Op Zoek Naar Het Beste Alarmsysteem Van 2020? Voor je Woning/ Thuis zonder abonnement. De Top 10 Test!

Tegenwoordig kopen we steeds vaker geavanceerde en dure apparaten, die ons helpen ons leven te vergemakkelijken. Dit is een positief fenomeen, dat helaas gepaard kan gaan met een negatief gevolg. Wanneer we namelijk allerlei waardevolle spullen in huis hebben, dan zijn er altijd wel dieven op de loer. Laat dit je echter niet ontmoedigen. Je kunt je huis namelijk beveiligen tegen inbraak. Voor optimale beveiliging biedt een alarmsysteem uitkomst. Er zijn weliswaar veel verschillende soorten alarmsystemen. Hoe kies je dan het beste alarmsysteem voor jouw behoeften uit? Je kunt onder andere letten op de aansluitingsmethode, de manier(en) waarop je gealarmeerd wordt, eventuele extra opties die de verschillende systemen bieden en ga zo maar door. In dit artikel recenseren we de 10 best verkochte alarmsystemen van het jaar. Aan de hand van deze reviews kun je vervolgens het beste alarmsysteem voor jouw behoeften uitkiezen.

Beste alarmsysteem van 2020

Bekijk de onderstaande tabel om je zoektocht naar het beste alarmsysteem te vergemakkelijken. In deze tabel zie je namelijk welke alarmsystemen we in dit artikel recenseren en of er extra kosten gepaard gaan met het desbetreffend systeem.

 Product naamZijn er extra kosten? 
1.Somfy Protect Home Alarm
Zonder abonnementskostenMeer info »
2.WoonVeilig ALARM-03
Zonder abonnementskostenMeer info »
3.Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie
Zonder abonnementskostenMeer info »
4.iSmartAlarm Startpakket ISA1G
Zonder abonnementskostenMeer info »
5.WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter Pack
Optionele abonnementskosten
Meer info »
6.Home8 Zorg Startpakket
Zonder abonnementskostenMeer info »
7.Home8 Beveiliging Startpakket

Zonder abonnementskostenMeer info »
8.eTiger S4-CV-EU
Zonder abonnementskostenMeer info »
9.Somfy One Spring Deal
Zonder abonnementskostenMeer info »
10.Somfy Protexiom Advanced

Zonder abonnementskostenMeer info »

1. Somfy Protect Home Alarm

Somfy Protect Home AlarmZoek je naar het beste alarmsysteem voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende factoren waar je rekening mee dient te houden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je huisdieren hebt, die je door de dag heen thuis laat. Je wil dan niet keer op keer een valse melding krijgen, omdat je trouwe viervoeter of speels katje door het huis wandelt. Daarom zijn er alarmsystemen ontwikkeld die hier rekening mee houden. Klinkt een alarmsysteem dat rekening houdt met eventuele huisdieren als muziek in de oren? Dan is het Somfy Protect Home Alarm het beste alarmsysteem voor jou. Dit systeem is voorzien van een slimme bewegingsmelder. Deze melder detecteert dieren tot 25 kg niet. Hierdoor krijg je via de applicatie op je smartphone slechts meldingen op momenten waar er echt onraad is.

Zoals je hebt gezien, is het een goed idee om het Somfy Protect Home Alarm aan te schaffen. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat je je woning veilig kunt maken. Als we kijken naar de inhoud van dit alarmsysteem, dan zien we dat het pakket bestaat uit een sirene, bewegingssensor, 2 afstandsbedieningen, 3 magneetcontacten en 1 basisstation. Het magneetcontact bevestig je bij deuren en ramen. Waar je de bewegingssensor zet, ligt aan jou. Natuurlijk is het wel aanbevolen om deze sensor op een logische plek in de ruimte te zetten. Wanneer de magneetcontacten of sensor iets detecteren, dan krijg je een melding op je smartphone. Deze melding komt via een speciale applicatie, zowel voor iOS als Android, binnen. Het doet er dus niet toe waar je je bevindt, want je wordt meteen op de hoogte gesteld. Op de locatie zelf weerklinkt er een geluidssignaal van maar liefst 90 dB.

Voordelen van het Somfy Protect Home Alarm:

 • Je kunt het alarmsysteem uitbreiden tot 50 sensoren.
 • Bij het afgaan van het alarmsysteem, krijg je een melding op je smartphone.
 • De sensoren van dit systeem melden je dat er inbrekers zijn, nog voordat ze in je huis zijn.
 • Op de locatie zelf weerklinkt er een geluidssignaal van 90 dB, waardoor ook buren merken dat er onraad is.

Nadelen van het Somfy Protect Home Alarm:

 • Het geluid van de sirene kun je niet aanpassen.
 • Er is geen IP-camera, die je meteen laat meekijken wat er bij jou thuis gebeurt.
 • Als je dit systeem optimaal wil gebruiken, moet je beschikken over een stabiel wifi-netwerk.
Klik hier voor de beste prijs

2. WoonVeilig ALARM-03

WoonVeilig ALARM-03Als je op zoek gaat naar het beste alarmsysteem voor jouw behoeften, dan heb je van tevoren al een bepaald beeld van jouw droomalarmsysteem. Jouw verwachtingen kunnen onder andere te maken hebben met de meldingsmethode. Daarnaast kan het voor jou belangrijk zijn dat je geen valse meldingen krijgt, die door je huisdieren worden veroorzaakt. Het kan zelfs belangrijk zijn voor jou dat het alarmsysteem doorwerkt na stroomuitval. Kun je je helemaal terugvinden in de bovenstaande vereisten? Dan is het WoonVeilig ALARM-03 wellicht het beste alarmsysteem voor jou. Dit systeem geeft je bij onraad namelijk een melding via SMS, e-mail, een smartphone applicatie of een telefonische oproep. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over loos alarm, veroorzaakt door je huisdieren. De bewegingsmelder van dit apparaat reageert namelijk niet op huisdieren met een gewicht tot 25 kg.

Een andere belangrijke eigenschap van het WoonVeilig ALARM-03 is dat hij doorwerkt na stroomuitval. Dit komt doordat het systeem is voorzien van een back-up batterij. Deze batterij werkt door tot 8 uur na stroomuitval. Bij een lichte stroomschommeling hoef je je dus geen zorgen te maken, omdat je zeker bent dat de back-up batterij het systeem actief houdt. Je huis is dus keer op keer goed beveiligd. Zelfs het installeren van het alarmsysteem is eenvoudig. Je sluit slechts het hoofdpaneel aan op je netstroom. Vervolgens geef je de sensoren verschillende strategische plekken in je huis. Deze sensoren werken draadloos. Wanneer er dus iemand ongewenst in je huis komt, dan word je gebeld. In het huis zelf gaat er tevens een luid alarmsignaal af. Indien gewenst kun je dit pakket uitbreiden met extra sensoren zoals een lekkage- en rookmelder.

Voordelen van het WoonVeilig ALARM-03:

 • De inbraakmelding wordt op verschillende manieren gegeven.
 • Het is mogelijk om de set uit te breiden tot maximaal 160 sensoren.
 • Dankzij de back-up batterij kan dit systeem tot 8 uur na stroomuitval doorwerken.
 • Er zijn 2 radiofrequenties ingebouwd in dit alarmsysteem, waardoor hij altijd werkt.
 • Doordat de bewegingsmelder niet reageert op huisdieren tot 25 kg, voorkom je vals alarm.
 • Dit pakket kun je desgewenst eenvoudig uitbreiden met extra sensoren zoals een lekkage- en rookmelder.

Nadelen van het WoonVeilig ALARM-03:

 • Er is een optionele, uitgebreide alarmdienst van WoonVeilig, maar deze kost je maandelijks 8,95 euro.
 • Om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, is het maandelijks abonnement van WoonVeilig vereist.
Klik hier voor de beste prijs

3. Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie

Blaupunkt Q3200 Inclusief InstallatieZoek je naar het beste alarmsysteem voor jouw behoeften? Dan kan het dat jouw vereisten voor het systeem niet super uitgebreid zijn. Misschien maakt het voor jou niet als zodanig uit hoe je meldingen ontvangt of hoe het systeem precies bediend wordt. Het kan namelijk dat het voor jou slechts belangrijk is dat het alarmsysteem goed werkt. Om een goede werking te garanderen, is er een goede installatie nodig. Bij de meeste alarmsystemen moet jij ze zelf installeren. Indien je toch wil dat een professionele installateur het apparaat voor je installeert, dan komen er vaak extra kosten bij kijken. Dit is niet het geval wanneer je kiest voor de Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie. Als je namelijk voor dit alarmsysteem kiest, dan hoort er automatisch installatie door een professionele installateur bij.

Er zijn verschillende redenen waarom de Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie het beste alarmsysteem voor jou is. Dit systeem zorgt er onder andere voor dat je jouw huis of kantoor optimaal kunt beveiligen tegen inbraak. Als je kiest voor dit alarmsysteem, dan krijg je er een hoofdpaneel, raam-/deursensor en bewegingsmelder bij. De bewegingsmelder is voorzien van een ingebouwde camera. Wanneer er dus onraad wordt gedetecteerd, dan worden er foto’s gemaakt. Deze foto’s worden direct nadat ze zijn gemaakt, via de app en/of per e-mail verzonden. Je ziet dus meteen wie er in je huis is. Natuurlijk wil je ook weten hoe je dit systeem bedient. Je kunt hem op 2 manieren bedienen: via de app op je smartphone, ongeacht dit een iOS of Android besturingssysteem heeft, of met de afstandsbediening. Mocht het alarm afgaan, dan horen je buren dat ook, want er weerklinkt een geluidssignaal van 95 dB.

Voordelen van de Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie:

 • Er zijn meerdere manieren om het alarmsysteem te bedienen.
 • Als het alarmsysteem afgaat, krijg je een melding via een app en/of e-mail.
 • Doordat de sensoren op batterijen werken, kun je ze overal draadloos plaatsen.
 • Dit alarmsysteem wordt volledig geïnstalleerd door een professionele installateur.
 • Er is een ingebouwde camera in de bewegingsmelder, die foto’s maakt bij een detectie.
 • Bij stroomuitval werkt dit systeem tot 15 uur door, dankzij de oplaadbare 4.8 V batterij.
 • Wanneer er foto’s worden gemaakt door de ingebouwde camera, worden deze meteen naar je verzonden.
 • Via de app op je smartphone of tablet kun je op elk moment, waar je je ook bevindt, zien wat er thuis gebeurt.

Nadelen van de Blaupunkt Q3200 Inclusief Installatie:

 • Dit systeem kun je niet bedienen via een Windows Phone app of via pc software.
 • Als je het alarmsysteem optimaal wil gebruiken, moet je een smartphone hebben.
 • Je kunt alleen een melding op je telefoon krijgen via sms, als je een premium account hebt.
Klik hier voor de beste prijs

4. iSmartAlarm Startpakket ISA1G

iSmartAlarm Startpakket ISA1GAls je op zoek gaat naar het beste alarmsysteem, dan heb je bepaalde vereisten voor het desbetreffend systeem. De eisen kunnen natuurlijk per persoon verschillen, omdat de huiselijke situatie van iedereen anders is. Daarom is het belangrijk om eerst goed na te gaan wat jouw voorkeuren zijn, voordat je een bepaald model aanschaft. Is het voor jou belangrijk dat je altijd en overal op de hoogte bent van onraad bij je huis? Misschien is het voor jou ook belangrijk dat het alarmsysteem wordt bediend via een smartphone app. Als dat het geval is, dan raden wij het iSmartAlarm Startpakket ISA1G aan. Dit systeem kun je bedienen via een applicatie op je smartphone. Hierbij doet het er niet toe of je een iOS of juist Android besturingssysteem hebt. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat je altijd en overal op de hoogte bent van onraad in je huis.

Aangezien verschillende alarmsystemen bestaan uit verschillende componenten, is het belangrijk om te kijken wat de verschillende pakketten precies inhouden. Als je kiest voor het iSmartAlarm Startpakket ISA1G, wat wellicht het beste alarmsysteem voor jou is, dan kies je voor een pakket bestaande uit een basisstation met ingebouwde sirene, een bewegingsmelder, een magneetcontact en een afstandsbediening. De ingebouwde sirene heeft een geluidsniveau van maar liefst 110 dB, dus men hoort meteen wanneer er onraad wordt gedetecteerd. Nadat je de gratis app op je smartphone hebt gedownload, krijg je zelfs een notificatie op je telefoon bij een eventuele detectie in huis. Je kunt dan meteen actie ondernemen. De meegeleverde sensoren van dit systeem kun je op elke plek in huis plaatsen, want ze werken op batterijen. Je kunt zelfs de afstandsbediening hangen aan je sleutelbos, waardoor je bij een lege batterij van je telefoon toch nog het systeem kunt in- of uitschakelen.

Voordelen van het iSmartAlarm Startpakket ISA1G:

 • De applicatie werkt op zowel iOS als Android.
 • Wanneer de sirene afgaat, is deze meteen te horen dankzij het geluidsniveau van 110 dB.
 • Doordat de sensoren op batterijen werken, kun je ze op elke gewenste plek in huis plaatsen.
 • Bij een detectie van de sensoren, ontvang je een pushbericht zodat je altijd direct op de hoogte bent van onraad.
 • Het systeem kan uitgebreid worden met nog meer magneetcontacten, bewegingsmelders en zelfs een IP-camera.
 • Desgewenst kun je de afstandsbediening bevestigen aan je sleutelbos, om zelfs bij een leeggelopen smartphone batterij het alarmsysteem te kunnen in- en uitschakelen.

Nadelen van het iSmartAlarm Startpakket ISA1G:

 • Voor een optimale werking van dit alarmsysteem, is er wifi nodig.
 • Je moet de Cube goed verborgen houden, want het systeem is eenvoudig uit te schakelen door de stekker los te trekken.
Klik hier voor de beste prijs

5. WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter Pack

WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter PackVoordat je overgaat tot de aankoop van een alarmsysteem, heb je bepaalde verwachtingen van het desbetreffend systeem. Het kan dat het beste alarmsysteem voor jou een systeem is dat je kunt koppelen met smart home producten. Vind je je terug in deze stelling? Dan is de WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter Pack het beste alarmsysteem voor jou. Dit systeem zorgt ervoor dat je een slim huis kunt hebben, dat tevens is beveiligd. Je kunt namelijk het alarmsysteem gemakkelijk koppelen aan je Philips Hue lampen en Homey spraakbesturingssysteem. Wanneer je dit eenmaal hebt gedaan, dan heb je via een enkele applicatie een duidelijk overzicht van de verschillende gekoppelde elementen. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om relevante scènes in te stellen. Dit alarmsysteem zonder het Philips Hue starterspakket hebben we reeds gerecenseerd als tweede systeem. Hier gaan we daarom niet verder op in.

Voordelen van de WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter Pack:

 • Je kunt aan 1 Philips bridge maximaal 50 lampen koppelen.
 • De inbraakmelding wordt op verschillende manieren gegeven.
 • Het is mogelijk om de set uit te breiden tot maximaal 160 sensoren.
 • Dankzij de back-up batterij kan dit systeem tot 8 uur na stroomuitval doorwerken.
 • Er zijn 2 radiofrequenties ingebouwd in dit alarmsysteem, waardoor hij altijd werkt.
 • Hue LED-lampen beschikken over een E27 fitting en passen hierdoor in veel armaturen.
 • Doordat de bewegingsmelder niet reageert op huisdieren tot 25 kg, voorkom je vals alarm.
 • Dit pakket kun je desgewenst eenvoudig uitbreiden met extra sensoren zoals een lekkage- en rookmelder.
 • Maak je gebruik van de Hue lampen, dan heb je de mogelijkheid om deze op afstand en zelfs vanuit het buitenland te bedienen.

Nadelen van de WoonVeilig ALARM-03 + Philips Hue Starter Pack:

 • Er is een optionele, uitgebreide alarmdienst van WoonVeilig, maar deze kost je maandelijks 8,95 euro.
 • Om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies van het alarmsysteem, is het maandelijks abonnement van WoonVeilig vereist.
Klik hier voor de beste prijs

6. Home8 Zorg Startpakket

Home8 Zorg StartpakketZoek je naar het beste alarmsysteem voor jouw behoeften? Dan ga je natuurlijk eerst na wat jouw behoeften zijn. Sommige alarmsystemen zijn bijvoorbeeld ideaal voor individuen met huisdieren. Weer andere systemen zijn zodanig aangepast dat zij het gebruik voor ouderen en hulpbehoevenden vereenvoudigen. Wil je graag de woning van je ouders beveiligen? Of ben je zelf wat ouder en wil je een alarmsysteem dat voor jou eenvoudig is te gebruiken? Dan is het Home8 Zorg Startpakket het beste alarmsysteem voor jou. Dit systeem zorgt ervoor dat de volwassen kinderen van hulpbehoevenden via de app hun ouders of grootouders in de gaten kunnen houden. Het systeem geeft je de mogelijkheid om vooraf het type gebruiker in te stellen, waarna je passende meldingen krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld met een druk op de knop de hulpverlening inschakelen.

Het Home8 Zorg Startpakket is een alarmsysteem dat volledig op ouderen en hulpbehoevenden is gericht. Dit pakket bestaat uit 2 activiteitsensoren, een paniekknop, een sirene, een HD camera en een basisstation. Het basisstation sluit je eenvoudig aan op het netwerk thuis. Hierna download je de app op je smartphone. Deze app is geschikt voor zowel iOS, Android als Windows. Wanneer je de activity trackers een plek hebt gegeven en ze hebt ingeschakeld, dan meten zij het gedrag van de gebruiker. Je kunt zo bijvoorbeeld zien of de oudjes thuis goed in beweging zijn. De gegevens zie je terug in de applicatie. Mocht er een crisissituatie ontstaan, dan kan de hulpbehoevende op de paniekknop drukken. Deze knop stelt alle ontvangers op de hoogte, zodat snelle actie mogelijk is. Via de HD camera kun je zelfs live meekijken of direct met het thuisfront in verbinding zijn, dankzij de tweewegcommunicatie.

Voordelen van het Home8 Zorg Startpakket:

 • Als het alarmsysteem afgaat, krijg je een app op je smartphone.
 • De verschillende elementen van het alarmsysteem zijn via 1 app te bedienen.
 • Met dit apparaat sta je direct met degene thuis in verbinding dankzij de ingebouwde speaker en microfoon.
 • Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de dagelijkse activiteiten van de personen thuis via de app en de dagelijkse activiteitlog.
 • Er wordt een IP-camera meegeleverd met een 360 graden kijkhoek, die ervoor zorgt dat je altijd en overal ziet wat er thuis gebeurt.
 • Dit systeem is compatibel met IFTTT, dus verschillende apparaten en merken kun je met elkaar laten communiceren via de IFTTT app.
 • Mocht er een alarm afgaan, dan krijg je meteen een videoclip op je smartphone, die je meteen kunt bekijken, als bewijs kunt bewaren of naar hulpverleners kunt sturen.
 • Afhankelijk van welke gebruikers vooraf zijn ingesteld, zoals eigenaar, gebruiker of contact bij noodgevallen, kun je na de notificatie precies handelen aan de hand van wat op dat moment wenselijk is.

Nadelen van het Home8 Zorg Startpakket:

 • Dit alarmsysteem is niet voorzien van een bewegingsmelder of een afstandsbediening.
 • Het basisstation kun je niet op elke gewenste plek in huis plaatsen, want je koppelt hem via een netwerkkabel aan je router.
Klik hier voor de beste prijs

7. Home8 Beveiliging Startpakket

Home8 Beveiliging StartpakketWat vond je van het vorige alarmsysteem? Vond je dat dit systeem bijna het beste alarmsysteem voor jou was, omdat hij voorzien was van allerlei aantrekkelijke eigenschappen? Wil je echter meer zelfcontrole hebben over het systeem? Dan is het Home8 Beveiliging Startpakket wellicht het beste alarmsysteem voor jou. Wanneer je dit systeem in huis haalt, dan kies je voor een complete set voor de beveiliging van je woning. Dit pakket bestaat namelijk uit een sirene, HD camera, bewegingssensor, afstandsbediening, 2 magneetcontacten en een basisstation. Het laatst genoemde basisstation is in verbinding met jouw netwerk thuis. Mocht er dus iets zijn gedetecteerd in huis, dan krijg je een melding via de app op je smartphone. Deze applicatie werkt bovendien op verschillende besturingssystemen, namelijk Windows, Android en iOS.

Het Home8 Beveiliging Startpakket beschikt niet zomaar over een HD camera. Deze slaat beeldmateriaal namelijk tot 30 dagen op in de (gratis) cloud. Nu denk je misschien “maar welke beelden worden precies opgenomen?” Als er een detectie plaatsvindt, dan begint de camera meteen te draaien. Er worden dus beelden opgenomen. Terwijl de camera draait, gaat ook de sirene binnenshuis af. Deze heeft een geluidsniveau van 110 dB. Als je niet thuis bent, hoef je je ook geen zorgen te maken, want de aangesloten smartphones krijgen een melding zodat je de mogelijkheid hebt om direct live thuis mee te kijken. Bij dit alarmsysteem, net zoals bij het vorig alarmsysteem, kun je vooraf gebruikers instellen. Het gaat hier om eigenaar, gebruiker of contactpersoon bij noodgevallen. Na de notificatie kan elke ingestelde gebruiker handelen aan de hand van wat dat moment wenselijk is. Schakel bijvoorbeeld via een doorkiesnummer direct de hulpverlening in!

Voordelen van het Home8 Beveiliging Startpakket:

 • Wanneer het alarm afgaat, dan krijg je een videoclip op je smartphone.
 • Mocht het alarmsysteem afgaan, dan krijg je een app op je smartphone.
 • Via slechts 1 app kun je alle elementen van het alarmsysteem bedienen.
 • Bij de aankoop van dit systeem krijg je er een IP-camera bij, zodat je overal en altijd kunt zien wat er thuis gebeurt.
 • Er is gezorgd voor een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je meteen in verbinding bent met degene thuis.
 • De ontvangen videoclip op je smartphone kun je meteen bekijken, als bewijs bewaren of naar hulpverleners versturen.
 • Doordat dit alarmsysteem compatibel is met IFTTT, kunnen verschillende apparaten via de IFTTT app met elkaar communiceren.
 • Zelfs nadat de stroom is uitgevallen, hoef je niet te vrezen, want het alarmsysteem werkt gedurende een bepaalde tijd gewoon door.

Nadelen van het Home8 Beveiliging Startpakket:

 • Om gebruik te kunnen maken van bepaalde opties, is er een abonnement nodig.
 • Je kunt het basisstation van dit alarmsysteem niet overal in huis een plek geven, omdat je dit station via een netwerkkabel moet koppelen aan je router.
Klik hier voor de beste prijs

8. eTiger S4-CV-EU

eTiger S4-CV-EUBen je iemand die niet vaak thuis is? Dan is het sowieso een goed idee om op zoek te gaan naar het beste alarmsysteem voor jouw behoeften. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen waar je voor kunt kiezen. Sommige pakketten beschikken wel over bewegingssensoren, maar niet over een camera. Andere pakketten komen met een camera. Onder de modellen die met een camera komen, zijn er ook verschillen. Zo maakt de camera van het ene systeem foto’s en de camera van het andere systeem slaat videobeelden op. Wil je graag een alarmsysteem met een camera hebben? Moeten de meldingen na een detectie op verschillende manieren binnenkomen? Dan is de eTiger S4-CV-EU het beste alarmsysteem voor jou. Het pakket van dit alarmsysteem wordt namelijk geleverd met een basisstation, 2 bewegingsmelders, 2 raam-/deursensors, 2 afstandsbedieningen, 2 NFC-tags en een IP camera.

Nadat je de eTiger S4-CV-EU hebt gekocht, kun je hem gemakkelijk installeren. Je sluit het systeem namelijk aan op je vaste telefoonlijn, waarna je de IP camera installeert. Deze camera werkt individueel, dus je koppelt hem niet rechtstreeks aan he alarmsysteem. Wordt er onraad gedetecteerd door de sensor, dan krijgen alle ingestelde telefoonnummers (maximaal 5) een melding via sms, een telefonische oproep of via de app op de smartphone. Deze app is geschikt voor smartphones met het iOS of Android besturingssysteem. Nadat je de melding hebt gekregen, kun je meteen inloggen op de camera om te zien wat er in je huis gebeurt. Vind je dat er niet genoeg sensoren zijn? Geen nood. Je kunt namelijk het pakket uitbreiden tot 50 sensoren. Bij eventuele detectie, krijg je niet alleen een melding, maar weerklinkt er tevens een geluidssignaal van 100 dB.

Voordelen van de eTiger S4-CV-EU:

 • Zelfs bij stroomuitval blijft dit alarmsysteem werken.
 • Desgewenst is het mogelijk om vanaf het bedieningspaneel te bellen.
 • Doordat het alarmsysteem met een simkaart werkt, heb je geen internet nodig.
 • De meegeleverde IP camera zorgt ervoor dat je altijd en overal kun zien wat er thuis gebeurt.
 • Het systeem kan met de afstandsbediening, via de app of met de RFID-tag worden in- en uitgeschakeld.
 • Mocht het alarmsysteem afgaan, dan krijg je een e-mail, komt er een melding binnen via de app of je wordt gebeld.

Nadelen van de eTiger S4-CV-EU:

 • De app werkt niet op een Windows smartphone.
 • Er moet te allen tijde genoeg beltegoed zijn op de simkaart, zodat je een sms kunt ontvangen bij een detectie.
Klik hier voor de beste prijs

9. Somfy One Spring Deal

Somfy One Spring DealAls je zoekt naar het beste alarmsysteem, dan kom je verschillende modellen tegen. Door bepaalde eigenschappen tegen elkaar af te wegen, kun je echter het ideale model vinden. In je zoektocht naar het beste systeem, heb je waarschijnlijk gezien dat niet alle systemen met dezelfde accessoires worden geleverd. Dit komt doordat de werking van de verschillende modellen verschilt. Behalve naar de accessoires kun je ook kijken naar eventuele kosten die komen bij kijken. Denk er bijvoorbeeld aan dat er voor het optimaal gebruik van bepaalde alarmsystemen een abonnement vereist is. Wil je liever geen alarmsysteem met een abonnement? Dan kun je kiezen voor de Somfy One Spring Deal. Dit alarmsysteem kun je namelijk gebruiken zonder abonnement. Hij wordt bovendien geleverd met 2 afstandsbedieningen en 2 magneetcontacten. Hoewel dit systeem eruit ziet als een muziekdoos, heeft hij toch alles in huis voor een optimale beveiliging van je woning.

Wij vinden tevens dat de Somfy One Spring Deal het beste alarmsysteem voor jou is, omdat hij een stand alone model is. Nadat je hem hebt aangeschaft, hoef je slechts een strategische plek te zoeken om het systeem neer te zetten, waarna je meteen aan de slag kunt. Wanneer je de Somfy Protect app op je smartphone met het Android of iOS besturingssysteem hebt gedownload, heb je optimaal zicht op je woning. De applicatie maakt het namelijk mogelijk om vanaf elke locatie te zien wat er thuis bij jou gebeurt. Als de ingebouwde camera van dit systeem beweging detecteert, dan krijg je een melding. Wanneer je deze notificatie opent, kun je live meekijken. Er weerklinkt in huis bovendien een alarmsignaal van 90 dB. Wanneer je thuiskomt, dan gaat de shutter van de camera dicht. Hierna is het systeem uitgeschakeld. Je kunt dit systeem desgewenst uitbreiden met andere Somfy elementen.

Voordelen van de Somfy One Spring Deal:

 • Wanneer je thuiskomt, sluit de camera dankzij de privacy shutter.
 • Als het alarmsysteem afgaat, dan krijg je een app op je smartphone.
 • Het alarmsysteem kun je gemakkelijk via de app op je smartphone bedienen.
 • Er bestaat een mogelijkheid om het alarmsysteem uit te breiden met andere Somfy elementen.
 • Bij dit alarmsysteem is er gezorgd voor een ingebouwde IP camera, die je altijd en overal laat zien wat er thuis gebeurt.

Nadelen van de Somfy One Spring Deal:

 • Dit alarmsysteem is enkel compatibel met andere Somfy producten uit de Protect lijn.
 • Als je optimaal gebruik wil maken van dit alarmsysteem, dan heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.
Klik hier voor de beste prijs

10. Somfy Protexiom Advanced

Somfy Protexiom AdvancedBen je op zoek naar het beste alarmsysteem voor jouw thuissituatie? Als dat het geval is, dan is het handig om te kijken naar de methode waarop de verschillende modellen meldingen versturen. Je kunt ook kijken naar het type aansluiting en eventueel zelfs de bediening. Wat dacht je van een alarmsysteem dat meldingen verstuurt via SMS en een smartphone app? Misschien is het voor jou tevens belangrijk dat je het systeem kunt aansluiten via internet (wifi) en het mobiel netwerk. Wat dacht je er daarnaast van als je het alarmsysteem kunt bedienen via de smartphone app? Klinkt dit als het ideale alarmsysteem voor jou? Dan is de Somfy Protexiom Advanced het beste alarmsysteem voor jou. Alle bovengenoemde eigenschappen zijn van toepassing op dit systeem. Hij is tevens een compleet, draadloos systeem.

Bij de aanschaf van de Somfy Protexiom Advanced krijg je er een bedieningspaneel, centrale, NFC-tag, sirene en afstandsbediening bij. In het pakket zitten er ook standaard 2 bewegingsmelders en 2 magneetcontacten bij. Alle elementen van dit pakket zijn voorgeprogrammeerd en kunnen direct met elkaar communiceren. Hierdoor is het reeds vanaf de aanschaf eenvoudig om het alarmsysteem te gebruiken. Het systeem kun je op verschillende manieren bedienen: via je smartphone of tablet, desgewenst via de pc, maar ook via het bedieningspaneel en de NFC-tag. Door maximaal 4 personen te koppelen aan het alarmsysteem, kan elke gebruiker een melding ontvangen bij een detectie. In de centrale is er ruimte voor een simkaart. Als je een simkaart in de centrale hebt gezet en je hebt te kampen met stroomuitval, dan schakelt het systeem over op de simkaart.

Voordelen van de Somfy Protexiom Advanced:

 • Je kunt 3 verschillende beveiligingszones instellen.
 • Bij sabotage gaat de sirene direct af en krijg je ook meteen een notificatie.
 • De verschillende elementen van dit alarmsysteem hebben een extra lange garantie.
 • Mocht de stroomvoorziening uitvallen, dan ben je toch zeker van een goede werking, dankzij de simkaart en back-up batterij.

Nadelen van de Somfy Protexiom Advanced:

 • Voor gebruik via de simkaart, moet je abonnementskosten betalen.
 • Als je het alarmsysteem optimaal wil gebruiken, moet je een stabiel wifi-netwerk hebben.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>