Op Zoek Naar De Beste Baardtrimmer uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Wil je er goed verzorgd uitzien wanneer je het huis verlaat? Dan is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse of wekelijkse routine het trimmen van je baard. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je de baard heel kort of juist wat langer trimmen. Ben je op zoek naar de beste baardtrimmer? Lees dit artikel over de top 10 baardtrimmers om het beste model voor jouw behoeften uit te kiezen.

Beste baardtrimmer van 2020

Aangezien er zoveel verschillende baardtrimmers op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om de perfecte uit te kiezen. Bekijk de onderstaande tabel en kies aan de hand van de gebruiksduur en trimlengte welke de beste baardtrimmer voor jou is!

 Product naamGebruiksduurTrimt van .. tot .. millimeter 
1.Remington MB4045 Beard Kit120 minutenTrimt van 1,5 tot 35 millimeterMeer info »
2.Remington MB412540 minutenTrimt van 0,4 tot 18 millimeterMeer info »
3.Philips BT7210/1575 minutenTrimt van 0,5 tot 10 millimeterMeer info »
4.Philips BT929050 minutenTrimt van 0,4 tot 7 millimeterMeer info »
5.BaByliss E846E For Men40 minutenTrimt van 0,5 tot 15 millimeterMeer info »
6.Philips BT5200/1660 minutenTrimt van 0,4 tot 10 millimeterMeer info »
7.Braun BT302060 minutenTrimt van 1 tot 10 millimeterMeer info »
8.Wahl Mustache & Beard Trimmer(Batterijen)Trimt van 1,5 tot 12 millimeterMeer info »
9.Braun BT509050 minutenTrimt van 1 tot 20 millimeterMeer info »
10.Philips QT4015/1690 minutenTrimt van 0,5 tot 10 millimeterMeer info »

1. Remington MB4045 Beard Kit

Remington MB4045 Beard KitBen je op zoek naar de beste baardtrimmer zodat je kunt experimenteren met je baardgroei? Zoek je naar het model uit deze lijst met de langste gebruiksduur? Dan is de Remington MB4045 Beard Kit de beste baardtrimmer voor jou. Deze baardtrimmer wordt met verschillende opzetstukken geleverd, zodat je optimaal kunt experimenteren met je baardgroei. Je kunt onder andere gebruik maken van de opzetkam om verschillende korte of juist lange lengtes te selecteren om de vorm van je baard te bepalen. Misschien vind jij of je partner een korte baard mooi, selecteer dan een lengte tussen de 1 en 9 mm. Voor een stoppelbaard is de ideale lengte 3 mm of korter. Zeg je “nee, ik vind dat een lange baard me beter staat”? Dan kies je voor een lengte van meer dan 9 mm.

Bij het creëren van de MB4045 Beard Kit van Remington, is er aan alles gedacht. Als je namelijk bezig bent te experimenteren, dan kan dat aardig wat tijd kosten. Een baardtrimmer is draadloos en werkt dus met een accu. Maak je geen zorgen dat de accu van dit apparaat leeg loopt terwijl je bezig bent de gewenste stijl te creëren. De baardtrimmer heeft namelijk een accuduur van maar liefst 120 minuten. Als je deze Remington baardtrimmer in huis hebt, dan ben je tevens verzekerd van een goede kwaliteit. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van titanium messen. Deze zorgen ervoor dat je je baard optimaal kunt trimmen op een lengte tussen de 1 en 35 mm. Als je je baard vervolgens op de gewenste lengte hebt getrimd, dan maak je gebruik van de precisietrimmer aan de achterzijde. Deze is perfect om je bakkebaarden te perfectioneren.

Voordelen:

 • Deze set bestaat onder andere uit een schaar, precisietrimmer en borstel.
 • Dit apparaat is gemakkelijk in gebruik.
 • Je kunt de baardtrimmer ook gebruiken voor een volle baard, want je kunt tot een lengte van 35 mm trimmen.
 • Hij heeft een lange accuduur.
 • Het reinigen van dit apparaat is gemakkelijk en snel, want je kunt hem onder de kraan afspoelen.

Nadelen:

 • Doordat hij niet over een turbostand beschikt, kan het trimmen van de zwaarste baardgroei wat moeilijker gaan.
 • De set wordt niet met een tasje geleverd om alle accessoires netjes op te slaan.
Klik hier voor de beste prijs

2. Remington MB4125

Remington MB4125Heb je een wilde baard, maar wil je er toch goed verzorgd uitzien? Geen probleem. Dan ga je op zoek naar de beste baardtrimmer. De Remington MB4125 is de beste baardtrimmer voor jou, omdat je hiermee je wilde baard op 1 lengte kunt trimmen. Hierdoor zie je er goed verzorgd uit wanneer je uit huis gaat. Dit apparaat is een perfect instapmodel en heeft een accuduur van 40 minuten. Je hebt met een volle accu dus genoeg tijd voor meerdere trimbeurten of om het perfecte resultaat te creëren. De baardtrimmer wordt geleverd met een opzetkam die je gemakkelijk kunt verstellen om de gewenste lengte in te stellen. Je kunt bij dit apparaat kiezen voor lengtes tussen de 0,4 en 18 mm. Voor de zeer korte resultaten van de 0,4 tot 1 mm scheer je zonder opzetkam.

Voor een langere baard gebruik je de MB4125 van Remington in combinatie met de opzetkam. Deze zorgt ervoor dat je voor 1 van de 9 lengtestanden tussen de 1,5 en 18 mm kunt kiezen. De lengtes verstel je gemakkelijk door de kam omlaag of juist omhoog te schuiven. Nadat je de gewenste lengte hebt gekozen, vergrendel je de opzetkam. Hierdoor kan hij niet verschuiven, waardoor een gelijkmatig scheerresultaat is gegarandeerd. Dit model is, zoals je ziet, zeer gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen te weten welke lengte je voorkeur geniet en je stelt hem in. Hierna ga je gelijk aan de slag. Is de baard in model getrimd, dan raden we je aan om de baardtrimmer te reinigen. Door hem namelijk goed te onderhouden, verleng je zijn levensduur. Je reinigt dit apparaat door hem onder de kraan af te spoelen of af te vergen met het meegeleverd borsteltje.

Voordelen:

 • Je kunt deze baardtrimmer ook gebruiken als je een vollere baard hebt.
 • De kam kun je vergrendelen voor een gelijkmatig scheerresultaat.
 • Het reinigen van het apparaat is snel en eenvoudig.
 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • Met de instelbare opzetkam, stel je de kniplengte precies in.

Nadelen:

 • Je kunt hem alleen draadloos gebruiken.
 • Hij wordt niet geleverd met een opbergzakje.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips BT7210/15

Philips BT7210/15Ben je op zoek naar de beste baardtrimmer? Is het beste model voor jou een apparaat dat uitblinkt in zijn veelzijdigheid? Dan vinden wij dat de Philips BT7210/15 de beste baardtrimmer voor jou is. Je kunt met dit apparaat je baard namelijk in 20 verschillende standen trimmen. Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat de ideale lengte die bij de vorm van je gezicht past en die je zelf ook mooi vindt, er ook tussen zit. De trimmer is zelfs voorzien van een opzuigsysteem, dat ervoor zorgt dat ingekorte haartjes worden opgevangen. Je hebt met dit apparaat dus geen last meer van rondslingerende haartjes. Wat wil je nog meer? De baardtrimmer is zowel perfect voor mannen met een korte baard, stoppelbaard als mannen met een volle baard.

Wanneer je voor 1 van de 20 standen kiest, dan is het handig te weten dat elke stap een toename of afname van 0,5 mm betekent in vergelijking met de vorige stand. De minimale trimlengte die je kunt selecteren bedraagt 0,5 mm en de maximale lengte bedraagt 10 mm. Wanneer de haartjes zijn afgeschoren, belanden ze dankzij het krachtig vacuümsysteem in de haarkamer in het handvat van het apparaat. Er ontstaat dus geen poespas tijdens het scheren. Wanneer je de BT7210/15 van Philips voor een uurtje hebt opgeladen, dan is zijn accu vol. Met een volle accu kun je vervolgens 75 minuten draadloos trimmen. Begint de accu leeg te lopen, maar moet je nog verder scheren? Geen nood. Hij is zowel aan het snoer als draadloos te gebruiken. De batterijindicator laat je tevens zien hoeveel vermogen de batterij nog heeft.

Voordelen:

 • Je kunt de baardtrimmer zowel draadloos als aan het snoer gebruiken.
 • Hij heeft een lange accuduur.
 • Het reinigen van dit apparaat is snel en gemakkelijk.
 • Je kunt de baardtrimmer binnen een uur opladen.
 • De kniplengte kun je precies instellen dankzij de instelbare opzetkam.
 • Hij beschikt over een batterijindicator.
 • Met de precisietrimmer kun je ook je bakkebaarden en nekharen optimaal bijwerken.
 • Je krijgt er een reiszakje bij voor de nette opslag van de accessoires.
 • Het opzuigsysteem voorkomt dat er baardharen over de gehele wastafel belanden.

Nadelen:

 • Het schoonmaken van het opvangbakje vergt enige inspanning.
 • De trimmer is niet geschikt voor langere baarden, want de maximale trimlengte bedraagt 10 mm.
 • Je kunt de trimhoogte alleen aflezen wanneer de baardtrimmer aan staat.
Klik hier voor de beste prijs

4. Philips BT9290

Philips BT9290Als je op zoek bent naar de beste baardtrimmer en het beste model voor jou is een trimmer waar je kaarsrechte lijnen mee kunt trekken, dan is de Philips BT9290 de beste baardtrimmer voor jou. Dit model beschikt namelijk over een laser op de scheerkop. Nee, de laser beschadigt je huid niet. Hij laat je enkel zien welke haren afgeschoren moeten worden voor een baard met rechte lijnen. Rechte lijnen geven je een professionele en zeer goed verzorgde uitstraling, dus waarom zou je niet daarvoor kiezen? Deze baardtrimmer is speciaal voor de perfectionisten onder ons ontworpen. Het apparaat kan namelijk heel precies en super recht trimmen. Je hoeft alleen de laser te volgen en er gaat verder niets mis. Handig toch? Je kunt het scheerproces met dit apparaat eenvoudigweg vergelijken met tekenen met een liniaal. Rechter en strakker is niet mogelijk.

Als je kijkt naar de geweldige scheerresultaten, dan denk je misschien dat het scheren met de BT9290 van Philips moeilijk is. Dit is echter niet het geval, want de baardtrimmer is super gemakkelijk te gebruiken. Je begint ten eerste door de baardkam aan te brengen. Vervolgens kies je de gewenste lengte en je trimt je baard. Het doet er hierbij niet toe of je graag een wat langere baard wil hebben of dat je een stoppelbaardje mooier vindt. Je kunt namelijk gebruik maken van lengte-instellingen tussen de 0,4 en 7 mm. Experimenteer dus naar hartenlust en probeer verschillende lengtestanden uit. Wanneer je je baard op de gewenste lengte hebt getrimd, verwijder je de baardkam. Nu komt de dubbelzijdige precisietrimmer eraan te pas. Je doet gewoon de laser aan en volgt de lijnen. Gemakkelijker en rechter kan gewoon niet!

Voordelen:

 • Je creëert strakke en symmetrische lijnen.
 • Er zijn relatief veel lengtestanden om uit te kiezen.
 • Het display laat je zien welke trimlengte is ingesteld.
 • Je kunt hem binnen een uur volledig opladen.
 • Met de precisietrimmer kun je bakkebaarden en nekharen bijwerken.
 • Als je bent vergeten de baardtrimmer op te laden, kun je hem ook aan het snoer gebruiken.

Nadelen:

 • Hij trimt tot maximaal 7 mm en is hierdoor niet geschikt voor langere baarden.
 • Je kunt de trimmer niet onder de douche gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

5. BaByliss E846E For Men

BaByliss E846E For MenBen je op zoek naar de beste baardtrimmer? Het beste model kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Dit komt doordat iedereen zijn eigen voorkeur heeft. De een wil een baardtrimmer waarmee hij zijn baard relatief kort kan trimmen, de ander zoekt een model met veel verschillende lengtestanden en weer iemand anders zoekt een trimmer die hij zowel draadloos als aan het snoer kan gebruiken. Als het voor jou belangrijk is dat een trimmer de baard relatief kort kan trimmen, dan is de BaByliss E846E For Men wellicht de beste baardtrimmer voor jou. Dit model heeft namelijk een minimale trimlengte van 0,5 mm. Dit stoppelbaardje geeft je een verzorgd, mannelijk uiterlijk, zonder dat je je partner kietelt wanneer jullie elkaar een kus geven. Als je echter een langer baardje mooi vindt, dan kun je uiteraard ook voor de langere stijlen kiezen.

Met de E846E For Men baardtrimmer van BaByliss kun je bovendien kiezen uit 30 lengtestanden tussen de 0,5 en 15 mm. Dit apparaat is dus perfect voor mannen die een stoppelbaardje mooi vinden, maar ook voor mannen die een vollere baard willen hebben. Er zijn tevens veel standen tussen de twee uitersten, dus je kunt er gezellig mee experimenteren en uiteindelijk de beste stijl uitkiezen. Met het draaiwiel op het handvat kun je gemakkelijk de gewenste lengtestand instellen. Er zit tussen elke stand 0,5 mm, dus je kunt stapsgewijs te werk gaan wanneer je zoekt naar de baardlengte die het beste bij je past. Wanneer je deze baardtrimmer volledig hebt opgeladen, dan kun je hem 40 minuten lang draadloos gebruiken. Vind je de 40 minuten te kort en loopt de accu leeg, dan kun je hem ook aan het snoer gebruiken.

Voordelen:

 • Je kunt kiezen tussen lengtestanden van 0,5 tot 15 mm.
 • De baardtrimmer is gemakkelijk in gebruik.
 • Met de instelbare opzetkam stel je de kniplengte precies in.
 • Er zijn veel verschillende afstelmogelijkheden.
 • Reinig de baardtrimmer door hem onder de kraan af te spoelen.
 • Dit model is aantrekkelijk geprijsd.
 • Ben je vergeten de trimmer op te laden, dan kun je hem ook aan het snoer gebruiken.

Nadelen:

 • Dit model is niet geschikt voor de randjes.
 • Hij beschikt niet over een display waarop je de kniplengte ziet.
 • Je kunt er niet onder de douche mee scheren.
 • Doordat de maximale kniplengte 15 mm is, kun je geen lange baardstijl ermee creëren.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips BT5200/16

Philips BT5200/16Iedereen wil er verzorgd uitzien wanneer ze uit huis gaan. In huis wil je er natuurlijk ook goed uitzien voor jezelf en je partner. Om er goed verzorgd uit te zien, is het als man belangrijk om je baard op tijd bij te werken. Dit kun je doen als je de beste baardtrimmer in huis hebt. Wij helpen je om het beste model voor jouw behoeften uit te kiezen. Als het beste model voor jou een baardtrimmer is met een vrij lange accuduur en een zeer korte lengtestand, dan is de Philips BT5200/16 wellicht de beste baardtrimmer voor jou. Met dit model kun je lang experimenteren, want hij heeft een lange accuduur. Wanneer hij volledig is opgeladen, kun je er namelijk een uur draadloos mee werken. Daarnaast is dit model perfect voor heren die een kleine stoppelbaard mooi vinden. De baardtrimmer heeft namelijk een minimale kniplengte van 0,4 mm.

Wil je er nog stoerder uitzien? Dan kun je ook kiezen voor een langere baard. De maximale kniplengte van de BT5200/16 van Philips bedraagt namelijk 10 mm. Het doet er niet toe voor welke kniplengte je kiest, want ongeacht de lengte, zorgt dit apparaat voor een gelijkmatig trimresultaat. Dit komt mede doordat hij beschikt over een geïntegreerde opzetkam. Wanneer je dus de baardharen trimt met dit apparaat, dan worden deze haartjes opgetild. Hierdoor komt ieder haartje mee waardoor overal goed wordt bijgewerkt. Als je gebruik maakt van dit apparaat, dan heb je keuze uit 17 lengtestanden. Deze selecteer je door gebruik te maken van het draaiwiel in het handvat. Wanneer de gewenste stand is ingesteld, wordt hij vergrendeld waardoor hij tijdens het trimmen niet verspringt. Als je bezig bent te scheren en de accu loopt plotseling leeg, dan kun je hem ook aan het snoer gebruiken.

Voordelen:

 • Je stelt de gewenste kniplengte gemakkelijk en precies in.
 • Dankzij de knipvergrendeling verspringt de lengtestand niet tijdens het trimmen.
 • Als je bent vergeten dit apparaat op te laden, dan kun je hem ook aan het snoer gebruiken.
 • Hij is volledig afspoelbaar.
 • De baardtrimmer zorgt voor een gelijkmatig trimresultaat.

Nadelen:

 • Deze baardtrimmer is niet geschikt voor een baard langer dan 1 cm.
 • Hij wordt niet met een opberghoesje geleverd.
 • Je kunt hem niet onder de douche gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

7. Braun BT3020

Braun BT3020Is het voor jou belangrijk om volledige controle te hebben over je baardstijl? Dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar de beste baardtrimmer voor jouw behoeften. Ben je iemand die tijdens het trimmen van je baard let op de kleinste details en die daarom iets meer tijd nodig heeft om de baard bij te werken? Dan is het verstandig om een model te kiezen met een lange accuduur. Wij vinden de Braun BT3020 de beste baardtrimmer voor jou, omdat hij een relatief lange accuduur heeft. Nadat je hem namelijk hebt opgeladen, kun je er 60 minuten mee aan de slag. Hierdoor heb je genoeg tijd om je baard bij te werken, te kijken of overal egaal is geschoren en vervolgens de rest van de baard aan te pakken.

Met de BT3020 van Braun heb je bovendien volledige controle over je baardstijl. Je kunt er namelijk een stoppelbaardje mee trimmen of een volle baard. Zelfs een mooie ringbaard behoort tot de mogelijkheden, omdat vrijwel alles mogelijk is met dit apparaat. De trimmer is namelijk voorzien van 20 precisie-lengtestanden. Je kunt kiezen uit een korte lengtestand van 1 mm of een langere lengtestand van 10 mm. Wellicht vind je de overige standen tussen deze twee uitersten perfect. Het ligt helemaal aan jou, want je stelt de gewenste stand gemakkelijk in door gebruik te maken van de draairing. Wanneer je de baard hebt getrimd, dan haal je de trimkam eraf. Vervolgens gebruik je de scheerkam voor eventuele detaillering. Het onderhoud van het apparaat is ook eenvoudig, want je kunt de kop onder de kraan afspoelen. Ook de onderhoudsborstel draagt bij aan het extra lang schoonhouden van dit apparaat.

Voordelen:

 • Je kunt de kop van de baardtrimmer reinigen onder de kraan.
 • Er wordt een onderhoudsborstel meegeleverd voor het extra lang schoonhouden van de trimmer.
 • Maak gebruik van de opzetkam om de kniplengte precies in te stellen.
 • De baardtrimmer is aantrekkelijk geprijsd.
 • Hij heeft een gebruiksduur van 60 minuten.

Nadelen:

 • Je kunt hem niet onder de douche gebruiken.
 • Doordat hij tot 10 mm trimt, is hij niet geschikt voor een langere baard.
 • Deze baardtrimmer heeft geen display.
Klik hier voor de beste prijs

8. Wahl Mustache & Beard Trimmer

Wahl Mustache & Beard TrimmerAls je zoekt naar de beste baardtrimmer voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Vind je het belangrijk dat jouw trimmer werkt op batterijen en dat het laag geprijsd is? Dan vinden wij de Wahl Mustache & Beard Trimmer de beste baardtrimmer voor jou. Dit model is zeer aantrekkelijk geprijsd, waardoor hij ook betaalbaar is voor gebruikers met een klein budget. Daarnaast werkt dit model, anders dan de overige modellen uit deze top 10 lijst, op batterijen. Om ermee te werken heb je namelijk slechts 2 AA-batterijen nodig. Dit betekent dat je de baardtrimmer overal waar je maar bent kunt gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van een accu, want als je 2 reserve batterijen bij je hebt, kun je toch prettig verder werken wanneer de batterijen leeglopen.

Mocht je bijvoorbeeld een plek bezoeken die niet over netstroom beschikt, dan is dit model zeker ideaal. Je moet er dan alleen voor zorgen dat je reserve batterijen meeneemt. Wanneer je met de Mustache & Beard Trimmer van Wahl scheert, dan gebruik je de 3 stoppelkammen om vorm te geven aan je kort baardje. Wil je een volle baard trimmen, dan kan dat ook. Door de grote opzetkam van dit apparaat op de scheerkop te klikken, kun je namelijk ook je volle baard kortwieken. De baardtrimmer geeft je zelfs de mogelijkheid om je snorhaar aan te passen, want de opzetkammen beschikken over korte tanden. Voor het onderhouden van dit apparaat hoef je ook niet veel te doen. Je hoeft alleen af en toe wat olie op de scheerbladen te druppelen om ze soepel te laten lopen. De losse haren borstel je daarnaast gemakkelijk van de bladen met het meegeleverde borsteltje.

Voordelen:

 • Je kunt hem ook voor een vollere baard gebruiken, want hij trimt tot 12 mm.
 • De baardtrimmer is gemakkelijk te gebruiken.
 • Dit apparaat is niet gebonden aan een stopcontact.

Nadelen:

 • Er zijn vergeleken met andere modellen weinig instelmogelijkheden.
 • De baardtrimmer is niet waterdicht.
 • Hij trilt relatief hard.
Klik hier voor de beste prijs

9. Braun BT5090

Braun BT5090Zoek je naar de beste baardtrimmer voor jouw behoeften? Je gaat dan eerst na welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Wil je kunnen variëren tussen verschillende lengtestanden? Deze week een stoppelbaard, de volgende week een gewoon kort baardje en wellicht daarna een volle baard? Als je experimenteert met de verschillende lengtestanden, dan kun je er gemakkelijk achter komen welke stijl het beste bij de vorm van je gezicht past en misschien ook welke stijl je partner het mooist vindt. Een apparaat waarmee je optimaal kunt experimenteren is de Braun BT5090. Wij vinden hem de beste baardtrimmer voor jou, omdat je er verschillende stijlen mee kunt creëren. Je hebt namelijk keuze uit 25 lengtestanden tussen de 1 en 20 mm. De lengtes zijn verstelbaar met tussenstappen van 0,5 mm. Creëer bijvoorbeeld een stoppelbaardje door een lengte tussen de 1 en 3 mm in te stellen.

Een vollere baard krijg je door te kiezen voor een lengte van 9 mm of langer. Er zijn echter ook genoeg standen tussen de 3 en 9 mm, waardoor je ook een mooie, korte baard kunt trimmen met de BT5090 van Braun. Voor kortere stijlen is er een speciaal opzetstuk. Dit geldt ook voor de langere stijlen. Gebruik daarnaast de ingebouwde precisietrimmer om je snor en bakkebaarden bij te werken. Als je gebruik maakt van deze baardtrimmer, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Hij beschikt namelijk over een batterijindicator die je laat weten wanneer je het apparaat moet opladen. Met een volledig opgeladen accu, kun je de trimmer 50 minuten draadloos gebruiken. Is hij leeggelopen, dan kun je hem binnen een uur weer volledig opladen. Hij beschikt ook over een snellaadfunctie voor wanneer je hem dringend nodig hebt, maar je bent vergeten om hem op te laden.

Voordelen:

 • Als je bent vergeten de trimmer op te laden, kun je hem ook aan het snoer gebruiken.
 • Je kunt er ook je bakkebaarden en nekharen netjes mee bijwerken.
 • Hij beschikt over een snellaadfunctie.
 • Dit apparaat is volledig afspoelbaar.
 • Je kunt tot 20 mm trimmen.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een opvangsysteem dat haartjes opvangt.
 • Je kunt de baardtrimmer niet onder de douche gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

10. Philips QT4015/16

Philips QT4015/16Ben je iemand die zijn tijd neemt tijdens het trimmen van zijn baardharen? Dan heb je een apparaat nodig waarmee je voor langere tijd draadloos de haren kunt trimmen. Zoek je daarom naar de beste baardtrimmer? Als je een net, kort baardje mooi vindt en je wil je tijd nemen tijdens het trimmen van je baardharen, dan is de Philips QT4015/16 wellicht de beste baardtrimmer voor jou. Met dit apparaat kun je met een volle accu maar liefst 90 minuten draadloos het haar trimmen. Daarnaast werk je je baard netjes bij op een lengte tussen de 0,5 en 10 mm. Een net, kort baardje dus. Je hebt keuze uit 20 verschillende lengtes, dus je kunt ook optimaal experimenteren met dit apparaat. De tussenstapjes van de ene naar de andere stand verschillen met 0,5 mm.

Het doet er niet toe welke stand je het mooist vindt, omdat je de gewenste stand gemakkelijk kunt instellen door gebruik te maken van het instelwiel. Wanneer je de gewenste stand hebt ingesteld, vergrendelt de gekozen lengte. Hierdoor wordt voorkomen dat de lengte tijdens het trimmen verspringt. Je bent dus verzekerd van een gelijkmatig scheerresultaat. Doordat de mesjes van de trimmer beschikken over een titaniumlaag, blijven ze lang scherp. Om irritatie te voorkomen, zijn de uiteinden van de scheerbladen en kammen bovendien afgerond. De baardtrimmer beschikt ook over een batterijindicator die je laat weten wanneer je het apparaat moet opladen. Het volledig opladen van de trimmer kost je slechts een uur. Wanneer je klaar bent met het trimmen van de ongewenste haartjes, dan is het tijd om de baardtrimmer schoon te maken. Je kunt de scheerkop gemakkelijk onder de kraan reinigen.

Voordelen:

 • Je kunt de kniplengte zeer precies instellen.
 • Het reinigen van de baardtrimmer is eenvoudig.
 • De baardtrimmer kun je binnen een uur opladen.
 • Bij de aankoop van dit apparaat krijg je een opbergetui erbij.

Nadelen:

 • De maximale trimlengte bedraagt 10 mm.
 • Deze baardtrimmer is niet onder de douche te gebruiken.
 • Je kunt hem alleen draadloos gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>