Op Zoek Naar De Beste elektrische tandenborstel uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Als je op zoek bent naar de beste elektrische tandenborstel, dan kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij hebben namelijk een lijst samengesteld met de 10 meest gekozen modellen. Kiezen voor een elektrische tandenborstel is bovendien een goed idee, omdat je door je tanden op deze manier te poetsen de gezondheid van je mond aanzienlijk verbetert. Of je nou een roterend of sonisch model prefereert, je vindt hier het ultieme model!

De beste elektrische tandenborstel uit 2020 kopen?

Het vinden van de beste elektrische tandenborstel is een fluitje van een cent als je werkt met de onderstaande tabel. Hier zie over hoeveel poetsstanden elk model beschikt en hoeveel weken je de tandenborstel kunt gebruiken voordat je hem opnieuw moet opladen.

 Product naamAantal PoetsstandenGebruiksduur 
1.Oral-B PRO 2 250013 wekenMeer info »
2.Oral-B Pro 690 Cross Action Bonus Handle12 wekenMeer info »
3.Oral-B Pro 600 Cross Action12 wekenMeer info »
4.Oral-B Stages Power Kids Disney Frozen12 wekenMeer info »
5.Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/4326 wekenMeer info »
6.Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel Case22 wekenMeer info »
7.Oral-B PRO 2 270013 wekenMeer info »
8.Oral-B Stages Power Kids Disney Cars & Planes12 wekenMeer info »
9.Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/3526 wekenMeer info »
10.Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/4326 wekenMeer info »

1. Oral-B PRO 2 2500

Oral-B PRO 2 2500Ben je op zoek naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een roterend model met een gemiddelde gebruiksduur van 3 weken? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. De Oral-B PRO 2 2500 is namelijk de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij een roterend model is. Daarnaast heeft hij een gemiddelde gebruiksduur van 3 weken. Je kunt het apparaatje dus vrij lang gebruiken voordat hij opgeladen moet worden. Dit model is tevens voorzien van een dubbele timer. Deze laat je weten wanneer het tijd is om een ander gedeelte van je mond te poetsen. Het apparaat is namelijk ingesteld aan de hand van de internationale eisen van tandartsen. Je weet dus snel wanneer je lang genoeg hebt gepoetst.

Door de PRO 2 2500 elektrische tandenborstel van Oral-B te gebruiken, ben je er ook van verzekerd dat je niet te hard tekeer gaat in je mond. De tandenborstel beschikt namelijk over een poetsdruksensor die je laat weten wanneer je te hard poetst. De tandenborstel vermindert dus onder andere de rotatiesnelheid wanneer er een te grote druk is in je mond. Hierdoor wordt je tandvlees beschermd. Er is op deze tandenborstel een poetsstand voor een intense reiniging, maar je kunt ook kiezen voor de zachtere poetsstand. Deze stand is perfect voor gebruikers die last hebben van gevoelige tanden. Doordat de tandenborstel wordt geleverd met een reisetui kun je hem veilig met je meenemen op vakantie. Voorafgaand aan de reis hoef je het apparaat ook niet vaak op te laden, want de accu gaat ongeveer 50 minuten mee.

Voordelen:

 • Dankzij de schuin geplaatste borstelharen, wordt diep tussen je tanden en langs je tandvleesrand gereinigd.
 • Dit model is perfect voor gevoelige tanden en ontstoken tandvlees.
 • De poetsdruksensor zorgt ervoor dat de tandenborstel langzamer roteert wanneer je te hard poetst.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Met een gebruiksduur van 50 minuten, gaat het apparaat zo’n 3 weken mee voordat hij opgeladen moet worden.
 • Er wordt gezorgd voor een goed poetsresultaat.
 • Je kunt de tandenborstel eenvoudig meenemen op vakantie dankzij de meegeleverde reisetui.

Nadelen:

 • De elektrische tandenborstel heeft geen stille werking.
 • Hij beschikt over weinig poetsstanden.
 • De tandenborstel beschikt niet over een indicator voor het vervangen van de opzetborstel.
Klik hier voor de beste prijs

2. Oral-B Pro 690 Cross Action Bonus Handle

Oral-B Pro 690 Cross Action Bonus HandleBen je op zoek naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan over welke functionaliteiten een dergelijk model voor jou moet beschikken. Misschien is het voor jou belangrijk dat het model dat je kiest een aantrekkelijk design heeft. Het kan ook dat je speciaal op zoek bent naar een model dat roteert. Een roterend model werkt oscillerend, dus de borstelkop draait super snel rond. Als je kiest voor een 3D roterend model, dan betekent dit dat de borstelkop niet alleen roteert, maar ook pulseert. Wij vinden de Oral-B Pro 690 Cross Action Bonus Handle de beste elektrische tandenborstel voor jou. Deze tandenborstel is namelijk een 3D roterend model en hij heeft een aantrekkelijk design. Hij wordt zelfs in een verpakking van 2 stuks geleverd, dus je hebt meteen een reserve tandenborstel in huis.

Wanneer je gebruik maakt van de Pro 690 Cross Action Bonus Handle elektrische tandenborstel van Oral-B, dan weet je zeker dat je tanden goed worden gepoetst. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van de 3D-poetstechniek, maar ook omdat hij beschikt over een handige standaard poetsstand. Door je tanden op deze manier te poetsen, kun je ervoor zorgen dat je keer op keer de aanbevolen 2 minuten poetst. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken dat je je tandvlees beschadigt doordat je te hard drukt. De tandenborstel is namelijk voorzien van een druksensor, die je laat weten wanneer je teveel druk uitoefent. Je kunt hierdoor je tandvlees beschermen. Daarnaast zorg je ervoor dat de tandenborstel met een accuduur van 28 minuten zijn werk op een optimale manier doet.

Voordelen:

 • Er wordt diep tussen de tanden en langs je tandvleesrand schoongemaakt.
 • Deze elektrische tandenborstel is aantrekkelijk geprijsd.
 • Je krijgt 2 tandenborstels bij de aankoop van deze set.

Nadelen:

 • Hoewel je 2 tandenborstels krijgt, komt hij met slechts 1 laadstation.
 • Het duurt relatief lang om de tandenborstel op te laden.
 • De tandenborstel wordt niet met een reisetui geleverd.
Klik hier voor de beste prijs

3. Oral-B Pro 600 Cross Action

Oral-B Pro 600 Cross ActionZoek je naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Vond je het vorige model bijna perfect, maar heb je slechts 1 tandenborstel nodig en zoek je een aantrekkelijk geprijsd model? Dan kun je kiezen voor de Oral-B Pro 600 Cross Action. Wij vinden dit model de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij in veel opzichten overeen komt met het vorige model. Hij beschikt namelijk ook over een timer, die ervoor zorgt dat je je tanden volgens de aanbevolen duur poetst. Hoewel deze elektrische tandenborstel niet over een poetsdruksensor beschikt, is hij wel voorzien van oplaadindicatie. Hij heeft een accuduur van 30 minuten.

Voordelen:

 • Doordat de borstelharen schuin zijn geplaatst, reinigt de tandenborstel langs je tandvleesrand en reinigt het apparaat diep tussen de tanden.
 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • De timer laat je weten wanneer je lang genoeg hebt gepoetst.

Nadelen:

 • Hij wordt niet met een reisetui geleverd.
 • Het opladen van deze tandenborstel duurt relatief lang, maar gaat toch sneller dan bij het 690 model.
Klik hier voor de beste prijs

4. Oral-B Stages Power Kids Disney Frozen

Oral-B Stages Power Kids Disney FrozenAls je op zoek gaat naar de beste elektrische tandenborstel, dan is het belangrijk om na te gaan of je een model voor volwassenen of juist voor kinderen zoekt. Zoek je speciaal naar een model voor kinderen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. De Oral-B Stages Power Kids Disney Frozen is wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij speciaal is gemaakt voor kinderen. Als je kind een fan is van de tekenfilm Frozen, dan zal hij of zij blij zijn met dit horloge. Behalve dat je kinderen er blij mee zullen zijn, ben je ook zeker dat dit model jou als ouder blij maakt. Dit komt doordat hij speciaal is ontworpen voor de complete reiniging van melktanden. Hij is bovendien 2D roterend, wat inhoudt dat de borstel ronddraait, wanneer je je tanden ermee poetst.

Laat je kind zijn of haar tanden poetsen met de Stages Power Kids Disney Frozen elektrische tandenborstel van Oral-B om tandenpoetsen leuk te maken. Dit komt doordat het apparaatje een mooi uiterlijk heeft, dat kinderen aantrekkelijk vinden. De tandenborstel is bovendien voorzien van zachte haren, waardoor hij ideaal is voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij het vrolijk uiterlijk met de Disney Frozen figuren, poetst je kind graag. De figuren komen namelijk tot leven dankzij de Disney MagicTimer app. Deze applicatie stimuleert kinderen al op jonge leeftijd om een goede poetsroutine te volgen. De tandenborstel stimuleert onder andere dat je kinderen volgens de aanbevolen duur van 2 minuten poetsen, doordat er een filmpje wordt afgespeeld tijdens het poetsen. Wanneer je deze tandenborstel eenmaal hebt opgeladen, dan gaat hij ongeveer 5 dagen mee. Je kunt hem dus gemakkelijk met je kind meesturen wanneer hij of zij naar een logeerpartijtje gaat.

Voordelen:

 • Dankzij de ronde borstelkop, kun je gemakkelijk elke tand of kies individueel reinigen.
 • Dit model zorgt voor een goed poetsresultaat.
 • Doordat de borstelharen van kleur veranderen na verloop van tijd, weet je wanneer je de opzetborstel moet vervangen.
 • Hij beschikt over een timer.

Nadelen:

 • Er is geen poetsdruksensor aanwezig.
 • Hij speelt geen muziek tijdens het poetsen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43

Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43Zoek je naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een tandenborstel die de sonische poetstechniek toepast? Heb je daarnaast niet zoveel tijd om je tandenborstel op te laden en is het daarom belangrijk dat je voor een model met een lange gebruiksduur kiest? Dan kennen wij het perfecte model. De Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 is namelijk de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij werkt met de sonische poetstechniek. Deze techniek houdt in dat de tandenborstel een ovale borstelkop heeft, die pulseert in een hoge snelheid. Daarnaast heeft de tandenborstel een zeer lange gebruiksduur. Je kunt er namelijk 6 weken je tanden mee poetsen voordat het weer tijd is om de tandenborstel op te laden. Het apparaatje heeft namelijk een accuduur van 84 minuten.

Als je graag hagelwitte tanden wil hebben, dan kun je kiezen voor de Sonicare HealthyWhite HX6712/43 elektrische tandenborstel van Philips. Dit model zorgt er niet alleen voor dat je tanden brandschoon worden, maar hij pakt ook de ongewenste gele kleur van je tanden aan. De tandenborstel beschikt bovendien over meer dan 1 poetsstand. Er is namelijk een standaard poetsstand die ervoor zorgt dat je je tanden volgens de aanbevolen duur poetst. De aanbevolen duur bedraagt 2 minuten. Als je kiest voor de andere stand van dit apparaat, dan kun je behalve de normale poetsbeurt van 2 minuten nog eens 30 extra seconden besteden aan het grondig reinigen van je voortanden. Je kunt er dus voor zorgen dat verkleuringen die worden veroorzaakt door rode wijn, koffie, tabak en thee verwijderd worden. Je tanden worden hierdoor witter. In de set zit er bovendien een extra ProResults opzetborstel.

Voordelen:

 • Hij heeft een lange accuduur.
 • De tandenborstel zorgt ervoor dat je witte tanden krijgt.
 • Het opbergen van de opzetborstels gebeurt netjes en hygiënisch.
 • Doordat de elektrische tandenborstel over een timer beschikt, poets je volgens de juiste aanbevolen duur.
 • Je kunt je gebit gemakkelijk reinigen met deze elektrische tandenborstel.
 • Hij wordt geleverd met een extra opzetborstel.

Nadelen:

 • Het volledig opladen van de accu duurt 24 uur.
 • De tandenborstel is niet voorzien van een poetsdruksensor.
Klik hier voor de beste prijs

6. Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel Case

Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel CaseZoek je naar de beste elektrische tandenborstel, die werkt volgens de roterende 3D poetstechniek? Dan kun je kiezen voor de Oral-B Pro 2500 Cross Action Travel Case. Deze tandenborstel is een aantrekkelijk model, omdat hij met zijn ronde kop roteert en pulseert. Daarnaast ziet hij er in zijn eenvoud ook mooi uit. Dit model is in veel opzichten gelijk aan het Pro 2 2500 model. Het Pro 2500 model beschikt echter over een massage stand en een stand voor standaard reiniging, terwijl het Pro 2 2500 model een stand heeft voor gevoelige tanden en een standaard stand. Het Pro 2500 model is tevens goedkoper dan het Pro 2 2500 model.

Voordelen:

 • Dankzij de schuin geplaatste borstelharen, wordt diep tussen je tanden en langs je tandvleesrand gereinigd.
 • Dit model heeft een massage stand en is geschikt voor ontstoken tandvlees.
 • De poetsdruksensor zorgt ervoor dat de tandenborstel langzamer roteert wanneer je te hard poetst.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Er wordt gezorgd voor een goed poetsresultaat.
 • De timer zorgt ervoor dat je lang genoeg poetst.
 • Je kunt de tandenborstel eenvoudig meenemen op vakantie dankzij de meegeleverde reisetui.

Nadelen:

 • Vanwege de gebruiksduur van 28 minuten, moet je hem wat vaker opladen.
 • Hij beschikt over weinig poetsstanden.
 • De tandenborstel beschikt niet over een indicator voor het vervangen van de opzetborstel.
Klik hier voor de beste prijs

7. Oral-B PRO 2 2700

Oral-B PRO 2 2700Ben je op zoek naar de beste elektrische tandenborstel, die overeen komt met het Oral-B Pro 2 2500 model? Dan kun je kiezen voor de Oral-B PRO 2 2700. Dit model is wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij in veel opzichten overeen komt met zijn broertje, model 2500. De modellen zien er qua uiterlijk anders uit, maar hebben veel eigenschappen gemeen. Het 2700 model wordt bovendien geleverd met een extra opzetborstel en een houder voor opzetborstels. Dit model is daarnaast geschikt voor gevoelige tanden en ontstoken tandvlees, maar hij draagt ook bij aan wittere tanden. Doordat deze tandenborstel beschikt over een Sensi UltraThin opzetborstel, zorgen de flinterdunne en zachte borstelharen ervoor dat je comfortabel de meest gevoelige zones kunt reinigen. Het apparaat is tevens voorzien van een poetsdruksensor, waardoor je niet te hard drukt op je gebit tijdens het poetsen.

Voordelen:

 • De flinterdunne, zachte borstelharen zorgen ervoor dat je op een comfortabele manier de meest gevoelige zones van je gebit kunt reinigen.
 • Je kunt voorkomen dat je tandvlees wordt beschadigd.
 • Hij is voorzien van een poetsdruksensor, die ervoor zorgt dat de tandenborstel langzamer roteert als je te hard over je tanden en tandvlees poetst.
 • Ledverlichting brandt als je te hard over je tandvlees gaat.
 • Klik de opzetborstels op de houder om ze hygiënisch en netjes op te bergen.
 • Het apparaat beschikt over een timer, dus je poetst volgens de aanbevolen duur.
 • Met een gebruiksduur van 50 minuten, gaat het apparaat langer dan 3 weken mee voordat hij opgeladen moet worden.

Nadelen:

 • Je krijgt geen reisetui bij de aankoop van deze tandenborstel.
 • Er is geen indicator voor het vervangen van een opzetborstel.
Klik hier voor de beste prijs

8. Oral-B Stages Power Kids Disney Cars & Planes

Oral-B Stages Power Kids Disney Cars & PlanesZoek je naar de beste elektrische tandenborstel voor je kind? Dan vond je het Frozen model waarschijnlijk aantrekkelijk. Misschien vind je dat, omdat je een zoon hebt, je liever geen Frozen model moet kopen. Dan is er een leuk model voor jongetjes, namelijk de Oral-B Stages Power Kids Disney Cars & Planes. Dit model is wellicht de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij maakt tevens gebruik van de roterende 2D poetstechniek. Hoewel dit model voornamelijk bedoeld is voor jongetjes, kun je hem uiteraard ook voor je dochter kopen als zij houdt van Cars. Als je de Disney Magic Timer app downloadt en de tandenborstel scant met je tablet of telefoon, dan start er een 2 minuten durende video. Deze video laat Disney of Marvel figuurtjes zien, waardoor je kind graag de aanbevolen 2 minuten poetst.

Voordelen:

 • Dankzij de ronde borstelkop, kun je gemakkelijk elke tand of kies individueel reinigen.
 • Dit model zorgt voor een goed poetsresultaat.
 • Doordat de borstelharen van kleur veranderen na verloop van tijd, weet je wanneer je de opzetborstel moet vervangen.
 • Hij beschikt over een timer.

Nadelen:

 • Er is geen poetsdruksensor aanwezig.
 • Hij speelt geen muziek tijdens het poetsen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/35

Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/35Is de beste elektrische tandenborstel voor jou een model dat wordt geleverd met 2 tandenborstels? Misschien zoek je ook een model met de sonische poetstechniek. Dan kun je kiezen voor de Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/35. Dit model is in veel opzichten gelijk aan het HX6712/43 model. Net zoals dat model is hij speciaal geschikt voor gebruikers die wittere tanden willen hebben en die tandplak willen verwijderen. Als je beugels of kronen en bruggen hebt, dan is dit model ook perfect voor jou. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze tandenborstel is dat hij wordt geleverd in een set van 2 stuks, namelijk een blauwe en een roze. Als je met je partner in huis woont, weten jullie dus gemakkelijk welke tandenborstel van wie is. Het apparaat beschikt tevens over een dubbele timer. Hij is zelfs voorzien van een extra stand om aanslag van tanden te verwijderen. Super handig dus!

Voordelen:

 • Grondige vlekken en verkleuringen worden verwijderd van de tanden, waardoor ze witter worden.
 • Je houdt er schone tanden van over.
 • De tandenborstel komt in een set van 2 stuks.
 • Dit model heeft een mooie vormgeving.
 • Berg gemakkelijk de opzetborstels hygiënisch en netjes op.
 • Hij werkt relatief stil.
 • Als de accu volledig is opgeladen, gaat hij tot 84 minuten mee.

Nadelen:

 • Het volledig opladen van de accu duurt maar liefst 24 uur.
 • De prijs van de opzetborstels kan tegenvallen als je een klein budget hebt.
Klik hier voor de beste prijs

10. Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/43

Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/43Ben je op zoek naar de beste elektrische tandenborstel voor jouw behoeften? Vond je het 6712/43 model perfect, maar wilde je liever een model in een andere kleur? Dan kennen wij de beste elektrische tandenborstel voor jou. De Philips Sonicare HealthyWhite HX6762/43 vinden wij namelijk de beste elektrische tandenborstel voor jou, omdat hij beschikt over dezelfde superieure eigenschappen van het 6712/43 model. Het verschil tussen de 2 modellen is de kleur. Het 6762/43 model heeft een roze kleur, terwijl de andere een blauwe kleur heeft. Als vrouwen volgens jou met een roze tandenborstel moeten poetsen en mannen met een blauwe, dan kun je zo het onderscheid maken. Als je als vrouw natuurlijk juist het blauwe model mooier vindt of andersom, dan kun je uiteraard ook gewoon voor de andere kleur kiezen. Je poetst je tanden met beide modellen grondig en door je favoriete kleur te gebruik, poets je ook plezierig.

Voordelen:

 • Hij heeft een lange accuduur.
 • De tandenborstel zorgt ervoor dat je witte tanden krijgt.
 • Het opbergen van de opzetborstels gebeurt netjes en hygiënisch.
 • Doordat de elektrische tandenborstel over een timer beschikt, poets je volgens de juiste aanbevolen duur.
 • Je kunt je gebit gemakkelijk reinigen met deze elektrische tandenborstel.

Nadelen:

 • Het volledig opladen van de accu duurt 24 uur.
 • De tandenborstel is niet voorzien van een poetsdruksensor.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>