Wat Is De Beste Bladblazer in 2020 die je kunt kopen? Vergelijk hier de beste koop!

Het onderhouden van je tuin is super eenvoudig wanneer je een bladblazer hebt. Door de beste bladblazer voor jouw behoeften aan te schaffen, kun je dagelijks genieten van een prachtige, netjes schoongemaakte tuin. Er zijn echter verschillende modellen bladblazers verkrijgbaar. Wij helpen je om de beste uit te kiezen!

De Beste bladblazer van 2020 kopen?

Het kiezen van de beste bladblazer betekent nagaan welke bladblazer voldoet aan jouw behoeften. Aan de hand van de onderstaande tabel, kun je nagaan welke bladblazer de perfecte blaassnelheid en functies voor jou heeft.

Tabel: 

 Product naamBlaast tot ...km/hFuncties 
1.
Eurom Gardencleaner 3000270 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
2.
Wolf Garten LBV 2600 E270 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
3.
Powerplus POW63172270 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
4.
Black & Decker GW3030-QS418 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
5.
Powerplus POWEG9011270 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
6.
McCulloch MAC GBV 345338 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
7.
Bosch ALB 36 Li250 km/hKan enkel blazenMeer info »
8.
Gardena ErgoJet 3000310 km/hBlazen, zuigen en versnipperenMeer info »
9.
Makita BHX2501234 km/hKan enkel blazenMeer info »
10.
Einhell GE-CL 18 Li KIT210 km/hKan enkel blazenMeer info »

1. Eurom Gardencleaner 3000

Eurom Gardencleaner 3000Eurom Gardencleaner 3000Is de beste bladblazer voor jou een echte krachtpatser? Dan raden wij de Eurom Gardencleaner 3000 aan. Dit krachtig product met een vermogen van 3000 Watt beschikt over een blaassnelheid van 270 km per uur. Dit betekent dat je gemakkelijk alle bladeren en ander tuinvuil op een hoop kunt blazen zodat je tuin er weer goed onderhouden uitziet. Deze bladblazer is multifunctioneel. Behalve bladeren blazen, is dit apparaat ook in staat om het afval op te zuigen. Hij beschikt namelijk over een zuig- en versnipperfunctie. Wanneer je dus de bladeren op een hoop hebt geblazen, dan kun je ze gemakkelijk opzuigen en versnipperen. Het overschakelen van de blaas- naar de zuig- en versnipperfunctie is eenvoudig. Je gebruikt de rode schakelaar en stelt de gewenste functie in.

De Gardencleaner 3000, die wellicht de beste bladblazer voor jou is, beschikt voor extra gebruiksgemak over zwenkwielen. Je kunt hierdoor gemakkelijk door de tuin manoeuvreren zonder dat je het apparaat constant hoeft op te tillen. De blaasbuis van de krachtpatser bestaat uit 2 delen. Wanneer je dus alle vuil hebt opgeruimd, dan is het eenvoudig om de bladblazer weer op te bergen. Je haalt de 2 delen van de buis uit elkaar zodat het apparaat minder ruimte in beslag neemt. Het apparaat, met een compact formaat zorgt ervoor dat het vuil dat je hebt opgezogen wordt opgevangen in een opvangzak. Deze zak heeft een inhoud van 35 liter. Je kunt dus lang doorwerken voordat je de zak hoeft te legen. Het legen van de volle zak is bovendien gemakkelijk, want je kunt hem gewoon van de bladblazer verwijderen om hem te legen.

Voordelen:

 • Het afval wordt opgevangen in de grote opvangzak.
 • Met dit apparaat kun je bladeren blazen, opzuigen en versnipperen.
 • De bladblazer beschikt over een extra handvat voor een goede grip.
 • Met een blaassnelheid van 270 km per uur is hij zeer krachtig.
 • Hij weegt slechts 3,3 kg en is daarom prettig te hanteren.
 • Het apparaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • Je hoeft de bladblazer niet op te tillen, dankzij de neuswielen.

Nadelen:

 • De bladblazer komt niet met een draagriem.
 • Het opzuigen van natte bladeren kan zorgen voor enige verstopping.
Klik hier voor de beste prijs

 

2. Wolf Garten LBV 2600 E

Wolf Garten LBV 2600 EAls de beste bladblazer voor jou een apparaat is dat een totaaloplossing biedt op het gebied van bladeren en tuinafval, dan is de Wolf Garten LBV 2600 E wellicht de beste bladblazer voor jou. Dit elektronisch apparaat zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk bladeren en ander klein, loszittend afval rondom je woning kunt opruimen. De motor van deze bladblazer heeft een vermogen van 2600 Watt. Daarnaast beschikt dit apparaat over een maximale blaassnelheid van 270 km per uur. Met dit apparaat zorg je ervoor dat maximaal 16 kubieke meter lucht per minuut wordt geblazen. De machine, die is gespecialiseerd in het opruimen van droge bladeren en droog afval is dus zeer krachtig! Je kunt hem bovendien gemakkelijk bedienen. Hij beschikt namelijk over handige geleidingswielen die ervoor zorgen dat je hem niet steeds hoeft op te tillen. Er ontstaat hierdoor een lichte en comfortabele opruimervaring.

Wanneer je dit apparaat aan of uit wil doen, dan maak je gebruik van het knopje op het handvat. Hij is dus binnen handbereik terwijl je bezig bent de tuin op te ruimen. De LBV 2600 E beschikt bovendien over een extra handgreep. Deze zorgt ervoor dat je de machine gemakkelijk kunt besturen. De bladblazer zorgt werkelijk voor een complete opruiming van je tuin. Wanneer je namelijk de bladeren op een hoop hebt geblazen, dan kun je ze gemakkelijk opzuigen en vervolgens versnipperen. De kam aan de voorkant van de buis vergemakkelijkt het verzamelen van bladeren. De opgezogen versnipperde deeltjes worden netjes opgevangen in een opvangzak met een inhoud van 50 liter. Deze zak is eenvoudig te legen wanneer hij vol is.

Voordelen:

 • Het tuinafval verzamel je in de opvangzak met een inhoud van 50 liter.
 • De bladblazer is gemakkelijk te gebruiken.
 • Het apparaat beschikt over een extra handvat voor een goede grip.
 • De machine heeft een hoge blaas- en zuigkracht.
 • Schraap gemakkelijk natte bladeren los met de hark aan het uiteinde.
 • De bladblazer is relatief licht met een gewicht van 3,5 kg.
 • Dankzij de neuswielen kun je hem rollen over de grond in plaats van hem op te tillen.

Nadelen:

 • Het apparaat is niet in toeren verstelbaar.
 • Hij komt niet met een draagriem.
Klik hier voor de beste prijs

3. Powerplus POW63172

Powerplus POW63172Vind je het belangrijk dat de beste bladblazer voor jouw behoeften behalve over een blaasfunctie ook beschikt over een zuig- en versnipperfunctie? Wij raden dan de Powerplus POW63172 aan. Dit 3-in-1 apparaat doet alles om je tuin volledig op te ruimen. Hij beschikt namelijk over een krachtige blaasfunctie waarmee je bladeren en ander klein tuinafval op een hoop kunt blazen. Het afval wordt met een snelheid van 270 km per uur op een hoop geblazen. Wanneer je het afval bijeen hebt gebracht, dan kun je het geheel vervolgens opzuigen dankzij de zuigfunctie. Voor het inschakelen van de zuigfunctie of juist de blaasfunctie, gebruik je de hendel. Super gemakkelijk dus! De opgezogen bladeren worden vervolgens versnipperd. Hierdoor worden zij 10 keer kleiner gemaakt, waardoor de opvangzak minder snel vol raakt. Is de 35 liter opvangzak vol, dan gebruik je de snelkoppeling om hem te verwijderen en legen.

De POW63172, die wellicht de beste bladblazer voor jou is, is voorzien van ondersteunde wielen, die ervoor zorgen dat je hem niet steeds hoeft op te tillen. Je rolt hem gewoon over de grond zodat je je minder inspant. Hierdoor wordt het opruimen van je erf een plezierige klus die je snel kunt klaren. De machine beschikt ook over een breed mondstuk, dus zowel het blazen als opzuigen van tuinafval is een fluitje van een cent. Voor een verhoogd gebruiksgemak is dit apparaat voorzien van een handige schouderriem. Als je hem dus optilt om bladeren die wat hoger liggen weg te blazen of juist op te zuigen, dan heb je genoeg ondersteuning. Je hebt overigens niet veel kracht nodig om hem op te tillen, want deze bladblazer weegt slechts 3,48 kg. Dankzij dit gewicht en de schouderriem kun je er prettig mee werken.

Voordelen:

 • Het apparaat heeft een gewicht van 3,48 km en is hierdoor prettig te hanteren.
 • Je krijgt waar voor je geld.
 • De machine heeft een extra handvat voor een goede grip.
 • Hij heeft een hoge blaaskracht van 270 km per uur.
 • Je hoeft de bladblazer niet op te tillen, want je rolt hem met de neuswielen over de grond.
 • De opvangzak met een inhoud van 35 liter is eenvoudig te legen.
 • Het apparaat is multifunctioneel.
 • De draagriem verlicht het werken.

Nadelen:

 • Hij heeft een kort snoer, waardoor je hem met een verlengkabel moet gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

4. Black & Decker GW3030-QS

Black & Decker GW3030-QSHeb je voor het wegblazen van bladeren en het ander tuinafval een extreem hoge blaassnelheid nodig? Dan is de Black & Decker GW3030-QS wellicht de beste bladblazer voor jou. Dit apparaat heeft een maximale blaassnelheid van maar liefst 418 km per uur. Je zou misschien denken dat deze kracht wordt gehuisvest in een extreem zwaar apparaat. Er is niets minder waar. Deze krachtpatser weegt namelijk slechts 4,8 kg. Je kunt hem dus gemakkelijk optillen. De metalen rotor in dit apparaat zorgt ervoor dat de luchtstroom wordt verhoogd. Ook wordt de mulching capaciteit vergroot. Het apparaat doet er dus alles aan om je te voorzien van een extreem grote blaaskracht. Heb je minder kracht nodig dan 418 km per uur? Geen nood. Deze machine, die wellicht de beste bladblazer voor jouw behoeften is, heeft een instelbare blaaskracht.

De minimum blaassnelheid van de GW3030-QS bedraagt 230 km per uur. Je kunt er dus elke klus te lijf mee gaan en je stelt zelf de kracht in. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat je hem behalve om te blazen ook kunt gebruiken om je tuin verder op te ruimen. Hoe? Wanneer je de bladeren en ander klein tuinafval op een hoop hebt geblazen, dan schakel je gemakkelijk de zuigfunctie in. Deze functie zorgt ervoor dat je de bladeren en ander tuinafval gemakkelijk kunt opzuigen en vervolgens versnipperen. Bij het versnipperen wordt het volume van de bladeren tot wel 16 maal verkleind. Hierdoor neemt het afval niet veel ruimte in beslag in de opvangzak. De opvangzak raakt overigens ook niet snel vol, want hij heeft een groot volume van 50 liter. De bladblazer beschikt ook over een draagriem en een tweede handgreep.

Voordelen:

 • De bladblazer is extreem krachtig.
 • Het apparaat komt met een extra handvat voor een betere grip.
 • De bladeren worden enorm in volume gereduceerd.
 • Je kunt het toerental zelf instellen aan de hand van je werkomstandigheden.
 • De bladblazer is multifunctioneel.
 • Afval wordt in een grote 50 liter opvangzak opgevangen.

Nadelen:

 • Het apparaat heeft geen stille werking.
 • Er is een verlengsnoer nodig, want het meegeleverde snoer is vrij kort.
Klik hier voor de beste prijs

5. Powerplus POWEG9011

Powerplus POWEG9011De beste bladblazer is voor jou een licht apparaat waarmee je jouw tuin en oprit bladervrij kunt houden. Als je je helemaal terug kan vinden in deze stelling, dan is de Powerplus POWEG9011 wellicht de beste bladblazer voor jou. Deze machine kan dankzij het gewicht gemakkelijk gebruikt worden. Hij weegt namelijk slechts 3,1 kg. Dit gewicht ondersteun je gemakkelijk dankzij de draagriem over je schouder. Vind je dit gewicht toch nog een beetje te zwaar? Geen probleem. Het apparaat is namelijk voorzien van handige neuswielen. Hierdoor hoef je hem niet steeds op te tillen. Je kunt hem namelijk gemakkelijk over de grond schuiven. Dit apparaat zorgt ervoor dat het opruimen van je tuin of oprit een plezierig en bovenal comfortabel klusje wordt. Wanneer je helemaal klaar bent met het opruimen, dan kun je met een voldaan gevoel kijken naar je nette tuin of oprit.

Het volledig opruimen van je tuin is een fluitje van een cent met de POWEG9011. Dit komt doordat deze bladblazer behalve het blazen van bladeren ook andere functies heeft. Hij beschikt namelijk ook over een zuig- en versnipperfunctie. Dit betekent dat wanneer je bladeren netjes op een hoop hebt geblazen, je je geen zorgen hoeft te maken dat de wind je tuin weer zal bedekken met de op een hoop geblazen bladeren. Wanneer je namelijk de bladeren en eventueel ander klein tuinafval op een hoop hebt geblazen, dan kun je dit afval gemakkelijk opzuigen. Het opgezogen afval wordt vervolgens verkleind, zodat het niet veel ruimte in beslag neemt in de opvangzak. De bladblazer met een 3000 Watt motor produceert met 15.000 toeren per minuut een maximale blaassnelheid van 270 km per uur.

Voordelen:

 • Verzamel tuinafval in de 35 liter opvangzak.
 • Het apparaat ligt prettig in de hand.
 • Voor een goede grip beschikt hij over een extra handvat.
 • De bladblazer is met een gewicht van 3,1 kg relatief licht.
 • Het apparaat beschikt over neuswielen waarmee je hem over de grond kunt rollen.
 • Voor extra comfort tijdens het werken beschikt hij over een draagriem.

Nadelen:

 • Het snoer van de bladblazer is relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

 

6. McCulloch MAC GBV 345

McCulloch MAC GBV 345Is de beste bladblazer voor jou een draadloos model? Dan is de McCulloch MAC GBV 345 wellicht de beste bladblazer voor jou. Deze benzine bladblazer brengt draadloos gemak met zich mee. Aangezien je niet beperkt wordt door een snoer, kun je in korte tijd je tuin volledig schoonmaken. Een aspect dat deze bladblazer uniek maakt is dat hij behalve een blaasfunctie ook nog een zuig- en versnipperfunctie heeft. Deze opties heb je bij de meeste benzine modellen niet. Als je dus aan de slag gaat met dit apparaat, dan blaas je eerst alle bladeren netjes op een hoop met een blaassnelheid van 338 km per uur. Vervolgens laat je deze niet staan, maar zuig je ze op. De opgezogen bladeren worden met een ratio van 16:1 versnipperd. Dit is handig, want je hoeft na het opruimen geen afval meer bij elkaar te harken. Het wordt netjes opgevangen in de opvangzak.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat de opvangzak niet snel vol raakt. De bladeren nemen namelijk af in volume doordat ze worden versnipperd. Daarnaast is de meegeleverde opvangzak groot. Hij heeft een inhoud van 45 liter en kan dus aardig wat vuil opvangen. De 25cc MAC GBV 345 bladblazer is functioneel, maar ziet er ook stoer uit. Hij heeft namelijk een uniek design met strakke kleuren. Ook de bediening van dit apparaat is gemakkelijk. Hij beschikt namelijk over intuïtieve knoppen en een rode schakelaar. Je hoeft dus niet eerst een lange handleiding door te nemen voordat je hem in gebruik neemt. Deze benzine bladblazer heeft de functies van een elektrisch model, maar is gemakkelijk te gebruiken, doordat je geen last hebt van een snoer. Voor extra comfort tijdens het werken beschikt hij over een draagriem. Beter kan toch niet?

Voordelen:

 • Je wordt niet beperkt door een snoer.
 • Hij is gemakkelijk te bedienen.
 • Je kunt met dit apparaat blazen, zuigen en versnipperen.
 • Het apparaat is zeer krachtig.
 • Het afval wordt opgevangen in een grote 45 liter opvangzak.
 • Dankzij de draagriem en het gewicht is hij ook geschikt voor langer gebruik.
 • Je kunt het toerental zelf instellen.

Nadelen:

 • De bladblazer heeft een benzinemotor en vergt dus meer onderhoud dan een elektrisch alternatief.
Klik hier voor de beste prijs

7. Bosch ALB 36 Li

Bosch ALB 36 LiIs de beste bladblazer voor jou een model dat niet op elektriciteit, noch op benzine werkt? Dan kan de Bosch ALB 36 Li de beste bladblazer voor jou zijn. Dit apparaat werkt niet op elektriciteit en ook niet op benzine. Hoe werkt hij dan? Hij is voorzien van een handige accu. Deze krachtige accu zorgt ervoor dat je maximaal 35 minuten met dit apparaat kunt werken. Sommige mensen kiezen niet voor een accu bladblazer, omdat ze denken dat deze modellen een beperkte looptijd hebben. Doordat je met dit model echter tot 35 minuten kunt werken, gebruik je hem om je hele tuin of oprit schoon te blazen. Hij produceert namelijk een maximale blaassnelheid van 250 km per uur. Deze snelheid is tevens regelbaar. Als je dus slechts enkele bladeren wil wegblazen en niet wil dat de steentjes eronder worden meegeblazen, dan stel je een lager toerental in.

Het gebruiksgemak wordt op de ALB 36 Li verhoogd dankzij het verlengde softgrip handvat. Het doet er dus niet toe in welke positie je hem houdt, want hij ligt altijd comfortabel in de hand. Een ander element dat voor een prettige gebruikservaring zorgt, is de afneembare blaaspijp. Doordat je de pijp kunt afnemen, is het apparaat kleiner wanneer je hem wil opbergen. Hij neemt dus niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Mocht het nodig zijn om dit apparaat voor langer dan 35 minuten te gebruiken, dan kun je hem gemakkelijk weer opladen. Neem even een pauze en laad de machine voor 65 minuten op zodat hij 80% van zijn kracht terug heeft. Als je wil dat hij helemaal wordt opgeladen, dan kun je hem voor 95 minuten opladen. Bij deze bladblazer wordt je niet gehinderd door een snoer en kun je draadloos aan de slag gaan!

Voordelen:

 • Je wordt niet beperkt door een snoer.
 • Het apparaat is in slechts 95 minuten volledig opgeladen.
 • De bladblazer weegt slechts 2,8 kg en is dus prettig te hanteren.
 • Hij produceert geen uitlaatgassen.
 • Je kunt het toerental zelf instellen.
 • De machine maakt weinig lawaai.

Nadelen:

 • Hij presteert het beste bij kleine klusjes.
 • Je kunt geen tuinafval opzuigen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Gardena ErgoJet 3000

Gardena ErgoJet 3000Moet de beste bladblazer voor jou behalve droge ook natte bladeren kunnen opruimen? Kies dan voor de Gardena ErgoJet 3000. Dit apparaat is met een maximale blaassnelheid van 310 km per uur zeer krachtig. Hij biedt je de ondersteuning die je nodig hebt om je tuin of oprit optimaal op te ruimen. De elektrische bladblazer is multifunctioneel. Wanneer je alle bladeren en klein tuinafval netjes op een hoop hebt geblazen, hoef je namelijk niet meer te harken. Je stelt dan de zuig- en versnipperfunctie in dankzij de ClickFit functie en kunt vervolgens het afval opzuigen. Wanneer het is opgezogen wordt het afval automatisch versnipperd. Dankzij de geïntegreerde metalen turbine en het hakselrad ontstaat er een hogere versnipperverhouding. Doordat het volume van het afval wordt verkleind, wordt ook de composeertijd verkort. Vergeten een deel van het erf op te ruimen? Dan schakel je opnieuw de blaasfunctie in en herhaalt het proces.

Aan de rand van de vacuüm buis zit er een schraper. Deze schraper vergemakkelijkt het opruimen van natte bladeren. Vele bladblazers ruimen alleen droge bladeren en droog afval op, dus het feit dat dit apparaat ook natte bladeren optimaal aanpakt maakt hem werkelijk enig in zijn soort. Je kunt er namelijk gemakkelijk de tuin mee schoonmaken. De ErgoJet 3000 is voor jou ook de beste bladblazer, omdat hij beschikt over een comfortabele bediening. Het gewicht van het apparaat is namelijk optimaal verdeeld en de machine heeft een ergonomisch handvat met softgrip. Heb je een kleinere klus te klaren en heb je daarom minder blaaskracht nodig? Pas de snelheid van het apparaat dan aan voor een betere controle. Doordat het afval wordt versnipperd, wordt het tot 90% kleiner gemaakt, waardoor je veel meer vuil kunt opvangen in de opvangzak. Deze grote zak raakt niet snel vol en is gemakkelijk te legen.

Voordelen:

 • Het apparaat heeft een regelbare zuig- en blaaskracht.
 • Je werkt comfortabel dankzij de draagriem.
 • De bladblazer is multifunctioneel.
 • Het tuinafval vang je netjes op in de 45 liter opvangzak.
 • Je kunt gemakkelijk omschakelen van de blaas- naar zuigfunctie.
 • Het extra handvat zorgt voor een goede grip.

Nadelen:

 • Het snoer is vrij kort, dus je hebt een verlengsnoer nodig.
 • De bladblazer beschikt niet over wielen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Makita BHX2501

Makita BHX2501Als de beste bladblazer voor jou een model is dat precies doet wat je van hem verwacht, dan is de Makita BHX2501 wellicht de beste bladblazer voor jou. Dit apparaat komt niet met een heleboel toeters en bellen. Hij doet precies wat je van hem verwacht: bladeren en ander tuinafval blazen. Door alle afval netjes op een hoop te blazen, kun je het vervolgens gemakkelijk in afvalzakken zetten. Je tuin ziet er dan ook netjes en goed onderhouden uit. Deze bladblazer heeft een vermogen van 1100 Watt. Het apparaat werkt bovendien op benzine en heeft een moderne 4-takt kopklepmotor. Deze motor zorgt ervoor dat het apparaat een stille en zuinige werking heeft. De bladblazer is voorzien van een opvoerpomp. Deze zorgt ervoor dat je het apparaat in zeer korte tijd kunt opstarten en gebruiken.

Wanneer de machine eenmaal is opgestart, dan kun je effectief de bladeren van alle paden rondom je huis en tuin opschonen. De BHX2501 zorgt er namelijk voor dat de bladeren en het andere tuinafval worden geblazen met een maximale snelheid van 234 km per uur. Dit is enorm krachtig, waardoor je binnen korte tijd veel vuil kunt opruimen. Heeft het geregend en zijn de bladeren die je wil opruimen hierdoor nat geworden? Geen probleem. Speciaal om natte bladeren te blazen, beschikt dit apparaat over een platte blaasmond. De luchtstroom is dan geconcentreerd op een kleiner oppervlak waardoor je effectief te werk gaat en je zowel de natte als droge bladeren kunt opruimen. Een ander punt dat zorgt voor een verhoogde mate van gebruiksvriendelijkheid, is het feit dat dit apparaat niet gekoppeld is aan een snoer. Hierdoor kun je ongehinderd werken.

Voordelen:

 • Je kunt de bladblazer gemakkelijk en snel opstarten.
 • De machine wordt door een benzine aangedreven, dus je hebt geen verlengsnoer nodig.
 • Hij produceert een hoge blaaskracht.
 • Je kunt de luchtsnelheid aan de hand van de werkomstandigheden aanpassen.

Nadelen:

 • De bladblazer wordt niet met een draagriem geleverd.
 • Je kunt er geen afval mee opzuigen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Einhell GE-CL 18 Li KIT

Einhell GE-CL 18 Li KITHet is vooral in de herfst belangrijk om gevallen bladeren in je tuin en rondom je huis netjes op te ruimen. Daarvoor gebruik je een bladblazer. Als de beste bladblazer voor jou eentje is die door een accu wordt aangedreven, dan raden wij de Einhell GE-CL 18 Li KIT aan. Dit apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken. Je doet hem aan en blaast vervolgens alle bladeren en ander tuinafval op een hoop. Vervolgens kun je het afval in afvalzakken zetten en weggooien. De bladblazer met een 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accu kun je volledig draadloos gebruiken. Dit verhoogt de bewegingsvrijheid, waardoor je efficiënt te werk kunt gaan. De schoonmaakklus is hierdoor snel afgerond. De maximale blaassnelheid van 210 km per uur draagt uiteraard ook bij aan de snelle en effectieve prestaties. Het opruimen van je tuin en oprit is dus gemakkelijker dan ooit!

Bladblazers die door een accu worden aangedreven zijn over het algemeen minder bekend dan elektrische modellen. Dit komt doordat men vaak vreest voor een beperkte looptijd. De GE-CL 18 Li KIT is een handig model waar je niet over de looptijd hoeft, te vrezen, want je kunt er binnen een mum van tijd tuinafval en gevallen bladeren mee opruimen. Het werken met dit apparaat is prettig, omdat hij beschikt over een comfortabele softgrip. Hij is zelfs handig voor minder sterke gebruikers, dankzij het lichte gewicht van 1,73 kg. Wanneer je met deze handige, lichte bladblazer hebt gewerkt en de accu is leeggelopen, dan kun je hem binnen 30 minuten weer volledig opladen. Hij is dan klaar voor de volgende schoonmaakklus. Als de beste bladblazer voor jou een zeer licht model is dat door een accu wordt aangedreven, dan is dit dé bladblazer voor jou!

Voordelen:

 • De bladblazer is binnen 30 minuten volledig opgeladen.
 • Hij wordt door een accu aangedreven, dus je zit niet vast aan een verlengsnoer.
 • De buis is relatief lang waardoor je niet steeds hoeft te bukken.
 • Het apparaat weegt slechts 1,73 kg en is dus prettig te hanteren.

Nadelen:

 • Deze machine beschikt niet over een zuig- en versnipperfunctie.
 • Hij is niet geschikt als je veel afval wil wegblazen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>