Welk Model Is Volgens Jou De Beste GPS Tracker Van 2020? Lees Dit Artikel En Selecteer Je Favoriet Model!

Tegenwoordig wordt het steeds gemakkelijker om mensen en objecten te volgen. Het enige wat je nodig hebt om een persoon of object te volgen, is een GPS tracker. Dergelijke volgsystemen zijn handig om na te gaan of je kinderen de juiste route naar school volgen. Je kunt een dergelijk systeem ook gebruiken om bijvoorbeeld je oude vader of moeder in de gaten te houden. Er worden tevens trackers ontworpen voor huisdieren. Aangezien je personen kunt volgen, is het wellicht handig om ook je spullen te volgen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een tracker aanschaft voor je auto of motor. Mocht dit voertuig gestolen worden, dan kun je het gemakkelijk terugvinden. Zoek je daarom naar de beste GPS tracker voor jouw behoeften? Dan is het handig om na te gaan waarvoor je de tracker precies wil gebruiken en met welk apparaat hij communiceert. Vind hier jouw beste GPS tracker!

Beste GPS tracker van 2020

Nu daar je weet dat je op verschillende factoren kunt letten bij het zoeken naar jouw beste GPS tracker, kun je verder gaan met je zoektocht. Je hoeft bovendien niet ver te zoeken, want door dit artikel te lezen, kun je al het ideale model vinden. We hebben namelijk niet willekeurig enkele trackers gerecenseerd. Er is aardig wat werk aan vooraf gegaan. Om de onderstaande tabel met de top 5 GPS trackers van het jaar samen te stellen, hebben we namelijk eerst verschillende trackers met elkaar vergeleken. Aan de hand van deze vergelijking hebben we de allerbeste modellen geselecteerd. Vervolgens delen we onze opgedane kennis met je door middel van individuele recensies. Hierdoor kun je de verschillende trackers optimaal met elkaar vergelijken. Aan de hand van deze vergelijking, maak je een keuze. Lees dit artikel, maak een goed geïnformeerde keus en kies de beste GPS tracker voor jouw behoeften uit.

 Product naam 
1.Tracemaster Auto volgsysteemMeer info »
2.Mini GPS tracker Volg SysteemMeer info »
3.Heavy Duty Magneet GPS Tracker GlobaltraceMeer info »
4.TK-Star 905 GPS TrackerMeer info »
5.PersonenalarmeringMeer info »

1. Tracemaster Auto volgsysteem

Als je iets bezit, waar je geen waarde aan hecht, dan vind je het ook niet erg als je het kwijtraakt. Echter, in de meeste gevallen hechten we juist veel waarde aan onze bezittingen. Denk bijvoorbeeld aan je auto. Voor de meesten van ons betekent onze auto veel. Daarom is het handig om hem te voorzien van een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker. Klinkt een dergelijke tracker, die ervoor zorgt dat je dierbare bezit altijd direct volgbaar is, zonder dat je snoeren nodig hebt, als jouw beste GPS tracker? Dan raden wij het Tracemaster Auto volgsysteem aan. Dit model is wellicht de beste GPS tracker voor jou, omdat hij betrouwbaar is en een nauwkeurige werking heeft. Tracemaster Auto volgsysteemDankzij dit apparaatje kun je je dierbare bezit altijd direct volgen. De tracker is tevens eenvoudig in gebruik en werkt zonder snoeren. Handig toch?

Wanneer je gebruik maakt van het Tracemaster Auto volgsysteem, dan kun je direct real-time zien waar je voertuig zich bevindt. Je maakt hiervoor namelijk gebruik van een gebruiksvriendelijk applicatie of het online platform. Zodra je bent ingelogd, heb je een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling. Er wordt hierbij gewerkt met een duidelijke Google Maps kaart. Als je precies wil nagaan waar je auto in de afgelopen tijd is geweest, dan heb je deze mogelijkheid ook. De tracker laat je namelijk tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken naar de gereden routes. Hierdoor kun je ook achteraf traceren waar het voertuig is geweest en welke route er is afgelegd. Het systeem registreert zelfs de gereden snelheid! In de gratis applicatie kun je alle instellingen gemakkelijk instellen. Dit apparaatje is tevens jouw beste GPS tracker, omdat hij tot 90 dagen gebruikt kan worden zonder tussendoor opladen.

Eigenschappen van het Tracemaster Auto volgsysteem:

 • Mocht de batterij leeg beginnen te lopen, dan krijg je een melding.
 • Wanneer de ingestelde maximumsnelheid wordt overschreden gaat er een snelheidsalarm af.
 • Er is gezorgd voor een ingebouwde microfoon, waardoor je via de tracker live mee kunt luisteren.
 • Hij is IP65 waterproof, wat inhoudt dat hij spat waterdicht is en ook gebruikt kan worden tijdens vochtige omstandigheden.
 • Bij deze tracker kun je een bewegingsalarm instellen, waardoor je een melding ontvangt wanneer de tracker in beweging komt.
 • Door gebruik te maken van de real-time tracking functie kun je de afgelegde routes uit het verleden inzien en meldingen ontvangen.
 • Verlaat de tracker de vooraf ingestelde “safe zone”, dan word je op de hoogte gesteld over de actuele locatie, waardoor je tijdig kunt ingrijpen.
 • Desgewenst kun je SMS tracking instellen, wat inhoudt dat je een sms met de locatie krijgt of dat je een sms krijgt wanneer de tracker in beweging komt.
 • Deze tracker is eenvoudig te plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten, omdat hij een ingebouwde magneet heeft, waardoor inbouw niet nodig is.
 • Je kunt het volgsysteem tot 90 dagen lang gebruiken zonder hem tussendoor op te laden met de bijgeleverde USB kabel, omdat hij een krachtige accu heeft.
 • Als het voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, wordt de slaapmodus geactiveerd, waarbij het batterijverbruik enorm verminderd wordt en de batterij dus langer meegaat.
 • Behalve een bewegingsalarm heeft de GPS tracker ook een trilalarm dat afgaat wanneer de tracker in beweging komt; hierbij krijg je een melding inclusief de coördinaten van de locatie.
 • Real-time tracking behoort tot de mogelijkheden en houdt in dat je de locatie live via het online platform kunt bekijken op de computer of telefoon met de gratis applicatie die werkt op Windows, Android en Apple.
 • Houd er rekening mee dat deze tracker werkt met een Simkaart (standaard formaat), die enkele euro’s bel/ internettegoed erop moet hebben, en dat het KPN netwerk voor Nederland en Base voor België is aanbevolen.

2. Mini GPS tracker Volg Systeem

Een GPS tracker kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Daarom zijn er ook verschillende modellen verkrijgbaar. Het vinden van de beste GPS tracker voor jouw behoeften hoeft echter niet moeilijk te zijn. Je hoeft slechts voor jezelf na te gaan wat je precies wil traceren met het apparaat. Aan de hand daarvan maak je een keus. Is het toch moeilijk voor jou om specifiek aan te geven waar je de tracker voor wil gebruiken? Dan is het handig om een model aan te schaffen, dat gemakkelijk verschillende (waardevolle) spullen of levende wezens kan volgen. Je kunt met dergelijke modellen voor een tijdje bijvoorbeeld je motor volgen. Een andere periode gebruik je hem bijvoorbeeld om je dieren te volgen. Klinkt zo’n model perfect? Mini GPS tracker Volg SysteemDan kies je voor het Mini GPS tracker Volg Systeem. Dit model is wellicht de beste GPS tracker voor jou, omdat hij multifunctioneel inzetbaar is.

Je kunt het Mini GPS tracker Volg Systeem immers gebruiken om auto’s, motoren, boten, dieren en je kinderen te traceren. Bovendien gaat het hier om een kleine tracker, die enorm gemakkelijk is te gebruiken. Als je hem wil bevestigen gebruik je slechts de meegeleverde magnetische cover. Deze cover maakt het mogelijk om de tracker op, onder of tegen metalen oppervlakken te bevestigen. Er is bovendien gezorgd voor een waterdicht opbergzakje, waardoor je het apparaat ook kunt gebruiken in vochtige omstandigheden. Hierdoor is hij niet alleen voordelig, maar ook super handig te gebruiken in verschillende situaties. Hij heeft zelfs allerlei te gekke functies. Denk bijvoorbeeld aan de “vraag de locatie op” functie, waarbij je per sms de locatie ontvangt. Maak ook gebruik van het Geofence-alarm. Hierbij word je op de hoogte gesteld over de actuele locatie van de tracker wanneer hij de “safe zone” verlaat.

Eigenschappen van het Mini GPS tracker Volg Systeem:

 • Mocht de batterij bijna leeglopen, dan krijg je een melding zodat je de batterij tijdig kunt opladen.
 • Ongeacht het kleine formaat, biedt dit apparaat toch dezelfde functies als vergelijkbare volgsystemen.
 • Aangezien deze tracker geschikt is voor verschillende toepassingen, is hij een zeer nauwkeurig volgsysteem.
 • Er is gezorgd voor een snelheidsalarm, dus je krijgt een melding wanneer de maximumsnelheid wordt overschreden.
 • Doordat hij wordt geleverd met een waterdicht opbergzakje, kun je hem ook gebruiken in vochtige omstandigheden.
 • Een van de handige functies van dit apparaat is dat je de locatie kunt opvragen en deze vervolgens per sms ontvangt.
 • Als je de SOS-knop indrukt, verstuurt het volgsysteem de tekst “help me” en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers.
 • Door gebruik te maken van zijn trilalarm krijg je een melding inclusief de coördinaten van de locatie als het Track & Trace systeem in beweging komt.
 • Dit volgsysteem is enorm handig, omdat je hem kunt gebruiken om van alles te traceren, van auto’s tot scooters en motoren en zelfs boten, kinderen en dieren.
 • Zijn Geofence-alarm zorgt ervoor dat je op de hoogte wordt gesteld over de actuele locatie als de GPS tracker de vooraf ingestelde “safe zone” verlaat, waardoor je tijdig kunt ingrijpen.
 • Hij heeft een meeluisterfunctie, wat inhoudt dat wanneer je de mini GPS tracker belt, je via de ingebouwde microfoon de omgevingsgeluiden live kunt beluisteren, hoewel dit niet merkbaar is in de omgeving van het apparaat.

3. Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace

In dit artikel lees je over verschillende GPS trackers. We vertellen je alleen over de top 5. Het is echter toch belangrijk om van tevoren een beeld te hebben van wat je met jouw volgsysteem wil doen. Op die manier kun je gemakkelijker nagaan welke systemen het beste bij je passen. Vervolgens selecteer je jouw “winnaar”. We hebben intussen gezien dat bepaalde volgsystemen worden ontworpen aan de hand van hetgeen je wil volgen. Daarnaast zijn er ook multifunctioneel inzetbare modellen, die je voor verschillende doeleinden wil gebruiken. Vind je een dergelijk multifunctioneel inzetbaar model niet nodig. Is jouw beste GPS tracker wel een variant met een lange accuduur? Dan kennen wij het perfecte volgsysteem voor jou, namelijk de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace. Heavy Duty Magneet GPS Tracker GlobaltraceDit model is zeer geschikt voor toepassingen waarbij er een lange accuduur nodig is. Daarom is hij wellicht de beste GPS tracker voor jou.

Door te kiezen voor de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace, kies je voor een volgsysteem van uitstekende kwaliteit. Het gaat hier namelijk om een heavy-duty apparaat. Je weet dus zeker dat hij tegen een stootje kan en ook lang meegaat. Als je kijkt naar zijn behuizing, dan kun je al concluderen dat je er lang van kunt genieten. De tracker beschikt namelijk over een supersterke en spatwaterdichte behuizing. Hij heeft tevens een interne batterij tot 90 dagen. Hierdoor is hij het ideale volgsysteem om bijvoorbeeld aanhangwagens, trailers, opleggers, containers, bouwmachine, maar ook gewoon je auto te volgen. Zijn ingebouwde magneet maakt het bevestigen van deze tracker eenvoudig. Er is ook bij dit systeem gezorgd voor allerlei handige functies zoals SMS tracking. Hierbij bel je naar het toestel of stuur je een sms. Binnen slechts 10 seconden ontvang je de locatie met een linkje naar Google Maps.

Eigenschappen van de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace:

 • Voor een eenvoudige bevestiging van deze tracker beschikt hij over een ingebouwde magneet.
 • Dankzij de supersterke en spatwaterdichte behuizing kan deze tracker tegen een stootje en is hij zeer duurzaam.
 • Dit systeem is een heavy duty variant, waardoor hij perfect is om een oplegger, aanhangwagen, bouwmachine, trailer, container of gewoon een auto te volgen.
 • Hij is ideaal voor toepassingen waarbij een lange accuduur nodig is, omdat hij beschikt over een interne batterij die tot 90 dagen meegaat zonder dat je hem weer hoeft op te laden.
 • Als je gebruik maakt van de SMS tracking functie, dan kun je bellen naar het toestel of een sms sturen en vervolgens ontvang je binnen 10 seconden de locatie met een linkje naar Google Maps.
 • Desgewenst kun je gebruik maken van de Bewegingsalert, wat inhoudt dat je per SMS bericht een waarschuwing ontvangt wanneer het voertuig vanuit een stilstaande status begint te bewegen.
 • De Real-time tracking functie is enorm handig, want met niets meer dan een SIM-kaart en GPRS kaart kun je de tracker op de meter nauwkeurig volgen op een kaart en op het internet via de meegeleverde software.
 • Zelfs als je geen computer beschikbaar hebt hoef je je geen zorgen te maken, want er is gezorgd voor Track en Trace on Demand, wat inhoudt dat je een SMS bericht stuurt vanaf je mobiele telefoon nar het apparaat en je direct de locatie, snelheden en richting terug ontvangt op je telefoon.

4. TK-Star 905 GPS Tracker

Intussen weet je beter dan wie dan ook dat je enorm veel keuzemogelijkheden hebt op het gebied van GPS trackers. We hebben je immers reeds verteld over 3 top systemen, die allemaal hun eigen aantrekkelijke opties hadden. Bovendien zijn de verschillende modellen ook ontworpen voor verschillende toepassingen. Wat wel overeen kwam, was het feit dat je een Simkaart nodig hebt om de trackers optimaal te laten werken. Deze kaart moet je apart aanschaffen. Wil jij geen nieuwe kaart aanschaffen en is daarom jouw beste GPS tracker een variant die geleverd wordt met een Simkaart én beltegoed? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de TK-Star 905 GPS Tracker. Dit model vinden wij de beste GPS tracker voor jou, TK-Star 905 GPS Trackeromdat hij volledig is voor geïnstalleerd en hij wordt geleverd met een Simkaart met 5 euro beltegoed. Zondere verdere configuratie kun je dit model direct in gebruik nemen.

Het is handig om na te gaan wat je allemaal meegeleverd krijgt wanneer je een nieuw volgsysteem koopt. Echter, het is ook belangrijk om na te gaan wat hij precies doet en welke functies hij heeft. In het geval van de TK-Star 905 GPS Tracker gaat het om een volgsysteem dat ervoor zorgt dat je dierbare bezit altijd direct volgbaar is. Bovendien kun je hem direct na ontvangst in gebruik nemen. Hij werkt ook niet met snoeren, wat zijn gebruiksgemak verder verhoogt. Bij dit apparaat is er zelfs gezorgd voor een zeer krachtige accu. Zo kun je het volgsysteem tot 90 dagen lang gebruiken zonder hem tussendoor op te hoeven laden. Moet hij uiteindelijk toch opgeladen worden? Dan kun je hem gemakkelijk opladen met de meegeleverde USB kabel. Er zijn tevens allerlei handige functies zoals real-time zien waar je voertuig zich bevindt.

Eigenschappen van de TK-Star 905 GPS Tracker:

 • Als de accu bijna leeg is, ontvang je een waarschuwing.
 • Bij aankoop van dit volgsysteem krijg je een Simkaart met 5 euro beltegoed meegeleverd.
 • Dit systeem laat je altijd direct real-time zien waar je voertuig zich bevindt, via de gratis beschikbare applicatie voor Android en Apple.
 • Hij is bruikbaar zonder snoeren en is volledig voor geïnstalleerd, waardoor je hem zonder verdere configuratie direct in gebruik kunt nemen.
 • Bij dit systeem kun je verschillende meldingen instellen zoals een GEO Fence alarm, een snelheidsalarm, een bewegingsalarm en een trilalarm.
 • Mocht je geen telefoon bij de hand hebben, dan kun je het volgsysteem ook gebruiken via een webapplicatie om het voertuig real-time te volgen.
 • Dankzij de sterke ingebouwde magneet kun je hem gemakkelijk plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten, waardoor inbouw niet nodig is.
 • Door gebruik te maken van deze tracker heb je een direct overzicht met een nauwkeurige plaatsbepaling (tot 5 meter nauwkeurig) via de bijbehorende Google Maps kaart.
 • Wanneer je voertuig minimaal 5 minuten niet is bewogen, wordt de slaapmodus automatisch geactiveerd waardoor het batterijverbruik enorm daalt en de batterij dus langer meegaat.
 • Er is een geschiedenis tot maar liefst 3 maanden op te vragen, waardoor je ook achteraf kunt traceren waar het voertuig is geweest, welke router er is afgelegd en met welke snelheid er is gereden.
 • Tot 90 dagen lang kun je dit systeem gebruiken zonder hem tussendoor op te laden, omdat er is gezorgd voor een krachtige accu, die bovendien eenvoudig opgeladen kan worden met de bijgeleverde USB kabel.
 • Ook tijdens vochtige omstandigheden kun je deze tracker gebruiken, omdat hij IP65 waterproof is, wat inhoudt dat hij spatwaterdicht is en hij ook geschikt is om boten, schepen, jetski’s of andere objecten te beveiligen als deze zich in vochtige omstandigheden bevinden.

5. Personenalarmering

Als je op zoek gaat naar de beste GPS tracker voor jouw behoeften, dan doe je dit, omdat je het liefst ondersteund wil worden. Hierbij maakt het niet uit of je deze ondersteuning in eigen land nodig hebt of in het buitenland. Je wil namelijk gewoon je tracker bevestigen aan je waardevol voorwerp en hem vervolgens gemakkelijk volgen, ongeacht waar het zich bevindt. Dat is over het algemeen wat men wil bereiken wanneer met een dergelijk volgsysteem aanschaft. Daarom is het wellicht een goed idee om de Personenalarmering aan te schaffen. Dit systeem maakt gebruik van GSM techniek en is te gebruiken in meer dan 190 landen over de hele wereld. Zelfs als je besluit te verhuizen, kun je hem dus gerust meenemen en in een ander land gebruiken. PersonenalarmeringWanneer je dit systeem bovendien aanschaft, dan kun je hem meteen gebruiken. Hij is immers gebruiksklaar en beschikt over een Simkaart.

Mocht je een keer in nood zijn, dan kun je gebruik maken van de handige noodknop van dit systeem. Deze knop activeert de krachtige luidspreker en gevoelige microfoon. Hierdoor is directe communicatie mogelijk met de gealarmeerde en de drager van de Personenalarmering. Hierdoor kun je dit systeem gebruiken als alarm bij ouderen thuis. Ook om werkers die alleen shifts draaien te beschermenen om personeel te kunnen helpen in noodsituaties is hij handig. Ook bij hulpbehoevende mensen met bijvoorbeeld een handicap, ALS, ADHD, Alzheimer, PDD-NOS of Parkinson komt dit systeem goed van pas. Mochten senioren of kinderen je nodig hebben, dan kunnen zij tevens met dit systeem op een discrete manier alarm slaan in ongewenste situaties, waarbij het gebruik van een mobiele telefoon niet mogelijk is. Er komt bij een noodgeval namelijk meteen een spreek-luisterverbinding tot stand. Zo kun je meteen communiceren met de persoon aan de andere kant.

Eigenschappen van de Personenalarmering:

 • Met dit systeem kun je altijd op ieder moment automatisch real time volgen waar de persoon met het apparaatje zich bevindt.
 • Wanneer je dit systeem koopt, hoef je niets apart in te schakelen, omdat hij volledig is geïnstalleerd en ook met een Simkaart wordt geleverd.
 • Houd er rekening mee dat je via dit systeem belt naar een Europees mobielnummer, en de kosten van het systeem zijn exclusief prepaid tegoed.
 • Mocht je contact willen met de drager van het apparaat, dan is dit mogelijk, omdat je via de applicatie kunt bellen naar het apparaat, waarna deze overgaat en de drager kan opnemen.
 • Hij kan fungeren als volwaardige vervanger voor de seniorenmobiel of seniorenapp met alarmknop, omdat je niet gebonden bent aan een mobiele telefoon of het aanschaffen van een smartphone om gebruik te maken van dit systeem.
 • Het systeem kan succesvol worden ingezet bij ouderen, kinderen, mensen met een handicap, beveiligers, taxichauffeurs, koeriers, thuiszorgmedewerkers, monteurs, landbouwmedewerkers, magazijnmedewerkers en hij werkt ook goed als senioren alarmknop.
 • De werking van dit systeem is eenvoudig te omschrijven, want zodra er sprake is van een noodgeval, hoef je slechts 3 seconden op de ronde SOS-knop te drukken waarna er meteen een bericht gestuurd wordt naar de gekoppelde gebruiker(s) met de actuele locatie, de naam van het apparaat en het bericht “Noodgeval”.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>