Is De Beste Gereedschapskar Van 2020 Een Gevuld Of Leeg Model? Kom Er Hier Achter!

Ben je iemand die graag zelf klussen klaart? Dan heb je gereedschap nodig. Het kan voorkomen dat je reeds gereedschap hebt aangeschaft, maar dat je er geen geschikte plek voor hebt. Hierdoor kun je je gereedschap verleggen. Dat is toch niet de bedoeling? Daarom is het handig als je een gereedschapskar in je bezit hebt. In een dergelijke kar kun je al je gereedschappen netjes opbergen. Heb je zelf nog geen gereedschappen en wil je daarom meteen een gevulde gereedschapskar aanschaffen? Die mogelijkheid heb je ook. Er zijn dus verschillende factoren waar je op let als je op zoek gaat naar de beste gereedschapskar voor jouw behoeften. Denk eraan dat je een lege of volle gereedschapskar kunt kopen. Ook het formaat van de kar, zijn verplaatsbaarheid, gewicht, de veiligheid en het aantal lades kan een rol spelen. Lees daarom snel dit artikel en vind vandaag nog jouw beste gereedschapskar!

Beste gereedschapskar van 2020

We hebben je een indicatie gegeven van de belangrijke factoren waar je rekening mee kunt houden als je zoekt naar de beste gereedschapskar voor jouw behoeften. Een belangrijke factor is nagaan of je liever een lege of juist gevulde gereedschapskar wil hebben. Ongeacht welk type jouw voorkeur heeft, in dit artikel kom je aan je trekken. We hebben namelijk zowel gevulde als lege gereedschapskarren met elkaar vergeleken en hebben aan de hand daarvan een top 5 samengesteld. In deze top 5 lijst, die je in de onderstaande tabel ziet staan, hebben we zowel gevulde als lege modellen opgenomen. Er zijn tevens karren in verschillende kleuren, met verschillend aantal lades, enzovoorts. Je hebt dus genoeg keuzemogelijkheden. Doordat we bovendien elk model recenseren, kun je de verschillende varianten optimaal met elkaar vergelijken. Zo komt iedereen aan zijn trekken en vind je gemakkelijk jouw beste gereedschapskar.

 Product naam 
1.VDT verrijdbare gereedschapskist
Meer info »
2.vidaXL Gereedschapswagen 7 lades rood
Meer info »
3.STANLEY FatMax GereedschapswagenMeer info »
4.Kreator KRT653004 GereedschapswagenMeer info »
5.5 Laden Gereedschapswagen KleinMeer info »

1. VDT verrijdbare gereedschapskist

Ben je een fanatieke klusser en heb je daarom al een groot aantal gereedschappen in huis? Raak je deze spullen echter steeds kwijt, doordat je er geen geschikte plek voor hebt? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij helpen je namelijk om de beste gereedschapskar voor jouw behoeften te vinden. Als je reeds je eigen gereedschappen hebt, dan doe je er goed aan om een lege gereedschapskist te kopen. Er zijn echter ook andere zaken waar je op let. Als je veel gereedschappen hebt, dan kan de kist aardig zwaar worden. Daarom kies je voor een model op wielen. Je kunt dergelijke modellen gemakkelijk vervoeren. Klinkt een verrijdbare lege gereedschapskist perfect? Dan kies je voor de VDT verrijdbare gereedschapskist. VDT verrijdbare gereedschapskistWij vinden dat dit model de beste gereedschapskar voor jou is, omdat hij zonder gereedschappen wordt geleverd. Bovendien staat hij op 2 grote wielen.

Dankzij de grote wielen is de VDT verrijdbare gereedschapskist gemakkelijk mee te nemen. Het telescopisch handvat draagt hier ook aan bij. Behalve aan het vervoersgemak is er ook gezorgd voor een handige indeling. Daarom is deze kist ingedeeld in 3 compartimenten, die je desgewenst kunt loskoppelen. Je vindt dus snel het juiste gereedschap, waardoor je niet teveel tijd kwijtraakt aan het zoeken van gereedschap. Hierdoor kun je effectief te werk gaan en kun je je klussen sneller klaren. Afhankelijk van wat jij handiger vindt kun je groot materiaal in het bovenste of juist het onderste vak opslaan. Vervolgens gebruik je de middelste vakken om klein gereedschap en doosjes met vijzen, ringetjes, schroeven en dergelijke spullen op te slaan. Als we kijken naar de sluitingen van de kist, dan zien we dat hij metalen sluitingen heeft voor een extra stevige afsluiting. Je gereedschap zit dus altijd veilig in de kist.

Eigenschappen van de VDT verrijdbare gereedschapskist:

 • Over het algemeen wordt groot materiaal opgeslagen in het bovenste of juist onderste vak.
 • Er is gezorgd voor 3 compartimenten waardoor je je gereedschap overzichtelijk kunt opbergen.
 • Dankzij het telescopisch handvat en de 2 grote wielen kun je hem gemakkelijk met je meenemen.
 • Je kunt het middelste compartiment van deze kist gebruiken om klein gereedschap en doosjes met ringetjes, schroeven en vijzen op te slaan.
 • De handige indeling van deze kist zorgt ervoor dat je snel het juiste gereedschap vindt, waardoor je effectief te werk gaat en niet onnodig tijd verliest aan het zoeken naar gereedschap.

2. VidaXL Gereedschapswagen 7 lades rood

Zoek je naar de beste gereedschapskar voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan of je het liefst een variant met of zonder gereedschap wil. Daarnaast kun je nagaan hoeveel compartimenten voor jou handig zijn. Zo hebben sommige personen genoeg aan een gereedschapskar met slechts 2 lades. Ze zetten namelijk in de ene lade hun kleine gereedschappen en in de andere lade hun grote gereedschappen. Als je echter je gereedschap wil sorteren aan de hand van de klussen die je ermee kunt klaren, dan is het handiger om te kiezen voor een variant met meerdere lades. Klinkt een gereedschapskar zonder gereedschappen en met 7 schuiflades ideaal? Dan raden wij de VidaXL Gereedschapswagen 7 lades rood aan. VidaXL Gereedschapswagen 7 lades roodZoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om een gereedschapswagen met maar liefst 7 lades. Je kunt je gereedschap dus optimaal organiseren in deze wagen.

Wanneer je de VidaXL Gereedschapswagen 7 lades rood koopt, dan krijg je hem zonder gereedschap. Hierdoor is hij wellicht de beste gereedschapskar voor personen die reeds hun eigen gereedschap in huis hebben. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe je jouw gereedschap organiseert in de kar. Bovendien heeft elke lade een antislip bodemvoering, waardoor je gereedschap netjes op zijn plaats blijft. Er is bij deze gereedschapswagen ook gezorgd voor een geïntegreerd slot. Hierdoor kun je alle lades tegelijkertijd vergrendelen. Je voorkomt hierdoor dat de lades per ongeluk geopend worden wanneer je de trolley verplaatst. De kar is bovendien een variant op wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. 2 van de zwenkriemen beschikken zelfs over remmen! Aan de zijkant is er tevens een handvat om de gereedschapswagen te duwen. Wil je gereedschap binnen handbereik houden? Maak dan gebruik van de robuuste bovenkant van de trolley.

Eigenschappen van de VidaXL Gereedschapswagen 7 lades rood:

 • Lade 1 heeft een afmeting van 51 x 29 x 4 cm.
 • Hij heeft 4 zwenkwieltjes, waarvan 2 remmen hebben.
 • De tweede lade heeft een afmeting van 51 x 29 x 8,5 cm.
 • Bij deze gereedschapskar heb je 7 schuiflades ter beschikking.
 • Dankzij de mooie rode kleur mag deze gereedschapskar zeker gezien worden.
 • Elke lade beschikt over een antislip bodemvoering om gereedschappen op hun plaats te houden.
 • Doordat je meerdere lades ter beschikking hebt kun je je gereedschap netjes opbergen en optimaal organiseren.
 • Het geïntegreerd slot zorgt ervoor dat je alle lades tegelijkertijd kunt vergrendelen, zodat de lades niet per ongeluk geopend worden tijdens het vervoeren van de kar.

3. STANLEY FatMax Gereedschapswagen

Is het je weleens overkomen dat je al je gereedschap in een bak hebt gezet en je steeds het verkeerd gereedschap vastpakt tijdens het klussen? Dit kan behoorlijk vervelend zijn, omdat je hierdoor tijd kwijtraakt. Daarom is het handig om je gereedschap niet gewoon in een bak te bewaren, maar het georganiseerd op te slaan in een gereedschapskar. Zoek je om deze reden naar de beste gereedschapskar voor jouw behoeften? Dan zijn er enkele factoren waar je op let. Zo kun je nagaan of je liever een kar wil hebben die reeds beschikt over gereedschap of dat je toch het liefst een model aanschaft zonder gereedschap. Als je reeds je eigen gereedschap beschikt, dan is een lege kar wellicht het handigst. STANLEY FatMax GereedschapswagenWat dacht je van een gereedschapswagen die je de mogelijkheid geeft om al je spullen bij de hand te hebben? Kies dan voor de STANLEY FatMax Gereedschapswagen.

De STANLEY FatMax Gereedschapswagen is wellicht de beste gereedschapskar voor jou, omdat je met deze wagen al je spullen bij de hand hebt. Hierdoor behoort misgrijpen op gereedschap tijdens het klussen tot het verleden. Je ordent namelijk je gereedschap netjes in de wagen. Je kunt dit model bovendien handig gebruiken, omdat hij bestaat uit 3 uitschuifbare delen. Aan de bovenkant van de kar kun je je klein gereedschap bewaren. Voor het opslaan van kleine onderdelen kun je gebruik maken van de middelste lade. Deze lade bestaat uit verschillende uitneembare tussenschotten. Hierdoor kunnen kleine onderdelen overzichtelijk worden verdeeld. Aan de onderkant van de bak heb je ruimte voor groter gereedschap. Doordat je alles overzichtelijk kunt opslaan, kun je effectiever en sneller klussen. Zelfs over het vervoeren van de kar hoef je je geen zorgen te maken, want de wagen is eenvoudig te verplaatsen dankzij de uitschuifbare handgreep en de wielen.

Eigenschappen van de STANLEY FatMax Gereedschapswagen:

 • Aan de zijkant van de kar vind je 2 handgrepen.
 • Zijn deksel beschikt over een v-groef, dus je kunt dit gebruiken om materiaal te zagen.
 • De wagen bestaat uit 3 uitschuifbare delen, waardoor je je gereedschap overzichtelijk kunt opbergen.
 • Er is gezorgd voor een uitschuifbare handgreep en wielen, waardoor je de wagen gemakkelijk kunt verplaatsen.
 • In de middelste lade is er gezorgd voor tussenschotten, dus je kunt je kleine onderdelen overzichtelijk verdelen.
 • Doordat er bij het ontwikkelen van deze gereedschapswagen gebruik is gemaakt van degelijk materiaal, kan hij tegen een stootje.

4. Kreator KRT653004 Gereedschapswagen

De eerste 3 gereedschapskarren die we hebben gerecenseerd waren karren die zonder inhoud worden geleverd. Dergelijke modellen zijn handig voor personen die reeds hun eigen gereedschap in huis hebben. Ben je echter een nieuwe klusser of heb je voorheen steeds gereedschap geleend? Dan is het nu tijd geworden om je eigen gereedschapskar met inhoud aan te schaffen. Klinkt een model met meegeleverd gereedschap als de beste gereedschapskar voor jou? Dan kun je kiezen voor de Kreator KRT653004 Gereedschapswagen. Dit model is de beste gereedschapskar voor jou, omdat je hem krijgt met gereedschap. Je hoeft dus niet zelf gereedschap aan te schaffen en hebt toch het nodige gereedschap in huis om diverse klussen te klaren. Het meegeleverd gereedschap in Kreator KRT653004 Gereedschapswagendeze kar is netjes geordend in de degelijke, professionele gereedschapswagen met 7 lades. Je kunt de wagen bovendien op slot doen met de 2 meegeleverde sleutels.

Vanaf het moment dat je de Kreator KRT653004 Gereedschapswagen in ontvangst neemt, merk je dat hij zeer geschikt is voor de veeleisende klusser. Je concludeert ook meteen dat deze wagen perfect is om op de werkplaats of in de garage te gebruiken. Dit komt mede doordat je handig gereedschap meegeleverd krijgt. Je kunt zelfs als je handgereedschap veilig en netjes opbergen in de 3 lege lades van de wagen. Elk van de 7 lades heeft een draagcapaciteit van 25 kg. Je hebt dus veel opbergmogelijkheden. Het ordenen van je gereedschap was nooit eerder zo eenvoudig. Maak je niet eens zorgen over het gewicht van de wagen met inhoud, want de wagen is gemaakt van sterk materiaal en beschikt over 2 vaste wielen en 2 zwenkwielen. Je krijgt onder andere een ratchet handle, een spinner handle, een sliding T-bar, universele kruiskoppelingen, meerdere sockets, combinatiesleutels, schroevendraaiers, tangen en plugs meegeleverd.

Eigenschappen van de Kreator KRT653004 Gereedschapswagen:

 • In totaal kun je gebruik maken van 7 lades, met elk een maximale draagcapaciteit van 25 kg.
 • Er zijn 3 lege lades, dus als je reeds je eigen gereedschap in huis hebt, dan kun je dit ook netjes opbergen.
 • Doordat de onderhoudsvrije kar is gemaakt van sterk materiaal, kan hij tegen een stootje en gaat hij lang mee.
 • Voor het eenvoudig vervoeren van de kar met of zonder inhoud beschikt hij over 2 vaste wielen en 2 zwenkwielen.
 • Deze gereedschapskar wordt geleverd met een groot aantal gereedschappen, waardoor je meteen na de aanschaf kunt klussen.

5. 5 Laden Gereedschapswagen Klein

Je hebt in dit artikel al gelezen over 4 super gereedschapskarren. Zo ben je varianten tegengekomen die geen inhoud hadden. Dergelijke modellen zijn ideaal voor personen die reeds hun eigen gereedschap bezitten en slechts zoeken naar een manier om dit gereedschap netjes en geordend op te bergen. Daarnaast heb je een kar gezien die met gereedschap wordt geleverd. Dat model is perfect voor personen die nog geen eigen gereedschap hebben of die slechts enkele gereedschappen in huis hebben. Echter, een gevuld model is ook perfect te gebruiken op een werkplaats of in een garage. Afhankelijk van jouw behoeften kies je dus voor het model dat het beste bij je past. Is jouw beste gereedschapskar een eenvoudig leeg 5 Laden Gereedschapswagen Kleinmodel dat niet teveel ruimte in beslag neemt? Dan kies je voor de 5 Laden Gereedschapswagen Klein. Dit model is compact waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt.

We vinden tevens dat de 5 Laden Gereedschapswagen Klein de beste gereedschapskar voor jou is, omdat hij een stevig model is. Je krijgt hem zelfs met solide kogelgelagrede geleiders. Dit betekent dat hij dubbel gelagerd is. Nadat je jouw gereedschap in de kar hebt gezet, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je ordening zinloos was. In elke lade van deze kar zit er namelijk een antislip mat. Hierdoor blijft je gereedschap netjes op zijn plaats. Er is zelfs gezorgd voor een rubberen topmat, zodat je tijdens het klussen daar spullen kunt zetten. Zo is alles binnen handbereik. Voor het eenvoudig vervoeren van de gereedschapskar heeft de fabrikant gezorgd voor 2 zwenkwielen en 2 bokwielen. De zwenkwielen hebben een rem, waardoor de kar niet zomaar wegrolt. Orden je gereedschap netjes in deze gereedschapskar en ervaar hoe prettig je kunt klussen wanneer je alles bij de hand hebt.

Eigenschappen van de 5 Laden Gereedschapswagen Klein:

 • Hij heeft een centraal slot.
 • Rondom de kar is er een opstaande rand.
 • Je krijgt hem met kogelgelagrede geleiders, dus hij is dubbel gelagerd.
 • Dankzij het compact formaat kun je deze gereedschapswagen gemakkelijk opbergen.
 • De stevige handgreep en verschillende wielen maken het vervoeren van deze wagen tot een fluitje van een cent.
 • Door je gereedschap in deze gereedschapswagen te zetten, zorg je ervoor dat alle tools tijdens het klussen binnen handbereik zijn.
 • In elke lade is er een antislip mat waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je gereedschap tijdens het vervoeren van zijn plaats gaat.
 • Aan de bovenkant heeft deze kar een rubberen topmat, waardoor je tijdens het klussen een perfecte plek hebt om de tools, waar je op dat moment mee bezig bent, te zetten.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>