Op Zoek Naar Het Beste Gasfornuis uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Zoek je naar het beste gasfornuis? Op gas koken doen we al gedurende vele jaren. Deze klassieke manier van koken zorgt ervoor dat de warmte direct overgebracht wordt op je pan en zijn inhoud. Door op gas te koken kun je bovendien gemakkelijk de warmte regelen. De verschillende soorten gasfornuizen hebben ook verschillende soorten ovens. Wij laten je in dit artikel de 10 beste gasfornuizen van het jaar zien.

Beste gasfornuis van 2020

Kiezen voor het beste gasfornuis kan moeilijk zijn als je niet weet waarop je moet letten. Bekijk de onderstaande tabel om je keuze te maken aan de hand van het aantal kookzones en de oveninhoud.

 Product naamAantal kookzonesOveninhoud 
1.Etna EFG669VWIT461 literMeer info »
2.Etna EFG669VRVS461 literMeer info »
3.Siemens HX423211N471 literMeer info »
4.Smeg SNLK60MX9471 literMeer info »
5.Bosch HGD445150N471 literMeer info »
6.Bosch HGD423121N471 literMeer info »
7.Bosch HGD74W555N466 literMeer info »
8.Etna EFG609HWIT453 literMeer info »
9.Smeg SNLK916MFA96115 literMeer info »
10.Siemens HX423210N471 literMeer info »

1. Etna EFG669VWIT

Etna EFG669VWITBen je op zoek naar het beste gasfornuis en is het voor jou belangrijk dat het beste model meteen ontvlamt wanneer je de pit inschakelt? Dan kies je voor de Etna EFG669VWIT. Dit gasfornuis is een rechttoe rechtaan apparaat dat je gemakkelijk kunt bedienen. Zijn elektrische oven bedien je door gebruik te maken van de knop aan de linkerzijde. Je kunt zo instellen dat de oven werkt door middel van boven- en onderwarmte of dat hij gebruik maakt van de grillfunctie. Er is naast deze knop voor het bedienen van de oven nog een andere knop. Met deze knop kun je eenvoudig de bijpassende oventemperatuur instellen. We weten namelijk allemaal dat je voor het bereiden van verschillende gerechten ook verschillende temperaturen nodig hebt. In de oven zijn er 5 inschuifhoogtes dus je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden.

Wij vinden het EFG669VWIT apparaat van Etna ook het beste gasfornuis voor jou, omdat hij beschikt over 4 kookpitten waar je op kunt koken. Wanneer je de pit inschakelt, dan hoef je niet op zoek te gaan naar luciferstokjes of een aansteker, omdat de ontsteking elektronisch plaatsvindt. Deze elektronische vonkontsteking zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt. De 4 kookzones kun je optimaal gebruiken tijdens het koken. Maak bijvoorbeeld een soepje klaar als voorgerecht op de sudderbrander rechtsvoor, kook je vlees of vis op de normaalbranders rechts- en linksachter en als je een grotere vlam nodig hebt, dan gebruik je de sterkbrander linksvoor. De sterkbrander heeft een maximaal vermogen van 3 kW. Dit apparaat beschikt bovendien over vlambeveiliging, wat betekent dat als de vlam uitgaat door bijvoorbeeld een overkokende pan, de gastoevoer wordt afgesloten.

Voordelen:

 • Je hebt geen luciferstokjes of aansteker nodig voor het aandoen van de kookzones.
 • Er is een handige klep onder de oven die zorgt voor extra opbergruimte.
 • Dit apparaat heeft een mooi design en mag dus gezien worden.
 • Met de afdekplaat kun je extra werkruimte creëren.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.

Nadelen:

 • De pannendragers zijn glad geëmailleerd waardoor de pannen er minder stevig op staan.
 • Je kunt de pannendragers niet in de vaatwasmachine wassen.
 • Hij is niet voorzien van een aparte wokbrander.

2. Etna EFG669VRVS

Etna EFG669VRVSVond je het bovenstaande model perfect, maar past de witte kleur niet zo goed bij de rest van je keukeninterieur? Dan raden wij de Etna EFG669VRVS aan. Dit model beschikt over dezelfde functies, voor- en nadelen als zijn witte broer, maar hij heeft een RVS afwerking. Met deze afwerking is dit model wellicht het beste gasfornuis voor jou!

Voordelen:

 • Je hebt geen luciferstokjes of aansteker nodig voor het aandoen van de kookzones.
 • Er is een handige klep onder de oven die zorgt voor extra opbergruimte.
 • Dit apparaat heeft een mooi design en mag dus gezien worden.
 • Met de afdekplaat kun je extra werkruimte creëren.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.

Nadelen:

 • De pannendragers zijn glad geëmailleerd waardoor de pannen er minder stevig op staan.
 • Je kunt de pannendragers niet in de vaatwasmachine wassen.
 • Hij is niet voorzien van een aparte wokbrander.

3. Siemens HX423211N

Siemens HX423211NAls je op zoek bent naar het beste gasfornuis, dan is het belangrijk om na te gaan aan welke eisen een dergelijk model voor jou moet voldoen. Is het beste model voor jou een fornuis met een standaard format en met 4 branders, dan raden wij de Siemens HX423211N aan. Dit model vinden wij het beste gasfornuis voor jou, omdat hij is voorzien van 4 branders, namelijk een sudderbrander, 2 normale branders en 1 sterkbrander. De oven beschikt daarnaast over een grillfunctie en je kunt de boven- en onderwarmte instellen. Deze functies van de oven kun je bovendien naar eigen inzichten gebruiken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de traditionele verwarming aan te doen, maar je kunt ook tegelijkertijd de boven- en onderwarmte aandoen. Als je een gerecht wil grillen, dan gebruik je de grillfunctie. Gemakkelijker kan het niet.

Door gebruik te maken van de handige ovenfuncties van het HX423211N gasfornuis van Siemens, vind je altijd een passende oveninstelling om jouw lievelingsgerechten te bereiden. Uiteraard kun je ook een beetje experimenteren met de gerechten die je klaarmaakt. Google bijvoorbeeld een nieuw gerecht en probeer hem zelf klaar te maken. Wanneer je gebruik maakt van de sterkbrander op het gasfornuis, dan kun je er gemakkelijk een grote koekenpan of zelfs hapjespan op zetten. De vlam zorgt ervoor dat je gerecht goed gaar wordt. Wanneer je klaar bent met koken, dan kun je gebruik maken van de lade onder de oven. Je hebt dus altijd al je kookgerei bij de hand, omdat je deze gemakkelijk kunt opbergen in de lade. Behalve dat dit apparaat is voorzien van handige functies, is hij ook nog eens energiezuinig. Hij heeft namelijk een energielabel A.

Voordelen:

 • Er is binnenverlichting.
 • Hij is voorzien van elektronische vonkontsteking.
 • De pannendragers zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Het gasfornuis beschikt over een oven met een grillfunctie.
 • Er is een handige klep onder de oven waar je je spullen in kunt opbergen.

Nadelen:

 • Dit model beschikt niet over een timer.
 • Het gasfornuis is niet voorzien van kinderbeveiliging.
 • Doordat de pannendragers glad geëmailleerd zijn, staan de pannen er minder stevig op.

4. Smeg SNLK60MX9

Smeg SNLK60MX9Ben je iemand die graag in de keuken bezig is en zoek je daarom naar het beste gasfornuis? Wij helpen je graag om het perfecte model te vinden. Als je iemand bent die graag gerechten in de oven bereidt, dan raden wij de Smeg SNLK60MX9 aan. Dit model vinden wij het beste gasfornuis voor jou, omdat hij beschikt over een oven met verschillende bereidingssystemen. In de oven kun je namelijk gebruik maken van de grillfunctie, heteluchtfunctie, gelijktijdige onder- en bovenwarmte of alleen onderwarmte. Pak dus gauw een kookboek uit de kast en experimenteer optimaal met dit apparaat. De oven heeft bovendien een relatief grote inhoud van 72 liter dus je kunt er verschillende gerechten tegelijkertijd in bereiden. De minimale oventemperatuur van de oven bedraagt 50 graden Celsius en de maximale temperatuur bedraagt 260 graden Celsius. Je kunt zelfs gerechten ontdooien in de oven.

Als je een kookboek erbij hebt gehaald en je ziet een gerecht dat niet in de oven, maar op een brander bereid moet worden, dan past het SNLK60MX9 gasfornuis van Smeg ook goed bij jou. Je hoeft namelijk niet lang te wachten totdat je pan is opgewarmd. Dit apparaat is voorzien van 4 branders, namelijk een sudderbrander met een maximaal vermogen van 1 kW, 2 normaalbranders met een maximaal vermogen van 1,8 kW en 1 wokbrander met een maximaal vermogen van 3,5 kW. De wokbrander die linksvoor zit, kun je gebruiken als je weinig tijd hebt om je gerechten te bereiden of als je een grote pan wil verwarmen. Het eten is dan binnen de kortste keren klaar. Door dit apparaat in huis te halen, gaat er een wereld aan kookmogelijkheden voor je open.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een wokbrander.
 • Het gasfornuis is voorzien van elektronische vonkontsteking.
 • De pannendragers zijn van ruw gietijzer gemaakt waardoor de pannen er stevig op staan.
 • Dit apparaat beschikt over een timer en handige binnenverlichting.
 • Dankzij het hydrolyse reinigingsprogramma kun je de oven gemakkelijk schoonmaken.
 • Dit model is voorzien van een koel front.

Nadelen:

 • Er is geen kinderbeveiliging op dit apparaat.
 • De pannendragers kun je niet in de vaatwasmachine reinigen.
 • Het gasfornuis is niet voorzien van een snelstartfunctie.

5. Bosch HGD445150N

Bosch HGD445150NAls je op zoek bent naar het beste gasfornuis voor jouw behoeften en het is voor jou belangrijk dat het gasfornuis is voorzien van een ruime oven, dan raden wij de Bosch HGD445150N aan. Dit model is wellicht het beste gasfornuis voor jou, omdat hij een ruime ovenruimte van 71 liter heeft. Daarnaast kun je in de oven gerechten op verschillende manieren bereiden. Denk bijvoorbeeld aan de grillfunctie, onderwarmte en een combinatie van onder- en bovenwarmte. Met deze oven heb je dus een hele reeks aan bakmogelijkheden waardoor je verschillende gerechten kunt klaarmaken. Je kunt de functies ook combineren om je eten nog lekkerder te maken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een ovenschotel hebt gebakken met de gelijktijdige onder- en bovenwarmte. Vervolgens maak je gebruik van de grillfunctie om hem lekker bruin te maken.

Door de functies in combinatie met elkaar te gebruiken, is het ook mogelijk om zelf een verrukkelijke pizza te maken met je favoriete kaassoorten en om deze vervolgens een krokante bodem te geven door alleen de onderwarmte aan te doen. Er is geen discussie over dat dit apparaat beschikt over een oven van topkwaliteit. Echter, een gasfornuis bestaat niet alleen uit een oven. Ook dit model niet. Hij is namelijk ook voorzien van een gaskookplaat. Op deze kookplaat zijn er 4 branders, namelijk 1 sterkbrander, 2 normaalbranders en een sudderbrander. De sterkbrander is bedoeld voor gerechten die een grote vlam nodig hebben of voor momenten waarop je niet veel tijd hebt en je snel een maaltijd wil bereiden. Wanneer je klaar bent met koken, dan kun je de kookplaat met de glazen plaat afdekken. Zo ziet je keuken er weer netjes uit.

Voordelen:

 • Doordat de oven een inhoud van 71 liter heeft, kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden.
 • Dankzij het koel front blijft de ovendeur op een veilige temperatuur.
 • Er is een extra opbergruimte, omdat er een lade is onder de oven.
 • De oven beschikt over verschillende bereidingssystemen.
 • Dit model is aantrekkelijk geprijsd.

Nadelen:

 • Hij heeft geen ontdooifunctie.
 • Dit apparaat is niet voorzien van een wokbrander.
 • Het gasfornuis is niet voorzien van een stoomfunctie.

6. Bosch HGD423121N

Bosch HGD423121NBen je op zoek naar het beste gasfornuis? Waaraan moet een dergelijk apparaat voor jou voldoen? Als veiligheid een van de belangrijkste punten is waar je op let bij het kiezen van je gasfornuis, dan is de Bosch HGD423121N een goede keus. Dit model is namelijk het beste gasfornuis voor jou, omdat hij is voorzien van een koel front. Dit betekent dat je je niet zal branden aan de deur van de oven, omdat deze op een veilige temperatuur blijft. Hij is daarnaast voorzien van vlambeveiliging, die ervoor zorgt dat als de vlam uitgaat doordat een pan bijvoorbeeld is overgekookt, de gastoevoer wordt afgesloten. Het apparaat beschikt tevens over oververhittingsbeveiliging, veiligheidsuitschakeling, mantelkoeling en automatische uitschakeling na bereiding. Behalve dat hij veilig is, beschikt dit apparaat ook over verschillende gebruiksgemakken.

Het HGD423121N gasfornuis van Bosch beschikt namelijk over elektronische vonkontsteking. Je hoeft voor het koken dus niet op zoek te gaan naar luciferstokjes of een aansteker, omdat de vlam gemakkelijk en elektronisch aangaat. Er is zelfs een snelstartfunctie, die ervoor zorgt dat je snel aan de slag kunt. Voor het goed in de gaten houden van je gerecht in de oven, beschikt het fornuis tevens over binnenverlichting. De oven heeft een maximale temperatuur van 250 graden Celsius. Je kunt er dus veel verschillende ovengerechten in bereiden. Ook de gasbranders zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn namelijk 4 branders waar je gebruik van kunt maken, waaronder een sterkbrander met een maximaal vermogen van 3 kW, 2 normaalbranders met een maximaal vermogen van 1,7 kW en 1 sudderbrander met een maximaal vermogen van 1 kW. Voor elke bereiding heb je de juiste brander.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een snelstartfunctie.
 • De oven van het gasfornuis beschikt over een koel front.
 • Je hebt verschillende bereidingssystemen tot je beschikking.
 • Het gas ontvlamt meteen wanneer de pit wordt ingeschakeld.
 • De pannendragers kun je schoonmaken in de vaatwasmachine.
 • De binnenverlichting zorgt ervoor dat je de kookvoortgang goed kunt volgen.
 • Dankzij de handige klep onder de oven heb je extra opbergruimte ter beschikking.

Nadelen:

 • Er is geen stoomfunctie.
 • Dit apparaat heeft geen softclosing deur.
 • De pannendragers zijn glad geëmailleerd en bieden dus minder houvast aan je pannen.

7. Bosch HGD74W555N

Bosch HGD74W555NBen je op zoek naar het beste gasfornuis en is het beste model voor jou een fornuis waarmee je binnen een handomdraai een volledige maaltijd op tafel kunt zetten? Kies dan voor de Bosch HGD74W555N. Wij vinden hem het beste gasfornuis voor jou, omdat je er snel en gemakkelijk een volledige maaltijd mee kunt bereiden. Dit komt doordat zowel zijn oven als gaskookplaat beschikken over functies die ervoor zorgen dat je snel kunt koken. De oven beschikt over een 3D-systeem dat ervoor zorgt dat het opwarmen van de ovenruimte zeer snel verloopt. Je hoeft de oven bijna niet meer voor te verwarmen om allerlei lekkernijen te bereiden. Daarnaast kun je in de oven gebruik maken van maar liefst 8 bereidingssystemen. De oven beschikt namelijk over een grill- en heteluchtfunctie, maar je kunt ook gewoon de onderwarmte aandoen of tegelijkertijd de onder- en bovenwarmte gebruiken.

Wanneer je een gasfornuis in huis haalt, dan maak je uiteraard niet alleen gebruik van de oven. Je hebt namelijk ook een handige kookplaat tot je beschikking. Ook de gasbranders van het HGD74W555N gasfornuis van Bosch stellen niet teleur. Er zijn namelijk 4 gasbranders waarop je jouw pannen kunt verhitten. De gasbranders zijn als volgt verdeeld: 2 normaalbranders met een maximaal vermogen van 1,7 kW, een sudderbrander met een maximaal vermogen van 1 kW en een krachtige wokbrander linksvoor met een maximaal vermogen van 3,6 kW. Als je snel eten wil bereiden, dan raden wij je aan om gebruik te maken van de krachtige wokbrander. Door gebruik te maken van dit gasfornuis, hoef je bovendien nooit lang te zoeken naar keukengerei. Je kunt deze namelijk opbergen in de opberglade onder de oven.

Voordelen:

 • Dankzij de ruwe gietijzeren pannendragers, verschuiven je pannen niet als je in ze roert.
 • Dit gasfornuis heeft een mooi design.
 • Maak gebruik van de onderwarmte om pizza’s te voorzien van een krokante bodem.
 • De kookzones zijn ruim opgezet, waardoor je tegelijkertijd 4 grote pannen op vuur kunt hebben.
 • Een wok of grote pan verwarm je snel met de krachtige wokbrander.
 • De oven kun je razendsnel voorverwarmen.
 • Wanneer je de pit aanschakelt, ontvlamt het gas direct.
 • Je kunt het apparaat gemakkelijk schoonmaken.
 • Hij beschikt over een koel front.
 • Er is kinderbeveiliging aanwezig.

Nadelen:

 • Het gasfornuis beschikt niet over een stoomfunctie.
 • De pannendragers zijn niet vaatwasmachinebestendig.
 • Er zijn geen automatische programma’s, dus je moet zelf de juiste instellingen kiezen.

8. Etna EFG609HWIT

Etna EFG609HWITAls je op zoek bent naar het beste gasfornuis voor jouw behoeften, dan kun je kiezen voor de Etna EFG609HWIT. Dit model is wellicht het beste gasfornuis voor jou, omdat hij een relatief klein model is. Hij is namelijk 50 cm breed, waardoor je hem ook gemakkelijk een plek kunt geven in een kleine keuken. Ondanks zijn formaat, kun je toch de lekkerste gerechten bereiden met dit apparaat. Maak bijvoorbeeld gebruik van de 4 branders om een complete maaltijd op tafel te zetten. Je kunt bijvoorbeeld een soepje als voorgerecht klaarmaken op de sudderbrander linksachter, je bereidt tegelijkertijd je vlees of vis op de sterkbrander linksvoor en je groenten op de normaalbrander rechtsvoor of rechtsachter. Aangezien er dan een brander overblijft, kun je wellicht een sausje daarop bereiden. Voor een nog uitgebreidere maaltijd, maak je ook gebruik van de oven.

De oven van het EFG609HWIT gasfornuis van Etna is ook krachtig. Deze oven heeft een inhoud van 53 liter en beschikt over 4 bereidingssystemen, namelijk onderwarmte alleen, bovenwarmte alleen, gelijktijdige onder- en bovenwarmte en een grillfunctie. Je kunt dus van alles bereiden in deze oven met een minimale temperatuur van 50 graden Celsius en een maximale temperatuur van 275 graden Celsius. Gebruik de verschillende functies ook in combinatie met elkaar om je gerechten nog specialer en lekkerder te maken. Bereid bijvoorbeeld een heerlijke zelfgemaakte pizza en laat de ingrediënten gaar worden door middel van de gecombineerde onder- en bovenwarmte. Wanneer je ziet dat de vleessoorten die je op de pizza hebt gezet helemaal gaar zijn, dan doe je alleen de onderwarmte aan om je bodem krokant te maken. Wees creatief en bereid de lekkerste gerechten!

Voordelen:

 • Met de afdekplaat creëer je gemakkelijk extra werkruimte.
 • De oven is voorzien van binnenverlichting om de voortgang in de gaten te houden.
 • Voorzie je pizza van een knapperige bodem door de onderwarmte aan te doen.
 • Dit apparaat beschikt over mantelkoeling en vlambeveiliging.
 • Dankzij de breedte van 50 cm kun je het gasfornuis ook in een kleine keuken zetten.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over elektronische vonkontsteking dus je hebt een aansteker of lucifers nodig.
 • De pannendragers kun je niet reinigen in de vaatwasmachine.
 • Het gasfornuis beschikt niet over kinderbeveiliging.

9. Smeg SNLK916MFA9

Smeg SNLK916MFA9Ben je op zoek naar het beste gasfornuis? Als je iemand bent die vaak kookt en veel gerechten tegelijkertijd bereidt, dan is het een goed idee om te kiezen voor een model dat beschikt over meer branders dan de standaardmodellen. De Smeg SNLK916MFA9 is in dit geval het beste gasfornuis, omdat hij is voorzien van 6 kookzones. Dit betekent dat hij 2 kookzones meer heeft dan de standaardmodellen. Natuurlijk wil je graag weten hoe de branders zijn ingedeeld. Linksvoor zit er een krachtige wokbrander, linksachter is er een normaalbrander, middenvoor zit er een sterkbrander en daarachter een sudderbrander. Aan de rechterkant heb je voorin nog een sudderbrander en aan de achterkant een normaalbrander. Voor het bereiden van verschillende gerechten heb je dus altijd de beste brander ter beschikking. De kookzones zijn bovendien wat verder uit elkaar geplaatst, zodat de pannen elkaar niet in de weg staan.

Als je kiest voor dit SNLK916MFA9 gasfornuis van Smeg, dan maak je natuurlijk niet alleen gebruik van de kookzones, omdat het apparaat ook is voorzien van een oven. De oven heeft een enorm grote inhoud van 115 liter. Hiermee heeft hij dus de grootste inhoud van de 10 modellen in deze lijst. In de oven zijn er bovendien 5 inschuifhoogtes, dus ook wanneer je meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaakt, ben je ervan verzekerd dat elk gerecht een goed plekje krijgt in de oven. Bak met een gerust hart meerdere taarten tegelijk en maak gebruik van de heteluchtfunctie om alle taarten gelijkmatig gaar te maken. Voor het bereiden van verrukkelijke lasagne kun je tevens gebruik maken van de gecombineerde oven- en grillfunctie. Een kippetje smaakt ook heerlijk wanneer je hem grilt. Bedenk dus zelf alle gerechten die je lust en maak deze klaar in dit Smeg gasfornuis.

Voordelen:

 • De oven is extra breed waardoor je er ook gemakkelijk grote gerechten in kunt klaarmaken.
 • De oven is voorzien van verschillende handige bereidingssystemen.
 • De binnenzijde van de oven is eenvoudig schoon te maken.
 • Je hebt maar liefst 6 kookzones tot je beschikking.
 • Het gasfornuis beschikt over een snelstartfunctie.
 • De oven heeft een ruime inhoud van 115 liter.
 • Er is een extra opbergruimte onder de oven.
 • Dit apparaat beschikt over vlambeveiliging.
 • Hij is voorzien van een timer.

Nadelen:

 • De pannendragers moet je zelf afwassen, want ze zijn niet vaatwasmachinebestendig.
 • Dit model is niet voorzien van een koel front.
 • Hij beschikt niet over kinderbeveiliging.

10. Siemens HX423210N

Siemens HX423210NWil je gemakkelijk een maaltijd op tafel kunnen zetten voor een grote groep mensen, maar is je keuken niet groot genoeg voor een enorm groot gasfornuis? Dan kennen wij het beste gasfornuis voor jou. Kies voor de Siemens HX423210N om een maaltijd voor een grote groep op tafel te zetten, zonder dat je gebruik hoeft te maken van een enorm groot gasfornuis. Wij vinden dit model het beste gasfornuis voor jou, omdat zijn oven ruim is, maar het formaat van het fornuis perfect past in een middelgrote keuken. De oven van dit apparaat heeft namelijk een inhoud van 71 liter, dus je kunt er ook gemakkelijk grotere gerechten in bereiden. Daarnaast beschikt de ovenruimte over 5 inschuifhoogtes waardoor je dus ook eenvoudig meerdere gerechten tegelijkertijd kunt klaarmaken. Terwijl je hoofdgerecht in de oven staat, kun je verder gaan met het bereiden van de bijgerechten en het voorgerecht.

Het voorgerecht en de bijgerechten kun je gemakkelijk klaarmaken op de gaspitten. Er zijn op dit apparaat 4 gaspitten. Linksvoor bevindt zich een sterkbrander met een maximaal vermogen van 3 kW, linksachter is er een normaalbrander met een maximaal vermogen van 1,7 kW, rechtsvoor zit de andere normaalbrander met een maximaal vermogen van 1,7 kW en rechtsachter is er een sudderbrander. De sudderbrander heeft een maximaal vermogen van 1 kW en is daarom handig om lekkere sausjes en soepjes klaar te maken. De pit van dit apparaat ontsteek je gemakkelijk met een draai aan de knop. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van elektronische vonkontsteking met een snelstartfunctie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je net voor het koken moet zoeken naar luciferstokjes of een aansteker, want de ontsteking is enorm gemakkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is kijken dat je lekkernijen niet aanbranden.

Voordelen:

 • De oven heeft meerdere inschuifhoogtes.
 • Er zijn verschillende bereidingssystemen in de oven.
 • Je kunt ook alleen de onderwarmte aandoen.
 • Het gasfornuis beschikt over een snel voorverwarmfunctie en een pizzastand.
 • Hij is voorzien van een opberglade onder de oven.
 • Voor het eenvoudig aanmaken van de gaspits beschikt de oven over elektronische vonkontsteking.
 • Dankzij de grote inhoud kun je ook grotere gerechten in de oven klaarmaken.
 • Het apparaat beschikt over een koel front.
 • Wanneer je de kookzones niet gebruikt, kun je het kookoppervlak als werkblad gebruiken.

Nadelen:

 • De kookplaat beschikt niet over een wokbrander.
 • Dit model is niet voorzien van kinderbeveiliging.
 • Er is geen automatisch reinigingssysteem.
 • De pannendragers zijn niet vaatwasmachinebestendig.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>