Op Zoek Naar De Beste Föhn uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Ben je op zoek naar de beste föhn voor jouw behoeften? Het kan je aardig wat zoekwerk kosten om het ideale model te kiezen. Er zijn namelijk föhns die werken met de ionische technologie en andere die werken met keramische technologie. Je kunt ook voor modellen kiezen met een DC- of juist AC-motor. Het kapsel dat je wil maken, de accessoires die je wil gebruiken en de haarverzorging die nodig is, spelen ook een rol. Wij helpen je daarom om de beste fohn uit te kiezen.

Beste föhn in 2020

Wil je de volledige review per product niet lezen, dan kun je aan de hand van de onderstaande tabel de beste föhn uitkiezen. In dit overzicht zie je over welke standen elk model beschikt en wat hun vermogen is.

 Product naamStandenVermogen 
1.Philips BHD177/00 Drycare ProWarmtestand met koude lucht stand2300 wattMeer info »
2.Carmen HD21952 blaasstanden met 3 warmtestanden2000 wattMeer info »
3.Philips HP8230/006 blaasstanden2100 wattMeer info »
4.Philips BHD002/003 warmtestanden met koude lucht stand1600 wattMeer info »
5.Remington AC9007 Salon Collection Ultimate Power Dryer3 warmtestanden met koude lucht stand2200 wattMeer info »
6.Remington D5017 Pro 2100Warmtestand met koude lucht stand2100 wattMeer info »
7.Philips HP8232/00Warmtestand met koude lucht stand2200 wattMeer info »
8.Babyliss 6614E ipro2200Warmtestand met koude lucht stand2300 wattMeer info »
9.Remington AC8820 Keratin Protect2 blaassnelheden, 2 warmtestanden2200 wattMeer info »
10.Babyliss 6604E2 blaassnelheden, 2 warmtestanden2000 wattMeer info »

1. Philips BHD177/00 Drycare Pro

Philips BHD177/00 Drycare ProAls je op zoek bent naar de beste föhn voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Vind je dat het ideale model voor jou moet beschikken over zowel een koude als warme stand? Is het voor jou ook belangrijk dat de föhn perfect is om pluizend haar tegen te gaan? Kies dan voor de Philips BHD177/00 Drycare Pro. Dit model vinden wij de beste föhn voor jou, omdat hij is voorzien van een warme en een koude stand. Hij werkt daarnaast met de ionische technologie, wat inhoudt dat hij droog en pluizend haar beschermt tegen uitdroging. Hierdoor worden pluizen beperkt. De ionische technologie zorgt er ook voor dat je haren tijdens het föhnen worden omhuld door negatieve ionen. Hierdoor zijn de draden wat beter beschermd en is de kans dat je haar brandt door de hitte aanzienlijk verkleind.

De BHD177/00 Drycare Pro föhn van Philips is dus perfect voor droog en pluizend haar. Je kunt hem echter ook gebruiken voor andere haartypes. Hij is onder andere perfect om je haren in model te föhnen nadat je het hebt gewassen. Tijdens het föhnen wordt je haar bovendien beschermd tegen hitte. Er wordt voor extra bescherming gezorgd, omdat dit model is voorzien van keramische elementen. Wanneer je je haar föhnt met dit apparaat, dan kun je kiezen uit 3 warmtestanden. Als je haar vervolgens droog is, kun je het föhnen afronden met de koude blaasstand. Hierdoor zorg je ervoor dat je haar langer in model blijft zitten. De ionen in het apparaat zorgen er zelfs voor dat je haar niet statisch wordt. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over een “bad hair day” omdat het apparaat eraan bijdraagt dat je haar en prachtig uitziet.

Voordelen:

 • Je krijgt een diffuser erbij om je krullend haar beter tot uiting te laten komen of om extra volume te geven aan steil haar.
 • Het apparaat droogt je haar snel.
 • Dankzij de ionische technologie wordt je haar niet pluizig of statisch door het föhnen.
 • Je hebt veel bewegingsvrijheid want het snoer is relatief lang.
 • De föhn is voorzien van een koude blaasstand voor het fixeren van je haar, waardoor het haar langer in model blijft zitten.

Nadelen:

 • De föhn is relatief zwaar.
 • Hij beschikt niet over oververhittingsbeveiliging.
Klik hier voor de beste prijs

2. Carmen HD2195

Carmen HD2195Zoek je naar de beste föhn voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat dit apparaat is voorzien van meerdere blaasstanden en ook verschillende warmtestanden? Dan kennen wij het beste model voor jou. Als je namelijk kiest voor de Carmen HD2195 dan kies je voor de beste föhn voor jouw behoeften. Dit apparaat is ideaal voor jou, omdat hij is voorzien van 2 blaasstanden en 3 warmtestanden. Je kunt je haar dus op elk gewenst moment drogen en daarna stylen zoals je zelf mooi vindt. Zo kun je je haar gewoon in de warme stand drogen nadat je het hebt gewassen. Daarna gebruik je de koude blaasstand om je kapsel te fixeren. Wanneer je dit doet, kun je ervoor zorgen dat je haar langer in model blijft. Vervolgens ga je zelfverzekerd uit huis.

Toen de HD2195 föhn van Carmen werd ontworpen, heeft de fabrikant met van alles rekening gehouden. Zo beschikt dit apparaat uit maar liefst 3 warmtestanden, waardoor je zelf kunt kiezen voor de stand die het beste is voor jouw haar. Elk haartype heeft namelijk een optimale warmtestand, die ervoor zorgt dat het haar niet gaat pluizen. Als je je haar bovendien snel wil drogen, dan kun je het apparaat instellen op de hoogste stand. Deze stand is handig wanneer je laat bent opgestaan, maar je toch wil dat je haar mooi zit. Uiteraard kun je ook voor de lage standen kiezen. Deze standen zijn perfect voor wanneer je een borstel gebruikt om je haar in model te brengen. Wanneer je deze föhn aanschaft, dan krijg je behalve de standaard blaasmond ook een diffuser. Nadat je de föhn hebt gebruikt, kun je hem aan het ophangoog ophangen.

Voordelen:

 • Je kunt je haar fixeren waardoor het langer in model blijft zitten door de koude blaasstand te gebruiken.
 • Dit apparaat maakt niet veel geluid.
 • Bij aankoop van deze föhn krijg je er een diffuser bij om je krullend haar beter te definiëren of om je steil haar meer volume te geven.
 • Het haar wordt snel droog.
 • Deze föhn beschikt over oververhittingsbeveiliging.

Nadelen:

 • Hij beschikt over een DC-motor die over het algemeen minder lang meegaat dan een AC-motor.
 • Dit model beschikt niet over een keramische coating.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips HP8230/00

Philips HP8230/00Ben je op zoek naar de beste föhn voor jouw behoeften? Dan dien je eerst na te gaan welke eigenschappen je belangrijk vindt. Misschien is het voor jou belangrijk dat het model dat je aanschaft zeer gemakkelijk is te gebruiken. Dan kun je het liefst kiezen voor een eenvoudig model zoals de Philips HP8230/00. Wij vinden dat dit model de beste föhn voor jou is, omdat hij niet beschikt over allerlei toeters en bellen. Hij is voorzien van intuïtieve bediening. Dit model is namelijk voorzien van 6 blaasstanden. Je hoeft dus slechts de verschillende standen uit te proberen om te beslissen welke stand het beste is voor je persoonlijke voorkeuren en ook voor je haartype. Als je bijvoorbeeld steil haar hebt dan is er een andere blaasstand nodig dan wanneer je dik, krullend of kroes haar hebt.

Op de HP8230/00 föhn van Philips vind je behalve de standaard blaas- en warmtestanden, ook nog een speciale blaasstand. Deze stand heeft van de fabrikant de naam “ThermoProtect” gekregen. Je vraagt je nu misschien af wat er zo speciaal is aan deze stand. Het unieke van deze blaasstand is dat hij zorgt voor een zachte droging van je haar. Dit houdt in dat oververhitting en mogelijke beschadiging van je haar wordt voorkomen. Als je bijvoorbeeld kwetsbaar haar hebt of je hebt haar dat snel broos wordt, dan kun je het liefst gebruik maken van deze stand. Een andere aantrekkelijke stand van dit apparaat is de koude blaasstand. Door deze stand te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je haar in model wordt gefixeerd. Hierdoor blijft je haar langer in model zitten.

Voordelen:

 • Doordat de föhn is voorzien van 6 temperatuurstanden, kun je gemakkelijk de temperatuur afstemmen op je haartype.
 • Dankzij de grote opening wordt je haar snel droog.
 • Je kunt je haar fixeren waardoor het langer mooi blijft door de koude blaasstand te gebruiken.
 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken, omdat hij niet beschikt over allerlei toeters en bellen.

Nadelen:

 • Aangezien hij niet beschikt over keramische technologie, is je haar minder beschermd tegen hittebeschadiging.
 • Deze föhn is relatief groot.
Klik hier voor de beste prijs

4. Philips BHD002/00

Philips BHD002/00Is de beste föhn voor jou een model dat meer doet dan alleen je haar drogen? Dan is het handig om te kiezen voor een model dat beschikt over meerdere snelheids- en warmtestanden. Een model dat voldoet aan deze eisen is de Philips BHD002/00. Dit model is wellicht de beste föhn voor jou, omdat hij een model is dat meer doet dan alleen je haar drogen. Ten eerste is hij voorzien van een koude blaasstand die ervoor zorgt dat je je haar ook gemakkelijk in model kunt fixeren nadat je het droog hebt geblazen. Wanneer je deze techniek toepast, dan ben je ervan verzekerd dat je haar lang in model blijft zitten. Dat willen we toch allemaal wanneer we het huis verlaten? Als je bijvoorbeeld gaat stappen en je maakt een mooi kapsel, dan wil je uiteraard dat je haar er de hele avond prachtig uitziet.

De verschillende snelheidsstanden van de BHD002/00 föhn van Philips brengen ook een voordeel met zich mee. Als je bijvoorbeeld haast hebt, dan wil je niet urenlang voor de spiegel staan om je haar te drogen en te stylen. Je kunt dan gebruik maken van de snelle blaasstand die ervoor zorgt dat je haar snel droog wordt. Voor het rustig stylen van je haar terwijl je hem droogt, kun je juist kiezen voor een van de rustigere standen. Wanneer je haar in de juiste stijl is geföhnd, dan is het opbergen van de föhn gemakkelijk. Je kunt hem namelijk netjes aan het rubberen haakje ophangen. Op die manier is hij niet in de weg. Het doet er overigens niet toe waar je hem ophangt, want hij mag dankzij het mooie design zeker gezien worden. De föhn is namelijk voorzien van een gestroomlijnd uiterlijk.

Voordelen:

 • Je haar wordt goed gedroogd met dit apparaat.
 • Hij beschikt over een koude blaasstand, waar je je haar mee kunt fixeren.
 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • De föhn is relatief klein, dus je kunt hem ook gemakkelijk met je meenemen op reis.
 • Dankzij de relatief stille werking stoor je je huisgenoten niet wanneer je je haar droogt.

Nadelen:

 • Dit model beschikt niet over keramische technologie.
 • Hij wordt niet geleverd met een opbergetui.
Klik hier voor de beste prijs

5. Remington AC9007 Salon Collection Ultimate Power Dryer

Remington AC9007 Salon Collection Ultimate Power DryerZoek je naar de beste föhn voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat het model dat je aanschaft beschikt over meerdere warmtestanden? Moet het ultieme model voor jou ook beschikken over genoeg kracht om je haar optimaal te drogen? Dan kun je kiezen voor de Remington AC9007 Salon Collection Ultimate Power Dryer. De naam van deze föhn zegt het al “Ultimate Power”. Dit betekent dat hij je haar op een krachtige manier droogt. Het apparaat is ook de beste föhn voor jouw behoeften, omdat hij is voorzien van 3 warmtestanden en een koude lucht stand. Je kunt er dus altijd goed uitzien wanneer je deze föhn hebt gebruikt. Dit apparaat is tevens perfect voor dagelijks gebruik. Hij is namelijk voorzien van een keramische coating die je haar beschermt tegen hitte. Hij bereikt bovendien een temperatuur van 230 °C, waardoor je haar snel droog wordt.

Wanneer je je haar droogt met de AC9007 Salon Collection Ultimate Power Dryer föhn van Remington dan ben je ook verzekerd van een pluisvrij eindresultaat. Dit apparaat laat namelijk ionen vrijkomen tijdens het drogen van je haar. De föhn zorgt er daarnaast voor dat je haar met een hoog vermogen wordt gedroogd. Als je weinig tijd hebt en je niet met nat haar uit huis wil gaan, dan kun je er ook voor zorgen dat je haar snel wordt gedroogd. Om dit te bewerkstelligen stel je de föhn gewoon in op de hoogste temperatuurstand. Als je haar al droog is en je wil het in model brengen, dan kun je kiezen voor een van de lagere temperatuurstanden en een zachtere blaasstand. Je rondt je föhnbeurt af door gebruik te maken van de koude stand. Deze zorgt ervoor dat je haar wordt gefixeerd.

Voordelen:

 • De ionische technologie zorgt ervoor dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het föhnen.
 • Het apparaat heeft een relatief stille werking.
 • Hij is voorzien van keramische technologie, die je haar beschermt tegen beschadigingen door warmte.
 • Deze föhn droogt je haar snel, dus hij is ook perfect voor wanneer je haast hebt.
 • Je kunt ook gebruik maken van een koude blaasstand.

Nadelen:

 • Het snoer van deze föhn is niet meedraaiend, waardoor de bewegingsvrijheid tijdens het föhnen wordt beperkt.
 • De motor maakt deze föhn een beetje zwaarder dan andere modellen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Remington D5017 Pro 2100

Remington D5017 Pro 2100Als je op zoek bent naar de beste föhn voor jouw behoeften, dan kunnen wij je van dienst zijn. Voor het kiezen van het ideale model is het natuurlijk belangrijk dat je van tevoren weet naar welke eigenschappen je op zoek bent. Als je zoekt naar een model dat ervoor zorgt dat je haar een verzorgde look krijgt, dan kun je kiezen voor de Remington D5017 Pro 2100. Dit model is de beste föhn voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over de nodige tools die ervoor zorgen dat je haar een verzorgde look krijgt. Het apparaat is namelijk voorzien van een blaasmond die genoeg lucht op je haar blaast om het optimaal te drogen. Dit apparaat wordt daarnaast geleverd met een diffuser. Een diffuser is zowel handig voor mensen met krullend haar als mensen met steil haar. Bij steil haar wordt er extra volume gegeven aan het haar.

Een andere accessoire die in de set van de D5017 Pro 2100 van Remington zit, is de ronde föhnborstel. Deze is handig voor het droog föhnen en tegelijkertijd in model brengen van je haar. Je krijgt daarnaast er ook een platte borstel en een handige opbergtas bij. In deze tas kun je het apparaat netjes en veilig opbergen. Uiteraard is de tas ook perfect voor wanneer je de föhn met je mee wil nemen. Het doet er niet toe of je alleen de föhn gebruikt, de föhn met een diffuser gebruikt of dat je hem in combinatie met één van de borstels gebruikt, omdat alle accessoires bijdragen aan een mooi resultaat. Jij bepaalt gewoon welke accessoire het beste is voor de gewenste haarstijl. Dit apparaat beschikt over keramische technologie en 3 warmtestanden, dus je haar is goed beschermd tegen hitte. Dankzij de ionische technologie kun je kroezend haar vermijden.

Voordelen:

 • Je voorkomt dat je haar pluizig of statisch wordt door het föhnen.
 • Hij wordt geleverd met handige accessoires.
 • Dankzij de keramische technologie is je haar beschermd tegen warmtebeschadiging.
 • Er is ook een koude luchtstand om je haar te fixeren.
 • Je krijgt een diffuser om meer volume te geven aan steil haar of voor het behandelen van krullend haar.

Nadelen:

 • Hij beschikt over een DC-motor, die over het algemeen minder lang meegaat dan een AC-motor.
 • De föhn beschikt niet over een meedraaiend snoer.
Klik hier voor de beste prijs

7. Philips HP8232/00

Philips HP8232/00Als je op zoek bent naar de beste föhn voor jouw behoeften, dan dien je eerst te weten welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Wellicht is het ultieme model voor jou een föhn met een DC-motor. Een dergelijke motor is over het algemeen klein en licht, waardoor het apparaat handiger is om met je mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Föhns met een dergelijke motor zijn tevens lager geprijsd dan föhns met een AC-motor. Wij kennen een model dat beschikt over een DC-motor en dat er bovendien prachtig uitziet, namelijk de Philips HP8232/00. Dit model is wellicht de beste föhn voor jou, omdat hij beschikt over een DC-motor en hij verder goed presteert. De föhn laat je hart tevens smelten vanwege het mooie, gestroomlijnde design.

Wanneer je kiest voor de HP8232/00 föhn van Philips, dan kies je voor een apparaat dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook zorgt voor stralend haar. Het apparaat wordt namelijk geleverd met verschillende blaasmonden voor het modelleren en krullen van je haar. Zo kun je de smalle blaasmond gebruiken voor het gericht drogen van je haar. Uiteraard kun je deze blaasmond ook gebruiken in combinatie met je föhnborstel. Als je dit doet kun je je haar prachtig modelleren. Je krijgt bij de aankoop van dit model tevens een diffuser. Deze zorgt ervoor dat je krullen een boost krijgen, maar ze verminderen ook pluis. Een diffuser kun je tevens gebruiken om je steil haar meer volume te geven. Doordat de föhn beschikt over verschillende blaas- en warmtestanden, kun je zelf bepalen wat goed is voor jouw lokken. Fixeer vervolgens je haar met de Coolshot.

Voordelen:

 • Dit model beschikt over de ionische technologie, die ervoor zorgt dat je haar tijdens het föhnen niet pluizig of statisch wordt.
 • Het apparaat is relatief licht, waardoor je er lang en prettig mee kunt föhnen.
 • De föhn is voorzien van een koude blaasstand waar je je haar mee kunt fixeren om het langer in model te houden.
 • Dit apparaat droogt je haar snel.
 • Je krijgt een diffuser erbij om je krullen een boost te geven of om je steil haar meer volume te geven.

Nadelen:

 • De föhn beschikt niet over oververhittingsbeveiliging.
 • Het snoer is niet meedraaiend voor extra bewegingsvrijheid.
 • Omdat hij beschikt over een DC-motor, gaat hij mogelijkerwijs minder lang mee dan een föhn met een AC-motor.
 • Hij wordt niet geleverd met een opbergetui.
Klik hier voor de beste prijs

8. BaByliss 6614E ipro2200

Babyliss 6614E ipro2200Als je zoekt naar de beste föhn voor jouw behoeften, dan helpen wij je om hem te vinden. Het is belangrijk dat je weet over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Afhankelijk van het type haar dat je hebt, kun je namelijk kiezen voor een model dat bij je past. Als je bijvoorbeeld droog en pluizend haar hebt, dan is het goed om te kiezen voor een föhn met de ionische technologie. Wij kennen een model dat beschikt over deze technologie en dat wellicht goed bij je zal passen. De BaByliss 6614E ipro2200 is namelijk de beste föhn voor jou, omdat hij is voorzien van de ionische technologie. Hierdoor biedt het apparaat de juiste bescherming en verzorging aan je droog en pluizend haar. Ook als je gewoon gezond haar hebt, kun je kiezen voor dit apparaat, vanwege de negatieve ionen die vrijkomen en je haar net wat beter beschermen.

Wanneer je een föhn koopt, dan doe je dat natuurlijk zodat je je haar gemakkelijk kunt drogen. Dit is precies wat de 6614E ipro2200 föhn van BaByliss doet. Hij zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk kunt drogen of in model kunt brengen. Je kunt bovendien zelf kiezen voor de gewenste temperatuur- en blaasstand. Heb je haast en wil je dus je haar snel drogen, dan kun je bijvoorbeeld de hoogste blaasstand selecteren in combinatie met de hoogste temperatuurstand. Doordat dit apparaat beschikt over een keramische coating, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over je haar. Hierdoor wordt je haar beschermd tegen de warmte van de föhn. Desgewenst kun je de blaasmond bevestigen op het apparaat om je haar met een ronde borstel in model te brengen. Als je je haar wil fixeren, kun je tevens de koude blaasstand selecteren.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een relatief lang snoer van 2,7 meter.
 • Je haar wordt tijdens het föhnen niet statisch of pluizig, omdat het apparaat beschikt over de ionische technologie.
 • De föhn heeft een krachtige motor.
 • Beschadigingen van je haar door warmte worden voorkomen, dankzij de keramische technologie, die je haar beschermt.
 • Het snoer van dit apparaat is meedraaiend.
 • De koude blaasstand kun je gebruiken om je haar te fixeren.

Nadelen:

 • Je krijgt bij aankoop van deze föhn geen diffuser om je haar meer volume te geven.
 • Met een gewicht van 1,2 kg is dit model relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

9. Remington AC8820 Keratin Protect

Remington AC8820 Keratin ProtectBen je op zoek naar de beste föhn voor jouw behoeften en is het beste model voor jou een föhn met speciale eigenschappen? Dan raden wij de Remington AC8820 Keratin Protect aan. Dit model is de beste föhn voor jou, omdat hij is voorzien van een ring waar er amandel- en keratineolie in is verwerkt. Deze ring zorgt ervoor dat wanneer je je haar droogt met dit apparaat, je lokken goed worden beschermd tegen de hitte. Verder maken deze oliën je haar extra veerkrachtig. Wanneer je haar veerkrachtig is, dan is de kans dat het haar breekt veel kleiner. We willen toch allemaal met gezonde en mooie lokken pronken? Daarom is het altijd een goed idee om te kiezen voor een föhn die je haar optimaal beschermt. Hierdoor droog je je haar en zorg je er tegelijkertijd voor dat je haar weer gaat stralen.

Wanneer je je haar droogt met de AC8820 Keratin Protect föhn van Remington, dan kun je kiezen uit verschillende standen. Het apparaat beschikt namelijk over 5 standen. Daarnaast kun je zelfs de blaasstand continu aanpassen aan de hand van je wensen. Denk je bijvoorbeeld in dat je binnen een half uur een belangrijke afspraak hebt, maar dat je haar nog nat is. Je hebt dan geen tijd voor een lange behandeling. Stel dan de hoogste blaasstand en hoogste temperatuurstand in om je haar zo snel mogelijk te drogen. Als je je haar in model wil krijgen tijdens het drogen, dan is een lagere stand juist aanbevolen. Dankzij de keramische coating wordt warmte gelijkmatig verspreid over je haar. De ionische technologie voorkomt tevens dat je haar gaat pluizen. Bij de aanschaf van dit model krijg je een smalle blaasmond en een diffuser om je haar optimaal te stylen.

Voordelen:

 • Hij is voorzien van een koude blaasstand, die je kunt gebruiken om je haar te fixeren.
 • De föhn heeft een krachtige motor, die ervoor zorgt dat hij optimaal lucht blaast.
 • Je haar wordt tijdens het föhnen niet pluizig of statisch, omdat het apparaat beschikt over de ionische technologie.
 • Het apparaat is voorzien van oververhittingsbeveiliging.
 • Bij aankoop van dit model krijg je ook een diffuser om je krullen te accentueren of om je steil haar extra volume te geven.
 • Hij heeft een lang snoer van 3 meter.

Nadelen:

 • Je krijgt geen opbergetui.
 • De föhn is niet voorzien van een display.
 • Het snoer van dit apparaat is niet meedraaiend.
Klik hier voor de beste prijs

10. BaByliss 6604E

Babyliss 6604EAls je op zoek gaat naar de beste föhn voor jouw behoeften, dan heb je daar natuurlijk een reden voor. Misschien ben je iemand die niet vaak je haren wast. Als dat het geval is of als je na het wassen van je haar gewoon met handdoekdroge haren gaat slapen, dan kun je het liefst kiezen voor een föhn met basisfuncties. De BaByliss 6604E is perfect voor gebruikers voor wie föhnen geen dagelijkse bezigheid is. Wij vinden dit model de beste föhn voor jou, omdat hij is voorzien van alle basisfuncties die nodig zijn voor het föhnen van je haar. Er zijn echter niet allerlei toeters en bellen, omdat het apparaat niet bedoeld is voor dagelijks gebruik. Dit apparaat beschikt over 2 temperatuur- en blaasstanden. Afhankelijk van de stijl die je wil creëren, kun je dus kiezen voor de ideale stand. De föhn heeft ook een koude blaasstand.

Om je haar vitaal en gezond te houden is het sowieso een goed idee om het droog te föhnen nadat je het hebt gewassen. Wil je graag je haar in model föhnen wanneer je naar een feestje gaat of uit eten, dan pak je snel je 6604E föhn van BaByliss. Het droogproces met dit apparaat kun je afstemmen op je haartype. Voordat je start met het drogen van je haar, dien je namelijk eerst een gewenste blaas- en temperatuurstand te kiezen. Voor een snelle beurt, kun je kiezen voor de hoge standen. Heb je wat meer tijd en wil je je haren in model föhnen? Dan kun je gebruik maken van de andere standen in combinatie met de meegeleverde blaasmond. Wanneer je klaar bent met föhnen, dan kun je je haar fixeren met de koude blaasstand. Door dit te doen blijft het haar lang in model zitten.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een ophangoog, waar je hem aan kunt ophangen voor een nette opberging.
 • Dit apparaat is voorzien van een handige koude blaasstand die je kunt gebruiken om je haar te fixeren, waardoor het langer in model blijft.
 • De föhn maakt niet veel lawaai wanneer je je haar ermee droogt.
 • Hij is voorzien van een AC-motor, die over het algemeen een langere levensduur heeft dan een DC-motor.
 • Er zijn verschillende standen waar je uit kunt kiezen aan de hand van je haartype en de omstandigheden.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over oververhittingsbeveiliging voor extra bescherming van je haar.
 • Bij de aankoop van dit model krijg je geen diffuser om je haar te voorzien van meer volume.
 • De föhn wordt niet geleverd met een opbergetui om hem gemakkelijk met je mee te nemen.
 • Dit model is niet voorzien van de ionische technologie of een keramische coating.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>