• Home
 • Fietsen

Op Zoek Naar De Beste Elektrische Fiets van 2020? Kies De Ideale Fiets Uit De 10 Meest Gekozen Modellen!

Het uitkiezen van de beste elektrische fiets vergemakkelijken we verder voor je door middel van de onderstaande tabel. Hier zie je welk type motor elk model heeft en wat de maximale afstand is die je kunt afleggen op 1 accu.

Beste elektrische fiets uit 2020

 Product naamType motorMaximale afstand op 1 accu. In km. 
1.
BRINCKERS BRETAGNE M8Middenmotor210Meer info »
2.
GAZELLE ORANGE C7Middenmotor180Meer info »
3.
VICTESSE STRADA N7 HMMiddenmotor210Meer info »
4.
BATAVUS STREAMMiddenmotor135Meer info »
5.
SPARTA M8IMiddenmotor230Meer info »
6.
GAZELLE ORANGE C7+Voorwielmotor110Meer info »
7.
VICTESSE MAGNUM N3Voorwielmotor190Meer info »
8.
BRINCKERS BROOKLYN F7Voorwielmotor190Meer info »
9.
BATAVUS MONACO E-GOVoorwielmotor161Meer info »
10.
GIANT EASE-E+ 2Voorwielmotor120Meer info »

Als je gemakkelijk lange afstanden wil afleggen, dan kun je het liefst kiezen voor een elektrische fiets. Zelfs tegenwind of bergopwaarts moeten fietsen, vormt geen uitdaging voor een elektrische fiets. Zoek je daarom naar de beste elektrische fiets? Wij helpen je graag om het ideale model te vinden. In dit artikel beschrijven we de 10 meest gekozen modellen van het jaar, zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken.

1. Brinckers Bretagne M8

Brinckers Bretagne M8Zoek je naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat het model dat je uitkiest, beschikt over een middenmotor? Moet de elektrische fiets van jouw dromen ook comfortabel en stijlvol zijn? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Brinckers Bretagne M8. Dit model vinden wij de beste elektrische fiets voor jou, omdat hij is voorzien van een middenmotor. Je kunt bovendien comfortabele ritten maken op deze fiets en hij heeft een prachtig design. Hierdoor is het prettig om op de fiets te rijden. De fiets mag bovendien ook zeker gezien worden, vanwege zijn mooi design. Bij deze fiets met een lage instap wordt krachtige elektrische ondersteuning gecombineerd met comfort en stijl.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Brinckers Bretagne M8 is dat hij een Nederlands design is. Daarnaast is de elektrische fiets voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen, dus je hebt optimale controle over je snelheid. Het doet er niet toe of je wil fietsen over een uitgestrekte kustlijn, schilderachtige havens, het heuvelachtig, groen binnenland of grillige rotspartijen. In alle gevallen bereik je gemakkelijk en snel je bestemming. Aangezien dit model een elektrische fiets is, is het belangrijk om ook informatie te hebben over de accu. Je kunt kiezen uit 3 verschillende accu’s, waardoor je zelf bepaalt hoe ver je kunt rijden op 1 accu. De ondersteuning kun je bovendien gemakkelijk regelen via het overzichtelijke display en de stuurbediening. Deze zorgen er samen voor dat de fiets, ook onderweg, zeer handig is.

Voordelen:

 • De fiets is voorzien van een krachtige middenmotor.
 • Kies voor de gewenste accu om de actieradius zelf te bepalen.
 • Op dit model worden comfort en design naadloos met elkaar gecombineerd.

Nadelen:

 • In een stille omgeving, kun je de middenmotor lichtjes horen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Gazelle Orange C7+ HMB

Gazelle Orange C7+ HMBZoek je naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften? Moet het ideale model voor jou beschikken over een krachtige middenmotor? Is het ook belangrijk voor jou dat de fiets robuust is? Dan is de Gazelle Orange C7+ HMB wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Je kunt op deze fiets comfortabel ritjes maken, omdat hij beschikt over een krachtige en robuuste Bosch Active Line middenmotor. Deze motor zorgt ervoor dat je snel en ontspannen je bestemming bereikt. Doordat de middenmotor van deze fiets laag is geplaatst, heeft de fiets een zeer goede wendbaarheid en wegligging. Je kunt dus gezellig een ritje door de natuur maken of gewoon je dagelijkse boodschappen doen met deze elektrische fiets. Waar je ook naartoe gaat, je bereikt op een prettige manier je bestemming op deze Gazelle fiets.

Fiets je graag op heuvelachtig terrein? Dan is de Gazelle Orange C7+ HMB ook perfect voor jou. Deze fiets is namelijk perfect voor vlak en heuvelachtig terrein, dankzij de walk assist tot 6 kilometer per uur. Bij deze fiets kun je kiezen uit verschillende accu’s. Afhankelijk van de accu die je kiest, geldt er een bepaalde actieradius. De grootte van de actieradius heeft mede te maken met de ingestelde ondersteuning, de leeftijd van de accu, je fietssnelheid, eventuele tegenwind, het type landschap waar je over fietst, de gekozen versnelling, de bandenspanning en het gewicht van de bijrijder. Kies bijvoorbeeld voor de Bosch Active Line accu om te genieten van een grote actieradius tot 191,1 kilometer. Je hebt met deze accu extra lang fietsplezier.

Voordelen:

 • Hij heeft een krachtige motor.
 • Zijn frame is voorzien van optimale stabiliteit.
 • De zadelpen en voorvork van deze fiets veren mee.
 • Dankzij de Magura kun je snel en krachtig remmen.

Nadelen:

 • Je kunt de zadelpen alleen met gereedschap verstellen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Victesse Strada N7 HM

Victesse Strada N7 HMBen je op zoek naar de beste elektrische fiets? Moet het model waar je voor kiest beschikken over een lage instap? Is het daarnaast ook belangrijk dat de fiets aantrekkelijk is geprijsd? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen, namelijk de Victesse Strada N7 HM. Dit model is wellicht de beste elektrische fiets voor jou, omdat hij tegen aan lage prijs wordt verkocht. Daarnaast heeft hij een lage instap en een krachtige middenmotor. Deze motor is voorzien van 5 ondersteuningsstanden en een accu met een grote actieradius. De maximale actieradius op 1 accu bedraagt 210 kilometer. Dit betekent dat het er niet toe doet waar je precies naartoe moet fietsen. Je bereikt namelijk gemakkelijk en snel je bestemming. Hier hoef je niet eens moeite voor te doen, omdat de motor het werk voor je doet.

Wanneer je kiest voor de Victesse Strada N7 HM, dan kies je voor een model met sensoren voor kracht, rotatie en snelheid. De fiets is zelfs voorzien van walk assist. Als je een keer alleen fietst in een stille omgeving, dan kan een eentonig, zoemend geluid van een motor je hinderen. Ook hieraan is er gedacht toen deze fiets werd ontworpen. Daarom heeft de elektrische fiets een fluisterstille motor. Behalve de motor en accu, schieten ook andere eigenschappen van dit model uit. Denk bijvoorbeeld aan het rijcomfort dat gepaard gaat met de fiets. Dankzij de lage instap, verende voorvork en zadelpen, goede verlichting en 7 naafversnellingen, is rijcomfort op elk moment verzekerd. Wanneer je voor het eerst op de fiets stapt, dan ben je zelfs verzekerd van gebruiksgemak. Hij heeft namelijk geen toeters en bellen, dus je kunt hem gemakkelijk gebruiken.

Voordelen:

 • Dit model is aantrekkelijk geprijsd.
 • Deze fiets heeft een grote, maximale actieradius.
 • Zijn voorvork en zadelpen zijn verend voor extra comfort.
 • Dankzij de krachtige middenmotor kun je uitstekend toeren.

Nadelen:

 • Dit model heeft een onopvallend uiterlijk.
Klik hier voor de beste prijs

4. Batavus Stream

Batavus StreamAls je zoekt naar de beste elektrische fiets, dan ga je eerst na wat je vereisten zijn. Is het voor jou belangrijk dat de fiets beschikt over een middenmotor? Moet de fiets ook beschikken over een grote actieradius? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. De Batavus Stream is wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Dit model is namelijk een krachtige allrounder. Zo kun je er gezellig lange ritten mee maken, dankzij zijn grote actieradius, maar je kunt hem ook gebruiken om bijvoorbeeld van je huis naar de winkel te gaan. Dit model met een middenmotor heeft een maximale actieradius van 135 kilometer. Daarnaast zit de aandrijving in het trapper stel, waardoor de fiets een goede wegligging heeft. Je kunt er dus gemakkelijk en comfortabel grote afstanden mee afleggen.

Hoewel de Batavus Stream een echte krachtpatser is, beschikt hij ook over andere, aantrekkelijke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de 7 Shimano Nexus versnellingen in de naaf. Deze zorgen ervoor dat je op elk gewenst moment op het juiste ritme kunt bewegen. Het is tevens gemakkelijk om onder elke omstandigheid comfortabel je bestemming te bereiken. Je geniet bij elke rit van een hoge efficiëntie en een verhoogd fietscomfort. Er is daarnaast ook aan je veiligheid gedacht. Daarom beschikt deze fiets over een hydraulisch remsysteem, dat ervoor zorgt dat je optimaal tot stilstand kunt komen. Onder alle omstandigheden, zorgen deze remmen voor een gecontroleerde en veilige remweg. Ga je ’s nachts op stap en wil je goed zien? Dan is de Aerflow koplamp je beste vriend. Deze zorgt ervoor dat je goed kunt zien en tevens goed zichtbaar bent.

Voordelen:

 • Je kunt comfortabel je bestemming bereiken.
 • Hij beschikt over een unieke Aerflow koplamp.
 • De remmen zorgen ervoor dat je veilig tot stilstand komt.
 • Zowel de voorvork als zadelpen van deze fiets zijn verend.
 • Dankzij de grote actieradius, kun je lange afstanden gemakkelijk afleggen.

Nadelen:

 • De middenmotor is niet stil.
Klik hier voor de beste prijs

5. Sparta M8I

Sparta M8IAls je op zoek bent naar de beste elektrische fiets, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen het ideale model voor jou moet beschikken. Misschien vind je het van essentieel belang dat de fiets beschikt over comfortabele ION technologie. Het kan ook dat je zoekt naar een model met hydraulische velgremmen. Als dit het geval is, dan is de Sparta M8I wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Dit model beschikt namelijk over de comfortabele ION technologie en hij is voorzien van hydraulische velgremmen, die ervoor zorgen dat je veilig en snel tot stilstand kunt komen. Bij deze fiets kun je zelf kiezen voor een accu. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe groot zijn actieradius moet zijn. Je hebt bij dit model tevens optimaal inzicht in het aantal gereden kilometers en je snelheid. Deze gegevens lees je namelijk af op het overzichtelijke V-ION display.

De Sparta M8I is niet alleen geschikt voor gebruik in de stad, maar kan ook gebruikt worden om lange, recreatieve ritten te maken. Bij de lange ritten hoef je je geen zorgen te maken dat je zelf moet trappen, want de middenmotor zorgt ervoor dat je moeiteloos een lange afstand kunt afleggen. De maximale actieradius van deze fiets bedraagt 230 kilometer. Je kunt dus veel ritten maken voordat het weer tijd is om de accu op te laden. De accu van deze fiets zit bovendien onder de achterdrager. Hierdoor is de accu eenvoudig uit te nemen, zit hij bovendien nooit in de weg en kun je hem eenvoudig aan het zicht onttrekken door een fietstas te bevestigen op de fiets. Houd er wel rekening mee dat de actieradius wordt bepaald aan de hand van het gekozen rijprogramma.

Voordelen:

 • Je geniet van een comfortabele zithouding.
 • Zijn maximale actieradius bedraagt 230 kilometer.
 • Er is een gashendel voor parkeerhulp of extra ondersteuning.
 • Op het V-ION display met stuurbediening kun je verschillende rijgegevens aflezen.
 • Deze fiets beschikt zowel aan de voor- als achterkant over hydraulische velgremmen.
 • De LED koplamp van deze fiets heeft een dag- en nachtstand en zelfs een USB-aansluiting.

Nadelen:

 • Als je slechts een klein budget hebt, dan kan de prijs van dit model tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Gazelle Orange C7+ HFP

Gazelle Orange C7+ HFPAls je zoekt naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan of je liever een middenmotor of juist een voorwielmotor wil hebben. Beide modellen hebben natuurlijk hun voor- en nadelen. Over het algemeen zijn de modellen met een voorwielmotor goedkoper dan de modellen met een middenmotor. Daarnaast zijn de modellen met een voorwielmotor over het algemeen wat stiller. Het design van een fiets met een voorwielmotor wordt bovendien iets minder beïnvloed dan die van de modellen met een middenmotor. Als je het liefst kiest voor een fiets met een voorwielmotor, dan is de Gazelle Orange C7+ HFP wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Dit model, met een voorwielmotor, is zeer betrouwbaar. Hij beschikt over een Panasonic motor en is bijna niet te onderscheiden van een “gewone” fiets.

Als je hobbelige wegen moet berijden, dan is het ook een goed idee om te kiezen voor een fiets met een verende zadelpen en voorvork. Dergelijke modellen vangen namelijk de schokken van de weg zoveel mogelijk op, waardoor jij comfortabel van de ene naar de andere plek kunt gaan. Dankzij de gewichtsverdeling van de accu aan de achterkant en de motor aan de voorkant, is de Gazelle Orange C7+ HFP altijd goed in balans. Je kunt dus prettig rijden en ook gemakkelijk sturen wanneer je op deze fiets zit. Hij is tevens voorzien van 7 versnellingen en rollerbrakes die bijdragen aan de superieure prestaties. Bij deze fiets kun je, net als bij verschillende andere elektrische fietsen, zelf bepalen welke accu je erin zet. Aan de hand van je accukeuze wordt de actieradius beïnvloed. De maximale actieradius met de standaardaccu bedraagt 110 kilometer.

Voordelen:

 • Het display van dit model is afneembaar.
 • Je kunt zelf bepalen welke accu je in de fiets zet.
 • De zadelpen en voorvork van dit model zijn verend voor extra fietscomfort.
 • Hij beschikt over een compacte voorwielmotor, die meteen zorgt voor ondersteuning.
 • Deze fiets is voorzien van een overzichtelijk display, dat je gemakkelijk kunt bedienen.

Nadelen:

 • De bel is onopvallend verwerkt in het handvat.
 • Je kunt geen kinderzitjes bevestigen op de bagagedrager.
Klik hier voor de beste prijs

7. Victesse Magnum N3 HF

Victesse Magnum N3 HFBen je op zoek naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een fiets met een voorwielmotor? Moet de fiets daarnaast beschikken over een lage instap? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. Wij vinden dat de Victesse Magnum N3 HF de beste elektrische fiets voor jou is, omdat hij beschikt over een handige voorwielmotor. Daarnaast beschikt deze fiets over een lage instap. De krachtige motor zorgt voor ongekend fietsplezier. Hij biedt daarnaast, zodra je begint te trappen, ondersteuning. Hierdoor kun je gemakkelijk en moeiteloos over de fietspaden vliegen. Doordat deze fiets een elektrisch model is, maakt de afstand die je wil afleggen ook niet veel uit. Je hoeft je namelijk niet zelf in te spannen. Dit model heeft daarnaast een actieradius van 190 kilometer.

Dankzij de superieure eigenschappen van de Victesse Magnum N3 HF kun je ook langere tochten maken met deze fiets. Hij is bovendien zeer veelzijdig, dus behalve voor recreatieve doeleinden, is hij ook te gebruiken om bijvoorbeeld van huis naar het werk te gaan of om gewoon boodschappen te halen. Om je ritten zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, is deze fiets tevens voorzien van 3 versnellingen. Bovendien beschikt dit model over een comfortabel zadel en handvatten met een goede grip. Je trapt dus niet alleen licht, maar voelt je ook als een koning(in) op de fiets. Bij het ontwerpen van deze elektrische fiets is er ook rekening gehouden met verschillende veiligheidsaspecten. Daarom beschikt de fiets over goed zichtbare verlichting en krachtige handremmen. Hij heeft daarnaast een sterk slot en de mogelijkheid voor een insteekketting.

Voordelen:

 • Deze fiets is aantrekkelijk geprijsd.
 • Het display is eenvoudig te bedienen.
 • De voorwielmotor van de fiets is zeer krachtig.
 • Je kunt maar liefst 190 kilometer afleggen met 1 accu.
 • Op het uitgebreide display kun je verschillende gegevens aflezen.

Nadelen:

 • Hoewel je de stuurpen kunt verstellen, is er hiervoor gereedschap nodig.
Klik hier voor de beste prijs

8. Brinckers Brooklyn F7

Brinckers Brooklyn F7Is de beste elektrische fiets voor jou een luxe uitgeruste fiets met een krachtige voorwielmotor? Dan is de Brinckers Brooklyn F7 wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Hij beschikt namelijk over een zeer krachtige voorwielmotor en is een luxe uitgeruste fiets. Deze fiets heeft zijn naam te danken aan de stad Brooklyn, met sfeervolle straatjes, een grote diversiteit aan culturen en een bruisend nachtleven. Je vraagt je nu misschien af wat deze eigenschappen gemeen hebben met een fiets. De fiets is genoemd naar deze stad vanwege de veelzijdigheid. Deze fiets is namelijk ook veelzijdig. Dankzij deze veelzijdigheid kun je op deze fiets genieten van de mooie dingen in het leven. Denk bijvoorbeeld aan leuke, lange, recreatieve tochten langs prachtige landschappen of gewoon tochten door de stad. Dankzij de krachtige motor heb je op deze fiets de wind altijd mee.

De Brinckers Brooklyn F7 fiets zorgt bovendien bij elke rit voor comfort. Dit is te merken aan het prettige zadel, de luxe handvatten en de 7 Shimano versnellingen. Daarnaast is er gezorgd voor een verende zadelpen en voorvork, waardoor je ritten nog aangenamer worden. Wanneer je kiest voor deze fiets, dan kun je bovendien zelf kiezen voor een accu. Aan de hand van de gekozen accu, kun je de maximale actieradius beïnvloeden. Maak een rit op deze fiets om zelf het gemak te ervaren. Door middel van stuurbediening kun je de mate van ondersteuning instellen. Er zijn maar liefst 9 ondersteuningsstanden. Om je ritten nog prettiger te maken, is het motorgeluid van deze fiets goed gedempt. Hierdoor heb je dus geen last van een luide motor wanneer je in een stil gebied fietst.

Voordelen:

 • De voorwielmotor is stil.
 • Zijn voorwielmotor is zeer krachtig.
 • Er is gezorgd voor optimaal fietscomfort.
 • Deze fiets beschikt over een luxe LCD display.
 • Je kunt zelf de actieradius bepalen aan de hand van de accukeuze.
 • Met de standaardaccu geldt er een maximale actieradius van 190 kilometer.

Nadelen:

 • Deze fiets is alleen verkrijgbaar met een frame met een lage instap.
Klik hier voor de beste prijs

9. Batavus Monaco E-Go

Batavus Monaco E-GoBen je op zoek naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een comfortabele e-bike met een stille voorwielmotor? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen. Wij denken dat de Batavus Monaco E-Go de beste elektrische fiets voor je is, omdat hij een comfortabele fiets is met een stille voorwielmotor. Wanneer je dus een rit maakt in een stille omgeving, dan heb je geen last van het geluid van de motor. Daarnaast is deze fiets, net zoals de andere modellen in deze lijst, een elektrische fiets, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je moe wordt wanneer je een lange rit maakt. De motor zorgt er namelijk voor dat de fiets gemakkelijk vooruit komt. Je hoeft je dus niet eens zorgen te maken over tegenwind of wanneer je bergopwaarts moet fietsen, omdat de motor je optimaal bijstaat.

Als je korte afstanden wil afleggen van je huis naar het werk of naar de supermarkt, dan is de Batavus Monaco E-Go perfect voor jou. Echter, wanneer je lange afstanden wil afleggen langs prachtige landschappen of wanneer je toertochten wil maken, dan is de fiets ook ideaal. Hij heeft namelijk, met de standaardaccu een maximale actieradius van 161 kilometer. De fabrikant van de fiets begrijpt dat ondersteuning welkom is wanneer je lange afstanden moet afleggen. Daarom is er gezorgd voor een krachtige accu. Wij zijn overigens niet de enigen die vinden dat deze fiets een super model is. Hij is namelijk de testwinnaar geworden in zijn categorie in de Nationale Fietstest voor e-bikes. Geniet dus van comfort en luxe wanneer je een rit maakt op deze geweldige e-bike.

Voordelen:

 • Zijn voorvork en zadelpen zijn verend.
 • Je kunt zelf de gewenste actieradius bepalen dankzij de accukeuze.
 • Dankzij de gesloten kettingkast is onderhoud niet nodig en voorkom je vlekken op je kleding.
 • Deze fiets heeft een geruisloze motor, waardoor je onopvallend kunt genieten van de ondersteuning.

Nadelen:

 • Het display is niet afneembaar.
 • De E-motion voorwielmotor is niet ideaal voor bergachtig terrein.
Klik hier voor de beste prijs

10. Giant Ease-E+ 2

Giant Ease-E+ 2Ben je op zoek naar de beste elektrische fiets? Is het ideale model voor jou een sportieve en comfortabele fiets? Dan is de Giant Ease-E+ 2 wellicht de beste elektrische fiets voor jou. Dit model beschikt over een prachtig design, waardoor je er bij elke rit sportief uitziet. Daarnaast zijn de nodige maatregelen getroffen om de fiets zo comfortabel mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de geveerde zadelpen en voorvork. Deze absorberen de oneffenheden van de weg, zodat jij er vrijwel geen last van ondervindt. Hierdoor ontstaat er een grote mate van rijcomfort. Daarnaast is de stuurpen verstelbaar. Je bepaalt dus zelf hoe hoog of juist hoe laag het stuur is, waardoor je ook invloed hebt op je zithouding. Wil je een goed zicht hebben over het overig verkeer, dan kies je voor een wat hoger stuur. Vind je een aerodynamische houding belangrijk, dan is een lager stuur ideaal.

De Giant Ease-E+ 2 beschikt over een Giant SyncDrive voorwielmotor. Deze is ideaal om alledaagse ritten te maken, maar je kunt er ook lange toertochten mee maken. Met de standaardaccu heb je een maximale actieradius van 120 kilometer. Je kunt dus gemakkelijk je bestemming met ondersteuning bereiken en hoeft je niet gauw zorgen te maken over het herladen van de accu. Ga dus gerust een rondje maken langs de landschappen in je buurt en geniet van het uitzicht. Als je gewoon van je huis naar het werk of naar school moet gaan of je wil slechts inkopen gaan doen bij de markt of supermarkt, dan biedt de fiets ook de juiste ondersteuning. De 8 Shimano Nexus versnellingen, zorgen er tevens voor dat je altijd met het juiste verzet kunt rijden. Moet je snel ergens naartoe gaan, dan kun je zelfs gebruik maken van de Boost-functie.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een Boost-functie en Motion Assist.
 • De verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort.
 • Dankzij de gesloten kettingkast, vergt de fiets weinig onderhoud.
 • Deze fiets heeft een maximale actieradius van maar liefst 120 kilometer.
 • Je kunt de fiets aanpassen aan je lichaam door de stuurpen te verstellen.

Nadelen:

 • Het is niet mogelijk om een achterzitje op de fiets te monteren.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>