De Beste Inbouw Koelkast van 2020 kopen? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Ben je op zoek naar de beste inbouw koelkast? Dergelijke modellen brengen een aantal voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van ruimte en het feit dat de koelkast naadloos bij de rest van je keuken past. Wanneer je een inbouwmodel kiest, dien je met een aantal factoren rekening te houden zoals de afmeting die je kunt plaatsen, de draairichting van de deur, of hij wel of niet beschikt over een vriesruimte, enzovoorts. Wij helpen je om het beste model voor jouw behoeften uit te kiezen!

Beste inbouw koelkast van 2020

Om je te helpen om een goed geïnformeerde keus te maken, hebben wij een tabel opgesteld met de 10 beste inbouw koelkasten van 2020, hun energieklasse en de inhoud van het koelgedeelte. Bekijk de tabel en kies de beste inbouw koelkast uit!

 

 Product naamEnergieklasseKoelgedeelte 
1.Zanussi ZBB28430SLA+202 literMeer info »
2.Siemens KI81RAD30A++319 literMeer info »
3.Zanussi ZBA15041SAA++142 literMeer info »
4.Bosch KIR18V60A++150 literMeer info »
5.Bosch KUR15A65A++137 literMeer info »
6.Bosch KIR24V21FFA+224 literMeer info »
7.Siemens KI41RAD40A+++214 literMeer info »
8.Bosch KIR24V60A++221 literMeer info »
9.Siemens KI20RV20A+182 literMeer info »
10.Zanussi ZBA15021SVA+146 literMeer info »

 

1. Zanussi ZBB28430SL

Zanussi ZBB28430SLBen je op zoek naar de beste inbouw koelkast voor jouw behoeften? Wij helpen je graag om hem te vinden. Als de beste inbouw koelkast voor jou een model is met een nishoogte van 177,3 – 177,7 cm dat ook beschikt over een vriesruimte, dan is de Zanussi ZBB28430SL wellicht het beste model voor jou. Deze koelkast heeft een grote koelruimte met een inhoud van 202 liter. Je kunt er dus veel verschillende etenswaren en dranken in kwijt. Doe je boodschappen voor de week en zet alles dat gekoeld moet worden in de koelruimte. Uiteraard krijgen de producten die ingevroren moeten worden ook een goede plek in het vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is namelijk ook groot genoeg om diverse levensmiddelen te bevatten. Het vriesgedeelte heeft een inhoud van 75 liter. Je kunt desgewenst de temperatuur in het koelgedeelte aanpassen door gebruik te maken van de draaiknop.

Het doet er niet toe of je jouw etenswaren in het koel- of vriesgedeelte van de ZBB28430SL koelkast wil zetten, want beide vakken hebben een handige indeling. In de koelruimte zijn er deurvakken en flessenhouders waarin je al je flessen en pakken stabiel kunt laten staan. Voor groente en fruit zijn er ook 2 speciale groentelades. De koelruimte beschikt tevens over handige plateaus waarop je al je etenswaren kunt zetten. Wil je het een en ander invriezen? Prima! De vriesruimte zit aan de onderkant en bestaat uit 3 vriesvakken. In deze vakken kun je diepvriesproducten zoals rauw vlees, brood, diepvriesgroente of zelfs ijsjes bewaren. Alles krijgt dus een goede plek. Als je zoals velen van ons ook geen fan bent van het ontdooien van een vriezer, dan heb je geluk, want dit apparaat beschikt over Low Frost. Dit betekent dat je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien!

Voordelen:

 • Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast zeer stil.
 • De bakken in de koel- en vriesruimte zijn doorzichtig, dus je ziet in 1 oogopslag wat erin zit.
 • Je kunt de draairichting van de deur aanpassen.
 • Hij heeft een goede indeling.

Nadelen:

 • Hij heeft een A+ energieklasse en is dus niet de meest zuinige koelkast.
 • Je kunt de temperatuur van de vriezer niet instellen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Siemens KI81RAD30

Siemens KI81RAD30Ben je op zoek naar een inbouw koelkast en heeft de beste inbouw koelkast voor jou een grote koelruimte? Dan is de Siemens KI81RAD30 wellicht de beste inbouw koelkast voor jou. Dit model heeft een deur-op-deur scharniersysteem en een grote koelruimte. De inhoud van deze koelkast bedraagt 319 liter, dus je kunt er gemakkelijk voedingsmiddelen voor een gezin van 5 personen in bewaren. Als je al een vriezer, al dan niet een inbouwmodel, in huis hebt, dan past deze koelkast nog beter bij je. Hij beschikt namelijk niet over een vriesvak. Dit is handig, omdat je dan meer koelruimte tot je beschikking hebt. Het apparaat met een nishoogte van 177,2 – 178 cm, een nisbreedte van 56 cm en een nisdiepte van 55 cm is stil, want hij heeft een geluidsniveau van slechts 37 dB.

Het scharniersysteem van deze koelkast zorgt ervoor dat je de deur stabiel kunt openen en zeer zacht kunt sluiten. Er is zelfs een deuralarm dat je meldt wanneer je de deur open hebt laten staan. Hij verbruikt hierdoor niet teveel energie, waardoor je op de lange termijn bespaart aan energiekosten. Je kunt de binnentemperatuur van de KI81RAD30 tot de graad nauwkeurig instellen. Als je zelf wil bepalen op welke temperatuur je boodschappen gekoeld moeten worden, dan kun je dus de gewenste temperatuur instellen. Voor het koelen van groente en fruit is er zelfs een speciale vershoudzone in het apparaat. Wanneer je je groente en fruit in deze zone zet, dan worden deze etenswaren langer vers en knapperig gehouden. Dit komt doordat er een geoptimaliseerde luchtvochtigheid is in deze ruimte.

Voordelen:

 • De deur opent en sluit stabiel.
 • Dit model heeft een A++ energieniveau.
 • Hij heeft een inhoud van 319 liter.
 • Je kunt je etenswaren overzichtelijk opslaan dankzij de handige indeling.
 • De koelkast is relatief stil.
 • Hij heeft veel ruimte.
 • Het deuralarm laat je weten wanneer de deur van de koelkast nog open is.

Nadelen:

 • Hij heeft geen antibacteriële afdichting.
 • De deur is relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

3. Zanussi ZBA15041SA

Zanussi ZBA15041SAInbouw apparatuur hebben in je keuken betekent dat je ruimte bespaart en dat je keuken er als een mooi, afgerond geheel uitziet. Als je op zoek bent naar de beste inbouw koelkast en je hebt niet enorm veel ruimte in je keuken, dan kun je kiezen voor de Zanussi ZBA15041SA. Dit model is voor jou de beste inbouw koelkast, omdat hij dankzij zijn compact formaat perfect past in je kleine keuken. Hij heeft namelijk een nishoogte van 87,4 – 87,8 cm, een nisbreedte van 56 – 56,8 cm en een nisdiepte van 55 cm. Hoewel hij een klein formaat heeft, kun je toch veel boodschappen erin kwijt. Dit komt mede doordat de koelkast niet beschikt over een vriesgedeelte. Een koelkast zonder vriesgedeelte past perfect in een keuken met een aparte diepvriezer. Je kunt je etenswaren dan zeer overzichtelijk scheiden.

Gezien het formaat en het geluidsniveau, is de ZBA15041SA koelkast perfect voor een éénkamersappartement. Hij heeft een geluidsniveau van 38 dB, dus hij is zeer stil. Dit betekent dat ook al is alles om je heen stil, je toch geen last krijgt van een zoemend geluid vanuit je koelkast. In deze koelkast kun je bovendien 142 liter aan spullen kwijt. Zet je groente in de daarvoor bestemde groentelade, zet flesjes frisdrank en specerijen in de deurvakken. Andere producten krijgen ook een nette plaats op de plateaus. Deze plateaus zijn bovendien in hoogte verstelbaar dus je bepaalt zelf hoe je alles indeelt voor een optimale overzichtelijkheid. Wanneer je de koelkast open doet, gaat de LED-verlichting aan. Dus als je voor je middernacht snack bent opgestaan, dan hoef je geen licht in de keuken aan te doen om te zien waar hij ligt!

Voordelen:

 • Het apparaat heeft een geluidsniveau van 38 dB.
 • De koelkast heeft een handige indeling.
 • De plateaus zijn in hoogte verstelbaar.

Nadelen:

 • De groentelade is ondiep.
 • Door de beperkte koelruimte, is hij niet geschikt voor grotere gezinnen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Bosch KIR18V60

Bosch KIR18V60Is de beste inbouw koelkast voor jou een tafelmodel? Dan raden wij de Bosch KIR18V60 aan. Wij vinden hem de beste inbouw koelkast voor jou, omdat hij een tafelmodel is en hij een middelgrote inhoud heeft. Wanneer je een tafelmodel koelkast in huis haalt, dan kun je hem op een tafel zetten. Je hebt onder de tafel dan onder andere ruimte voor een ander apparaat. Op de koelkast kun je ook bijvoorbeeld een magnetron zetten. Wil je de koelkast helemaal niet op een tafel zetten? Geen probleem. De inbouwmogelijkheden van dit model zijn eindeloos. Hij heeft namelijk een nishoogte van 88 cm, een nisbreedte van 56 cm en een nisdiepte van 55 cm. Deze afmetingen laten zien dat het apparaat compact is, maar toch relatief veel etenswaren en drankjes kan bevatten.

Doordat de KIR18V60 koelkast een inhoud heeft van 150 liter, kun je er boodschappen voor 2 personen in zetten. Hij is dus ook perfect als startmodel wanneer jij en je partner pas gaan samenwonen. De verschillende etenswaren, drankjes, specerijen, en andere levensmiddelen kun je gemakkelijk indelen in de koelkast. Dit komt doordat je ze kunt verdelen over 3 stevige, glazen plateaus, 1 flessenrek in de deur en 3 deurvakken. Er is bovendien een speciaal vak voor groente en fruit. Dit vak zit aan de onderkant van de koelkast en heeft een geribbelde bodem. Deze bodem zorgt ervoor dat je groente en fruit beschermd blijven tegen condensatie. Vruchten blijven hierdoor lekker sappig en je groenten blijven knapperig. Als je dit model in huis haalt, ben je er ook van verzekerd dat je kosten bespaart op je energierekening. De koelkast heeft namelijk een A++ energieniveau.

Voordelen:

 • Het geluidsniveau van deze stille koelkast bedraagt 37 dB.
 • Je kunt je etenswaren overzichtelijk koelen.
 • Er vindt luchtcirculatie plaats waardoor de volledige koelruimte gelijkmatig gekoeld wordt.

Nadelen:

 • De groentelade is ondiep, waardoor er minder in past.
 • De bakjes in de deur zijn niet in hoogte verstelbaar.
Klik hier voor de beste prijs

5. Bosch KUR15A65

Bosch KUR15A65Als de beste inbouw koelkast voor jou een onderbouw model is, dan vinden wij de Bosch KUR15A65 de beste inbouw koelkast voor jou. Deze koelkast is zeer compact, waardoor hij gemakkelijk ingebouwd kan worden. Hij heeft namelijk een nishoogte van 82 cm, nisbreedte van 60 cm en nisdiepte van 55 cm. Heb je een éénkamerwoning en hoef je daarom niet super veel etenswaren te koelen? Dan is deze koelkast ook perfect voor jou. Hij heeft namelijk een inhoud van 137 liter. Je kunt er dus verschillende etenswaren voor een klein huishouden in koelen. Denk bijvoorbeeld aan groente, fruit, flesjes frisdrank, yoghurt en zelfs overgebleven voedsel van de vorige dag. De koelkast heeft een handige indeling, dus je koelt al je etenswaren overzichtelijk, zodat je gemakkelijk alles weer terug vindt.

De KUR15A65 koelkast is voorzien van een handige Soft Close-deur. Je kunt de deur dus gemakkelijk openen om er iets in te zetten of juist uit te halen en hem vervolgens weer zacht sluiten. Het doet er niet toe welke etenswaren je in het apparaat wil zetten, want alles krijgt een goede plek. Dit komt doordat de koelkast beschikt over een handige indeling. Hij heeft namelijk een groentelade met een gegolfde bodem. Deze bodem zorgt ervoor dat de producten in dat vak beschermd worden tegen condensatie. Hierdoor blijft je groente en fruit langer vers en knapperig. Behalve de groentelade, beschikt de koelkast ook over 3 plateaus en handige deurvakken, waaronder een flessenrek aan de onderkant. Door soortgelijke etenswaren bij elkaar te zetten, vind je alles gemakkelijk terug. Maak je ook geen zorgen over het onderhoud, want in dit apparaat wordt ijsvorming automatisch voorkomen.

Voordelen:

 • Met een geluidsniveau van 38 dB is hij relatief stil.
 • Hij heeft een handige indeling.
 • Het apparaat koelt goed.

Nadelen:

 • Er past niet veel inhoud in de groentelade.
 • De deur is relatief zwaar om te openen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Bosch KIR24V21FF

Bosch KIR24V21FFHeb je een middelgroot gezin en is de beste inbouw koelkast voor jou daarom een model met een middelgrote inhoud? Dan raden wij de Bosch KIR24V21FF aan. Dit model is de beste inbouw koelkast voor jou, omdat hij een inhoud heeft van 224 liter. Deze inhoud zorgt ervoor dat je etenswaren en dranken voor een middelgroot gezin kunt koelen, maar dat hij ook niet teveel ruimte in beslag neemt in de keuken. Dit 1-deurs kastmodel heeft een nishoogte van 122,1 – 122,8 cm, een nisbreedte van 56 cm en een nisdiepte van 66 cm. Komen deze afmetingen overeen met de inbouwafmetingen die je ter beschikking hebt in je keuken? Dan is dit model perfect voor jouw keuken. Je hebt bij deze koelkast bovendien zelf in handen wat de binnentemperatuur is. Deze kun je namelijk door middel van een draaiknop instellen.

Als je een koelkast koopt, dan natuurlijk zijn niet alleen de afmetingen belangrijk. Het is ook belangrijk om te weten welke indeling hij heeft, zodat je zelf kunt bepalen of je er al je etenswaren overzichtelijk in kunt bewaren. Deze KIR24V21FF koelkast beschikt over 5 verstelbare legplateaus. Er is ook een niet-verstelbaar plateau in het apparaat. Op de plateaus kun je bijvoorbeeld je broodbeleg koelen. Heb je groente en fruit? Zet deze dan in de groentelade met een gegolfde bodem. In deze lade blijven je groente- en fruitsoorten langer vers en behouden ze hun knapperigheid. Voor het koelen van kleinere producten zoals specerijen of tubes, kun je gebruik maken van het MultiBox-opbergvakje. Dit vakje kun je gemakkelijk openen en vervolgens ophangen aan één van de draagplateaus. Het apparaat vergt bovendien weinig onderhoud, want hij houdt de achterwand zelf ijsvrij.

Voordelen:

 • Hij heeft een handige indeling.
 • Kleinere producten kun je koelen in de MultiBox.
 • Er is een vershoudzone voor groente- en fruitsoorten.
 • De installatie is eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en hulpmiddelen.
 • Je hoeft de koelruimte niet zelf te ontdooien, dankzij het automatische ontdooisysteem.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een vriesvak.
 • De deurindeling kun je niet aanpassen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Siemens KI41RAD40

Siemens KI41RAD40Ben je op zoek naar de beste inbouw koelkast? Is het perfecte model voor jou een energiezuinige koelkast zonder vriesvak, met een middelgrote inhoud en een overzichtelijke indeling? Dan is de Siemens KI41RAD40 wellicht de beste inbouw koelkast voor jou. Dit model heeft geen vriesvak waardoor de gehele inhoud gebruikt kan worden om je etenswaren en dranken te koelen. Dergelijke koelkasten zijn over het algemeen perfect voor gezinnen die reeds over een aparte diepvriezer beschikken. Wanneer je deze Siemens koelkast in huis haalt, kun je geld besparen aan energiekosten. Dit model is namelijk zeer zuinig vergeleken met andere inbouw koelkasten. Hij heeft namelijk een A+++ energieniveau. Hij is bovendien zeer stil, waardoor je ook op heel stille momenten geen last hebt van het eentonig gezoem van een koelkast. Het geluidniveau van dit model bedraagt slechts 34 dB.

De KI41RAD40 koelkast is een middelgroot model dankzij zijn inhoud en grootte. Hij heeft namelijk een inhoud van 211 liter. Dit betekent dat je relatief veel koelruimte ter beschikking hebt. In deze ruimte kun je verschillende etenswaren en drankjes kwijt. Door de handige indeling, kun je soortgelijke producten bij elkaar koelen. Het apparaat beschikt namelijk over 6 glazen plateaus die in hoogte verstelbaar zijn en een groentelade aan de onderkant die ervoor zorgt dat je eten langer vers blijft. Deze lade is in staat je etenswaren langer vers te houden, doordat hij beschikt over een geoptimaliseerde luchtvochtigheidsregeling. Voor het koelen van je eieren is er een apart eierenrek in de deur. De koelkast beschikt ook over een flessenrek en andere deurvakken. Bij een inbouwmodel zijn de afmetingen sowieso ook belangrijk. Deze koelkast heeft een nishoogte van 122,1 – 122,8 cm, een nisbreedte van 56 cm en een nisdiepte van 55 cm.

Voordelen:

 • Met een A+++ energieklasse is hij zeer zuinig.
 • Hij is goed verlicht waardoor je gemakkelijk alles terug vindt.
 • Je hebt relatief veel koelruimte ter beschikking.
 • De koelkast heeft een handige indeling.
 • Dit apparaat heeft een geluidsniveau van slechts 34 dB.
 • Voedingsmiddelen in de vershoudzone blijven tot twee keer langer vers.

Nadelen:

 • Er vindt geen luchtcirculatie plaats in de koelkast.
 • Hij beschikt over een ondiepe groentelade, die minder spullen kan bevatten.
Klik hier voor de beste prijs

8. Bosch KIR24V60

Bosch KIR24V60Ben je op zoek naar de beste inbouw koelkast voor jouw behoeften? Is de beste koelkast voor jou een relatief stil model zonder vriesvak? Misschien heb je al een inbouw vriezer of diepvriezer in huis en heb je dus geen vriesvak meer nodig. Dan is de Bosch KIR24V60 werkelijk de beste inbouw koelkast voor jou. Deze koelkast beschikt over een middelgroot koelgedeelte en heeft geen vriesvak. Je hebt dus de gehele koelruimte tot je beschikking, waardoor je er meer spullen in kunt koelen dan wanneer je een model zou kiezen met een vriesvak. Dit inbouwmodel moet natuurlijk ook passen in de beschikbare ruimte in je keuken. We zijn daarom voor je nagegaan wat de nismaten zijn. Hij heeft een nishoogte van 122,5 cm, een nisbreedte van 56 cm en een nisdiepte van 55 cm.

Het feit dat deze koelkast stil is, maakt hem nog aantrekkelijker. Dit model, dat dankzij de luchtcirculatie gelijkmatig wordt gekoeld, heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 37 dB. Dit betekent dat je hem nauwelijks hoort. De koelruimte heeft een inhoud van 221 liter. Je kunt er voor een gemiddeld gezin van ongeveer 4 personen dus genoeg boodschappen in doen. Deze voedingsmiddelen krijgen bovendien een overzichtelijke plek in het apparaat. Hij heeft namelijk een duidelijke indeling. Er is een groentelade, je kunt gebruik maken van 5 plateaus, in de deur zitten er deurlades en er is zelfs een flessenrek. Zijn de producten die je wil koelen net iets te hoog voor de beschikbare ruimte tussen de plateaus? Pas dan de indeling van de plateaus aan. Je kunt ze namelijk in hoogte verstellen!

Voordelen:

 • Hij is relatief stil.
 • Het apparaat koelt goed.
 • De koelruimte wordt gelijkmatig gekoeld.

Nadelen:

 • De installatiehandleiding is beknopt.
 • Er is geen vershoudzone voor groente, vlees en vis.
Klik hier voor de beste prijs

9. Siemens KI20RV20

Siemens KI20RV20Heb je een ruimte van ongeveer 102 cm in hoogte beschikbaar voor je nieuwe inbouw koelkast? Aan de hand van deze afmeting kun je de beste inbouw koelkast voor jouw keuken aanschaffen. Aan de hand van een hoogte van ongeveer 102 cm, vinden wij dat de Siemens KI20RV20 de beste inbouw koelkast voor jou is. Hij heeft namelijk een nishoogte van 102,1 – 102,8 cm, een nisbreedte van 56 – 57 cm en een nisdiepte van 55 cm. Heb je er in je keuken geen ruimte voor en wil je hem in je garage zetten? Dat kan. De enige vereiste is dan wel dat je garage of schuur een temperatuur van boven de 10 °C heeft. Zoals je ziet heb je voor wat de locatie betreft veel mogelijkheden wanneer je deze Siemens koelkast in huis haalt.

We begrijpen dat de afmetingen van een inbouw koelkast belangrijk zijn, maar we begrijpen ook dat dat niet het enige is waarnaar je kijkt wanneer je een model uitkiest. De inhoud speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. De KI20RV20 koelkast heeft een inhoud van 182 liter. De spullen die je erin zet, kun je bovendien goed indelen, dankzij de verschillende compartimenten. Aan de binnenkant van de koelkast zijn er namelijk 5 legplateaus, een ruime groentelade met een gegolfde bodem, een flessenrek en 3 deurvakken. Al je etenswaren en dranken krijgen dus een goede plek. De gegolfde bodem van de groentelade beschermt je groente- en fruitsoorten tegen condensatie. Hierdoor blijven ze langer knapperig en vers. Als je een feestje geeft kun je de feestsnacks en –drankjes ook gewoon in dit apparaat koelen. Dan heb je ze meteen bij de hand wanneer je de inhoud van de borden of glazen moet aanvullen.

Voordelen:

 • De koelkast heeft een ruime en overzichtelijke indeling.
 • Het apparaat is met een geluidsniveau van 34 dB zeer stil.
 • Groente- en fruitsoorten blijven langer vers in de groentelade.
 • Je hoeft de koelruimte niet zelf te ontdooien, dankzij het automatische ontdooisysteem.

Nadelen:

 • Dit model heeft geen vriesgedeelte.
 • De plateaus zijn niet in hoogte verstelbaar.
Klik hier voor de beste prijs

10. Zanussi ZBA15021SV

Zanussi ZBA15021SVBen je op zoek naar de beste inbouw koelkast in 2020? Er zijn zoveel verschillende modellen verkrijgbaar dat het moeilijk kan zijn om het juiste model uit te kiezen. Als je echter op zoek bent naar een model met een bescheiden hoogte, dan vinden wij dat de Zanussi ZBA15021SV de beste inbouw koelkast voor jou is. Dit model is met een hoogte van 87 cm zeer bescheiden. Hij past hierdoor ook gemakkelijk in een kleine keuken. De exacte nisafmetingen van deze koelkast zijn: 87,4 – 87,8 cm nishoogte, 56 – 56,8 cm nisbreedte en 55 cm nisdiepte. Hij neemt dankzij deze compacte afmetingen niet teveel ruimte in beslag in je keuken, maar je kunt er wel genoeg spullen in koelen. Om deze reden is deze compacte koelkast perfect voor een gezin van 1 tot 2 personen.

De ZBA15021SV koelkast heeft een inhoud van 146 liter. Ondanks zijn formaat kan hij dus toch aardig wat spullen bevatten. Wanneer je jouw inkopen hebt gedaan en je deze in de koelkast wil zetten, dan heb je een handige indeling tot je beschikking. De koelkast beschikt namelijk over 3 legplateaus waarop je van alles kunt zetten. Passen je boodschappen er niet perfect in? Geen probleem. Deze plateaus zijn namelijk in hoogte verstelbaar, waardoor je zelf de indeling kunt aanpassen aan de hand van je bewaarbehoeften. Behalve de plateaus, kun je ook gebruik maken van de uitneembare lade. Deze is speciaal ontworpen om groente en fruit te koelen. Kleine specerijen, sausjes en flessen kun je kwijt in de deur van dit apparaat. Dankzij het automatische ontdooisysteem, vergt dit model weinig onderhoud!

Voordelen:

 • De plateaus zijn in hoogte verstelbaar.
 • Hij is eenvoudig te monteren.
 • De indeling is transparant en daardoor overzichtelijk.
 • Dankzij de goede verlichting, zie je altijd wat er in de koelkast zit.

Nadelen:

 • Hij heeft een A+ energieklasse en is dus niet het zuinigste model.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>