• Home
 • Fietsen

Vind De Beste Bakfiets van 2020 Door De Beste Koop Te Vergelijken Uit De test! Ook Elektrisch!

Om je op weg te helpen, hebben wij de onderstaande tabel met de top 4 bakfietsen voor je samengesteld. Vergelijk het materiaal van hun frame en het aantal versnellingen en kies de beste bakfiets voor jouw behoeften uit!

Beste bakfiets in 2020

 Product naamFrame materiaalAantal versnellingen 
1.
CargoBike Lang N8Staal8Meer info »
2.
Gazelle Cabby C7Staal7Meer info »
3.
CargoBike Cruiser Lang N7 Aluminium7Meer info »
4.
Dolly Family N5Staal5Meer info »

Ben je op zoek naar de beste bakfiets voor jouw behoeften? Je kunt gemakkelijk kiezen voor het model dat bij je past door de eigenschappen van de meest verkochte modellen met elkaar te vergelijken. Het is immers een ware lust om met je kinderen van de ene naar de andere plek te gaan op een bakfiets. Een dergelijke fiets brengt namelijk vrijheid met zich mee, maar geeft je ook een veilig gevoel ten aanzien van het vervoeren van je kinderen. Fietsen is tevens goed voor het milieu. Kies daarom voor de beste bakfiets voor jouw behoeften door de bakfietsen in dit artikel met elkaar te vergelijken.

1. CargoBike Lang N8

CargoBike Lang N8Ben je op zoek naar de beste bakfiets voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan waar je hem voor wil gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan dat op zoek bent naar een model waar je meerdere kinderen in kunt vervoeren. Dan is het belangrijk om te kiezen voor een model dat licht en natuurlijk veilig rijdt. Wij kennen een model dat voldoet aan deze vereisten, namelijk de CargoBike Lang N8. Deze fiets is de beste bakfiets voor jou, omdat hij een moderne vormgeving heeft en hij licht en veilig rijdt. Hij is daarnaast geschikt voor een extra lading, dus je kunt er tot 4 kinderen in meenemen. Als je daadwerkelijk 4 kindertjes wil vervoeren, dan heb je wel een extra bankje nodig.

Of je nou kinderen of bagage in de CargoBike Lang N8 hebt of dat je juist met een lege bak rijdt, de bakfiets is eenvoudig te besturen en gemakkelijk te parkeren. Elke rit met deze fiets wordt een feestje. Wanneer je een rit maakt met de bakfiets, hoef je je ook geen zorgen te maken over de veiligheid. Bij het ontwerpen van dit model heeft de fabrikant namelijk de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Daarom beschikt de fiets over een stabiele 4-punts standaard en zit dit model laag bij de grond. Kinderen komen dus via een lage en ruime instap in de bak. Zij kunnen daarnaast eenvoudig en veilig in- en uitstappen. Hiervoor hebben zij geen hulp nodig. Maak dus een gezellig uitje en ga met het hele gezin op stap.

Voordelen:

 • De fiets is veilig, stabiel en robuust.
 • In de bak kun je tot 4 kinderen vervoeren.
 • Je kunt de fiets uitbreiden met verschillende accessoires.

Nadelen:

 • Als je 4 kinderen wil vervoeren, moet je een extra bankje aanschaffen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Gazelle Cabby C7

Gazelle Cabby C7Zoek je naar de beste bakfiets voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een bakfiets met genoeg ruimte om 3 kinderen te vervoeren? Moet het perfecte model voor jou tevens inklapbaar zijn waardoor je hem gemakkelijk kunt parkeren? Dan is de Gazelle Cabby C7 de beste bakfiets voor jou. Dit model kun je gebruiken om bagage en/of je kinderen te vervoeren. De fiets beschikt namelijk over een ruime bak, waar je gemakkelijk 3 kinderen in kunt vervoeren. Doordat je de fiets tevens eenvoudig kunt inklappen, is hij ook gemakkelijk te parkeren. Dit model is bovendien uniek, omdat hij het gemak dat je verwacht van een bakfiets combineert met een eigentijds design. Het is om deze reden altijd een lust om alleen of samen met je kinderen op stap te gaan met deze bakfiets.

De Gazelle Cabby C7 vormt bovendien een belangrijke oplossing voor je logistieke problemen. Je kunt met deze fiets namelijk de boodschappen halen en vervoeren en samen met je kinderen op stap gaan. Zoeken naar een oppas, omdat je even op straat moet gaan, behoort dus tot het verleden. Je neemt de kinderen namelijk gezellig mee. Nadat je de boodschappen hebt gehaald, zet je ze gewoon naast de kinderen neer. Super handig dus. In de inklapbare bak van deze fiets is er een bankje met veiligheidsgordels. Je kinderen zijn dus goed beschermd. De fiets heeft tevens een dubbele standaard en een stuurslot, waardoor je hem overal stabiel kunt neerzetten zonder dat hij omvalt. Dankzij de 7 versnellingen van deze fiets, kun je ook met tegenwind of bij het beklimmen van een berg comfortabel rijden.

Voordelen:

 • De bak van deze fiets is licht en inklapbaar.
 • Zowel kinderen als bagage passen in de bak.
 • Je kunt deze fiets uitbreiden met Maxi-Cosi adapters.
 • Hij beschikt over handremmen om de fiets snel en veilig tot stilstand te brengen.
 • Er is een laag zwaartepunt op de fiets voor een goede wegligging en wendbaarheid.
 • Voor veiligheid van kinderen, zijn de zittingen in de bak voorzien van veiligheidsgordels.

Nadelen:

 • De fiets is vrij lang.
 • Hij heeft een andere wegligging en wendbaarheid dan andere bakfietsen, dus je zal er even aan moeten wennen.
Klik hier voor de beste prijs

3. CargoBike Cruiser Lang N7 + FlightCase

CargoBike Cruiser Lang N7 + FlightCaseAls je zoekt naar de beste bakfiets voor jouw behoeften, dan is het ook belangrijk om te kijken naar de uitstraling. Is het voor jou belangrijk dat het model dat je aanschaft beschikt over een sportieve en stoere uitstraling? Dan kun je kiezen voor de CargoBike Cruiser Lang N7 + FlightCase. Wij vinden dat dit model de beste bakfiets voor jou is, omdat hij een unieke uitstraling heeft. Wanneer je kijkt naar deze fiets, dan zie je meteen dat hij er sportief en stoer uitziet. Het is dus geen alledaags model. Aan de voorkant van deze klassieke bakfiets is er een ruime “FlightCase” gemonteerd. Je kunt in deze case verschillende spullen kwijt, waaronder elektrische apparaten, verhuisdozen en ook andere bagage. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over waar je je boodschappen of andere spullen kunt zetten.

Wanneer je kiest voor de CargoBike Cruiser Lang N7 + FlightCase dan ben je ook verzekerd van soepel fietsgemak. De fiets beschikt namelijk over verschillende eigenschappen die het fietsen tot een waar feest maken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige lederen handvatten en het lederen zadel. Deze geven de fiets een stoere uitstraling. Er is bij het ontwikkelen van deze fiets niet alleen gedacht aan de uitstraling. De prestaties zijn namelijk ook belangrijk. Daarom beschikt deze fiets over een Shimano Nexus 7 naafversnelling en rollerbrakes die samen zorgen voor een soepel fietsgemak. Deze eigenschappen zorgen er tevens voor dat je ook gemakkelijk wat zwaardere bagage kunt vervoeren.

Voordelen:

 • Hij heeft een stoere en sportieve uitstraling.
 • De fiets brengt soepel fietsgemak met zich mee.
 • Je kunt ook zwaardere spullen kwijt in de FlightCase.

Nadelen:

 • Je kunt er geen voor- of achterzitje op monteren.
Klik hier voor de beste prijs

4. Dolly Family N5

Dolly Family N5Zoek je naar de beste bakfiets voor jouw behoeften en is het ideale model voor jou een moderne, trendy cargo-bike? Dan kies je voor de Dolly Family N5. Deze bakfiets is uniek in zijn soort, vanwege de prachtige uitstraling. Bij het ontwerpen van deze fiets is er veel aandacht besteed aan de geometrie van de bak en het frame. De fiets staat dus niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor superieure rijeigenschappen en een praktische en bruikbare bak. Doordat een mooie uitstraling is gecombineerd met topprestaties, vinden wij dat dit model wellicht de beste bakfiets voor jou is. De bak van deze fiets is sterk, licht, duurzaam en zelfs recyclebaar. Hij beschikt tevens over een hellende vorm, die zorgt voor de mooie uitstraling. Op zijn breedste punt heeft deze fiets een breedte van 65 cm. Hij is daarnaast 255 cm lang.

Wanneer je een ritje maakt op de Dolly Family N5, dan zie je meteen dat hij 5 versnellingen heeft. De bakfiets is tevens voorzien van krachtige rollerbrakes handremmen. Deze remmen zorgen ervoor dat je goed tot stilstand komt wanneer je afremt. Behalve deze veiligheidsmaatregel, is er ook aan andere veiligheidsaspecten gedacht. Zo beschikt de fiets over een 4-punts standaard die ervoor zorgt dat hij stabiel is. Dit geldt ook voor wanneer je de fiets wil parkeren. Het is namelijk belangrijk dat hij stabiel staat bij het parkeren, zodat je geen omgevallen fiets aantreft wanneer je hem gaat halen. De bakfiets is tevens voorzien van een laag zwaartepunt, waardoor je veilig op pad kunt gaan. Een andere handige eigenschap van deze fiets is dat je hem gemakkelijk kunt uitbreiden met accessoires zoals een tweede zitje, een regenhoes, een Maxi-Cosi drager, enzovoorts.

Voordelen:

 • Je kunt stabiel partkeren dankzij de 4-punts standaard.
 • Hij beschikt over een lichte en stevige kunststof bak.
 • Deze fiets kan uitgebreid worden met accessoires.
 • Er zijn 5 versnellingen voor optimaal fietsgemak.
 • De bak van de fiets is belastbaar tot 80 kg.

Nadelen:

 • Met een lengte van 255 cm is de fiets vrij lang.
 • De bakfiets, met een gewicht van 43 kg, is relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>