De Beste Hogedrukreiniger Van 2020! Prijs/kwaliteit test aankoop. Professionele 150 bar opties? Bekijk de Top 10!

Wil je op een snelle manier je schoonmaakklusjes klaren? Dan is het niet handig om een tuinslang en een borstel te gebruiken. Wanneer je namelijk op de “oude manier” schoonmaakt, dan kost het je veel meer tijd dan wanneer je gebruik maakt van een hogedrukreiniger. Zoek je daarom naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften? Voor het vinden van het ideale model ben je bij ons op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk in dit artikel over de 10 best verkochte hogedrukreinigers van 2020. Aan de hand van de verschillende recensies kun je het model kiezen dat bij je past. Bij het uitkiezen van het ideale model kun je bijvoorbeeld rekening houden met wat je wil reinigen, hoe vaak je zal reinigen, eventuele accessoires die helpen bij het klaren van jouw klus en wellicht het type aandrijving. Lees de recensies en kies de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften uit!

Beste hogedrukreiniger van 2020

Aangezien de druk van de verschillende hogedrukreinigers een rol kan spelen bij het klaren van je schoonmaakklusjes hebben wij de onderstaande tabel gemaakt. In deze tabel zie je de 10 hogedrukreinigers die we zullen reviewen met hun desbetreffende waterdruk. Bekijk dus snel de tabel en lees de reviews om de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften uit te kiezen.

 Product naam... bar hogedrukreiniger 
1.EUROM Force 2000 Plus150 bar hogedrukreinigerMeer info »
2.Karcher K7 Premium Full Control Plus Home180 bar hogedrukreinigerMeer info »
3.Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA140 bar hogedrukreinigerMeer info »
4.Karcher K4 Full Control130 bar hogedrukreinigerMeer info »
5.Karcher K7 Premium Full Control Plus
180 bar hogedrukreinigerMeer info »
6.Karcher K5 Premium Full Control Plus Home145 bar hogedrukreinigerMeer info »
7.Karcher K3 Full Control Home120 bar hogedrukreinigerMeer info »
8.Karcher K4 Premium Full Control HOME130 bar hogedrukreinigerMeer info »
9.Karcher K4 Premium Full Control130 bar hogedrukreinigerMeer info »
10.Karcher K5 Full Control Car & Home145 bar hogedrukreinigerMeer info »

1. EUROM Force 2000 Plus – Beste voor de auto

EUROM Force 2000 PlusZoek je naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende modellen waar je voor kunt kiezen. Sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor de frequente gebruiker. Weer andere modellen zijn juist gemaakt voor de “af-en-toe gebruiker”. Ben je iemand die de hogedrukreiniger slechts af en toe zal gebruiken? Wil je het apparaat bovendien gebruiken voor gemiddelde reinigingsklussen? Dan kennen wij de perfecte hogedrukreiniger voor jou. Hier verwijzen we naar de EUROM Force 2000 Plus. Wij vinden dat dit model de beste hogedrukreiniger voor jou is, omdat hij perfect is voor gebruikers die slechts af en toe gebruik maken van een dergelijk apparaat. Daarnaast is dit model perfect voor gemiddelde reinigingsklussen. Behalve de hogedrukreiniger zelf, krijg je er namelijk ook andere handige accessoires bij. Denk maar aan de terrasreiniger en de vuilfrees.

Als je de EUROM Force 2000 Plus hogedrukreiniger in huis haalt, dan kies je voor een exclusief model. Dit apparaat heeft namelijk een druk van maar liefst 150 bar. Je kunt je schoonmaakklus dus gemakkelijk en snel klaren. Deze effectiviteit is ook te danken aan de wateropbrengst van 400 liter per uur, de vernieuwde slanghaspel, de meegeleverde terrasreiniger en de vuilfrees. Als we kijken naar de vergrote terrasreiniger, dan zien we dat de steel van deze accessoire is verbeterd vergeleken met die van zijn voorganger. Je kunt de steel nu namelijk buigen in verschillende hoeken. Zo kun je ook eenvoudig werken als je wat langer bent. Als je de hogedrukreiniger wil gebruiken, dan hoef je de kabel niet meer volledig af te rollen. Het enige wat je wel moet doen is de kabel zo ver uitrollen als je nodig vindt. Hierna kun je aan de slag gaan.

Voordelen van de EUROM Force 2000 Plus:

 • Om hem eenvoudig te verplaatsen, beschikt deze hogedrukreiniger over wielen.
 • Doordat de slang een lengte van 8 meter heeft, heb je een bovengemiddelde reikwijdte.
 • Je zorgen maken over een snel vastlopende motor behoort tot het verleden dankzij de waterfilter.
 • Zelfs grote oppervlakken kunnen snel en spatvrij worden gereinigd met de meegeleverde terrasreiniger.
 • Er is een haspel die ervoor zorgt dat je de slang altijd netjes kunt oprollen zonder hem te knikken of draaien.
 • Wil je graag wat meer geconcentreerde kracht hebben voor een extra grondige reiniging, dan kun je de vuilfrees gebruiken.
 • Je kunt ook minder kleine klussen klaren met deze hogedrukreiniger, omdat hij een relatief hoge werkdruk en een grote wateropbrengst heeft.

Nadelen van de EUROM Force 2000 Plus:

 • Dit model is niet geschikt voor warm water.
 • De waterdruk is niet regelbaar, dus je kunt deze niet afstellen op de specifieke klus.
Klik hier voor de beste prijs

2. Karcher K7 Premium Full Control Plus Home

Karcher K7 Premium Full Control Plus HomeZoals je hebt gezien bij de vorige hogedrukreiniger, worden de verschillende modellen voor diverse doeleinden vervaardigd. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren weet hoe je de hogedrukreiniger wil gebruiken. Aan de hand van deze informatie vergemakkelijk je jouw zoektocht naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften. Zoek je bijvoorbeeld naar een hogedrukreiniger voor grote reinigingsklussen? Ben je daarnaast een intensieve gebruiker? Dan is de Karcher K7 Premium Full Control Plus Home de beste hogedrukreiniger voor jou. Dit model maakt het namelijk mogelijk om allerlei zware schoonmaakklussen eenvoudig te klaren. Hij beschikt over diverse handige snufjes die je helpen om snel en gemakkelijk hardnekkig vuil van je gevel, terras of balkon te verwijderen. Voor extra gebruiksgemak beschikt dit model zelfs over een lcd-scherm, waarmee je de waterdruk kunt regelen. Er is bovendien ook een waterfilter en een gemakkelijk systeem om reinigingsmiddelen toe te voegen.

Elke intensieve klus, maar natuurlijk ook de minder intensieve klussen, kun je klaren met de Karcher K7 Premium Full Control Plus Home. Dit apparaat beschikt onder andere over een haspel, wieltjes en zelfs een Plug ‘n’ Clean systeem dat je de mogelijkheid geeft om gemakkelijk reinigingsmiddelen toe te voegen. Hierdoor kun je ook de plekken die niet alleen met water gereinigd kunnen worden eenvoudig schoonmaken. Wil je de instellingen van deze hogedrukreiniger gemakkelijk aanpassen? Dan maak je gebruik van de Full Control optie van het apparaat. Dit houdt in dat je de gewenste instellingen selecteert aan de hand van pictogrammen op de spuitlans. Om je te bewijzen dat hij goed gebruikt kan worden om hardnekkig vuil op een regelmatige basis te verwijderen, beschikt deze hogedrukreiniger over een vermogen van 3000 watt en een werkdruk van 180 bar.

Voordelen van de Karcher K7 Premium Full Control Plus Home:

 • Bij deze hogedrukreiniger is er een opbergruimte voor toebehoren.
 • De slang is 10 meter lang, dus je hebt een bovengemiddelde reikwijdte.
 • Je kunt grote oppervlakken snel en spatvrij reinigen met de standaard meegeleverde terrasreiniger.
 • Er is gezorgd voor een waterfilter, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een snel vastlopende motor.
 • Hij beschikt over een haspel die ervoor zorgt dat je de slang altijd netjes kunt oprollen zonder deze te draaien of knikken.
 • Dit apparaat bedien je via de bediening op de spuitlans, dus je kunt gemakkelijk de waterdruk afstellen op de reinigingsklus.
 • Deze hogedrukreiniger kun je gebruiken voor grote en kleine klussen, want hij heeft een relatief hoge werkdruk en wateropbrengst.

Nadelen van de Karcher K7 Premium Full Control Plus Home:

 • Deze hogedrukreiniger kun je niet gebruiken met warm water.
 • Je krijgt er geen wasborstel bij om voertuigen krasvrij te reinigen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRABen je op zoek naar de beste hogedrukreiniger voor jouw persoonlijke situatie? Dan is het belangrijk om eerst voor jezelf na te gaan aan welke eisen een dergelijke hogedrukreiniger voor jou moet voldoen. Je kunt onder andere kijken naar de gewenste waterdruk, de lengte van de slang en wellicht de aandrijving. Natuurlijk is het ook handig als je een gewenste wateropbrengst in gedachten hebt. Wat dacht je van een waterdruk van 140 bar, een wateropbrengst van 500 liter per uur en een hogedrukslang van 9 meter? Als dit goed klinkt, dan is de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA wellicht de beste hogedrukreiniger voor jou. Dit apparaat heeft een elektrische aandrijving en een reinigingscapaciteit van 40 m2 per uur. Dankzij de superieure eigenschappen, kun je met deze hogedrukreiniger snel en gemakkelijk grote oppervlaktes reinigen.

Wanneer je een hogedrukreiniger aanschaft, dan is het ook belangrijk om te kijken naar de accessoires die je er eventueel bij krijgt. Als je kiest voor de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA, dan krijg je er een aantal accessoires bij die het gebruik vergemakkelijken. Je krijgt namelijk een vuilfrees, een rioolslang en zelfs een wasborstel. Met de wasborstel kun je onder andere je voertuigen grondig en krasvrij reinigen. Daarnaast kun je de rioolslang gebruiken om je dakgoot te ontdoen van gebladerte. Deze accessoire zorgt er tevens voor dat je verstoppingen kunt verhelpen. Voor het reinigen van grote oppervlaktes kun je de terrasreiniger gebruiken. Deze accessoire zorgt ervoor dat het reinigingsproces snel en spatvrij plaatsvindt. Dankzij de unieke eigenschappen van de hogedrukreiniger en de meegeleverde accessoires, klaar je snel en gemakkelijk elke schoonmaakklus.

Voordelen van de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA:

 • De hogedrukreiniger heeft een stille werking.
 • Dankzij de slanglengte van 9 meter heb je een bovengemiddelde reikwijdte.
 • Gebruik de terrasreiniger om snel en spatvrij grote oppervlaktes te reinigen.
 • Er wordt een wasborstel meegeleverd voor het krasvrij reinigen van voertuigen.
 • Hij beschikt over een regelbare waterdruk waardoor je deze optimaal kunt afstellen op de reinigingsklus.
 • Dit model is voorzien van een haspel, dus je kunt de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet draait of knikt.
 • Doordat je een rioolslang meegeleverd krijgt, kun je ook moeilijk toegankelijke plekken zoals riolen, dakgoten en afvoeren eenvoudig reinigen.

Nadelen van de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA:

 • Dit apparaat is niet vervaardigd voor professioneel gebruik.
 • Met een gewicht van 18,9 kg is deze hogedrukreiniger vrij zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

4. Karcher K4 Full Control

Karcher K4 Full ControlIn je zoektocht naar de beste hogedrukreiniger kom je verschillende soorten hogedrukreinigers tegen. Hierdoor kan het moeilijk lijken om het ideale model uit te kiezen. Echter, er zijn eenvoudige manieren om jouw droomhogedrukreiniger te vinden. Je kunt onder andere kijken naar de waterdruk van de verschillende modellen. Daarnaast kan het helpen om te kijken naar het gebruik waar elk afzonderlijk model voor is ontworpen. Misschien vind je het belangrijk dat de hogedrukreiniger je de mogelijkheid geeft om verschillende oppervlakken te reinigen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je tuinmeubelen of juist je auto wil reinigen. Dan kun je het liefst voor een model kiezen dat je volledige controle geeft. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Karcher K4 Full Control. Dit model is zeer volledig, waardoor je er allerlei oppervlakken mee kunt reinigen.

Wanneer je gebruik maakt van de Karcher K4 Full Control, dan merk je meteen dat hij gemakkelijk is te gebruiken. Er zijn namelijk pictogrammen op de lans, die je in staat stellen om zelf te bepalen hoe hard de straal is. Daarnaast is de inductiemotor watergekoeld, waardoor hij zijn werk relatief stil doet. Hierdoor stoor je niemand wanneer je je patio, auto of zelfs tuinmeubelen reinigt. Er is ook geen vervelend gebrom, waar je snel van gaat vervelen. De fabrikant van dit model, dat wellicht de beste hogedrukreiniger voor jou is, begrijpt dat je het apparaat eenvoudig van de ene naar de andere plaats wil brengen. Daarom beschikt dit apparaat over wielen. Voor extra gebruiks- en opslaggemak beschikt de hogedrukreiniger ook over een greep en ophanghaken. Wil je graag hardnekkig vuil reinigen? Dan kun je een fles reinigingsmiddel op de hogedrukreiniger klikken. Hierdoor heeft vuil geen schijn van kans meer.

Voordelen van de Karcher K4 Full Control:

 • Hij heeft een relatief stille werking.
 • Zijn waterdruk is regelbaar waardoor je de druk goed kunt afstellen op de reinigingsklus.
 • Het is gemakkelijk om de waterdruk af te stellen, want je bedient deze via de bediening op de spuitlans.
 • Deze hogedrukreiniger beschikt over een waterfilter, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een snel vastlopende motor.

Nadelen van de Karcher K4 Full Control:

 • Dit model is niet geschikt voor professioneel gebruik.
 • Je krijgt geen terrasreiniger voor het snel en spatvrij reinigen van grotere oppervlakken.
 • De slang heeft een lengte van slechts 6 meter en is dus relatief kort, waardoor je beperkt bent in je bereik.
Klik hier voor de beste prijs

5. Karcher K7 Premium Full Control Plus

Karcher K7 Premium Full Control PlusZoek je naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Sommige gebruikers willen graag een hoge spuitdruk hebben. Hiermee kun je namelijk snel en gemakkelijk je oppervlakken reinigen. Daarnaast zijn er ook modellen die je volledige controle geven waardoor je allerlei oppervlakken optimaal kunt schoonmaken. Een dergelijk model is de vorige hogedrukreiniger die we hebben gerecenseerd. Echter, dit is niet het enige Full Control model in de lijst. De Karcher K7 Premium Full Control Plus is namelijk ook een hogedrukreiniger die je volledige controle biedt. Hierdoor kun je er allerlei verschillende oppervlakken mee reinigen. In vergelijking met het vorige model, kun je met dit model intensievere klusjes klaren. Dit komt doordat de hogedrukreiniger beschikt over allerlei handige snufjes.

De accessoires die je erbij krijgt, zorgen ervoor dat de Karcher K7 Premium Full Control Plus wellicht de beste hogedrukreiniger voor jou is. Dit apparaat wordt namelijk geleverd met een waterfilter, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het snel vastlopen van de motor. Daarnaast beschikt deze hogedrukreiniger over een handig lcd-scherm. De regelbare waterdruk is tevens een aantrekkelijke eigenschap, want je kunt daardoor de druk afstellen op je schoonmaakklus. Andere eigenschappen die bijdragen aan efficiëntie en gebruiksgemak zijn de haspel, wieltjes en het Plug ‘n’ Clean systeem. Dit laatst genoemd systeem geeft je de mogelijkheid om reinigingsmiddelen toe te voegen. Wil je een beetje extra kracht om een moeilijke schoonmaakklus te klaren, dan gebruik je de vuilfrees. Gebruik deze hogedrukreiniger hoe vaak je wil en reinig alle (hardnekkig) vuil op een eenvoudige wijze.

Voordelen van de Karcher K7 Premium Full Control Plus:

 • Bij deze hogedrukreiniger kun je reinigingsmiddelen toevoegen aan het water.
 • Hij beschikt over een slanglengte van 10 meter, dus je hebt een bovengemiddelde reikwijdte.
 • Er is een haspel die ervoor zorgt dat je de slang netjes zonder knikken of draaien kunt oprollen.
 • Het is gemakkelijk om de waterdruk af te stellen op de reinigingsklus, want je doet dit via de spuitlans.
 • Maak je geen zorgen over een snel vastlopende motor, want de hogedrukreiniger beschikt over een waterfilter.
 • Doordat je de mogelijkheid hebt om zelf de waterdruk te regelen, kun je deze goed afstellen op de reinigingsklus.
 • Je kunt deze hogedrukreiniger gebruiken voor het klaren van kleine en relatief grote klussen, dankzij de relatief hoge wateropbrengst en werkdruk.

Nadelen van de Karcher K7 Premium Full Control Plus:

 • Doordat de stroomkabel relatief kort is, kan het nodig zijn om een verlengkabel te gebruiken.
 • Grotere oppervlakken kun je niet snel en spatvrij reinigen, want de hogedrukreiniger wordt niet met een terrasreiniger geleverd.
Klik hier voor de beste prijs

6. Karcher K5 Premium Full Control Plus Home

Karcher K5 Premium Full Control Plus HomeBen je op zoek naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften? Dan is het handig om te kijken naar de gewenste waterdruk en de eventuele accessoires die je krijgt bij het desbetreffend model. Vind je het belangrijk dat de hogedrukreiniger een waterdruk van ongeveer 145 bar heeft? Moet deze druk ook regelbaar zijn? Dan raden wij de Karcher K5 Premium Full Control Plus Home aan. Wij vinden dit model de beste hogedrukreiniger voor jou, mede omdat hij beschikt over een regelbare waterdruk. Hierdoor kun je de druk optimaal afstellen op de reinigingsklus. We hebben reeds een uitgebreide recensie geschreven over deze hogedrukreiniger. Het enige verschil tussen het reeds gerecenseerde model en de Karcher K5 Premium Full Control Plus Home is dat het huidig model wordt geleverd met een terrasreiniger, een 3-in-1 steen- en gevelreiniger en een accessoirenet.

Voordelen van de Karcher K5 Premium Full Control Plus Home:

 • Dit model is relatief compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen.
 • De motor loopt niet snel vast, want het apparaat beschikt over een waterfilter.
 • Je stelt de waterdruk gemakkelijk af op de reinigingsklus via de bediening op de spuitlans.
 • Hij heeft een regelbare waterdruk, dus je kunt de druk optimaal afstellen op de reinigingsklus.
 • Er is gezorgd voor een haspel voor het netjes en zonder knikken of draaien oprollen van de slang.
 • Grote oppervlakken kunnen snel en spatvrij gereinigd worden met de meegeleverde terrasreiniger.

Nadelen van de Karcher K5 Premium Full Control Plus Home:

 • Deze hogedrukreiniger heeft geen stille werking.
 • Hij is voorzien van een 8 meter lange hogedrukslang, waardoor je beperkt bent in je bereik.
Klik hier voor de beste prijs

7. Karcher K3 Full Control Home

Karcher K3 Full Control HomeAls je bijvoorbeeld je stoep of terras wil reinigen, dan kun je deze klus op verschillende manieren aanpakken. Een manier die vroeger veel werd toegepast was het gebruik van een borstel en een emmer met schoonmaakmiddel. Tegenwoordig zijn er echter eenvoudigere methodes. Je kunt namelijk een hogedrukreiniger gebruiken. Zoek je daarom naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften? Dan ga je eerst na waar je hem precies voor wil gebruiken. Is het apparaat bedoeld voor thuisgebruik, maar wil je toch veel mogelijkheden hebben? Dan is de Karcher K3 Full Control Home wellicht de beste hogedrukreiniger voor jou. Zijn naam spreekt voor zich: “Home”. Hij is dus speciaal ontworpen voor klusjes rondom je huis. Dit model is bovendien gemakkelijk te gebruiken en geeft je veel schoonmaakmogelijkheden. Wil je meer weten over deze hogedrukreiniger? Lees dan de uitgebreide review over de Karcher K3 Full Control Home.

Voordelen van de Karcher K3 Full Control Home:

 • Deze hogedrukreiniger is vrij compact en heeft een relatief stille werking.
 • Je kunt de waterdruk regelen, waardoor je deze druk goed kunt afstellen op de reinigingsklus.
 • Via de bediening op de spuitlans kun je gemakkelijk de waterdruk afstellen op de reinigingsklus.
 • Een snel vastlopende motor behoort tot het verleden, want dit model beschikt over een waterfilter.
 • Doordat er een terrasreiniger wordt meegeleverd kun je snel en spatvrij grote oppervlakken reinigen.
 • Voor een extra grondige reiniging, kun je de vuilfrees, die je voorziet van wat meer geconcentreerde kracht, gebruiken.
 • Er is een speciale reinigingsmiddelentank die je de mogelijkheid geeft om schoonmaakmiddel toe te voegen aan het water.

Nadelen van de Karcher K3 Full Control Home:

 • Hij heeft een relatief lage werkdruk en wateropbrengst waardoor hij minder geschikt is voor echt grote klussen.
 • Reinigen met warm water is met deze hogedrukreiniger niet mogelijk, want zijn maximale watertemperatuurtoevoer bedraagt 40 °C.
Klik hier voor de beste prijs

8. Karcher K4 Premium Full Control HOME

Karcher K4 Premium Full Control HOMEAls je zoekt naar de beste hogedrukreiniger voor jouw behoeften, dan is het handig om eerst na te gaan hoe frequent je het desbetreffend apparaat wil gebruiken. Daarnaast is het een goed idee om te kijken welke accessoires je erbij krijgt. Je kunt zelfs rekening houden met de waterdruk en de mogelijkheid om deze druk te regelen. Ben je een gemiddelde gebruiker? Wil je tevens een hogedrukreiniger aanschaffen waar je verschillende handige accessoires bij krijgt? Wat dacht je daarnaast van een gemiddelde waterdruk van 130 bar en een regelbare waterdruk? Als dit als muziek in de oren klinkt, dan hebben we goed nieuws voor jou: de Karcher K4 Premium Full Control HOME is de beste hogedrukreiniger voor jou. Dit model voldoet volkomen aan de bovenstaande omschrijving. Hij heeft een gemiddelde en regelbare waterdruk. Je krijgt er tevens handige accessoires bij. Deze hogedrukreiniger is bovendien perfect voor de gemiddelde gebruiker.

Wanneer je de Karcher K4 Premium Full Control HOME in huis haalt, dan merk je meteen dat je volledige controle hebt. Dit kun je overigens ook concluderen aan de hand van zijn naam: “Full Control”. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe hard de straal is, door gebruik te maken van de pictogrammen op de lans. Je krijgt er bovendien een handige terrasreiniger bij, die je de mogelijkheid geeft om muren en bijvoorbeeld patio’s snel en spatvrij schoon te maken. Voor de wat ingewikkeldere klusjes kun je daarnaast de vuilfrees gebruiken. Je krijgt zelfs een steen- en gevelreiniger bij aankoop van deze hogedrukreiniger. Voor extra mobiliteit en opslag beschikt dit apparaat over handige wielen, een greep en een haspel. Is een schoonmaakklus zo hardnekkig dat je schoonmaakmiddel nodig hebt? Maak dan gebruik van de reinigingsmiddelentank. Vuil heeft geen schijn van kans wanneer je deze hogedrukreiniger gebruikt.

Voordelen van de Karcher K4 Premium Full Control HOME:

 • Dit apparaat heeft een speciale opbergruimte voor toebehoren.
 • Voor extra mobiliteit is deze hogedrukreiniger voorzien van wielen.
 • De waterdruk stel je eenvoudig af op de reinigingsklus via de bediening op de spuitlans.
 • Hij beschikt over een haspel, waardoor je de slang altijd netjes kunt oprollen zodat hij niet knikt of draait.
 • Je kunt grote oppervlakken spatvrij en snel schoonmaken met de standaard meegeleverde terrasreiniger.
 • Bij deze hogedrukreiniger kun je de waterdruk regelen, waardoor deze goed wordt afgesteld op de reinigingsklus.
 • Aangezien hij beschikt over een waterfilter, hoef je je bij deze hogedrukreiniger geen zorgen te maken over een snel vastlopende motor.

Nadelen van de Karcher K4 Premium Full Control HOME:

 • Je kunt geen warmwater gebruiken in deze hogedrukreiniger.
 • Deze hogedrukreiniger heeft een 6 meter lange slang, waardoor je beperkt bent in je bereik.
Klik hier voor de beste prijs

9. Karcher K4 Premium Full Control

Karcher K4 Premium Full ControlWat vond je van het vorige model? Leek dit model op de beste hogedrukreiniger voor jou, maar heb je geen behoefte aan alle accessoires die je erbij krijgt? Dan kun je kiezen voor het model zonder de accessoires. We verwijzen hier naar de Karcher K4 Premium Full Control. Dit model is wellicht de beste hogedrukreiniger voor jou, omdat hij beschikt over dezelfde aantrekkelijke eigenschappen als het HOME model. Echter, je krijgt er geen oppervlakte-, steen- en gevelreiniger bij. Voor het eenvoudig schoonmaken van hardnekkig vuil, krijg je er wel een vuilfrees bij. Ook bij dit model heb je overigens volledige controle, want je kunt zelf bepalen hoe hard de straal is. Deze waterdruk stel je in met de pictogrammen op de lans. Net zoals het geval is bij het vorige model, heeft dit apparaat ook een relatief stille werking. Er is bovendien ook een reinigingsmiddelentank voor een nog betere reiniging.

Voordelen van de Karcher K4 Premium Full Control:

 • Dit apparaat heeft een speciale opbergruimte voor toebehoren.
 • Voor extra mobiliteit is deze hogedrukreiniger voorzien van wielen.
 • De waterdruk stel je eenvoudig af op de reinigingsklus via de bediening op de spuitlans.
 • Hij beschikt over een haspel, waardoor je de slang altijd netjes kunt oprollen zodat hij niet knikt of draait.
 • Bij deze hogedrukreiniger kun je de waterdruk regelen, waardoor deze goed wordt afgesteld op de reinigingsklus.
 • Aangezien hij beschikt over een waterfilter, hoef je je bij deze hogedrukreiniger geen zorgen te maken over een snel vastlopende motor.

Nadelen van de Karcher K4 Premium Full Control:

 • Je kunt geen warmwater gebruiken in deze hogedrukreiniger.
 • Deze hogedrukreiniger heeft een 6 meter lange slang, waardoor je beperkt bent in je bereik.
 • Bij dit model krijg je geen terrasreiniger die je in de gelegenheid stelt om grotere oppervlakken snel en spatvrij te reinigen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Karcher K5 Full Control Car & Home

Karcher K5 Full Control Car & HomeAls je iemand bent die intensief gebruik maakt van zijn of haar hogedrukreiniger, dan is het belangrijk om te kiezen voor een model dat hiervoor is ontwikkeld. De beste hogedrukreiniger voor jou is dan waarschijnlijk een “Full Control” model met een gemiddelde waterdruk en veel schoonmaakmogelijkheden. De Karcher K5 Full Control Car & Home klinkt in dit geval als de beste hogedrukreiniger voor jou. Dit model is namelijk speciaal ontwikkeld voor gebruikers die regelmatig flink aan de slag gaan. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een auto hebt, die je schoon wil houden. Dan houd je je waarschijnlijk elke week bezig met het schoonmaken van de auto. Natuurlijk vergeet je je terras, stoep en wellicht ook andere spullen rondom je huis niet. Ook met deze zaken is er rekening gehouden. Daarom wordt deze hogedrukreiniger geleverd met allerlei handige accessoires. Hierdoor is dit model ideaal voor diverse reinigingsklussen.

Als je regelmatig in de weer bent met je hogedrukreiniger, dan is een krachtige waterstraal belangrijk. Daarom is er bij de Karcher K5 Full Control Car & Home gezorgd voor een werkdruk van 145 bar. Voor optimale resultaten beschikt deze hogedrukreiniger tevens over een aluminium pomp en een 8 meter lange hogedrukslang. Wanneer je eenmaal aan de slag gaat, dan wil je meteen alle schoonmaakklussen klaren. Die mogelijkheid heb je wanneer je gebruik maakt van deze hogedrukreiniger. Hij wordt namelijk geleverd met een vuilfrees en reinigingsmiddelen zodat je ook de grove verontreiniging kunt schoonmaken. Voor het aanpakken van grote oppervlakken maak je gebruik van de terrasreiniger. Deze geeft je de mogelijkheid om snel en spatvrij schoon te maken. Voor een effectieve en krasvrije reiniging van je auto is er een speciale roterende wasborstel. Laat zowel je auto als rondom je huis stralen en gebruik deze hogedrukreiniger voor al je schoonmaakklusjes.

Voordelen van de Karcher K5 Full Control Car & Home:

 • Deze hogedrukreiniger heeft een speciale opbergruimte voor toebehoren.
 • Voor het eenvoudig verplaatsen van dit apparaat, beschikt hij over handige wielen.
 • Stel gemakkelijk de waterdruk af op de reinigingsklus via de bediening op de spuitlans.
 • Als je graag je voertuig krasvrij en effectief wil reinigen, dan maak je gebruik van de meegeleverde wasborstel.
 • Dankzij de waterfilter hoef je je bij deze hogedrukreiniger geen zorgen te maken over een snel vastlopende motor.
 • Bij deze hogedrukreiniger heb je de mogelijkheid om reinigingsmiddelen te gebruiken voor een nog beter schoonmaakresultaat.
 • Doordat je bij de aankoop van deze hogedrukreiniger een terrasreiniger meegeleverd krijgt, kun je snel en spatvrij grote oppervlaktes reinigen.

Nadelen van de Karcher K5 Full Control Car & Home:

 • Met een slanglengte van 8 meter kun je het bereik van deze hogedrukreiniger als beperkend ervaren.
 • Doordat deze hogedrukreiniger niet beschikt over een slanghaspel, kun je de slang niet gemakkelijk knikvrij en zonder draaien oprollen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>