemakkelijk gaten van 36 mm in hout kunt boren. Er is zelfs gezorgd voor een maximale koppel van 42 Nm, waardoor je genoeg kracht hebt bij het vast- en losdraaien van schroeven in verschillende maten en soorten.

Voordelen van de Makita DF457DWE:

 • Doordat je 2 accu’s krijgt, kun je gewoon doorwerken als 1 accu leeg raakt.
 • Aangezien deze accuboormachine slechts 1,7 kg weegt, kun je er lang mee doorwerken.
 • Deze accuboormachine heeft een boorcapaciteit van 36 mm in hout, waardoor hij geschikt is voor zwaardere boorklussen.
 • Er is bij dit model gezorgd voor een koppel van 42 Nm, waardoor je hem kunt gebruiken voor intensieve en zware schroefklussen.

Nadelen van de Makita DF457DWE:

 • Als je intensief klust, raakt de 1,5 Ah accu vrij snel leeg.
 • Werken op minder verlichte plekken kan lastig zijn, omdat de boormachine geen lampje heeft.
Klik hier voor de beste prijs

4. DeWalt DCD796D2

DeWalt DCD796D2Zoek je naar de beste accuboormachine voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan wat je precies met het apparaat wil doen. Tot nu toe hebben we alleen modellen gerecenseerd waar je slechts mee kunt schroeven en boren. Wil je echter ook de mogelijkheid hebben om te kloppen? Dan is de DeWalt DCD796D2 wellicht de beste accuboormachine voor jou. Dit model is perfect voor gebruikers die vaak uren achter elkaar in de weer zijn met een boormachine. Daarnaast heeft hij een koolborstelloze motor, waardoor hij ook bij intensief gebruik duurzaam en efficiënt is. De klopfunctie van dit apparaat is bovendien super handig. Je kunt er namelijk in steen mee boren. Het apparaat is tevens draadloos voor extra werkcomfort. Je krijgt er zelfs een tweede accu bij en kunt gebruik maken van led-verlichting in slecht verlichte werkgebieden. Hierdoor stop je pas wanneer de klus helemaal geklaard is.

Wanneer je de specificaties van een accuboormachine bekijkt, is het belangrijk om na te gaan welke mogelijkheden hij met zich meebrengt. In het geval van de DeWalt DCD796D2 accuboormachine, weet je meteen dat je veel opties hebt. Dit apparaat maakt het namelijk mogelijk om zowel te schroeven als boren in hout, steen en metaal. Doordat je bovendien draadloos kunt werken, is het mogelijk om ongestoord verder te gaan. Dankzij de krachtige motor kun je zelfs op regelmatige basis intensieve klussen klaren. Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, brengt dit 18 volt 2,0 Ah apparaat kracht en gemak met zich mee. Alleen al als we naar de Li-Ion accu’s kijken, dan zien we dat je geniet van draadloze vrijheid. Dit is geen gebruikelijke eigenschap van klopboren. Voor extra werkplezier en gemak beschikt deze boormachine zelfs over een riemhaak en magnetische bithouder.

Voordelen van de DeWalt DCD796D2:

 • Aan de onderkant van de greep zit er een magnetische bithouder.
 • Je krijgt hem met 2 accu’s, dus je kunt gewoon doorwerken wanneer 1 van de accu’s is leeggeraakt.
 • Hij heeft een boorcapaciteit van 40 mm in hout, waardoor hij geschikt is voor zwaardere boorklussen.
 • Er is gezorgd voor een geïntegreerde werklamp, waardoor je ook op minder verlichte plekken goed zicht hebt.
 • Dankzij de koolborstelloze motor wordt ook bij intensief gebruik een lange levensduur van de boor gegarandeerd.
 • De accuboormachine heeft een koppel van 70 Nm, waardoor hij ook ideaal is voor zware en intensieve schroefklussen.
 • Dit apparaat heeft een klopfunctie, waardoor je in hout, gips, metselwerk, metaal en zelfs tegels en baksteen kunt boren.

Nadelen van de DeWalt DCD796D2:

 • Je krijgt er geen bits of boren bij.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van deze accuboormachine tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Black & Decker BDCHD18BAFC-QW

Black & Decker BDCHD18BAFC-QWHeb je de recensie over de vorige accuboormachine met een klopfunctie gelezen? Wil je graag een soortgelijke boormachine hebben die zowel de mogelijkheid heeft om te schroeven, boren als klopboren? Misschien ben je een af-en-toe klusser. Dan kennen wij een eenvoudiger model voor jou. We verwijzen hier naar de Black & Decker BDCHD18BAFC-QW. Dit model is wellicht de beste accuboormachine voor jou als je een af-en-toe klusser bent, die de mogelijkheid wil hebben om te schroeven, boren en klopboren met slechts 1 apparaat. Het is sowieso prettig om 1 apparaat te hebben waar je meerdere klussen mee kunt klaren. Je hebt dan namelijk geen grote verzameling gereedschap meer nodig. Daarom gebruik je dit model. Hij helpt je om alle denkbare boorklussen in en om het huis te klaren. Met dit model kun je namelijk in verschillende materialen boren.

Intussen weet je dat de Black & Decker BDCHD18BAFC-QW veel functies heeft. Daarom is hij tevens een veelzijdige accuboormachine. Voor verhoogd gebruiksgemak is het mogelijk om je klussen met dit apparaat draadloos te klaren. Er is behalve aan gebruiksgemak ook gedacht aan functionaliteit. Daarom heeft deze boormachine een klopfunctie die 21.000 slagen per minuut maakt. Je kunt dus gemakkelijk in een bakstenen muurtje of tegels boren. Wil je goed zicht hebben tijdens het schroeven of boren? Dan maak je gewoon gebruik van de ingebouwde led-verlichting van deze klopboormachine. Je kunt bovendien altijd op de juiste snelheid schroeven, want de machine heeft 11 koppelstanden. Als je hem aanschaft, haal je bovendien een compleet pakket in huis. Je krijgt dit apparaat namelijk in een koffer met een 80-delige accessoireset, 2 1,5 Ah 18 volt Li-ion accu’s en een oplader.

Voordelen van de Black & Decker BDCHD18BAFC-QW:

 • Hoewel de boormachine relatief klein is, is hij toch krachtig.
 • Doordat je er 2 accu’s bij krijgt, werk je gewoon door wanneer 1 accu leeg raakt.
 • Je krijgt er een accessoirekoffer gevuld met de meest gebruikte bits en boren bij.
 • Dankzij de boorcapaciteit van 25 mm in hout, is dit model te gebruiken voor verschillende boorklussen.
 • Deze klopboormachine is voorzien van een geïntegreerde werklamp zodat je ook op minder verlichte plekken goed zicht hebt.
 • Er is gezorgd voor een klopfunctie, waardoor je behalve in hout, metaal, metselwerk en gips ook kunt boren in baksteen en tegels.

Nadelen van de Black & Decker BDCHD18BAFC-QW:

 • Er is niet gezorgd voor een batterij-indicatie.
 • Als je deze boormachine gebruikt om intensief te klussen, dan raakt de 1,5 Ah accu relatief snel leeg.
Klik hier voor de beste prijs

6. Metabo SB 18 L Mobile

Metabo SB 18 L MobileIntussen hebben we je verteld over 2 accuboormachines die ook gebruikt kunnen worden als klopboormachines. Heb je gelezen over het model voor de fanatieke doe-het-zelver? Dat model had aantrekkelijke eigenschappen. Het kan echter toch voorkomen dat dat model niet de beste accuboormachine voor jouw behoeften was, omdat hij werd geleverd zonder toebehoren. Wil jij echter een model met accessoires hebben voor de fanatieke doe-het-zelver? Dan raden wij de Metabo SB 18 L Mobile aan. Dit model is de beste accuboormachine voor fanatieke doe-het-zelvers die graag een klopboormachine willen hebben met accessoires. Dit model krijg je namelijk met 2 18 volt 2,0 Ah Li-ion accu’s, een acculader, een snelspanboorhouder, een riemhaak met bitdepot, een kunststof koffer, een toebehorenset en natuurlijk ook een handleiding. Met dit apparaat in huis heb je genoeg kracht om te boren in houten, metalen en stenen oppervlakten. Je kunt er ook zware schroefklussen mee uitvoeren.

Hoewel je nu in grote lijnen weet wat je kunt doen met de Metabo SB 18 L Mobile, weet je nog niet hoe gemakkelijk hij is te gebruiken. Deze boormachine is licht, compact en zelfs krachtig. Hierdoor is het altijd een waar plezier om met dit apparaat te klussen. Je krijgt hem standaard met 2 accu’s waardoor je tijdens het intensief klussen niet hoeft te zitten zonder accu. Als de ene accu namelijk leegloopt, dan kun je gewoon de andere accu in het apparaat zetten terwijl je de eerste accu oplaadt. Je komt hierdoor nooit zonder vermogen te zitten. Zoals je reeds weet, heb je met deze accuboormachine veel mogelijkheden. Je kunt er namelijk mee schroeven en boren in metaal en hout. Doordat er ook een klopfunctie is, kun je dit apparaat zelfs voor wat steviger boorwerk gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan dat boren in baksteen ook mogelijk is.

Voordelen van de Metabo SB 18 L Mobile:

 • In de accessoirekoffer zitten de meest gebruikte boren en bits.
 • Je kunt de koffer van dit apparaat gebruiken voor transport en opslag.
 • De klopboorfunctie maakt het ook mogelijk om in tegels en baksteen te boren.
 • Ook op minder verlichte plekken heb je goed zicht dankzij de geïntegreerde werklamp.
 • Aangezien je er 2 accu’s bij krijgt, kun je gemakkelijk doorwerken wanneer 1 accu leeg is.
 • Er is gezorgd voor een koppel van 50 Nm, dus je kunt de machine gebruiken voor zware en intensieve schroefklussen.

Nadelen van de Metabo SB 18 L Mobile:

 • Wanneer alle toebehoren in de koffer zitten, kan deze relatief zwaar zijn.
 • Hij heeft een boordiameter van 20 mm in hout, dus dit model is niet de meest krachtige boormachine.
Klik hier voor de beste prijs

7. Makita HP457DWE10

Makita HP457DWE10In je zoektocht naar de beste accuboormachine ben je intussen allerlei modellen tegengekomen. Als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, kan het uitkiezen van het ideale model moeilijk lijken. Daarom pakken wij de zoektocht stapvoets aan. Eerst gaan we na wat je precies wil doen met het apparaat. Vervolgens kijken we naar de frequentie waarmee je het apparaat wil gebruiken. Tot slot kijken we of je een professional of juist een doe-het-zelver bent. Wil je graag een boormachine hebben waar je mee kunt boren, schroeven en klopboren? Zoek je bovendien naar een model waar je regelmatig intensief mee kunt klussen? Ben je een fanatieke doe-het-zelver? Als je antwoord op deze vragen “ja” is, dan is de Makita HP457DWE10 de beste accuboormachine voor jou. Dit model is multifunctioneel, omdat je ermee kunt boren, schroeven en klopboren. Hij is tevens perfect voor regelmatig intensief klussen.

Wanneer je de veelzijdige 18 volt Makita HP457DWE10 boormachine in huis haalt, krijg je er een koffer vol handige accessoires bij. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in de koffer schroefbits vindt. Daarnaast krijg je meteen ook verschillende soorten maten hout-, metaal- en steenboren. Hierdoor kun je allerlei klussen klaren met dit ene apparaat. Door de juiste boor te bevestigen op de accuklopboormachine, kun je in hout boren tot 36 mm. Daarnaast is het mogelijk om tot 13 mm in steen te boren. Doordat deze boormachine beschikt over 2 versnellingen, kun je zowel schroef- als boorklussen met het juiste aantal toeren uitvoeren. Daarnaast beschikt het apparaat over een geharde stalen tandwielaandrijving. Deze aandrijving zorgt ervoor dat de boormachine lang meegaat, zelfs bij veelvuldig en projectmatig gebruik. Je hebt bovendien altijd een opgeladen accu bij de hand, want in deze set zitten er 2 accu’s.

Voordelen van de Makita HP457DWE10:

 • Je krijgt er 2 accu’s bij dus je kunt gewoon doorwerken wanneer 1 leeg loopt.
 • Deze set zit in een handige opbergkoffer die je eenvoudig kunt meenemen van klus naar klus.
 • Hij heeft een boorcapaciteit van 36 mm in hout, dus hij is geschikt voor zwaardere boorklussen.
 • Er is bij dit model gezorgd voor een klopfunctie, waardoor je ook in tegels en baksteen kunt boren.
 • Met een koppel van 41 Nm, kun je dit model ook gebruiken voor intensieve en zware schroefklussen.

Nadelen van de Makita HP457DWE10:

 • Bij intensief klussen dien je er rekening mee te houden dat de 1,5 Ah accu vrij snel leeg raakt.
 • Doordat de accessoires stevig in de opbergkoffer zitten, kan het moeilijk zijn ze eruit te halen.
Klik hier voor de beste prijs

8. DeWalt DCD777S2T-QW

DeWalt DCD777S2T-QWHoewel we het in de vorige reviews hebben gehad over boormachines met een klopfunctie, kan het zijn dat personen die een eenvoudige accuboormachine zochten nog niet hebben gevonden wat ze zochten. Behoor jij tot die groep? Zoek je nog steeds naar de beste accuboormachine voor jouw behoeften? Ga je dit apparaat slechts gebruiken om te boren en schroeven? Ben je bovendien een fanatieke doe-het-zelver waardoor je al genoeg accessoires hebt? Dan is een boormachine zonder accessoires wellicht perfect voor jou. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de DeWalt DCD777S2T-QW. Dit apparaat is wellicht de beste accuboormachine voor jou, omdat je hem voor elke toepassing op de beste manier kunt instellen. Je hebt namelijk keuze uit 2 snelheden en 16 koppelstanden. Het toerental past zich bovendien automatisch aan naar de klus. Hierdoor kun je elke klus gemakkelijk en met plezier klaren.

Als je vaker zelf je klussen in en om het huis klaart, dan heb je waarschijnlijk je eigen gereedschappen. Het is sowieso prettig om je eigen spullen te hebben, omdat je dan snel probleempjes in en om het huis kunt oplossen. Echter, als je meerdere apparaten hebt, dan heb je waarschijnlijk niet heel veel ruimte voor nieuwe apparaten. Daarom is de DeWalt DCD777S2T-QW een compacte accuboormachine. Je kunt hem erbij pakken wanneer je net wat minder ruimte hebt voor een boor- of schroefklus. Denk er bijvoorbeeld aan dat je moet boren in een lastige hoek of dat je scharnieren moet vastdraaien in een kast. Dan is het sowieso handig om met een klein apparaat net als deze boormachine aan de slag te gaan. Behalve dat de boormachine compact is, is hij tevens licht. Hij weegt namelijk slechts 1,5 kg. Hierdoor kun je er ook gedurende langere tijd prettig mee werken.

Voordelen van de DeWalt DCD777S2T-QW:

 • Bits kun je met 1 hand verwisselen.
 • Dit apparaat heeft een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen.
 • Je krijgt de boormachine met 2 accu’s, waardoor je altijd een reserve accu bij de hand hebt.
 • Dankzij de koppel van 65 Nm is dit apparaat perfect voor intensieve en zware schroefklussen.
 • Er is gezorgd voor een geïntegreerde werklamp, waardoor je ook op minder verlichte plekken goed ziet.
 • Doordat deze accuboormachine een licht gewicht heeft, kun je er gedurende langere tijd prettig mee klussen.
 • Hij is voorzien van een koolborstelloze motor, die ook bij intensief gebruik een lange levensduur van de boor garandeert.

Nadelen van de DeWalt DCD777S2T-QW:

 • Je krijgt er geen magnetische bithouder of riemclip bij.
 • Door intensief te klussen met deze boormachine, raakt zijn accu van 1,5 Ah relatief snel leeg.
Klik hier voor de beste prijs

9. Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag

Bosch PSR 18 Li-2 Triple BagBen jij iemand die geen moeite heeft met het klaren van intensieve of zware klussen? Dan neem je waarschijnlijk geen genoegen met een eenvoudige accuboormachine. Voor jou is de beste accuboormachine waarschijnlijk een model met accessoires, dat speciaal is ontworpen voor fanatieke doe-het-zelvers. Een model dat aan deze eisen voldoet, is de Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag. Dit model is wellicht de beste accuboormachine voor jou, omdat hij wordt geleverd als een complete set. Je krijgt er dus een handige tas en 34-delige X-line accessoireset bij. Deze spullen gebruik je voor het klaren van allerlei doe-het-zelf klussen. Als je ervoor kiest om geen deskundige in te schakelen, dan wil je toch in de gelegenheid zijn om prettig te werken? Daarom heeft deze boormachine een licht gewicht van slechts 1,3 kg. Je kunt dus gemakkelijk langdurig met plezier klussen.

In en om het huis zijn er altijd klussen die geklaard moeten worden. Het kan hierbij gaan om het in elkaar zetten van meubels of zelfs het plaatsen van een schutting. Natuurlijk zijn er nog vele andere schroef- en boorklussen die je zelf kunt klaren als je de Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag in huis hebt. Met deze 18 volt accuboormachine kun je namelijk gaten van maar liefst 35 mm in hout boren. Voor nog betere prestaties, die zijn afgestemd op de klus, beschikt dit apparaat over 2 snelheidsstanden en 11 draaimomentstanden. Je kunt hem dus altijd gebruiken om op de meest geschikte snelheid te boren en te schroeven. Misschien heb je het al eens meegemaakt dat je wilde klussen, maar je had weinig zicht op de klus. In zulke gevallen heb je helemaal geen probleem met deze accuboormachine. Hij beschikt namelijk over geïntegreerde werkverlichting.

Voordelen van de Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag:

 • Hij heeft een geïntegreerde werklamp, waardoor je ook op minder verlichte plekken goed zicht hebt.
 • Dankzij de maximale koppel van 46 Nm, is deze klopboormachine ook geschikt voor zwaardere schroefklussen.
 • Bij aankoop van deze boormachine krijg je er 2 accu’s bij, waardoor doorwerken mogelijk is wanneer 1 accu leegloopt.
 • In hout heeft deze boormachine een boorcapaciteit van 35 mm, dus je kunt hem voor uiteenlopende boorklussen gebruiken.
 • Je hebt altijd extra verlichting bij de hand, want de accuboormachine wordt geleverd met een krachtige acculamp, die je kunt plaatsen waar je wil.

Nadelen van de Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag:

 • Dit model heeft geen koolborstelloze motor.
 • Deze boormachine beschikt niet over een klopfunctie, waardoor je er niet in steen mee kunt boren.
Klik hier voor de beste prijs

10. Powerplus POWX0026LI

Powerplus POWX0026LIAls je zoekt naar de beste accuboormachine voor jouw behoeften, dan heb je natuurlijk bepaalde verwachtingen. Deze verwachtingen kunnen te maken hebben met de functies van het apparaat. Daarnaast kan het dat je op zoek gaat naar een bepaalde boorcapaciteit. Sommigen kijken echter naar de meegeleverde accessoires. Als je nog geen toebehoren voor een boormachine in huis hebt, kan het handig zijn om voor een model met genoeg accessoires te kiezen. Is de beste accuboormachine voor jou daarom een model dat in een set wordt geleverd? Dan is de Powerplus POWX0026LI wellicht de beste accuboormachine voor jou. Dit model wordt namelijk geleverd met allerlei handige accessoires. Je krijgt maar liefst 275 accessoires, 2 accu’s en een oplader. Hierdoor kun je gemakkelijk elke klus in en om het huis klaren. Met dit apparaat kun je bovendien behalve boren ook nog schroeven!

Met de Powerplus POWX0026LI accuboormachine grijp je nooit meer mis als het aankomt op boor- en schroefwerk. Dit komt doordat je behalve de 18 volt boormachine zelf ook allerlei andere accessoires meekrijgt. Je vindt dus altijd een passende bit, plug of boor om jouw klus te klaren. Natuurlijk kijken we niet alleen naar de accessoires van deze boormachine. Hij moet namelijk zijn werk ook goed doen. Daar heeft de fabrikant rekening mee gehouden. Daarom beschikt dit apparaat over 2 versnellingen en 19 + 1 koppelstanden, die je, aan de hand van het te bewerken materiaal of de zwaarte van de klus, kunt instellen. Je werkt tevens comfortabel en prettig met deze boormachine, omdat hij licht is. Komt de boor vast te zitten? Geen probleem. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over een vervelende terugslag, omdat de machine beschikt over een “quick stop” rem.

Voordelen van de Powerplus POWX0026LI:

 • In de accessoirekoffer vind je de meest gebruikte boren, pluggen en bits.
 • Aangezien je 2 accu’s krijgt, heb je altijd een reserve volle accu bij de hand.
 • Met dit apparaat heb je de mogelijkheid om te boren en schroeven in hout, metaal, gips en metselwerk.
 • Een vervelende terugslag wordt voorkomen als de boor vast komt te zitten, want er is een “quick stop” rem.
 • Hij heeft een boorcapaciteit van 30 mm in hout, waardoor je hem nagenoeg voor alle klussen in en om het huis kunt gebruiken.

Nadelen van de Powerplus POWX0026LI:

 • De accuboormachine beschikt niet over geïntegreerde verlichting.
 • Hij heeft geen klopfunctie, waardoor je er niet in tegels of baksteen mee kunt boren.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>