Op zoek naar de beste epileerapparaat uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Wil je ook voor een langere tijd genieten van een gladde huid? Haal dan het beste epileerapparaat voor jouw behoeften in huis. Bij het kiezen van het perfecte model kun je voor jezelf nagaan welke plekken je ermee wil epileren, of je er graag onder de douche mee wil epileren en of je hem ook wil gebruiken om te scheren. Er zijn wellicht ook andere eigenschappen die belangrijk zijn. Daarom beschrijven wij in dit artikel de 10 beste modellen, zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Beste epileerapparaat van 2020 uit de test?

Bekijk de onderstaande tabel om de 10 modellen in dit artikel met elkaar te vergelijken aan de hand van hun stroomvoorziening en voor welke lichaamsdelen ze geschikt zijn. Dit kan je helpen om het beste epileerapparaat voor jouw behoeften uit te kiezen.

 Product naamStroomvoorzieningGeschikt voor... 
1.
Braun Silk-épil 9 9-561VAccuduur 40 minutenGeschikt voor lichaam en bikinilijnMeer info »
2.
Philips HP6421/00 SatinelleNetstroomGeschikt voor het lichaamMeer info »
3.
Braun Silk-épil 1 1170NetstroomGeschikt voor het lichaamMeer info »
4.
Braun Silk-épil 9 9-538 Wet&DryAccuduur 40 minutenGeschikt voor lichaam en gezichtMeer info »
5.
Braun Silk-épil 7 7-521 Wet&DryAccuduur 40 minutenGeschikt voor het lichaamMeer info »
6.
Braun Silk-épil 9 9-579 Wet&DryAccuduur 40 minutenGeschikt voor lichaam, gezicht en bikinilijnMeer info »
7.
Philips BRE630/00 SatinelleAccuduur 36 minutenGeschikt voor lichaam, gezicht en bikinilijnMeer info »
8.
Carmen EP1800 EleganceBatterijenGeschikt voor lichaam, gezicht en bikinilijnMeer info »
9.
Braun Silk-épil 9 9-969v Wet&DryAccuduur 40 minutenGeschikt voor lichaam, gezicht en bikinilijnMeer info »
10.
Philips BRE650/00 SatinelleAccuduur 36 minutenGeschikt voor lichaam, gezicht en bikinilijnMeer info »

1. Braun Silk-épil 9 9-561V

Braun Silk-épil 9 9-561VWil je op een gemakkelijke manier de ongewenste haartjes van je lichaam verwijderen? Ben je daarom op zoek naar het beste epileerapparaat? Je kunt nagaan welk model het beste voor je is als je weet welke lichaamsdelen je ermee wil epileren. Ga je het apparaat zowel voor je lichaam als bikinilijn gebruiken, dan raden wij de Braun Silk-épil 9 9-561V aan. Wij vinden hem het beste epileerapparaat voor jou, omdat je dit apparaat kunt gebruiken om de ongewenste haartjes van je lichaam te verwijderen, maar hij is ook perfect om je bikinilijn van haren te ontdoen. Wie vindt een netjes geëpileerde bikinilijn niet netjes? Als je deze plek epileert, voel je je ook meteen vrouwelijker. Je straalt in bijvoorbeeld je bikini meer schoonheid uit als je bikinilijn er goed verzorgd uitziet.

Doordat de Silk-épil 9 9-561V van Braun beschikt over een extra brede epileerkop, kun je binnen een enkele beweging veel haartjes verwijderen. Dit betekent dat het apparaat efficiënt te werk gaat en dat je tegelijkertijd snel klaar bent. Dubbel voordeel dus! Doordat deze epilator beschikt over een lampje, zie je tijdens het ontharen van de verschillende lichaamsdelen geen haartjes over het hoofd. Je bent dus verzekerd van een glad resultaat. Epileren kan een beetje pijn doen. Dat weten we allemaal. Echter, je kunt de pijn verminderen of helemaal vermijden door onder de douche of in bad te epileren. Als je bepaalde lichaamsdelen liever scheert in plaats van ze te epileren, dan kun je de scheerkop op dit apparaat klikken. Nadat je de ongewenste haartjes van je lichaam hebt verwijdert, kun je de epilator weer aan de oplader zetten. Hij is binnen een uur volledig opgeladen.

Voordelen:

 • Je kunt hem met een volle accu 40 minuten draadloos gebruiken.
 • Hij is voorzien van een lampje waardoor je ook de kleinere haartjes niet mist.
 • De accu kun je binnen een uur volledig opladen.
 • Met dit epileerapparaat kun je scheren en epileren met elkaar afwisselen.
 • Hij wordt geleverd met handige extra opzetstukken.
 • Dit apparaat is voor een zachtere epilatie ook in bad of onder de douche te gebruiken.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een ijskompres of koelingselement.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips HP6421/00 Satinelle

Philips HP6421/00 SatinelleBen je op zoek naar het beste epileerapparaat voor jouw behoeften? Weet je over welke eigenschappen het beste model voor jou moet beschikken? Misschien vind je het belangrijk dat de beste epilator voor jouw behoeften ook zeer korte haartjes kan verwijderen zodat je echt altijd beschikt over een gladde, vrouwelijke huid. Wij vinden de Philips HP6421/00 Satinelle dan het beste epileerapparaat voor jou. Dit apparaat is namelijk klein maar fijn. Hij verwijdert tevens haartjes vanaf 0,5 mm. Dit betekent dat je de haartjes nog niet eens met het blote oog kunt zien en dat ze toch verwijderd worden door het apparaat. De epilator zelf is daarnaast klein waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt in je spiegelkast of bij de wasbak. Je kunt hem tevens meenemen wanneer je op reis gaat, want hij past gemakkelijk in je toilettasje.

Voor extra gebruiksgemak en ergonomie beschikt de HP6421/00 Satinelle van Philips over een ergonomische vormgeving. Hij ligt dus prettig in de hand. Er zijn daarnaast ribbels op de epilator die ervoor zorgen dat je ook met natte handen een goede grip op het apparaat hebt. Wanneer je bezig bent de ongewenste haartjes van je lichaam te verwijderen met dit epileerapparaat, dan kun je de snelheid aanpassen. Het aanpassen van de snelheid kan te maken hebben met het overgaan van de ene naar andere zone of het epileren van een gevoelig gedeelte van je lichaam. Probeer het epileerapparaat uit om erachter te komen welke snelheid perfect is voor jouw behoeften. Om de levensduur van het apparaat te verlengen, is het belangrijk dat je hem na het epileren reinigt. De kop kun je gewoon onder de kraan afspoelen. De haartjes die eventueel zijn overgebleven, kun je met het bijgeleverde borsteltje verwijderen.

Voordelen:

 • De epilator is klein waardoor je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen.
 • Je kunt schakelen tussen 2 snelheden.
 • Hij verwijdert haartjes vanaf 0,5 mm.
 • De kop is afspoelbaar onder de kraan.

Nadelen:

 • Je kunt hem alleen met een snoer gebruiken.
 • Hij heeft geen stille werking.
Klik hier voor de beste prijs

3. Braun Silk-épil 1 1170

Braun Silk-épil 1 1170Zoek je naar het beste epileerapparaat? Is het belangrijk voor jou dat zowel de lange als korte haartjes die je epileert met wortel en al worden verwijderd en dat het gehele epileerproces gemakkelijk verloopt? Dan is de Braun Silk-épil 1 1170 wellicht het beste epileerapparaat voor jou. Dit apparaat beschikt over 20 pincetjes die de haartjes effectief verwijderen. Hierdoor wordt het epileerproces vergemakkelijkt en gaat het bovendien sneller. Doordat er veel haartjes tegelijkertijd worden geëpileerd, kun je rekenen op een pijnloze epileerbehandeling wanneer je bijvoorbeeld je benen epileert. Aangezien velen van ons een epilator voornamelijk gebruiken om onze benen te epileren, is dit apparaat geoptimaliseerd voor gebruik op de benen. Het epileerapparaat verwijdert om deze reden de haartjes op je benen grondig. Ook de kleinste haren verwijdert dit apparaat met wortel en al.

Als je met de Silk-épil 1 1170 van Braun epileert, geniet je van een pijnloze behandeling. Daarnaast zorgt de grondige epileerbeurt ervoor dat je wekenlang kunt genieten van een glad resultaat. Trek dus gauw je bikini aan en ga op het strand pronken. Is het strand niet je eerste keus? Geen probleem. Met een kort rokje in bijvoorbeeld een discotheek kun je ook je gave benen tentoonstellen. Deze Braun epilator is gemaakt om gemakkelijk in gebruik te zijn. Daarom doet hij wat je van hem verwacht en gaat hij niet gepaard met een heleboel poespas. Dit apparaat is licht en ergonomisch. Je kunt er dus comfortabel mee epileren. Doe hem aan en je kunt meteen aan de slag gaan. Na een behandeling met dit epileerapparaat, voelt je huid zijdezacht aan.

Voordelen:

 • Hij ligt comfortabel in de hand.
 • Het epileerapparaat zorgt voor een zo pijnloos mogelijke behandeling.
 • Dankzij de 20 pincetten bereik je snel het gewenste resultaat.
 • De epilator is gebruiksvriendelijk.

Nadelen:

 • Dit apparaat heeft slechts 1 snelheidsstand.
 • Doordat je hem niet onder de kraan kunt afspoelen, is het reinigen van de epilator wat moeilijker.
Klik hier voor de beste prijs

4. Braun Silk-épil 9 9-538 Wet&Dry

Braun Silk-épil 9 9-538 Wet&DryAls je op zoek bent naar het beste epileerapparaat, dan is een vraag die je jezelf kunt stellen of je er ook onder de douche of in bad gebruik van wil maken. Voor optimaal comfort en veel flexibiliteit is het een goed idee om een model aan te schaffen dat je zowel in natte als droge situaties kunt gebruiken. Om deze reden is de Braun Silk-épil 9 9-538 Wet&Dry het beste epileerapparaat voor jou. De naam spreekt voor zich “Wet & Dry”. Je kunt hem dus in droge omstandigheden gebruiken, als dit je schikt, of je kunt er onder de douche of in bad mee epileren. Wanneer je met dit apparaat de ongewenste haartjes van je lichaam verwijdert, dan is een effectief resultaat gegarandeerd. Dit komt doordat de epilator beschikt over 40 pincetjes.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is tevens dat je naast je benen ook je gezicht ermee kunt ontharen. Dit komt doordat hij wordt geleverd met een gezichtsepilator. Hiermee kun je onder andere de fijne haartjes die op je gezicht groeien met wortel en al verwijderen. Het doet er niet toe of je je gezicht onthaart of je benen of zelfs een andere plek op je lichaam, omdat je na een behandeling met dit apparaat gedurende langere tijd geniet van een gladde huid. Voor een prettige ontharingservaring kun je de epileersnelheid van het apparaat aanpassen. Je kunt dus ook de gevoelige plekken comfortabel ontharen. Met een volle accu kun je dit apparaat 40 minuten lang draadloos gebruiken. Is de accu leeggelopen? Geen probleem. Je kunt hem namelijk binnen een uur weer volledig opladen!

Voordelen:

 • Het gezicht wordt met dit apparaat met 10 micro-openingen geëpileerd, die de fijnste haartjes tot 0,02 mm wegnemen.
 • De epilator heeft een lange accuduur.
 • Je kunt de gezichtsepilator met een ander opzetstuk omvormen naar een gezichtsborstel.
 • Het opladen van dit apparaat gaat snel.
 • Voor optimale bewegingsvrijheid is hij draadloos.
 • Je kunt de epileersnelheid aanpassen.
 • Dit apparaat is ook onder de douche te gebruiken.

Nadelen:

 • Er wordt geen opzetstuk geleverd om mee te scheren.
 • Het epileerapparaat is prijzig als je een klein budget hebt.
 • Je krijgt er geen precisie-opzetstuk bij om de bikinilijn of oksels te ontharen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Braun Silk-épil 7 7-521 Wet&Dry

Braun Silk-épil 7 7-521 Wet&DryAls je zoekt naar een handig apparaat om je ongewenste haartjes te verwijderen, dan raden wij je aan om op zoek te gaan naar het beste epileerapparaat. Is het beste model voor jou een epilator die compact is en die je gemakkelijk met je mee kunt nemen wanneer je op reis gaat? Dan is de Braun Silk-épil 7 7-521 Wet&Dry wellicht het beste epileerapparaat voor jou. Deze epilator wordt namelijk geleverd met een handige reisetui. Wanneer je dus een weekendje weg gaat of je gaat op een business trip, dan kun je er toch voor zorgen dat je er goed verzorgd uitziet. Sommige dames zijn huiverig wanneer het gaat om de aanschaf van een epileerapparaat, omdat ze denken dat epileren gepaard gaat met pijn. Dit is echter niet zo wanneer je epileert met dit apparaat van Braun, omdat hij beschikt over een massage opzetstuk en een massage kap.

Wanneer je de Silk-épil 7 7-521 Wet&Dry van Braun volledig hebt opgeladen, dan kun je er 40 minuten draadloos mee werken. Dit betekent dat je genoeg bewegingsvrijheid en flexibiliteit hebt om de haartjes optimaal te verwijderen. Als de accu is leeggelopen, kost het je slechts een uur om hem weer volledig op te laden. Om een optimaal resultaat te garanderen, is dit epileerapparaat voorzien van 40 pincetten. Deze verwijderen haartjes vanaf 0,5 mm. Je hoeft dus slechts een kleine beweging te maken, waarna alle haartjes, ongeacht hun lengte volledig worden verwijderd. Na een behandeling met dit apparaat ontstaat er dus een glad resultaat. Voor extra epileerplezier is de epilator bovendien zowel nat als droog te gebruiken. Je kunt er dus ook gemakkelijk onder de douche of in bad mee werken, waardoor je tijd wint en geniet van een prettigere behandeling.

Voordelen:

 • Je kunt er snel en efficiënt mee epileren.
 • Hij heeft een lange accuduur.
 • Met dit apparaat verwijder je ook zeer korte haartjes.
 • Je krijgt er een handig reisetui bij.
 • Hij is ook onder de douche te gebruiken.

Nadelen:

 • Er worden geen opzetstukken geleverd voor je gezicht of de gevoelige delen van je lichaam.
 • Je krijgt er geen beschermingskap bij voor de kop van de epilator.
Klik hier voor de beste prijs

6. Braun Silk-épil 9 9-579 Wet&Dry

Braun Silk-épil 9 9-579 Wet&DryBen je op zoek naar het beste epileerapparaat voor jouw behoeften? Is de belangrijkste eigenschap van een dergelijk apparaat voor jou dat hij gebruiksvriendelijk is? Dan is de Braun Silk-épil 9 9-579 Wet&Dry wellicht het beste epileerapparaat voor jou. Dit apparaat beschikt namelijk over 40 pincetten die zorgen voor een efficiënte behandeling. Daarnaast is de epilator voorzien van een pulserende kop die hem zeer gebruiksvriendelijk maakt. Wanneer je dit apparaat aanschaft, dan krijg je er een uitgebreide set aan accessoires bij. Zo krijg je er onder andere een scheeropzetstuk bij waarmee je de verschillende lichaamsdelen die je niet wil ontharen kunt scheren. Voor het reinigen van je gezicht krijg je er zelfs een gezichtsborstel bij. Dit apparaat staat dus voor de complete verzorging van je lichaam.

De Silk-épil 9 9-579 Wet&Dry van Braun is niets minder dan een multifunctioneel apparaat. Wanneer je hem namelijk in huis hebt, dan vervangt hij niet alleen je pincet en waxstrips, maar ook je scheermesjes. Als je ermee epileert, dan kun je haartjes met een grootte van een zandkorrel verwijderen. Dit is geweldig, omdat je dan altijd kunt pronken met een gladde huid. Braun begrijpt dat als je eenmaal een dag voor jezelf hebt uitgetrokken om jezelf mooi te maken, je niet alleen focust op de haartjes op je benen. Daarom kun je dit apparaat behalve voor de verschillende lichaamsdelen ook gebruiken om je gezicht te verzorgen en je bikinilijn te fatsoeneren. Met de bijgeleverde borstel kun je je gezicht verzorgen. Deze zorgt ervoor dat de huid wordt verfrist en gereinigd. Het resultaat is beter dan wanneer je het gezicht wast met een watje of reinigingsgel.

Voordelen:

 • Je kunt hem ook onder de douche gebruiken voor een zachtere epilatie.
 • Het epileerapparaat is multifunctioneel.
 • Met de reinigingsborstel kun je ook je gezicht scrubben.
 • Hij beschikt over een handig lampje.
 • Haartjes vanaf 0,5 mm kun je verwijderen.
 • Met een volle accu, kun je er 40 minuten draadloos mee werken.
 • De opzetstukken maken hem geschikt voor het hele lichaam.

Nadelen:

 • Hij wordt niet met een koelingselement of ijskompres geleverd voor extra comfort.
 • Het kan voorkomen dat hij haartjes mist, waardoor je vaker over dezelfde plek heen moet gaan.
Klik hier voor de beste prijs

7. Philips BRE630/00 Satinelle

Philips BRE630/00 SatinelleWanneer je de verschillende delen van je lichaam wil fatsoeneren, dan kun je er als vrouw voor kiezen om deze plekken te ontharen. Vroeger als men sprak over ontharen, dan dacht men aan een waxstrip of een pincet waarmee je één voor één de haartjes moest uittrekken. Tegenwoordig kun je een epilator gebruiken voor een even efficiënt, maar veel sneller resultaat. Misschien vraag je je nu af welke het beste epileerapparaat voor jou is. Als het voor jou belangrijk is dat het apparaat in slechts één beweging de desbetreffende plek effectief onthaart, dan vinden wij dat de Philips BRE630/00 Satinelle het beste epileerapparaat voor jou is. Dit apparaat is namelijk voorzien van een 30 mm breed epileerhoofd. Hij kan dus in 1 keer een groot oppervlak epileren.

Met de BRE630/00 Satinelle van Philips geniet je van een langdurig glad resultaat. Dit komt mede doordat de epileerplaten van dit apparaat zijn vervaardigd van ruw keramisch materiaal. Het apparaat zorgt zelf ook voor een optimaal resultaat door zijn werking. Eerst worden de platliggende haartjes door dit apparaat opgetild, waarna deze haartjes worden vastgepakt en worden verwijderd. Ook de kleinste haartjes kunnen niet wegglijden nadat ze zijn vastgepakt. Als je het epileerapparaat wil gebruiken om je gevoelige zones haarvrij te maken of om je gezicht te fatsoeneren, dan kun je gebruik maken van de speciale opzetstukken. De epilator beschikt tevens over een lampje waardoor je geen enkel haartje mist. Voor een comfortabele epileerbeurt, kun je de massagekap op de epilator bevestigen. Het apparaat is tevens onder de douche of in bad te gebruiken. Hij beschikt daarnaast ook over een scheer- en trimfunctie.

Voordelen:

 • Binnen 1,5 uur kun je hem volledig opladen.
 • Je kunt met dit epileerapparaat epileren, scheren en trimmen.
 • Met een volle accu, kun je hem ongeveer 36 minuten draadloos gebruiken.
 • Dankzij de verschillende opzetstukken is hij op het hele lichaam te gebruiken.
 • Ook met een klein budget is dit apparaat aantrekkelijk geprijsd.
 • Je kunt er ook onder de douche of in bad gebruik van maken.

Nadelen:

 • Er wordt geen ijskompres of koelingselement meegeleverd.
 • Hij kan moeite hebben met het verwijderen van zeer kleine haartjes.
Klik hier voor de beste prijs

8. Carmen EP1800 Elegance

Carmen EP1800 EleganceAls vrouw is elegantie belangrijk voor je. Daarom wil je er altijd goed verzorgd uitzien zodat je alleen klasse uitstraalt in die elegante jurk of rok. Om je lichaam compleet te verzorgen, kun je een epilator gebruiken die geschikt is voor het ontharen van je gezicht, lichaam en bikinilijn. Na een behandeling met een dergelijk apparaat, zie je er dus helemaal vrouwelijk uit. Een apparaat dat zich helemaal richt op de schoonheid van de vrouw is de Carmen EP1800 Elegance. Wij vinden hem het beste epileerapparaat voor jou, omdat hij geschikt is om je hele lichaam te verzorgen. Daarnaast ziet hij er zelf ook elegant uit, waardoor hij het plaatje helemaal compleet maakt. Dit apparaat heeft namelijk een fraaie vormgeving. Het epileerapparaat is niet alleen zo ontworpen voor de uitstraling, maar ook zodat hij prettig in de hand ligt.

Behalve dat de EP1800 Elegance van Carmen er mooi uitziet, is hij ook van uitstekende kwaliteit. Hij verwijdert namelijk gemakkelijk de ongewenste haargroei bij je oksels, bikinilijn, benen en ook in het gezicht. Doordat er 18 pincetten zijn ingebouwd, verwijdert dit apparaat snel en eenvoudig zowel lange als korte haartjes met wortel en al. Je geniet na een behandeling met dit apparaat dus van een langdurig glad resultaat. Onder de epilator zit er tevens een handige losse pincet met een LED lampje voor extra epileergemak. Je kunt zelfs je wenkbrauwen precies bijwerken of overgebleven haartjes verwijderen nadat je met het epileerapparaat hebt onthaard, door de epilator met de losse pincet te gebruiken. Voor extra gemak wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat, gebruikt dit apparaat 2 AA-batterijen.

Voordelen:

 • Dit apparaat is draadloos.
 • Hij werkt ook goed op een gevoelige huid.
 • Werk je wenkbrauwen bij met de losse pincet met een LED lampje.
 • Het epileerapparaat beschikt over 18 ingebouwde pincetten.

Nadelen:

 • Hij wordt zonder extra opzetstukken geleverd.
 • Het epileerapparaat beschikt niet over een massagefunctie.
 • Je kunt hem niet onder de douche gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

9. Braun Silk-épil 9 9-969v Wet&Dry

Braun Silk-épil 9 9-969v Wet&DryBen je op zoek naar het beste epileerapparaat? Zoek je een model dat beschikt over verschillende toepassingen? Wij raden dan de Braun Silk-épil 9 9-969v Wet&Dry aan. Dit model vinden wij het beste epileerapparaat voor jou, omdat hij veel toepassingen heeft. Je kunt hem namelijk gebruiken om je benen, oksels, gezicht en bikinilijn van haren te ontdoen. Meerdere epileerapparaten beschikken over deze functies, maar wat dit model uniek maakt is het feit dat je hem ook kunt gebruiken voor detaillering. Daarnaast wordt hij geleverd met veel accessoires, waaronder een gezichtsborstelopzetstuk voor een gevoelige huid. Braun begrijpt namelijk dat niet iedereen hetzelfde huidtype heeft. Als je een gevoelige huid hebt, wil je er echter ook goed verzorgd uitzien. Daarom is er speciaal voor de gevoelige huid een apart opzetstuk gemaakt.

Maak gebruik van de Silk-épil 9 9-969v Wet&Dry van Braun om niet alleen je lichaam te epileren, maar ook je gezicht te verzorgen. De gezichtsverzorging is gemakkelijk, omdat je bij de aankoop van dit apparaat ook een gezichtsborstel met 3 opzetstukken krijgt. Je kunt dus gemakkelijk make-up verwijderen met de borstel en je kunt je gevoelige huid hydrateren. Door de gezichtsscrubborstel te gebruiken, verwijder je dode huidcellen van je huid. Voor extra comfort bij het epileren van de overige delen van je lichaam, gebruik je het massagekussen. Wanneer je met dit apparaat zelf epileert, dan gebeurt dit met een brede kop die beschikt over 40 pincetten en die pulserend trilt. Hierdoor gaat het epileren sneller dan je gewoon bent en geniet je van een comfortabele ervaring. De kop is namelijk flexibel waardoor hij zich secuur aanpast aan de rondingen van je lichaam.

Voordelen:

 • Je kunt met dit apparaat ook onder de douche of in bad scheren.
 • Dit apparaat zorgt voor een snelle en efficiënte epileerbehandeling.
 • Hij wordt geleverd met een reinigingsborstel voor je gezicht.
 • Met een volle accu kun je er 40 minuten draadloos mee werken.
 • Het epileerapparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken.
 • Met dit apparaat onderhoud je je hele lichaam.
 • Dankzij het grote epileerhoofd kun je in 1 beweging meer haartjes verwijderen.

Nadelen:

 • De epilator heeft geen geheel pijnloze werking.
 • Hij wordt niet geleverd met een koelingselement of ijskompres.
 • Dit apparaat kun je als duur zien als je een klein budget hebt.
Klik hier voor de beste prijs

10. Philips BRE650/00 Satinelle

Philips BRE650/00 SatinelleWil je de ongewenste haartjes van je lichaam langdurig verwijderen? Dan kun je een scheermes gebruiken, maar een beter alternatief is een epileerapparaat. Er zijn veel verschillende epilators. Welke is het beste epileerapparaat voor jou? De Philips BRE650/00 Satinelle is mogelijk het beste epileerapparaat voor jou, omdat hij beschikt over verschillende functies. Als je namelijk bepaalde lichaamsdelen niet wil epileren, dan kun je gemakkelijk het scheerhoofd erop zetten en deze lichaamsdelen gewoon scheren. De overige lichaamsdelen kun je gemakkelijk epileren. Dit apparaat is voorzien van een keramische epileerkop die ervoor zorgt dat ook de kortste haartjes optimaal worden verwijderd. Voor een superieur resultaat zijn de epileerbladen tevens van een ruw materiaal gemaakt. Dankzij de brede kop van 30 mm kun je bovendien de ongewenste haartjes snel en efficiënt verwijderen.

We weten allemaal dat het epileren van haartjes pijn kan doen. Om de pijn zoveel mogelijk te verlichten, wordt de BRE650/00 Satinelle van Philips geleverd met een massagekap. Na het epileren kun je dus de geëpileerde plek masseren voor een aangenaam gevoel. Dit apparaat wordt geleverd met verschillende accessoires. Zo kun je onder andere de scrubborstel gebruiken om dode huidcellen te verwijderen en ingegroeide haren te voorkomen. Tussen de epileerbeurten kun je dit borsteltje gebruiken om ervoor te zorgen dat je huid goed wordt verzorgd en glad aanvoelt. Je kunt ook de massagestand na het epileren gebruiken, om ook de diepere lagen van je huid te bereiken. Voor een optimale flexibiliteit tijdens het trimmen, scheren of epileren van de huid, werkt deze epilator draadloos. Wanneer je hem volledig hebt opgeladen, kun je er namelijk 40 minuten mee aan de slag. De accu kun je binnen anderhalf uur volledig opladen.

Voordelen:

 • Hij wordt met veel accessoires geleverd.
 • Dit apparaat heeft een scheer-, epileer- en trimfunctie.
 • Het epileerapparaat heeft een lange accuduur.
 • Je kunt hem draadloos gebruiken.
 • Hij is ook onder de douche of in bad te gebruiken.

Nadelen:

 • Het apparaat wordt niet met een ijskompres of koelingselement geleverd.
 • Hij beschikt niet over een flexibele kop.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>