Vind De Beste Babyschommel Van 2020 Hier Door De Top 5 Met Elkaar Te Vergelijken!

Als je een kindje hebt, weet je dat je nooit ogen genoeg hebt. Je kunt bijvoorbeeld bezig zijn te koken of je ruimt de kamer op en voor je het weet, heeft je kleine spruit iets gepakt en in zijn/haar mondje gestopt. Sommige ouders zetten hun kind in een babybox om dit verschijnsel te voorkomen. Als je je kleintje echter aangenaam bezig wil houden terwijl jij je werk doet, dan is een babyschommel een handige oplossing voor jou. Aangezien babyschommels gemaakt worden voor kinderen van verschillende leeftijden, speelt de leeftijd van je kindje een grote rol bij het uitkiezen van de beste babyschommel. Je kunt tevens letten op het materiaal waarvan de schommel is gemaakt. Het is ook handig om na te gaan welk maximaal gewicht de schommel aankan. Zo weet je dat de veiligheid van je kind is gegarandeerd. Wij helpen je om de beste babyschommel te vinden!

Beste babyschommel van 2020

Er zijn een aantal factoren waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste babyschommel voor jouw kindje. Echter, het vinden van de ideale schommel hoeft niet moeilijk te zijn. Wij hebben namelijk deze zoektocht enorm voor je vergemakkelijkt. Eerst hebben wij namelijk een groot aantal babyschommels met elkaar vergeleken. Vervolgens hebben wij uit deze reeks de 5 allerbeste modellen geselecteerd. De namen van deze modellen zie je in de onderstaande tabel. Aangezien we begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken door alleen de naam te lezen, hebben we elk model afzonderlijk gerecenseerd. Om je nog beter op weg te helpen, noteren we tevens per model wat de kenmerken zijn. Je kunt dus de verschillende modellen met elkaar vergelijken om een goed geïnformeerde keus te maken. Zo vind je door dit artikel te lezen gemakkelijk en snel de beste babyschommel voor jouw kindje!

 Product naam 
1.Baby SchommelMeer info »
2.New Classic Toys - BabyschommelMeer info »
3.Baby Schommel MeegroeiMeer info »
4.Baby schommel Quad Pod II TP ToysMeer info »
5.Baby schommel zitjeMeer info »

1. Baby Schommel

Als ouder vind je het waarschijnlijk belangrijk dat je kind geniet van zijn/haar jeugd. Echter, je hebt ook je eigen bezigheden, waardoor je niet continu op je kindje kunt letten. Daarom kies je ervoor om hem/haar aangenaam en op een veilige manier bezig te houden terwijl jij je werk doet. Zoek je daarom naar de beste babyschommel voor jouw kleine spruit? Dan is het handig om op verschillende factoren te letten. Zo weten we allemaal dat kindertjes snel groeien. Wil je daarom een schommel hebben die gemakkelijk met je kind meegroeit? Als je antwoord op deze vraag “ja” is, dan kennen wij het ideale model, namelijk de Baby Schommel. Het leuk van deze schommel is dat hij gemakkelijk met je kind meegroeit. Baby SchommelBij het ontwerpen van dit model heeft de fabrikant tevens rekening gehouden met de veiligheid van je kind. Daarom heeft de schommel een veiligheidsriempje.

Klinkt deze Baby Schommel als de beste babyschommel voor jouw groeiend kindje? Dan is het ook leuk te weten dat je de schommel gemakkelijk in elkaar kunt zetten of desgewenst uit elkaar kunt halen. Hij bestaat immers uit 3 demonteerbare onderdelen. Ga je dus een weekje naar een ander land en neem je je kindje mee? Dan kan de schommel ook gewoon mee! Hierbij hoef je je niet eens zorgen te maken over het gewicht van de schommel, want hij weegt slechts 2,69 kilogram. Er zijn zelfs verschillende manieren waarop jouw spruit kan genieten van de schommel. Zo kun je hem van een babyzit omtoveren naar een schommelstoel of zelfs veranderen in een schommelzit. Je kunt tevens de rugleuning in 2 standen plaatsen, waardoor je kind er niet gauw van verveelt. In de volledig gemonteerde stand, kunnen kindertjes tot en met 4 jaar genieten van deze schommel met schattige kleuren.

Kenmerken van de Baby Schommel:

 • Zijn afmetingen bedragen 46,5 x 45,6 x 30 centimeter.
 • Je verandert dit speelgoed van een babyzit naar een schommelstoel tot een schommelzit.
 • Het is mogelijk om de rugleuning van deze schommel in 2 verschillende standen te plaatsen.
 • Hij bestaat uit 3 demonteerbare delen, dus je kunt hem gemakkelijk in elkaar zetten of uit elkaar halen.
 • Deze schommel groeit met je kind mee, waardoor hij prima is te gebruiken voor kindertjes tot en met 4 jaar.
 • Aangezien de veiligheid van kinderen een prioriteit is, is het belangrijk dat je bij kleine kinderen altijd gebruik maakt van het veiligheidsriempje.

2. New Classic Toys – Babyschommel

Is je kindje een echte avonturier? Dan zoekt hij/zij waarschijnlijk regelmatig nieuwe dingen om te doen. Hierdoor kan het voorkomen dat je kleine spruit ondeugende of gevaarlijke dingen doet. Als ouder wil je niet dat er nare dingen met je kind gebeuren. Daarom kies je ervoor om hem/haar nieuwe dingen mee te laten maken, maar op een veilige manier. Is je kind tussen de 1 en 3 jaar en zoek je naar de beste babyschommel voor hem/haar? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We kennen namelijk een dergelijke schommel waar kinderen veel plezier van kunnen beleven. Bovendien is de schommel veilig, dus je hoeft je als ouder geen zorgen te maken dat je kind iets overkomt. New Classic Toys - BabyschommelWe verwijzen hier naar de New Classic Toys – Babyschommel. Deze schommel zorgt ervoor dat je kindje kan kraaien van plezier. Hij/zij maakt namelijk steeds iets nieuws mee.

Misschien vraag je je af hoe je kind in de schommel steeds iets nieuws meemaakt. Hiervoor maakt hij/zij gebruik van zijn/haar fantasie. De schommel heeft namelijk de naam “Kapitein”. Je kunt je kindje dus allerlei leuke verhalen vertellen over zeekapiteins en hun avonturen. Wanneer je kind dan op de schommel zit en over het gras zweeft, waant hij/zij zich op een groot schip. Hij/zij kan dus als een kleine kapitein de wereld ontdekken. Het enige wat jij als ouder hoeft te doen is de schommel met een zitvlak en rugsteun in matrozenlook een zacht duwtje geven om hem in beweging te brengen. Vervolgens geniet je kind van zijn/haar eigen fantasie terwijl hij/zij zit in de schommel van hout en stof. Doordat deze schommel, die wellicht de beste babyschommel voor jouw kind is, een veiligheidsriem heeft, ben je ervan verzekerd dat je kleine spruit veilig en comfortabel zijn/haar eerste zeereis maakt!

Kenmerken van de New Classic Toys – Babyschommel:

 • Zijn afmetingen bedragen 45 x 35 x 30 cm en zijn schommelhoogte bedraagt 180 – 250 cm.
 • Dit model is perfect voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar met een maximaal gewicht van 30 kilogram.
 • Doordat de schommel beschikt over een veiligheidsriem, kun je je kind met een gerust hart op de schommel laten zitten.
 • Het zitvlak en de rugsteun van deze schommel hebben een matrozenlook, waardoor je kind zich voelt als een echte zeekapitein.
 • De schommel is gemaakt van hout en stof: de spijlen en het zitje zijn van hardhout gemaakt en het zitvlak en de rugsteun zijn van stof.

3. Baby Schommel Meegroei

Als je op zoek gaat naar de beste babyschommel voor jouw kind, dan let je op verschillende factoren. Vele ouders gaan na voor kinderen van welke leeftijden de verschillende schommels zijn ontworpen. Aangezien veiligheid belangrijk is, gaan ouders over het algemeen ook na of de schommels beschikken over veiligheidsriemen. Als je wil dat je kind lang van het schommeltje geniet, dan is het belangrijk om te kiezen voor een meegroeimodel. Kinderen groeien namelijk enorm snel, waardoor een schommel met een vast formaat al gauw niet meer geschikt is. Klinkt een meegroeischommel voor kinderen tot 3 jaar perfect? Dan is de beste babyschommel voor jouw kleine spruit de Baby Schommel Meegroei. Baby Schommel MeegroeiDe naam van dit model spreekt voor zich. Het gaat hier namelijk om een schommel die met je kind meegroeit. Hierdoor kan hij/zij er lang van genieten. Veel speelplezier is dus gegarandeerd!

Nu wil je waarschijnlijk weten hoe de schommel precies met je kindje meegroeit. We vertellen je wat het principe achter deze meegroeischommel is. Bij de Baby Schommel Meegroei maak je gebruik van 3 delen. Deze delen kun je verstellen aan de hand van de grootte en leeftijd van je kind. Eerst gebruik je het schommelzitje als babyschommel. Je baby is dan door het blauwe gedeelte aan de voorkant optimaal beschermd. Is je kindje intussen wat ouder en groter? Geen probleem. Dan tover je de schommel in een handomdraai om in een kleine schommelstoel. Er is hierbij een veiligheidsriem en verplaatsbare ruggensteun, zodat je kind veilig kan schommelen. Is je kind nog groter? Dan gebruik je het schommeltje voor hem/haar zonder het rugdeel. Hierdoor geniet je kindje al vanaf zijn eerste jaar van de schommel en blijft hij/zij schommelen totdat hij/zij 3 jaar jong is.

Kenmerken van de Baby Schommel Meegroei:

 • Hij is gemakkelijk demonteerbaar.
 • De schommelhoogte van dit model bedraagt 195 – 240 centimeter.
 • Het maximale gebruiksgewicht van deze schommel bedraagt 70 kilogram.
 • Doordat de schommel met je kindje meegroeit, kan hij/zij gedurende meerdere jaren van genieten.
 • Maak altijd gebruik van het veiligheidsriempje als je er zeker van wil zijn dat je kind op een veilige manier van de schommel geniet.
 • Bij aankoop van deze schommel krijg je 3 delen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verstellen van een babyschommel naar een schommelstoel en daarna naar een schommelzitje.

4. Baby schommel Quad Pod II TP Toys

Hoewel we vinden dat baby’s super schattig zijn, kunnen kinderen niet altijd klein blijven. Ze groeien elke dag een beetje. Wanneer je speelgoed voor hen aanschaft, is het daarom belangrijk om er rekening mee te houden dat ook het speelgoed niet altijd bruikbaar blijft. Denk bijvoorbeeld aan een schommel. Als je een schommel koopt voor een kindje, dan past hij/zij er na een tijdje wellicht niet meer in. Echter, je kunt het kind toch wat langer laten genieten van de schommel als je kiest voor een meegroeimodel. Wil je het liefst een meegroei schommel hebben en is de beste babyschommel voor jou een variant met 4 stages? Dan kun je kiezen voor de Baby schommel Quad Pod II TP Toys. Baby schommel Quad Pod II TP ToysWij vinden dat dit model de beste babyschommel voor jou is, omdat hij in 4 stages met je kindje meegroeit. Kindertjes tot 60 kilogram genieten er met volle teugen van!

We vertellen je precies om welke stages het allemaal gaat. Als je een baby hebt van ongeveer 6 maanden tot een jaar, dan zet je de schommel in de eerste stage. In deze stage zit je baby stevig vast in een 5-punts, verstelbare veiligheidsgordel. Er is tevens gezorgd voor een ondersteunend rugvlak. Kijken we naar de tweede stage, dan zien we dat deze stage ideaal is voor kindertjes tussen 1 en 2 jaar. Hierbij maak je de gordel te allen tijde vast om het middel van het kindje. Je zorgt op die manier voor veiligheid tijdens het schommelen. De derde stage is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 3 jaar. In deze stage heb je de mogelijkheid om de veiligheidsbeugel te verwijderen. Je kunt het kindje echter toch nog veilig vastmaken met de veiligheidsgordel. Is het kindje intussen ouder dan 3 jaar? Dan kies je voor stage 4.

Kenmerken van de Baby schommel Quad Pod II TP Toys:

 • Het maximale draaggewicht van deze schommel bedraagt 60 kilogram en zijn zitbreedte bedraagt 36 centimeter.
 • Er is bij deze schommel gekozen voor verschillende stages, waardoor kinderen van verschillende leeftijden er optimaal van kunnen genieten.
 • Als je de veiligheidsgordel hebt los geklikt, dan is het belangrijk dat je het kindje te allen tijde vasthoudt om ervoor te zorgen dat hij/zij toch veilig kan schommelen.
 • Hij kan gebruikt worden door kinderen vanaf ongeveer 6 maanden, want bij hen pas je stage 1 toe waarbij de baby stevig vastzit in een 5-punts, verstelbare veiligheidsgordel en een ondersteunend rugvlak.

5. Baby schommel zitje

Bij het vergelijken van verschillende babyschommels zie je dat de modellen met elkaar verschillen. Je kunt onder andere kijken naar de verschillen op het gebied van de uitstraling. Zo hebben sommige schommels meerdere kleuren terwijl andere varianten slechts 1 kleur hebben. Daarnaast kun je letten op de aanbevolen leeftijden. Sommige schommels zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de allerkleinsten onder ons terwijl andere modellen met het kind meegroeien. Wist je dat je de verschillende schommels ook met elkaar kunt vergelijken aan de hand van de schommelhoogte? Als je kind nog kort is, dan kan de schommel relatief dicht bij de grond hangen. Is de beste babyschommel voor jou daarom een schommel met een schommelhoogte van 170 tot 250 centimeter? Baby schommel zitjeDan is het Baby schommel zitje wellicht de beste babyschommel voor jouw kind. Dit model heeft een schommelhoogte tussen de 170 en 250 centimeter.

Bij het ontwerpen van dit zitje heeft de fabrikant rekening gehouden met de veiligheid van de kindertjes die erop zitten. Daarom beschikt het zitje over een hoge rugleuning en een veiligheidsriempje. Er is tevens een apart T-stuk. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat je kindje veilig in de schommel zit. Veiligheid is belangrijk voor ons allemaal. Daarom zoek je niet alleen naar een schommel die veilig is voor de allerkleinsten. Ook wanneer je kindje wat ouder is, wil je dat hij/zij veilig schommelt. De fabrikant van het Baby schommel zitje heeft hier ook rekening mee gehouden. Daarom gaat het hier om een veilige schommel die kindertjes tot hun peuterjaren kunnen gebruiken. Zo kun je je kindje van 12 maandjes van de schommel laten genieten, maar ook kindertjes tot 36 maanden kunnen er gezellig in spelen. Geniet met je kind mee terwijl hij/zij zich vermaakt op dit zitje!

Kenmerken van het Baby schommel zitje:

 • Zijn afmetingen bedragen 36 x 39 x 49 centimeter.
 • Je kunt het T-stuk en de veiligheidsriem uitnemen.
 • De schommel is geschikt voor kindertjes tussen de 12 en 36 maanden.
 • Bij dit zitje bedraagt de schommelhoogte tussen de 170 en 250 centimeter.
 • Het zitje is geschikt voor frames met een hoogte van 200 tot 400 centimeter.
 • Dankzij de hoge rugleuning, het veiligheidsriempje en het apart T-stuk zit je kind altijd veilig in de schommel.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>