Op Zoek Naar Het Beste Geldkistje Van 2020? Hier Vind Je Hem!

In dit leven is het belangrijk dat we ons geld sparen. Op die manier hebben we een back-up voor moeilijke tijden. We kunnen gespaard geld ook gebruiken om bijvoorbeeld te gaan reizen of om een nieuwe auto te kopen. Als je geld hebt gespaard, wil je niet dat zomaar iedereen bij je geld komt. Daarom is het handig om je geld in een geldkistje te bewaren. Er zijn echter verschillende soorten geldkistjes, waardoor het voor sommigen wat lastiger is om het beste geldkistje uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geldkist met een gleuf. Het voordeel van dergelijke modellen is dat je niet zomaar met je hand bij de inhoud kan, waardoor je minder snel geneigd bent om er zomaar wat uit te halen. Daarnaast zijn er ook modellen met een slot en sleutel en een speciale verdeling voor munten en papiergeld. Vind hier jouw beste geldkistje!

Beste geldkistje van 2020

Misschien heb je al een groot aantal verschillende geldkistjes met elkaar vergeleken en kun je door de bomen het bos niet meer zien. Dat is niet raar, omdat er veel verschillende soorten geldkistjes op de markt zijn. Zo zijn er varianten voor thuisgebruik, maar er zijn ook kistjes waar je bijvoorbeeld de opbrengsten van jouw bedrijf in kunt opbergen. Over het algemeen gebruikt men hiervoor de geldkistjes met een slot en sleutel. Wij helpen je door middel van dit artikel om jouw beste geldkistje te vinden. Hoe doen wij dat? We hebben een groot aantal verschillende kistjes met elkaar vergeleken en hebben aan de hand daarvan een top 5 voor je samengesteld. De namen van deze top 5 staan geschreven in de onderstaande tabel. We recenseren bovendien elk van deze modellen zodat je een beter beeld krijgt en vervolgens het beste geldkistje voor jouw behoeften kunt uitkiezen.

 Product naam 
1.Geldkist DurableMeer info »
2.Safe & Secure Metalen GeldkistMeer info »
3.Safetyboxes XL Metalen GeldkistMeer info »
4.JY&K Geldkistje zwartMeer info »
5.AA Commerce Metalen GeldkistMeer info »

1. Geldkist Durable

In je zoektocht naar het beste geldkistje voor jouw behoeften kom je verschillende varianten tegen. Zo zie je bijvoorbeeld de geldkistjes die men aan kinderen geeft. Denk hierbij aan de varianten met een gleuf. In dergelijke varianten steek je papiergeld of muntjes en je kunt dit geld niet zomaar uit het kistje halen. Je komt echter ook varianten tegen die geschikt zijn voor business eigenaren. Denk maar aan geldkistjes met een aparte verdeling voor munten en papiergeld. Dergelijke varianten hebben over het algemeen een slot en sleutel, waardoor je ze kunt open maken om er geld in te zetten of uit te halen. Het ligt dus aan jou om na te gaan welk type kistje het beste past bij jouw behoeften. Geldkist DurableKlinkt een variant met een slot en sleutel perfect? Moet hij daarnaast ook een verdeling hebben voor munten en papiergeld? Dan kies je voor de Geldkist Durable.

Wij vinden dat de Geldkist Durable wellicht het beste geldkistje voor jou is, omdat je je geld er veilig in kunt bewaren. Hij heeft immers een slot en sleutel, dus alleen jij komt bij het geld. De geldkist is bovendien voorzien van een uitneembaar telbord met 8 vakken voor alle euromunten. Doordat je de munten bij elkaar kunt zetten, is het op den duur ook gemakkelijk om het geld te tellen. Je hoeft immers de munten niet opnieuw te sorteren. Dit geldt ook voor het papiergeld. Het kistje heeft namelijk een houder voor bankbiljetten. In deze houder zijn er 4 vakken. Je zet dus bijvoorbeeld biljetten van 5 euro, 10 euro en 20 euro in aparte vakken en de bankbiljetten met een hogere waarde zet je in het laatste vak. Tijdens het transport zorgt het schuimkussen in het deksel ervoor dat het geld netjes op zijn plaats blijft.

Eigenschappen van de Geldkist Durable:

 • Zijn muntcapaciteit bedraagt 233,90 euro.
 • Je kunt het geldkistje goed afsluiten, want hij is afsluitbaar met een cilinderslot.
 • Deze geldkoffer is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal en beschikt over een gevormde handgreep.
 • Er is gezorgd voor een schuimkussen in het deksel, dat het geld tijdens het transport op zijn plaats houdt.
 • In deze geldkoffer zit er een uitneembaar telbord (polystyrol) met 8 vakken voor alle euromunten en er is een houder met 4 vakken voor bankbiljetten.

2. Safe & Secure Metalen Geldkist

Zoek je naar het beste geldkistje voor jouw behoeften? Dan is het handig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Voordat je echter zo ver bent om de verschillende varianten met elkaar te vergelijken, is het handig om te weten waar je het kistje precies voor wil gebruiken. Als je er slechts munten in wil bewaren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geldkistje met een gleuf. Wil je echter dat je papiergeld en munten overzichtelijk worden opgeslagen, dan is een variant met vakken wellicht handiger. Er zijn zelfs geldkistjes die je kunt gebruiken om behalve geld nog andere belangrijke documenten op te slaan. Klinkt het laatste type als het ideale geldkistje voor jou? Dan kun je Safe & Secure Metalen Geldkistkiezen voor de Safe & Secure Metalen Geldkist. Dit model is wellicht het beste geldkistje voor jou, omdat hij ruimte heeft voor zowel munten, papiergeld als belangrijke documenten.

Misschien vraag je je af wat voor documenten iemand zou willen zetten in een geldkist. Het kan om allerlei uiteenlopende documenten gaan zoals bijvoorbeeld een huurovereenkomst, contract of ga zo maar door. Als je een eigen bedrijf hebt, is het wellicht handig om dergelijke documenten bij je geld te houden, omdat de documenten ook betrekking hebben op je bedrijf. Als je je geld en waardevolle documenten bewaart in de Safe & Secure Metalen Geldkist, dan ben je ervan verzekerd dat alles veilig is. Het gaat hier namelijk om een solide metalen geldkist met een slot. Nu wil je waarschijnlijk weten wat de indeling van de geldkist precies is. Het geldkistje beschikt over een uitneembare geldlade met 5 vakken. Je kunt je geld dus overzichtelijk in het kistje opbergen. Er is tevens gezorgd voor een verzonken handvat zodat je het kistje gemakkelijk kunt vervoeren. Je krijgt er 2 sleutels bij.

Eigenschappen van de Safe & Secure Metalen Geldkist:

 • Hij heeft een elegante uitstraling met een strakke zwarte kleur.
 • In de kist is er een geldlade met 5 vakken waardoor je je geld overzichtelijk kunt opslaan.
 • Deze zwaar metalen geldkist is ideaal om je geld en belangrijke documenten veilig op te bergen.
 • Aan de bovenzijde is er een verzonken handgreep voor het gemakkelijk vervoeren van de geldkist.
 • Bij aankoop van deze geldkist krijg je er 2 sleutels bij, dus je kunt 1 bij je houden en de andere bijvoorbeeld als reserve in je kluis opbergen.

3. Safetyboxes XL Metalen Geldkist

Als je zoekt naar het beste geldkistje voor jouw behoeften, dan is het handig om eerst voor jezelf op een rij te zetten welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Sommige personen willen gewoon een kistje waar ze hun geld veilig in kunnen bewaren. Weer anderen vinden het belangrijk dat het kistje een bepaalde indeling heeft zodat ze hun geld op een overzichtelijke in het kistje kunnen zetten. Er zijn zelfs personen die letten op het design van het geldkistje, omdat het kistje niet te opvallend mag zijn. Tot welke van deze groepen behoor jij? Behoor jij tot de groep die het belangrijk vindt dat het geld veilig opgeslagen wordt en die graag een kistje wil hebben met een handige verdeling? Safetyboxes XL Metalen GeldkistAls je antwoord op deze vraag “ja” is, dan kies je voor de Safetyboxes XL Metalen Geldkist. In dit kistje kun je zowel je papiergeld als munten veilig bewaren.

Het gaat hier namelijk om een zwaar metalen geldkist. Je weet dus zeker dat inbrekers niet zomaar in het kistje kunnen komen, zo lang je de sleutel veilig bij je houdt. In de Safetyboxes XL Metalen Geldkist kun je bovendien je geld overzichtelijk opslaan, want het kistje beschikt over een uitneembare 5-vaks geldlade. Zet dus biljetten met een gelijke waarde bij elkaar en bewaar ook de munten in een apart vak. Er is namelijk een muntenbak waar je de munten in kunt zetten. Als je de geldlade met 5 vakken uit de kist haalt, is er aan de onderkant van de kist nog ruimte voor andere zaken. Zo kun je er bijvoorbeeld je waardevolle documenten in bewaren. Dankzij het cilinderslot maak je je ook geen zorgen dat men het kistje open kan kraken. Gebruik tot slot de verzonken handgreep aan de bovenzijde om de kist met je mee te nemen.

Eigenschappen van de Safetyboxes XL Metalen Geldkist:

 • Bij aankoop van deze geldkist krijg je 2 sleutels meegeleverd.
 • Aan de bovenzijde van de kist is er een verzonken handgreep.
 • Deze geldkist heeft ook ruimte voor waardevolle documenten.
 • Dit model is een zwaar metalen geldkist waar je je geld veilig in kunt bewaren.
 • Hij beschikt over een uitneembare 5-vaks geldlade, dus je kunt het geld overzichtelijk opslaan.

4. JY&K Geldkistje zwart

Als je wil sparen, is het belangrijk om je geld op een veilige plek te bewaren. Je kunt ervoor kiezen om je geld bij een bank te sparen, maar sommige personen vinden het prettiger om hun geld thuis te sparen. Zij maken vaak gebruik van een geldkistje. Als jij ook tot deze groep behoort, dan ben je nu waarschijnlijk op zoek naar het beste geldkistje voor jouw behoeften. Om het ideale model te vinden, is het handig om na te gaan hoe je jouw geld precies wil sparen. Vind je het prima om papiergeld en munten bij elkaar te sparen? Dan is het al oké als je een geldkist met een gleuf gebruikt. Als je echter je munten en papiergeld overzichtelijk wil bewaren, dan doe je er goed aan om te kiezen JY&K Geldkistje zwartvoor een kistje met een inleglade. Klinkt het laatste perfect? Dan kies je voor het JY&K Geldkistje zwart.

Het JY&K Geldkistje zwart is wellicht het beste geldkistje voor jou, omdat het een kistje is met een aparte muntinzet en ook een verdeling voor je papiergeld. Hierdoor is het enorm handig om er geld in te verzamelen. In het munt sorteerbakje zet je de verschillende munten netjes bij elkaar. Hetzelfde principe pas je toe bij de biljetinzetbak. Daar heb je de mogelijkheid om je biljetten te sorteren in de 3 biljetvakken. Als we kijken naar de munten, dan zien we dat dit kistje zelfs een extra voordeel met zich meebrengt. Het muntenbakje beschikt namelijk over een speciaal munt telbord. Hierdoor is het gemakkelijker om de munten te tellen. Je weet dus snel hoeveel geld er in de geldkist zit. De muntopstelling is bovendien hellend. Nadat je je geld in de kist hebt gezet, sluit je hem veilig af. Vervolgens kun je het kistje dankzij het handvat gemakkelijk dragen.

Eigenschappen van het JY&K Geldkistje zwart:

 • Het kistje kan op slot gedaan worden met een sleutel.
 • In het deksel is er een verzonken verchroomde handgreep.
 • Hij beschikt over 3 biljetvakken en 8 muntvakken met een hellende muntopstelling.
 • Doordat het kistje beschikt over een sorteerbak kun je de verschillende muntjes goed scheiden.
 • Er is gezorgd voor een munt telbord zodat je na verloop van tijd de munten gemakkelijk kunt tellen.

5. AA Commerce Metalen Geldkist

Vaak wanneer men op zoek gaat naar een geldkist, kiest men voor een model dat niet opvalt. De reden hierachter is dat een minder opvallend model minder aandacht trekt, waardoor dieven minder snel geneigd zijn je te beroven. Hoewel het concept begrijpelijk is, is het eigenlijk gewoon belangrijk dat je kiest voor een geldkist met een goed slot. Op die manier is je geld veilig, zelfs wanneer je het zet in een opvallende geldkist. Bij het uitkiezen van een nieuw geldkistje is het tevens handig om na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geldkist met een apart muntenvakje of een variant met een uitneembare geldlade. De verschillende modellen hebben namelijk allemaal hun voordelen. AA Commerce Metalen GeldkistIs jouw beste geldkistje een variant met een uitneembare geldlade en een opvallende kleur? Dan kies je voor de AA Commerce Metalen Geldkist.

Wij vinden dat de AA Commerce Metalen Geldkist het beste geldkistje voor jou is, omdat hij een opvallende rode kleur heeft. Je bewaart je geld dus in een stijlvol kistje. Bovendien is dit model voorzien van een uitneembare geldlade. Dit betekent dat wanneer je de lade uit de kist haalt, je nog andere spullen op de bodem van de kist kunt bewaren. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke of waardevolle documenten. Bij het uitkiezen van een nieuwe geldkist is het ook belangrijk om rekening te houden met de indeling. Zo kun je namelijk concluderen of je je papiergeld en munten overzichtelijk kunt opbergen. Dat kan als je kiest voor deze geldkist, want hij heeft 1 biljetvak en 4 muntvakken. Je kunt je munten dus overzichtelijk bewaren. Verder zet je het papiergeld gewoon in 1 vak. Sluit vervolgens de geldkist af en maak hem weer open met 1 van de 2 meegeleverde sleutels.

Eigenschappen van de AA Commerce Metalen Geldkist:

 • Met een mooie rode kleur, mag deze geldkist zeker gezien worden.
 • In deze solide metalen geldkist met slot kun je je geld veilig bewaren.
 • Het is ook mogelijk om waardevolle documenten in het geldkistje te bewaren.
 • Hij beschikt over een uitneembare geldlade met 5 vakken, namelijk 1 voor papiergeld en 4 voor munten.
 • Er worden 2 sleutels meegeleverd, dus je kunt de ene bij je houden en de andere netjes bewaren als reserve.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>