Vergelijk De Top 5 En Vind Hier De Beste Anti Rimpel Crème Van 2020!

We komen er niet onderuit en worden allemaal met de dag wat ouder. Ouder worden kan ervoor zorgen dat je rimpels kunt krijgen. Aangezien de meesten van ons geen of zo min mogelijk rimpels willen hebben, kiezen we ervoor om een goede anti-rimpel crème te gebruiken.

Beste Anti Rimpel Crème van 2020

 Product naam 
1.Biodermal Anti Age OogserumMeer info »
2.L'Oréal Paris Revitalift Laser X3Meer info »
3.MaboxMeer info »
4.MELAOMeer info »
5.NIVEA Q10Meer info »

Er zijn echter verschillende soorten anti-rimpel crèmes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan crèmes voor specifieke gedeeltes van het gezicht zoals rondom de ogen. Er zijn ook crèmes die je voor het hele gezicht kunt gebruiken, zoals dagcrèmes en nachtcrèmes. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de locaties waar je rimpels zoveel mogelijk wil voorkomen of wil wegwerken, kies je voor de beste anti rimpel creme. Omdat we weten dat het vergelijken van honderden modellen enorm veel tijd in beslag neemt, helpen wij je om de ideale crème uit te kiezen. Lees daarom snel dit artikel en kies vandaag nog jouw beste anti rimpel creme uit!

Voordat we je vertellen over de verschillende soorten anti-rimpel crèmes, willen we je eerst vertellen wat je van dit artikel kunt verwachten. We hebben veel verschillende varianten met elkaar vergeleken en hebben vervolgens een top 5 lijst opgesteld. De namen van de gekozen top 5 zie je in de bovenstaande tabel. Door alleen de namen van de crèmes te lezen, is het echter wat moeilijker om de beste anti rimpel creme uit te kiezen. Daarom hebben we elk model ook afzonderlijk gerecenseerd. De recensies van elk model vind je onder de tabel. We geven bij elke crème tevens aan welke kenmerken ermee gepaard gaan. Op die manier zijn er geen adders onder het gras en maak je een goed geïnformeerde keuze. Aarzel daarom niet langer, bekijk de tabel, lees de individuele recensies en kenmerken, vergelijk de crèmes met elkaar en kies de beste anti rimpel creme voor jouw behoeften uit.

1. Biodermal Anti Age Oogserum

Zoek je naar de beste anti rimpel creme voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk de top 5 anti rimpel crèmes voor je geselecteerd zodat je deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Zo vind je snel de perfecte crème voor jouw behoeften. Is het je opgevallen dat de ooghuid over het algemeen als eerste tekenen van huidveroudering laat zien? Dit komt doordat deze huid zeer dun en kwetsbaar is. Als je rimpels wil voorkomen rondom je ogen of je wil donkere kringen en wallen verminderen, dan raden wij een oogserum aan. Biodermal Anti Age OogserumWij kennen een dergelijk product dat je optimaal helpt om rimpels te verminderen, namelijk het Biodermal Anti Age Oogserum. Dit product is wellicht de beste anti rimpel creme voor jou, omdat hij zich speciaal richt op de huid rondom de ogen. Hierdoor kun je tekenen van huidveroudering effectief verminderen.

Hoe werkt het Biodermal Anti Age Oogserum precies? De werking is eenvoudig. Dit product verstevigt de kwetsbare huid rondom de ogen. Hierdoor helpt hij om rimpels te verminderen. Als je toch al eenmaal de huid rondom de ogen behandelt, dan is het ook handig als de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen wordt verminderd? Ook daar heeft de fabrikant van dit oogserum aan gedacht. Daarom gebruik je dit product ook wanneer je nog een relatief jonge huid hebt, maar je vanwege stress of gebrek aan slaap donkere kringen rondom de ogen hebt of wallen onder je ogen hebt. Je gebruikt hem gemakkelijk. Klop ’s morgens en ’s avonds zachtjes een beetje serum in met de vingertoppen rond de ogen. Dit serum is parfumvrij en kan zonder zorgen gebruikt worden rondom de ogen. Hij is bovendien dermatologisch getest en heeft een oogvocht neutrale zuurgraad oftewel pH.

Kenmerken van het Biodermal Anti Age Oogserum:

 • Dit middeltje is parfumvrij en geschikt voor gebruik rondom de ogen.
 • Het serum is dermatologisch getest en heeft een oogvocht neutrale pH.
 • Zijn plantaardig cypergras helpt kraaienpootjes verminderen en verstevigt de huid.
 • Er zit in het serum witte thee en vitamine E, die vroegtijdige huidveroudering voorkomen.
 • Natuurlijke peptiden uit soja en rijst verminderen de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen.
 • Om hem te gebruiken kun je ’s morgens en ’s avonds zachtjes met de vingertoppen serum rond de ogen inkloppen.

2. L’Oréal Paris Revitalift Laser X3

Als je de inleiding van dit artikel hebt gelezen, dan heb je gezien dat je gebruik kunt maken van verschillende soorten crèmes om rimpels te voorkomen of te verminderen. Zo zijn er oogserums, dagcrèmes en ook nachtcrèmes die rimpels tegengaan. Het ligt dus aan jou om te beslissen welk middeltje je het liefst wil gebruiken. Ben je iemand die al gewoonte heeft om elke ochtend crème voor je gezicht te zetten? Dan is de beste anti rimpel creme voor jou wellicht een dagcrème. L'Oréal Paris Revitalift Laser X3Wij kennen een dagcrème die niet alleen rimpels vermindert, maar ook de huid verstevigt en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. Hierdoor zorgt dit middeltje voor een intensieve anti-verouderingsverzorging. We verwijzen om precies te zijn naar de L’Oréal Paris Revitalift Laser X3. Dit middeltje is wellicht de beste anti rimpel creme voor jou, omdat hij een dagcrème is met een drievoudige werking.

Wanneer je gebruik maakt van de L’Oréal Paris Revitalift Laser X3, dan merk je al gauw dat hij rimpels vermindert. Daarnaast helpt deze crème om de huid gladder te maken. Hij stimuleert zelfs huidherstel zodat je elke dag kunt stralen. Welke ingrediënten zorgen precies voor deze superieure werking? In de crème is er hyaluronzuur verwerkt. Daarnaast is hij verrijkt met adenosine. Samen zorgen deze stoffen ervoor dat rimpels worden verminderd en het huidoppervlak wordt geëgaliseerd en verbeterd. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat dergelijke crèmes bestemd zijn voor personen vanaf een bepaalde leeftijd. In het geval van deze dagcrème gaat het om vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar. Volg de gebruiksaanwijzingen en constateer meteen een verbetering van de huidkwaliteit en na ongeveer een week vermindering van fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Na 4 weken is je huid steviger en voller en zijn je gezichtscontouren beter zichtbaar.

Kenmerken van de L’Oréal Paris Revitalift Laser X3:

 • Deze crème is aanbevolen voor vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar.
 • Dit middeltje is ook geschikt voor personen die een gevoelige huid hebben.
 • Wanneer je deze crème gebruikt, is er direct een verbetering van de huidkwaliteit zichtbaar.
 • Hij bevat hyaluronzuur en adenosine om rimpels te verminderen en het huidoppervlak te egaliseren en verbeteren.
 • Door de crème 4 weken achtereen te gebruiken, wordt de huid steviger en voller en zijn gezichtscontouren beter zichtbaar.
 • Nadat je hem een week hebt gebruikt, zie je dat de voorhoofdrimpels, fronsrimpeltjes en kraaienpootjes aanzienlijk zijn verminderd.
 • Het gebruik van deze crème is eenvoudig, want je hoeft slechts ‘s morgens een kleine hoeveelheid crème aan te brengen op het gezicht en de hals en vervolgens masseer je met ronde bewegingen de crème voorzichtig met de vingertoppen in over het hele gezicht.

3. Mabox Natuurlijk vitamine C + E serum Essential Oil Anti-rimpel gezicht-serum

Zoek je naar de beste anti rimpel creme voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan op welk moment van de dag je de crème het liefst wil gebruiken. Er zijn namelijk crèmes die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de ochtend. Daarnaast kun je ook kiezen voor een crème die speciaal voor de avond is gecreëerd. Wil je niet gebonden zijn aan een specifiek tijdstip, maar vind je het toch belangrijk dat rimpels worden verminderd? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een serum. Mabox Natuurlijk vitamine C + E serum Essential Oil Anti-rimpel gezicht-serumWij kennen een serum dat je goed kunt gebruiken, namelijk het Mabox Natuurlijk vitamine C + E serum Essential Oil Anti-rimpel gezicht-serum. Anders dan een oogserum, kun je dit middeltje voor je gehele gezicht gebruiken. Hierdoor is hij wellicht de beste anti rimpel creme voor jou. Hij beschikt over verschillende vitamines voor een optimale werking.

Nu wil je waarschijnlijk weten welke vitamines er in dit middeltje zitten. In het Mabox Natuurlijk vitamine C + E serum Essential Oil Anti-rimpel gezicht-serum is er vitamine E en vitamine C verwerkt. Dankzij deze toevoegingen, verheldert het serum donkere plekken. Hij zorgt er ook voor dat de huidtoon en textuur worden geëgaliseerd en dat rimpels en fijne lijntjes in het gezicht worden verminderd. Daarnaast wordt de collageenproductie verhoogd. Hierdoor krijgt je gezicht een gezonde glans waardoor je kunt genieten van een meer stralende en jeugdige huid. De vitamine C in dit serum heeft bovendien een extra werking. Hij is namelijk essentieel voor de vorming van collageen oftewel bindweefsel. Dit weefsel is nodig om de huid te verstevigen. Gebruik daarom dit serum en zie hoe je vermoeide, gestreste of gerimpelde huid door bijvoorbeeld zon en smog er binnen een relatief korte tijd weer beter uitziet!

Kenmerken van het Mabox Natuurlijk vitamine C + E serum Essential Oil Anti-rimpel gezicht-serum:

 • Het serum bevat krachtige antioxidanten.
 • Wanneer je dit middeltje gebruikt, zie je hoe je gezicht wordt verhelderd.
 • Dit middeltje is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parabenen, alcohol of sulfaten.
 • Aangezien dit serum de gevoeligheid van je huid aan de zon kan verhogen, is het handig om bij felle zon zonnebrandcrème aan te brengen.
 • Hij stimuleert de productie van collageen waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en je kunt genieten van een stralende, jeugdige huid.
 • Nadat je je gezicht hebt gereinigd, breng je een paar druppels van het serum aan op het gezicht, laat je dit 1 tot 2 minuten inwerken en gebruik je vervolgens een moisturizer.

4. Melao 24K Gold serum

Wist je dat puur goud al eeuwen het geheim is voor een mooie, jeugdige huid? Nu denk je wellicht “maar hoe kom ik aan puur goud?”. Tegenwoordig hoef je niet zelf op zoek te gaan naar puur goud als je je huid zo effectief mogelijk wil behandelen. Je kunt namelijk gewoon kiezen voor een goudserum. Klinkt een dergelijke serum als de beste anti rimpel creme voor jou? Dan kennen wij het perfecte middeltje voor je, namelijk het Melao 24K Gold serum. Dit middeltje staat voor een professionele, natuurlijke schoonheidsbehandeling. MELAO 24K Gold serumHij bootst de huidbehandeling van Cleopatra na. Zij sliep volgens de historie namelijk elke nacht met een gouden masker. Ook in het oude Rome werd er gebruik gemaakt van goud om diverse huidproblemen te behandelen. Je weet dus zeker dat je goed zit wanneer je gebruik maakt van een serum waar er deeltjes goud in zijn verwerkt.

Ben je nog niet overtuigd? Geen nood. Wist je dat men in de oude Chinese geneeskunde goud zag als de sleutel voor de eeuwige jeugd? Hoewel we goud in deze tijd zien als een sieraad, kennen velen de cosmetische waarde van deze stof ook. Daarom gebruiken zij het Melao 24K Gold serum. Dit middeltje is wellicht de beste anti rimpel creme voor jou, vanwege zijn vele positieve invloeden op de huid. Het serum is weliswaar helder van kleur, maar er zijn gouden flakes eraan toegevoegd, die hem niet alleen mooier maken, maar ook zijn genezende krachten optimaliseren. Wanneer je dit serum gebruikt, merk je dat hij liftend en versterkend werkt, doordat hij de afname en afbraak van collageen en de afbraak van elastine in de huid vertraagt. Het serum stimuleert ook de aanmaak van cellulair weefsel en hij versterkt de huidcellen waardoor de huid de natuurlijke elasticiteit behoudt.

Kenmerken van het Melao 24K Gold serum:

 • Rimpels worden door dit serum verminderd.
 • Ontstekingen worden geremd door dit middeltje te gebruiken.
 • Dit serum bevat goudflakes die een positieve werking hebben op de huid.
 • Goud in het serum stopt vrije radicalen waardoor vroegtijdige veroudering van de huid wordt voorkomen.
 • Hij stimuleert de aanmaak van cellulair weefsel en versterkt de huidcellen, waardoor de natuurlijke elasticiteit van de huid behouden blijft.
 • De huid wordt door dit serum vertroeteld, wat direct tot uiting komt in de vorm van een verzachtend gevoel en een verfriste en relaxte huid.
 • Het middeltje werkt liftend en versterkend, want hij gaat de afname of afbraak van collageen tegen en vertraagt de afbraak van elastine in de huid.

5. Nivea Q10

Zoek je naar de beste anti rimpel creme voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan wat precies zorgt voor huidveroudering. Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot het verouderen van je huid. Zo kunnen zonnestralen een rol spelen, maar ook smog kan invloed hebben op de huid. Als we kijken naar interne factoren, dan zien we dat verkeerde voeding, te weinig slaap en stress ook ervoor kunnen zorgen dat je huid vroegtijdig veroudert. Wist je dat een huid die niet voldoende is gehydrateerd ook sneller oud wordt? Nivea Q10Als jij te maken hebt met het laatste, dan is het handig om te kiezen voor een crème met een intensieve hydratatie. Een dergelijk middeltje is de Nivea Q10. Dit is een dagcrème die zorgt voor intensieve hydratatie. Doordat je huid goed wordt gehydrateerd, zorg je voor een stralende huid.

Hydratatie is echter niet de enige werking van de Nivea Q10. Dit middeltje is ook de beste anti rimpel creme voor jou, omdat hij het cel-actieve Q10 combineert met 10 keer meer creatine vergeleken met voorgaande formules. Hierdoor bestrijdt deze crème effectief fijne lijntje en rimpels. Bovendien zorgt hij er ook voor dat je huid voelbaar steviger wordt. Je voelt je dus weer jong nadat je deze crème een tijdje hebt gebruikt. Aangezien dit middeltje een dagcrème is, is het te verwachten dat je na het aanbrengen van de crème uit huis gaat. Je wordt dus blootgesteld aan zonnestralen. Daar heeft de fabrikant van dit middeltje rekening mee gehouden. Daarom bevat hij SPF30 en UVA/UB bescherming. Hierdoor beschermt de crème je ook om het ontstaan van nieuwe rimpels door invloeden van buitenaf te voorkomen. Deze crème voor vrouwen kan gebruikt worden op alle huidtypes.

Kenmerken van de Nivea Q10:

 • Je kunt deze dagcrème gebruiken op alle huidtypen.
 • Hij zorgt voor 24 uur lange intensieve voeding van de huid.
 • Wanneer je dit middeltje gebruikt, zorg je voor een voelbaar stevigere huid.
 • Door deze crème te gebruiken worden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd.
 • In dit middeltje zit er 10 keer meer creatine dan in voorgaande formules van dit merk.
 • Het gaat hier om een verzorgende formule die tevens zorgt voor intensieve hydratatie van de huid.
 • De crème is voorzien van SPF 30, UVA en UVB bescherming waardoor hij helpt om het ontstaan van nieuwe rimpels door invloeden van buitenaf te voorkomen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>