De Beste Babyvoeding Van 2019 Vind Je Hier Door De Top 5 Te Vergelijken!

Als je een baby in huis hebt, dan weet je dat je altijd voor het kindje moet klaarstaan. Dit betekent dat je genoeg babyvoeding in huis moet hebben. Hierbij kan er verwezen worden naar borstvoeding, flesvoeding of andere zachte voeding. Op het gebied van wat de beste voeding voor baby’s is zijn de meningen enorm verdeeld. Daarom wil jij waarschijnlijk weten welke voeding de beste babyvoeding voor jouw kind is. Zowel deskundigen als ouders geven aan dat borstvoeding het beste is voor je baby. Echter, het kan weleens voorkomen dat je als moeder niet genoeg borstvoeding produceert voor je baby. Daarom kun je in dat geval de borstvoeding aanvullen met oplosbare babyvoeding. Dergelijke voeding is ook ideaal voor baby’s met werkende moeders. Je bent dan niet continu in de buurt van je baby, maar hij/zij moet nog altijd gevoed worden. Vind hier de beste babyvoeding voor jouw kleine spruit.

Beste babyvoeding van 2019

Aangezien we weten dat het moeilijk kan zijn om de beste babyvoeding uit te kiezen, hebben we een top 5 lijst voor je samengesteld. Elk van deze alternatieven is populair onder ouders met baby’s. Je hoeft dus niet allerlei onbekende merken en voedingssoorten met elkaar te vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is dit artikel lezen. Eerst start je door de onderstaande tabel te bekijken. In deze tabel zie je over welke 5 soorten babyvoeding we het zullen hebben. Vervolgens lees je de individuele recensies. We hebben namelijk elk van de soorten babyvoeding apart gerecenseerd. Op die manier kom je meer te weten over de voeding. We sommen zelfs de kenmerken van elke voedingssoort op zodat je er een compleet beeld over krijgt. Tot slot hoef je slechts een vergelijking te maken tussen de verschillende soorten babyvoeding zodat je kunt concluderen welke jouw beste babyvoeding is.

 Product naam 
1.Nutrilon Standaard 1 ZuigelingenvoedingMeer info »
2.Nutrilon Standaard 2 OpvolgmelkMeer info »
3.Nutrilon Omneo-Comfort 1 met PronuturaMeer info »
4.Nutrilon Omneo-Comfort 2 met PronutraMeer info »
5.Nutrilon Forte 1 - FlesvoedingMeer info »

1. Nutrilon Standaard 1 Zuigelingenvoeding – beste flesvoeding

Als je zoekt naar de beste babyvoeding voor jouw baby, dan is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van je kleine spruit. Je geeft namelijk geen voeding voor kindertjes van 2 jaar aan een pasgeboren baby, omdat zijn/haar verteringssysteem wellicht moeite kan hebben met de vertering van die voeding. Het is tevens belangrijk om na te gaan of de voeding waar je voor kiest gebruikt kan worden in combinatie met borstvoeding. Specialisten raden moeders namelijk aan om hun baby’s zo lang mogelijk borstvoeding te geven. Is de ideale babyvoeding voor jouw kindje voeding die je vanaf de geboorte aan je kindje kunt geven? Moet deze voeding bovendien in combinatie met borstvoeding gebruikt kunnen worden? Nutrilon Standaard 1 ZuigelingenvoedingDan kun je kiezen voor de Nutrilon Standaard 1 Zuigelingenvoeding. Deze voeding is wellicht de beste babyvoeding voor jou, omdat je hem vanaf de geboorte aan je baby kunt geven.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Nutrilon Standaard 1 Zuigelingenvoeding is dat hij gebruikt kan worden in combinatie met borstvoeding. Hoewel borstvoeding de voorkeur verdient, omdat moedermelk de beste voeding is voor gezonde zuigelingen, kun je deze zuigelingenvoeding ook als alternatief voor borstvoeding aan je baby geven. Dit komt doordat de volledige zuigelingenvoeding voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden allerlei belangrijke voedingsstoffen bevat. Het gaat hier om stoffen die je kindje nodig heeft voor een gezonde groei. In de babyvoeding zitten er tevens allerlei vezels GOS:FOS, nucleotiden en de onverzadigde vetzuren AA en DHA. Je kindje is dus in goede handen als je hem/haar deze babyvoeding geeft. Bovendien los je hem altijd correct op, omdat de gebruiksaanwijzing op de verpakking staat. Laat je baby dus optimaal genieten van deze gezonde babyvoeding! Houd er wel rekening mee dat de fabrikant per adres maximaal 4 stuks zuigelingenvoeding per week levert.

Eigenschappen van de Nutrilon Standaard 1 Zuigelingenvoeding:

 • In de verpakking zit er 800 gram aan oplosbare flesvoeding.
 • Deze babyvoeding is geschikt voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden.
 • In de babyvoeding zitten alle belangrijke voedingsstoffen die je kleine spruit nodig heeft.
 • Desgewenst kun je deze babyvoeding in combinatie met borstvoeding aan je baby geven.
 • Er zit in deze voeding een mix van de vezels GOS:FOS, nucleotiden en de onverzadigde vetzuren AA en DHA.
 • Je kunt de babyvoeding gebruiken als alternatief voor borstvoeding, hoewel borstvoeding de voorkeur verdient.
 • Houd er rekening mee dat de fabrikant van deze babyvoeding per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week kan leveren en dat als je meer bestelt per week, je volledige bestelling geannuleerd zal worden.

2. Nutrilon Standaard 2 Opvolgmelk

In de vorige recensie hebben we gesproken over babyvoeding die je kunt geven aan je baby als hij/zij tussen de 0 en 6 maandjes jong is. Wat doe je wanneer je kindje wat ouder is? Je hoeft niet te vrezen, want er wordt ook babyvoeding gemaakt voor ietwat oudere baby’s. Voor baby’s tussen de 6 en 10 maanden is er bijvoorbeeld ook speciale babyvoeding. Klinkt dergelijke babyvoeding als de beste babyvoeding voor jouw baby? Dan kun je kiezen voor de Nutrilon Standaard 2 Opvolgmelk. De naam van deze voeding spreekt voor zich. Het gaat hier namelijk om opvolgmelk, dus je concludeert meteen dat deze voeding voor wat oudere baby’s is. Nutrilon Standaard 2 OpvolgmelkOm precies te zijn is deze babyvoeding speciaal voor baby’s tussen de 6 en 10 maanden. Heb je je baby de zuigelingenmelk gegeven en heb je nu opvolgmelk nodig? Dan is deze voeding wellicht de beste babyvoeding voor jouw baby.

Als we nagaan wat er in de Nutrilon Standaard 2 Opvolgmelk zit, dan zien we dat deze voeding opvolgmelk, vitamine A, C en D bevat. Dit zijn vitamines die het immuunsysteem van je baby ondersteunen. Naarmate je baby groeit ontwikkelen verschillende organen zich. Hier verwijzen we niet alleen naar het immuunsysteem, maar ook de hersenen. Daarom wil je zoveel mogelijk dat de hersenontwikkeling wordt ondersteund. Het is dus een goed idee om je baby deze opvolgmelk babyvoeding te geven. De opvolgmelk bevat namelijk een unieke mix van ingrediënten die het immuunsysteem én de hersenontwikkeling ondersteunt. Alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleine spruit zitten in de voeding, waaronder een gepatenteerde mix van de prebiotische vezels GOS:IcFOS, de bovengenoemde vitamines, ijzer en zelfs de juiste hoeveelheid DHA en AA. Je kunt deze babyvoeding gebruiken in combinatie met borstvoeding of als alternatief voor borstvoeding, maar borstvoeding verdient de voorkeur.

Eigenschappen van de Nutrilon Standaard 2 Opvolgmelk:

 • In de verpakking zit er 800 gram aan oplosbare flesvoeding.
 • Je kunt deze babyvoeding geven aan baby’s tussen de 6 en 10 maanden.
 • Deze babyvoeding bevat vitamines die het immuunsysteem ondersteunen.
 • Door je baby deze voeding te geven, zorg je ervoor dat zijn/haar hersenontwikkeling wordt ondersteund.
 • Geef je je baby helemaal geen borstvoeding (meer), dan hoef je niet te vrezen, want deze voeding vormt een alternatief voor borstvoeding.
 • Het maakt niet uit of je je baby naast deze babyvoeding ook borstvoeding geeft, omdat de voeding gebruikt kan worden in combinatie met borstvoeding.
 • In deze babyvoeding zitten alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleine spruit, waaronder een gepatenteerde combinatie van de prebiotische vezels GOS:IcFOS, de juiste hoeveelheid AA en DHA, ijzer en ook de vitamines D, C en A.
 • Houd er rekening mee dat de fabrikant van deze babyvoeding per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week kan leveren en dat als je meer bestelt per week, je volledige bestelling geannuleerd zal worden.

3. Nutrilon Omneo-Comfort 1 met Pronutura

Sommige personen denken dat omdat baby’s voornamelijk melk en melkachtige producten drinken, zij geen krampen kunnen krijgen. Dit is echter niet waar, want net zoals volwassenen kunnen baby’s hier ook last van krijgen. Ze kunnen zelfs last krijgen van moeizame ontlasting. Heb je geconstateerd dat je kindje hier last van heeft en zoek je daarom voor aangepaste babyvoeding? Dan kun je kiezen voor dieetvoeding voor baby’s die last hebben van krampjes en/of moeizame ontlasting. Klinkt een dergelijke voeding als de beste babyvoeding voor jouw kleine spruit? Dan raden wij de Nutrilon Omneo-Comfort 1 met Pronutura aan. Deze voeding is wellicht de beste babyvoeding voor baby’s die last hebben van krampen en/of moeizame ontlasting. Het gaat hier namelijk om speciale dieetvoeding. Nutrilon Omneo-Comfort 1 met PronuturaJe kunt deze voeding bovendien vanaf de geboorte geven aan je baby als je hem/haar geen borstvoeding geeft. Hij mag echter ook in combinatie met borstvoeding gebruikt worden.

Specialisten raden moeders van baby’s altijd aan om hun baby’s zoveel mogelijk borstvoeding te geven, omdat de voedingsstoffen die je baby nodig heeft in borstmelk zitten. Echter, het kan voorkomen dat je te weinig borstvoeding produceert. Er kunnen daarnaast ook andere redenen geven waarom je je baby geen borstvoeding geeft. In beide gevallen kies je dan voor babyvoeding. Bij het uitkiezen van de babyvoeding vind je het waarschijnlijk zeer belangrijk dat de babyvoeding beschikt over de belangrijke voedingsstoffen die je baby nodig heeft. Daar ben je van verzekerd als je kiest voor de Nutrilon Omneo-Comfort 1 met Pronutura. In deze voeding zitten er onder andere melksoorten, plantaardige oliën, verzadigde vetzuren, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, visolie, sojalecithine, koolhydraten, eiwitten, zouten en vezels. Hoewel deze babyvoeding wellicht perfect klinkt, is het belangrijk om eerst advies in te winnen bij de behandelend arts van je baby.

Eigenschappen van de Nutrilon Omneo-Comfort 1 met Pronutura:

 • Je kunt deze flesvoeding geven aan baby’s van 0 tot 6 maanden.
 • Wanneer je deze flesvoeding koopt, krijg je 2 verpakkingen van 800 gram.
 • De babyvoeding kan in combinatie met borstvoeding aan je baby gegeven worden.
 • In deze babyvoeding zitten er belangrijk voedingsmiddelen die je baby nodig heeft.
 • Het gaat hier om dieetvoeding voor baby’s met krampjes en/of moeizame ontlasting.
 • Als je je baby geen borstvoeding geeft, dan kun je deze babyvoeding vanaf de geboorte aan je kleine spruit geven.
 • Voordat je ertoe overgaat om deze babyvoeding aan je baby te geven, is het belangrijk om de behandelend arts van je baby naar advies te vragen.
 • Houd er rekening mee dat de fabrikant van deze babyvoeding per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week kan leveren en dat als je meer bestelt per week, je volledige bestelling geannuleerd zal worden.

4. Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Pronutra – beste flesvoeding

Als je de eerste 2 recensies in dit artikel hebt gelezen, dan heb je gezien dat je kunt kiezen voor flesvoeding voor baby’s tot 6 maanden. Vervolgens kies je voor de daaropvolgende flesvoeding. Hierdoor hoeft het lichaam van je baby niet steeds te wennen aan nieuwe flesvoeding, omdat er slechts wat extra voedingsmiddelen zitten in de opvolgvoeding. Heb je een baby die volgens de arts last heeft van krampjes of moeizame ontlasting? Dan heb je je baby wellicht de voeding gegeven die we in de vorige recensie hebben besproken. Is je baby nu te oud voor die voeding en is de beste babyvoeding voor hem/haar daarom een opvolgvoeding daarop? Dan is de Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Nutrilon Omneo-Comfort 2 met PronutraPronutra wellicht de beste babyvoeding voor jouw kleine spruit. Het gaat hier namelijk om opvolgzuigelingenvoeding die je geeft aan baby’s tussen de 7 en 10 maandjes die krampjes of moeizame ontlasting hebben.

Het gaat dus om een vervolgvoeding van de Omneo-Comfort 1 met Pronutra van Nutrilon. Net zoals bij de Comfort 1 dieetvoeding is ook de Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Pronutra speciale dieetvoeding. Je geeft hem dus op advies van de arts aan je baby die last heeft van krampjes of moeizame ontlasting. Deze voeding bevat onder andere gedeeltelijk geknipt koemelkeiwit en ook het vetzuur bèta-palmitaat. In de voeding vind je ook alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleine spruit. Denk hierbij aan een combinatie van de vezels GOS:FOS, de onverzadigde vetzuren DHA en AA en nucleotiden. Je weet dus dat je met deze voeding bijdraagt aan de gezonde groei en ontwikkeling van je baby. Een aantrekkelijke eigenschap van deze voeding is dat je hem kunt gebruiken in combinatie met borstvoeding. Als je je kind helemaal geen borstvoeding geeft, dan is deze voeding ook een geschikt alternatief voor borstvoeding.

Eigenschappen van de Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Pronutra:

 • In de verpakking zit er 800 gram aan oplosbare flesvoeding.
 • Hier gaat het om opvolgvoeding voor de Omneo-Comfort 1 met Pronutra.
 • Desgewenst kan de flesvoeding in combinatie met borstvoeding aan je baby gegeven worden.
 • In de flesvoeding zitten de vitamines A, C en D, die het immuunsysteem van je baby ondersteunen.
 • Deze voeding is dieetvoeding die speciaal is gemaakt voor baby’s met krampjes of moeizame ontlasting.
 • Hoewel borstmelk de voorkeur verdient boven flesvoeding, kun je deze babyvoeding ook als alternatief voor borstvoeding aan je kleine spruit geven.
 • Het product mag alleen gebruikt worden op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmaceutische wetenschap of personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind.
 • Houd er rekening mee dat de fabrikant van deze babyvoeding per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week kan leveren en dat als je meer bestelt per week, je volledige bestelling geannuleerd zal worden.
 • Je kunt deze voeding met gedeeltelijk geknipt koemelkeiwit, vetzuur bèta-palmitaat, alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleintje, de vezels GOS:FOS, de onverzadigde vetzuren AA en DHA en nucleotiden geven aan baby’s vanaf 7 tot 10 maanden.

5. Nutrilon Forte 1 – Flesvoeding

Vanaf het moment dat je kindje wordt geboren, bouwt hij/zij aan zijn/haar toekomst. Voor jou als ouder is het prettig om te zien hoe je kleintje elke dag verandert en de wereld ontdekt. Om de optimale ontwikkeling van je kindje te stimuleren geef je hem/haar aandacht, liefde en rust. Echter, het is ook belangrijk om je kindje de juiste voeding te geven. Over het algemeen wordt borstvoeding aanbevolen, omdat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft in borstmelk zitten. Soms is het echter nodig om deze borstmelk aan te vullen met flesvoeding. Het kan tevens nodig zijn om je kind alleen flesvoeding te geven. Aangezien niet ieder kindje hetzelfde is, Nutrilon Forte 1 - Flesvoedingis het belangrijk dat je voor de beste babyvoeding voor jouw baby kiest. Wil je dat je kind vezels, nucleotiden en onverzadigde vetzuren binnenkrijgt? Dan is de Nutrilon Forte 1 – Flesvoeding wellicht de beste babyvoeding voor hem/haar.

Wij raden de Nutrilon Forte 1 – Flesvoeding aan, omdat hij een complete voeding is voor je baby. Deze volledige zuigelingenvoeding is gebaseerd op melk en is geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 6 maanden. Je kunt de voeding bovendien gebruiken in combinatie met borstvoeding. Zelfs als je kindje helemaal geen borstvoeding krijgt, kun je hem/haar deze flesvoeding geven. In deze voeding zitten er namelijk onder andere belangrijke melksoorten, plantaardige oliën, verzadigde vetzuren, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, visolie, sojalecithine, koolhydraten, eiwitten, zouten en vezels. Hierdoor weet je dat de babyvoeding optimaal bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje. Hij bevat namelijk de voedingsstoffen die je baby nodig heeft. Als je deze voeding bovendien koopt voor je baby, dan krijg je niet 1, maar 2 verpakkingen van 800 gram. Je kunt je baby dus een tijdje zoethouden met deze flesvoeding.

Eigenschappen van de Nutrilon Forte 1 – Flesvoeding:

 • Wanneer je deze babyvoeding koopt, krijg je 2 verpakkingen van 800 gram.
 • Desgewenst kun je deze flesvoeding in combinatie met borstvoeding aan je baby geven.
 • Hoewel borstmelk de voorkeur verdient boven flesvoeding, kun je deze babyvoeding ook als alternatief voor borstvoeding aan je baby geven.
 • In deze voeding zitten er onder andere melksoorten, plantaardige oliën, verzadigde vetzuren, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, visolie, sojalecithine, koolhydraten, eiwitten, zouten en vezels.
 • Houd er rekening mee dat de fabrikant van deze babyvoeding per adres maximaal 4 stuks Nutrilon standaard zuigelingenvoeding (poeders) per week kan leveren en dat als je meer bestelt per week, je volledige bestelling geannuleerd zal worden.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>