• Home
 • Vergelijken

Vind De Beste Draagzak Van 2020 Voor je Baby Door De 10 Beste Modellen Met Elkaar Te Vergelijken!

Heb je een baby en neem je hem of haar vrijwel overal met je mee? Dan is het handig om op zoek te gaan naar de beste draagzak. Een draagdoek of draagzak brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt een dergelijke draagzak ervoor dat je je baby op een veilige en eenvoudige manier met je mee kunt dragen. Je baby op deze manier met je meenemen is bovendien praktisch. Als je bijvoorbeeld in een drukte loopt, dan kom je er veel eenvoudiger door met een draagzak dan een kinderwagen. Voor je baby is het ook aangenaam om in een draagzak op stap te gaan. Hij of zij is namelijk dichtbij je en wordt tevens overal ondersteund. Lees de recensies over de 10 best verkochte draagzakken van het jaar en kies de beste draagzak voor jouw behoeften uit!

Beste draagzak van 2020

In de onderstaande tabel hebben we de namen van de verschillende modellen die we zullen reviewen opgeschreven. Je kunt dus aan de hand van deze tabel voor een model kiezen of je kunt het hele artikel lezen, de diverse modellen met elkaar vergelijken en vervolgens de beste draagzak vinden.

 Product naam 
1.
BABYBJÖRN Draagzak One Air MarineblauwMeer info »
2.
Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL DraagzakMeer info »
3.
Thule Sapling Elite DraagzakMeer info »
4.
Chicco Easy Fit Black NightMeer info »
5.
KEES Back Pack Plus BabyrugdragerMeer info »
6.Tula Free to Grow draagzakMeer info »
7.Ergobaby babydraagzak Original MarineMeer info »
8.Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original naturalMeer info »
9.Safety 1st Buikdrager YoumiMeer info »
10.Baninni Draagzak BuikdragerMeer info »

1. BABYBJÖRN Draagzak One Air Marineblauw

BABYBJÖRN Draagzak One Air MarineblauwIs het voor jou belangrijk om je baby dicht bij je te dragen? Dan is de beste draagzak voor jou wellicht een model dat speciaal hiervoor is ontworpen. Wij kennen een model dat voldoet aan deze omschrijving, namelijk de BABYBJÖRN Draagzak One Air Marineblauw. Dit model vinden wij de beste draagzak voor jou, omdat hij je in de gelegenheid stelt om je baby dicht bij je te dragen. Wanneer je je baby dicht bij je draagt, dan geef je hem of haar een veilig en prettig gevoel. Een pasgeboren baby houdt er namelijk van om dicht bij de ouders te zijn. Behalve dat de baby zich veilig voelt, voelt hij of zij ook de liefde die je voor hem of haar hebt. Zelfs wanneer je baby huilt, is het een goed idee om hem of haar in de draagzak te zetten. Dan wordt de baby vaak snel weer tevreden.

Wanneer je de BABYBJÖRN Draagzak One Air Marineblauw gebruikt om je baby met je mee te nemen, dan profiteer je van enkele voordelen. Je kind is dicht bij je, maar je kunt tegelijkertijd iets anders doen, omdat je handen vrij zijn. Daarnaast hoort je kind je stem regelmatig, waardoor zijn of haar ontwikkeling wordt bevorderd. Het hechtingsproces tussen jou en je baby wordt tevens bevorderd. Een belangrijk voordeel van de draagzak is daarnaast dat je eenvoudig op plekken komt waar je met een kinderwagen niet kunt komen. Wanneer je je baby in deze draagzak zet, dan blijft hij of zij rechtop zitten. Hierdoor blijven de luchtwegen vrij, kunnen de armen en benen vrij bewegen en worden het hoofdje en de nek ondersteund. De draagzak is hierdoor zowel een welkome aanwinst voor jou als je kindje.

Kenmerken van de BABYBJÖRN Draagzak One Air Marineblauw:

 • In deze draagzak zit je baby rechtop.
 • Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Je kunt met deze draagzak je kindje op een ergonomische manier op je rug dragen.
 • Deze draagzak is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderorthopeden en kinderartsen.

2. Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL Draagzak

Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL DraagzakWanneer je op zoek gaat naar de beste draagzak, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een ergonomisch model. Je wil namelijk voorkomen dat je tijdens die prettige wandeling met je baby plotseling pijn krijgt. Echter, het is ook belangrijk om te kijken naar de voordelen die een dergelijke draagzak met zich meebrengt voor je baby of peuter. Wij kennen een draagzak die ergonomisch is voor jou als ouder en comfortabel is voor je kindje. Hier verwijzen we naar de Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL Draagzak. Dit model is de beste draagzak voor jou, omdat hij zeer ergonomisch is. Zo beschikt hij over een heupband die je met een gesp sluit. Hij is tevens voorzien van schouderbanden die je ver over je schouders kunt schuiven.

Bij het ontwerpen van de Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL Draagzak is er ook gedacht aan het comfort van je kindje. Daarom wordt dit model geleverd met een slaapkapje. Dit kapje kun je gebruiken als bescherming van het kindje tegen de wind, regen of zon of om je slapend kindje te ondersteunen. Deze draagzak is bovendien ideaal voor baby’s maar ook voor peuters. Daarom is dit model verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Als je baby pas is geboren of een broekmaat van ongeveer 80 heeft, dan kies je voor de maat “Baby”. Heeft je kindje de broekmaat 74 tot maximaal 98, dan is de maat “Toddler” perfect voor jou. Je kunt echter ook kiezen voor de maat “XL” als je peuter tussen broekmaat 86 en 104 heeft. In alle gevallen is de draagzak ideaal voor een kindje dat maximaal 15 kg weegt.

Kenmerken van de Kokadi Flip Ahoi Ahoy maat flip XL Draagzak:

 • De schouderbanden zijn gevuld met foam.
 • De draagzak kan een gewicht van 15 kg aan.
 • Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
 • Als je oudere kinderen vervoert, dan kunnen zij hun armen buiten de drager houden.

3. Thule Sapling Elite Draagzak

Thule Sapling Elite DraagzakAls je zoekt naar de beste draagzak voor jouw behoeften, dan ga je eerst na waarvoor je de draagzak precies wil gebruiken. Sommige mensen vinden het alleen nodig om een draagzak te hebben voor korte wandelingen met hun baby. Anderen willen ook echt buiten bezig zijn met hun kindje. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het gewicht van de draagzak. Per slot van rekening moet je namelijk zowel je kindje als de draagzak tillen. Wij kennen een model dat relatief licht is en ideaal is voor wandelaars en buitenmensen. Daarom vinden wij de Thule Sapling Elite Draagzak de beste draagzak voor jou. Dit model is perfect om je kindje mee te nemen op verschillende avonturen en weegt slechts 3,6 kg. Daarnaast kun je ook een iets groter kind meenemen in deze draagzak, want hij kan een gewicht van 22 kg aan.

Wanneer je kiest voor een specifiek model, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat de draagzak comfort voor jou als ouder met zich meebrengt. Dit is zeker het geval bij de Thule Sapling Elite Draagzak. Deze draagzak kun je comfortabel dragen, omdat er vele opties zijn om hem aan te passen. Je kunt onder andere de heupriem en het rugpaneel verstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om het ergonomisch gevormd zitje voor je kindje aan te passen aan de hand van zijn of haar lengte. Ook op het gebied van gebruiksgemak blinkt dit model uit. Zo beschikt hij over een afritsbare rugzak. Je kunt dus tijdens de wandeling het gewicht verdelen. Voor optimaal gebruik van de zak, kun je er tijdens wandelingen zelfs spullen in opbergen. Hij beschikt namelijk over handige opbergvakken in de heupriem.

Kenmerken van de Thule Sapling Elite Draagzak:

 • De heupriem en het rugpaneel zijn verstelbaar.
 • Dit model is te gebruiken totdat je kindje 22 kg weegt.
 • Hij beschikt over een ergonomische zitting die in hoogte verstelbaar is.
 • Je krijgt er een uitklapbaar zonnescherm en afneembare voetsteunen bij.

4. Chicco Easy Fit Black Night

Chicco Easy Fit Black NightGa je graag met je baby op stap? Het is sowieso goed om wandelingen te maken met je baby. Wanneer je gaat wandelen met je kleine spruit, dan zijn er verschillende manieren om hem of haar met je mee te nemen. Een handige methode om je kindje met je mee te nemen is door hem of haar in een draagzak te zetten. Ben je daarom op zoek naar de beste draagzak voor jouw behoeften? Wij helpen je om het ideale model te vinden. Hoewel sommige draagzakken speciaal worden ontworpen voor peuters, zijn er ook andere modellen die juist bedoeld zijn voor pasgeboren baby’s. Zoals we allemaal weten, groeit een kindje snel, dus wanneer je een draagzak voor een pasgeboren baby koopt, wil je toch dat je hem enige tijd kunt gebruiken. Dit is zeker het geval wanneer je kiest voor de Chicco Easy Fit Black Night.

Wij vinden dat de Chicco Easy Fit Black Night de beste draagzak voor jou is, omdat je hem vanaf de geboorte kunt gebruiken. Echter, wanneer je baby wat groter wordt, dan is de draagzak nog steeds bruikbaar. Dit model is namelijk ontworpen voor kindertjes tussen de 3,5 en 9 kg. Bij het ontwerpen van deze draagzak heeft de fabrikant ook aan jou als ouder gedacht. Daarom is het eenvoudig om de draagzak aan te trekken. Hij wordt even eenvoudig aangetrokken als een T-shirt en past zich daarnaast perfect aan de lichaamsbouw van je baby en ook die van jou aan. Dankzij de ergonomische zitting, is een goede stand van de babyheupjes gegarandeerd. Geef je je baby de kans op de wereld te verkennen, dan keer je zijn of haar gezicht naar de straat. Is het tijd voor een dutje, dan kun je de baby ook naar je toekeren.

Kenmerken van de Chicco Easy Fit Black Night:

 • Je houdt je baby heel dicht bij je lichaam.
 • De bekleding van de draagzak is wasbaar.
 • Het kindje kan zowel naar je toe of van je af kijken.
 • Voor de eerste maanden beschikt de draagzak over een extra hoofdsteun.

5. KEES Back Pack Plus Babyrugdrager

KEES Back Pack Plus BabyrugdragerAls je graag wandelingen met je baby of peuter maakt, dan is het handig om een hulpmiddel te gebruiken. Denk hierbij aan een kinderwagen, een buggy of een draagzak. Elk van deze hulpmiddelen brengt bepaalde voordelen met zich mee. Als je echter vaker op drukke gebieden komt, dan raden wij een draagzak aan. Met een kinderwagen kan het namelijk moeilijker zijn om door een menigte te komen. Tegelijkertijd kun je met een kinderwagen niet altijd over ruw terrein, terwijl dat met een draagzak wel mogelijk is. Ben je om die reden op zoek naar de beste draagzak voor jouw behoeften? Dan helpen wij je om het ideale model te vinden. Bij het kiezen van een draagzak is het belangrijk om te kijken voor welke leeftijds- of gewichtscategorie hij geschikt is. Je kunt ook kijken naar modellen die ideaal zijn voor onderweg, zoals de KEES Back Pack Plus Babyrugdrager.

Wij vinden dat de KEES Back Pack Plus Babyrugdrager de beste draagzak voor jou is, omdat dit model ervoor zorgt dat je handen altijd vrij zijn. Daarnaast neem je je kindje ook gemakkelijk met je mee wanneer je gaat wandelen of wanneer je een avontuurlijke reis maakt. Wanneer je met deze draagzak op stap gaat, hoef je bovendien geen kinderwagen mee te nemen. Dit model is speciaal ontworpen voor kindertjes vanaf 6 maanden. Echter, het is belangrijk om ook naar het gewicht van je kindje te kijken. De draagzak is namelijk ontworpen om een maximaal gewicht van 18 kg aan te kunnen. Het is voor jou als ouder een lust om met deze draagzak op stap te gaan, want hij beschikt over een lichtgewicht aluminium frame. Je kunt de draagzak bovendien zelfs als een zitje gebruiken!

Kenmerken van de KEES Back Pack Plus Babyrugdrager:

 • Je kunt deze draagzak eenvoudig verstellen.
 • De draagzak is ook als een zitje te gebruiken.
 • Hij is perfect voor op vakantie of bij lange wandelingen.
 • Bij aankoop van dit model met vele opbergvakjes krijg je er een zonnekap bij.

6. Tula Free to Grow draagzak

Tula Free to Grow draagzakAls je zoekt naar de beste draagzak voor jouw behoeften, dan kun je de eigenschappen van de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo kun je kijken voor welk kindergewicht de draagzak is ontworpen. Daarnaast kun je kijken of de verschillende modellen verstelbaar zijn. Je kunt zelfs nagaan of je de draagzak vanaf de geboorte van je kindje kunt gebruiken. Waar sommige mensen vergeten om naar te kijken is het design. Aangezien je de draagzak aandoet wanneer je op stap gaat, moet je erop voorbereid zijn dat mensen naar je zullen kijken. Als anderen naar je kijken wil je er toch goed uitzien? Daarom vinden wij dat de Tula Free to Grow draagzak de beste draagzak voor jou is. Dit model is namelijk beschikbaar in verschillende kleuren en met diverse patronen.

Wanneer je de Tula Free to Grow draagzak gebruikt, dan ben je ervan verzekerd dat je baby er veilig in zit. Dit model is namelijk vanaf de geboorte te gebruiken en is ergonomisch gevormd. Hij heeft bovendien niet zomaar de naam “free to grow” gekregen. Deze drager groeit namelijk bij wijze van spreken met je kindje mee. Hierdoor kun je de draagzak gedurende een lange tijd gebruiken, totdat je kindje ongeveer kledingmaat 86 heeft. Wanneer je je pasgeboren baby in de draagzak zet, dan heb je geen insert nodig om hem of haar te dragen. Op het zitvlak zijn er daarnaast drie standen van toepassing. Het gaat hier om de pasgeborenestand, de babystand en de dreumesstand. Voor de ideale ondersteuning van de knieholte van je kindje, kun je de breedte van de draagzak aanpassen.

Kenmerken van de Tula Free to Grow draagzak:

 • Je kunt de breedte van de draagzak aanpassen.
 • Deze draagzak kun je vanaf de geboorte van je baby gebruiken.
 • Het gewicht van de draagzak en je kindje wordt op een evenredige wijze verdeeld over je bovenlichaam.
 • Wanneer je kindje ongeveer 3,5 kg weegt of kledingmaat 56 heeft, dan is er sprake van de ideale houding.

7. Ergobaby babydraagzak Original Marine

Ergobaby babydraagzak Original MarineBen je op zoek naar de beste draagzak voor jouw behoeften? Dan kan het dat je speciaal zoekt naar een buik- of juist een rugdrager. Kun je niet kiezen tussen deze twee? Dan is het handig om een model aan te schaffen dat zowel als rug- en buikdrager gebruikt kan worden. Wij kennen een model dat voldoet aan deze vereisten, namelijk de Ergobaby babydraagzak Original Marine. Dit model vinden we de beste draagzak voor jou, omdat hij is te gebruiken als een buikdrager, rugdrager en hij zelfs op de heup gedragen kan worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het vervoeren van je kind eindeloos. Ook de schouderbanden van dit superieure model kunnen aangepast worden. Je kunt deze namelijk gekruist dragen of als een rugzak. Kies voor de stand die voor jou comfortabel is.

Wanneer je kiest voor een draagzak, dan kijk je natuurlijk voor welke kindertjes hij geschikt is. De Ergobaby babydraagzak Original Marine is ideaal voor zowel baby’s als peutertjes. Wanneer je baby namelijk tot 5,5 kg weegt, dan kun je de draagzak het liefst op je buik dragen. Voor dergelijke kleine baby’s is het tevens aanbevolen om het Baby Infant Insert of verkleinkussen te gebruiken. Natuurlijk blijft je kindje niet altijd even klein. Op gegeven moment kan je kindje dus zelfstandig rechtop zitten. Wanneer dit het geval is, dan kun je je kindje tot maximaal 20 kg op je rug of heup dragen. Zelfs het aandoen van de draagzak is een fluitje van een cent. Dit komt doordat alle riemen en sluitingen verstelbaar zijn, waardoor de draagzak zich volledig aanpast aan je lichaam.

Kenmerken van de Ergobaby babydraagzak Original Marine:

 • De draagzak past zich aan het lichaam van de drager aan.
 • Je kunt deze draagzak zowel op je rug, buik als heup dragen.
 • Dit model is ideaal voor pasgeboren baby’s en peuters tot een gewicht van 20 kg.
 • In deze draagzak zit je baby in een ergonomische kikkerhouding, waarbij het hoofdje naar binnen is gericht, de beentjes zijn gespreid en opgetrokken en de billetjes worden ondersteund.

8. Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original natural

Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original naturalZoek je naar de beste draagzak voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij recenseren namelijk de 10 best verkochte modellen van het jaar. Door de eigenschappen van deze modellen met elkaar te vergelijken, kun je het ideale model vinden. Is het voor jou belangrijk dat de draagzak van je dromen wordt geleverd met de nodige accessoires? Denk er hier bijvoorbeeld aan dat je niet apart een insert hoeft te kopen voor je kleine spruit, maar dat deze insert bij het pakket hoort. Wij kennen een draagzak die in een dergelijk pakket wordt geleverd, namelijk de Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original natural. Wij vinden dat de draagzak samen met dit pakket de beste draagzak voor jou is. Je krijgt er namelijk een verkleinkussen bij.

De Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original natural is vergelijkbaar met het model dat hierboven is beschreven. Echter, bij het bovenstaand model moet je er apart een insert bij kopen als je kindje tussen de 3,2 en 5,5 kg weegt. Dit is niet het geval bij het huidige model, omdat je er automatisch een insert bij krijgt. Hierdoor is dit model voordeliger en tegelijkertijd te gebruiken voor baby’s van 3,2 tot 20 kg. Wanneer je deze draagzak aanschaft, dan kun je gebruik maken van het kapje. Dit kapje zorgt ervoor dat de rug en nek van je kindje worden ondersteund wanneer hij of zij slaapt. Daarnaast wordt het hoofdje ook beschermd tegen diverse weersomstandigheden zoals zon, wind en lichte regen. Het kapje kun je korter of langer maken met drukknopen, waardoor de draagzak met je kindje meegroeit.

Kenmerken van de Ergobaby 360 Geboortepakket Draagzak incl. verkleinkussen Original natural:

 • De draagzak groeit met je kindje mee.
 • Je kunt deze draagzak gemakkelijk aandoen.
 • Dit model is ideaal voor baby’s met een gewicht tussen de 3,2 en 20 kg.
 • Hij beschikt over dikke, zachte heup- en schouderriemen die het gewicht van de baby optimaal over jouw lichaam verdelen.

9. Safety 1st Buikdrager Youmi

Safety 1st Buikdrager YoumiBen je op zoek naar de beste draagzak? Dan kun je letten op de verschillende draagstijlen. Sommige mensen kiezen het liefst voor een draagzak die zij op hun buik kunnen dragen. Anderen willen de draagzak juist als een rugzak met zich meenemen. Weer andere ouders vinden een model dat zij op hun heupen kunnen dragen aangenaam. Een andere eigenschap waar je op kunt letten bij het kiezen van een draagzak is de stevigheid. Het is namelijk belangrijk dat je de baby comfortabel met je mee kunt nemen, maar zijn of haar veiligheid is ten minste even belangrijk. Daarom vinden wij dat de Safety 1st Buikdrager Youmi de beste draagzak voor jou is. De naam van dit model spreekt voor zich “safety 1st” oftewel “veiligheid staat op de eerste plaats”. Wanneer je baby in deze draagzak zit, dan ben je verzekerd dat hij of zij er veilig in zit.

De Safety 1st Buikdrager Youmi draagzak is bovendien een model dat op de buik gedragen wordt. Ook dat kun je afleiden van de naam. Hij is namelijk een buikdrager. Dit betekent dat je je kindje altijd dicht bij je hebt en dat hij of zij je warmte optimaal voelt. Wil je graag dat de band tussen jou en je kindje hechter wordt, dan raden wij je aan om de baby naar je toe te keren in de draagzak. Je kunt je baby echter ook de wereld laten ontdekken door hem/haar van je af te laten kijken. Voor de veiligheid en het comfort van je kindje beschikt dit model over een verstevigde hoofdsteun, die je door middel van riempjes kunt verstellen. Er is tevens een comfortabel tussenbeenstuk. Bij deze draagzak heeft de fabrikant zelfs gezorgd voor een anatomisch zitgedeelte, waardoor het lichaam van je baby perfect wordt omhuld.

Kenmerken van de Safety 1st Buikdrager Youmi:

 • De baby kan naar je kijken of juist van je af.
 • Er is een verstevigde en verstelbare hoofdsteun.
 • Hij wordt geleverd met een afneembaar slabbetje.
 • Dit model is vanaf de geboorte te gebruiken totdat je kindje ongeveer 9 maanden oud is.

10. Baninni Draagzak Buikdrager

Baninni Draagzak BuikdragerWanneer je op zoek gaat naar de beste draagzak voor jouw behoeften, dan kan dit op een onmogelijke klus lijken. Er zijn namelijk veel verschillende modellen verkrijgbaar, die elk beschikken over aantrekkelijke eigenschappen. Je kunt je zoektocht echter vergemakkelijken door specifieke eigenschappen van de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Zo kun je nagaan welke modellen comfort bieden aan je kindje. Daarnaast is het handig om te kijken naar de geschikte leeftijdscategorie. Het is namelijk een feit dat sommige modellen speciaal voor wat oudere baby’s worden gemaakt terwijl andere modellen speciaal worden vervaardigd voor pasgeboren baby’s. Als je zoekt naar een model voor pasgeboren baby’s, dan raden wij de Baninni Draagzak Buikdrager aan.

Wij vinden dat de Baninni Draagzak Buikdrager de beste draagzak voor jou is, omdat hij speciaal is vervaardigd voor pasgeboren baby’s. Daarnaast kun je hem blijven gebruiken totdat je baby ongeveer 9 maandjes oud is. Hierna kun je bijvoorbeeld op stap gaan met je baby in een kinderwagen. Dit model vinden wij ook goed bij je passen, omdat hij zorgt voor het nodige comfort voor jou en je baby. Deze draagzak kun je namelijk eenvoudig aandoen. Daarnaast zit hij comfortabel dankzij de gewatteerde heupband en schouderbanden. Ook voor je kindje is deze draagzak comfortabel, omdat hij beschikt over een gewatteerde en verstevigde hoofdsteun, een anatomisch zitgedeelte en zelfs een hoogwaardig PE bord dat ondersteuning biedt aan de rug van je baby. Je kunt er bij deze draagzak bovendien voor kiezen om je kindje naar je toe te laten kijken of juist richting de straat.

Kenmerken van de Baninni Draagzak Buikdrager:

 • Het is mogelijk om de draagzak in de machine te wassen op 30 graden.
 • Dit model brengt comfort met zich mee voor zowel de ouder als het kind.
 • De draagzak is bedoeld voor pasgeboren baby’s en baby’s tot ongeveer 9 maanden.
 • Je kunt deze draagzak op 2 manieren gebruiken, gericht naar jezelf of gericht naar de straat.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>