Op Zoek Naar De Beste Billendoekjes Van 2020? Vergelijk Snel De Top 5!

Een baby is voor velen een zegen. Als je echter een kindje in huis hebt, dan heb je bepaalde spullen nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld billendoekjes en luiers. Billendoekjes zijn van immens belang als je een baby in huis hebt. De babyhuid is namelijk super gevoelig. Als je baby dus verschoond moet worden, dan kun je geen toiletpapier gebruiken. In zulke gevallen komen billendoekjes goed van pas. Ze reinigen namelijk de billetjes van je baby niet alleen, maar verzorgen deze ook. Aangezien iedereens huid een beetje anders is, is een ander type billendoekje geschikt voor iedere baby. Zo zijn “sensitive” billendoekjes de beste billendoekjes als je baby een gevoelige huid heeft. Dit komt doordat deze doekjes geen parabenen, kleurstoffen of parfum bevatten. Je kunt ook kiezen voor biologisch afbreekbare billendoekjes. Let je gewoon op de hoeveelheid, dan zijn jouw beste billendoekjes de varianten in voordeelverpakkingen.

Beste billendoekjes van 2020

Billendoekjes oftewel babydoekjes komen voor in verschillende soorten en hoeveelheden. Daarom is het handig om eerst verschillende varianten met elkaar te vergelijken alvorens je een bepaald type koopt. In dit artikel proberen we je zoveel mogelijk op weg te helpen. Zo kun je dus gemakkelijk de beste billendoekjes voor jouw baby kopen. Misschien vraag je je nu af hoe we je precies op weg kunnen helpen. Het antwoord is eenvoudig. We hebben een top 5 voor je samengesteld. In deze top 5 hebben we zoveel mogelijk verschillende soorten babydoekjes toegevoegd. We begrijpen daarnaast dat een naam alleen niet voldoende is om jouw ideale variant uit te kiezen. Daarom recenseren we elk van de 5 soorten. Je kunt de verschillende varianten dus met elkaar vergelijken en zo beslissen welke jouw beste billendoekjes zijn.

 Product naam 
1.Pampers SensitiveMeer Info
2.Pampers Aqua Pure BillendoekjesMeer Info
3.Zwitsal Lotion BillendoekjesMeer Info
4.Pampers Fresh CleanMeer Info
5.Neutral 0% Baby BillendoekjesMeer Info

1. Pampers Sensitive

In de inleiding hebben we je verteld dat er speciale babydoekjes zijn voor kinderen met een gevoelige huid. Zijn daarom de beste billendoekjes voor jouw baby de “sensitive” varianten? Dan kennen wij de ideale babydoekjes voor jou. Hier verwijzen we naar de Pampers Sensitive. Deze doekjes zijn dermatologisch bewezen zacht voor de gevoelige huid. Daarom vinden wij dat deze doekjes de beste billendoekjes zijn voor jouw baby. Vind je niet dat je unieke pasgeborene een zachte reiniging verdient? Pampers SensitiveDeze doekjes verzorgen op een zo zacht mogelijke manier de gevoelige huid van jouw kleine spruit. Ook hebben deze doekjes een unieke Soft Grip Texture.

Wist je bovendien dat de Pampers Sensitive dikker zijn dan alledaagse billendoekjes. Hierdoor zijn ze stevig, maar toch zacht. Als je een product gebruikt voor een gevoelige huid, dan is het handig om ook te letten op de zuurgraad. Zuur heeft immers vaak een negatieve werking op de gevoelige huid. Daar heeft de fabrikant van deze babydoekjes rekening mee gehouden. Er is daarom gezorgd voor een gebalanceerde vochtigheid. Deze laat de huid schoner aanvoelen en helpt bovendien om de natuurlijke pH-waarde oftewel zuurgraad te behouden. Bij het verwisselen van de babyluiers hoef je je dus geen zorgen te maken als je deze doekjes gebruikt.

Eigenschappen van de Pampers Sensitive:

 • Bij het maken van deze doekjes is er geen parfum toegevoegd.
 • Zelfs voor een gevoelige huid zijn deze babydoekjes klinisch bewezen zacht.
 • De delicate huid van je baby wordt door deze doekjes gehydrateerd en gevoed.
 • Deze billendoekjes zijn dermatologisch getest en zijn mild voor het delicate huidje van je kleine spruit.
 • Er is gezorgd voor een unieke Soft Grip Texture, waardoor de doekjes zorgen voor een nog mildere reiniging.
 • Als je deze doekjes gebruikt, dan help je om de natuurlijke pH-waarde van de huid van je baby te behouden.
 • Aangezien deze babydoekjes 15% dikker zijn dan de Pampers Fresh Clean babydoekjes, helpen ze bij het reinigen en zijn ze tevens mild voor de huid van je baby.

2. Pampers Aqua Pure Billendoekjes

Zoek je naar de beste billendoekjes voor je baby? Dan zijn er verschillende zaken waar je op let. Zo kun je nagaan waarvan de doekjes zijn gemaakt. Aan de hand van deze bestanddelen kun je namelijk concluderen of de doekjes geschikt zijn voor de huid van je baby. Ook is het handig om te kiezen voor doekjes die dermatologisch zijn getest. Je weet dan dat de doekjes zorgen voor een zachte reiniging. Sommige varianten hebben zelfs een verzorgende werking. Moeten jouw ideale billendoekjes zacht aanvoelen op de huid van je baby? Dan kun je kiezen voor de Pampers Aqua Pure Billendoekjes. Pampers Aqua Pure BillendoekjesWij vinden dat deze doekjes de beste billendoekjes voor jouw kindje zijn. Ze zijn namelijk gemaakt met biologisch katoen, wat zacht aanvoelt op de huid van je baby.

Benieuwd naar de exacte bestanddelen van de Pampers Aqua Pure Billendoekjes? Dan zien we dat deze zijn gemaakt met 99% puur water en biologisch katoen. Door deze bestanddelen helpen de doekjes om de kostbare huid van je baby te beschermen. De fabrikant heeft er bovendien voor gezorgd dat er ook geen andere mogelijk gevaarlijke stoffen zijn toegevoegd. Daarom bevatten deze doekjes geen alcohol en ook geen parfum. Nu wil je waarschijnlijk weten wat er in de overige 1% van de bestanddelen zit. Dit gedeelte bestaat uit dermatologisch getest zacht reinigingsmiddel. Daarnaast zitten er andere ingrediënten in de doekjes die de natuurlijke zuurgraad van de babyhuid helpen behouden. Zo wordt de huid van je baby beschermd tegen huidirritatie. Je kunt deze babydoekjes gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s, inclusief hun billetjes, handjes en het delicate gezichtje.

Eigenschappen van de Pampers Aqua Pure Billendoekjes:

 • Er is geen alcohol of parfum toegevoegd aan de babydoekjes.
 • Deze doekjes zijn speciaal ontworpen om de delicate huid van je baby te beschermen.
 • In deze doekjes zit er biologisch katoen, waardoor de doekjes zacht aanvoelen op de huid van je baby.
 • Je kunt de doekjes veilig gebruiken voor de huid van pasgeboren baby’s, waaronder de billetjes, handjes, teentjes en gezichtjes.
 • Ze bestaan voor 1% uit dermatologisch getest zacht reinigingsmiddel en ingrediënten die de natuurlijke pH van de huid behouden om huidirritatie te voorkomen.

3. Zwitsal Lotion Billendoekjes

Tot nu toe hebben we het gehad over babydoekjes van het merk Pampers. Er bestaan echter ook andere fabrikanten die babydoekjes van topkwaliteit vervaardigen. Eén daarvan is Zwitsal. Deze fabrikant staat bekend om babyproducten. Zo kun je babyshampoo, babylotion, babyolie en nog veel meer babyproducten van dit merk kopen. Ben je een trouwe Zwitsal gebruiker en hebben jouw beste billendoekjes daarom dit merk? Dan raden wij de Zwitsal Lotion Billendoekjes aan. Deze doekjes zijn wellicht de beste billendoekjes voor jouw baby. Ze zijn namelijk van de fabrikant Zwitsal en hebben daarnaast een geweldige werking. De doekjes zijn bedoeld voor de normale huid, maar Zwitsal Lotion Billendoekjeshebben toch een mild reinigende werking. Ze helpen zelfs om uitslag van de luier te voorkomen, omdat ze een zinkzalfbestanddeel bevatten. Hierdoor wordt de agressieve werking van urine geneutraliseerd.

Het is ook prettig te weten dat de Zwitsal Lotion Billendoekjes vitamine E bevatten. Hierdoor brengen de doekjes de huid van je baby in betere conditie. In de doekjes zijn er tevens kamille-extracten verwerkt. Deze extracten zorgen ervoor dat de huid lekker wordt verzacht. Zo hebben de doekjes niet alleen een reinigende, maar ook een verzorgende werking. Je zorgt er met deze doekjes dus voor dat de babybilletjes zacht blijven en ook beschermd worden. Door deze doekjes te gebruiken voorkom je bovendien rode billetjes. Als ouder is het ook prettig om de doekjes te gebruiken, omdat ze erg praktisch zijn. Je kunt de doekjes immers één voor één uit de verpakking halen. Daarnaast zijn de billendoekjes sterk en stevig. Ze scheuren dus niet snel en zijn heel fijn in gebruik. Vele ouders zijn dol op deze doekjes. Ze zijn namelijk dermatologisch getest, zijn pH-huidneutraal, hypoallergeen en parabenen- en alcoholvrij.

Eigenschappen van de Zwitsal Lotion Billendoekjes:

 • Babybilletjes worden hierdoor zacht gehouden en beschermd.
 • Luieruitslag kun je voorkomen door deze doekjes te gebruiken.
 • Deze babydoekjes zorgen voor een milde reiniging van de normale huid.
 • Vele ouders gebruiken deze doekjes graag, omdat ze sterk en stevig zijn.
 • Over alcohol hoef je je geen zorgen te maken, want de doekjes zijn parabenen- en alcoholvrij.
 • Het is prettig te weten dat de babydoekjes pH-huidneutraal, dermatologisch getest, mild en hypoallergeen zijn.

4. Pampers Fresh Clean

De meeste baby’s hebben een gevoelige huid. Alleen is de huid van sommige baby’s wat gevoeliger dan die van anderen. Voor deze super gevoelige baby’s zijn er speciale “sensitive” producten. Heb jij een baby en wil je goed zorgen voor zijn/haar huid? Dan is het handig om te kiezen voor billendoekjes die zacht zijn. Hierdoor kun je ze zorgeloos gebruiken voor de huid van je kindje. Zijn jouw beste billendoekjes varianten die dermatologisch zacht zijn bewezen? Moeten ze ook een positieve werking Pampers Fresh Cleanhebben op de huid van je baby? Dan kies je voor de Pampers Fresh Clean. Deze babydoekjes zijn dermatologisch bewezen zacht voor de redelijk gevoelige huid van je kindje.

Aangezien je het beste wil voor je kostbaar hartendiefje, is het een goed idee om de Pampers Fresh Clean te kopen. Deze billendoekjes zijn wellicht de beste billendoekjes voor je baby. Ze zorgen namelijk voor een milde reiniging. Om deze werking te bewerkstelligen, heeft de fabrikant van deze doekjes gezorgd voor een gebalanceerde vochtigheid. Deze vochtigheid laat de huid van je baby schoner aanvoelen. Ook zorgt de vochtigheid ervoor dat de natuurlijke zuurgraad in stand wordt gehouden. Als je bezig bent je kindje te verschonen, dan ben je voorbereid op een minder aangename geur. Ook daar helpen deze billendoekjes een handje. Ze hebben namelijk een verfrissende geur waardoor je meer geniet van de verschoonmomenten. Kersverse ouders hoeven dus niet meer in paniek te raken wanneer het tijd is om de baby te verschonen!

Eigenschappen van de Pampers Fresh Clean:

 • Deze billendoekjes zijn dermatologisch getest en bevatten geen alcohol.
 • Hoewel ze sterk zijn, zijn de doekjes ook zacht en zorgen ze voor een milde reiniging.
 • Er is gezorgd voor een handige sluiting, die ervoor zorgt dat de doekjes niet uitdrogen.
 • Door deze doekjes te gebruiken help je de natuurlijke pH-waarde van de babyhuid te behouden.
 • In deze babydoekjes is er lotion met een zachte, frisse geur verwerkt, dus verschoonmomenten worden een stuk aangenamer.

5. Neutral 0% Baby Billendoekjes

Over het algemeen worden billendoekjes gebruikt bij het verschonen van baby’s. Echter, veel ouders gebruiken dergelijke doekjes ook om de babyhandjes en babygezichtjes te reinigen en verzorgen. Daarom is het handig om te kiezen voor doekjes die niet allerlei chemische stoffen bevatten. Hierbij kun je denken aan stoffen zoals parfums, kleurstoffen, zeep en parabenen. Ben jij van plan jouw babydoekjes ook te gebruiken voor het gezicht en de handjes van je baby? Dan zijn de beste billendoekjes voor jou wellicht de Neutral 0% Baby Billendoekjes. Deze doekjes zijn wellicht de beste billendoekjes voor jouw kindje. Neutral 0% Baby BillendoekjesZe bevatten namelijk 0% parfum, 0% kleurstoffen, 0% parabenen en zijn daarnaast zeepvrij. Door deze doekjes te gebruiken verminder je het risico op babybilletjes, -snoetjes en -handjes.

De meesten van ons weten dat baby’s van nature een dunnere en zachtere huid hebben. Hierdoor zijn deze kleine mensjes gevoeliger voor uitdroging en irritaties. Soms krijgen baby’s om deze reden wat schrale plekjes op hun huid. Ook wordt de huid van baby’s weleens een beetje rood. Heeft je baby een redelijk gevoelige huid en krijgt hij/zij last van luieruitslag? Dan komen de Neutral 0% Baby Billendoekjes goed van pas. Ze zijn namelijk parfumvrij en bevatten ook niet allerlei andere chemische stoffen. Zo reinigen deze doekjes de babyhuid op een milde wijze. Je kunt met deze doekjes gerust je kindje verschonen, een snotneus afvegen of de handjes schoonmaken. De billendoekjes zijn zelfs zo veilig dat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Om je verder gerust te stellen, vertellen we je tevens graag dat de doekjes dermatologisch getest en goedgekeurd zijn.

Eigenschappen van de Neutral 0% Baby Billendoekjes:

 • Aangezien de babydoekjes zeepvrij zijn, reinigen ze de babyhuid op milde wijzen.
 • Ze zijn dermatologisch getest en goedgekeurd en kunnen bovendien dagelijks gebruikt worden.
 • Het is prettig te weten dat deze billendoekjes geen parfum, kleurstoffen of parabenen bevatten.
 • Doordat er niet allerlei chemische middelen zijn toegevoegd, hoef je je geen zorgen te maken over huidirritaties bij je kleintje.
 • Je kunt deze multifunctionele doekjes gebruiken bij het verschonen van je baby, het verwisselen van de luier, het schoonmaken van de handjes en het afvegen van een snotneus.
Redactie
 

Reviewer bij RecensieKoning.nl, heb je vragen over de producten? Laat gerust een reactie achter, ik help je graag verder!

>