Vind De Beste Inbouw Oven Uit 2019 Snel Hier! De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij een tabel samengesteld met de 10 beste inbouwovens, hun inbouwhoogte en hun functies.

Beste inbouw oven in 2019

 Product naamFunctiesHoogte 
1.Zanussi ZOB21601XKMet hetelucht- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »
2.Etna CM751ZTMet hetelucht-, stoom-, grill- en magnetronfunctie45 cm hoogMeer info »
3.Samsung NV70K1340BSMet hetelucht- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »
4.Bosch HBA23B150EMet hetelucht- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »
5.Zanussi ZOB25601XKMet hetelucht- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »
6.Pelgrim MAC696RVSMet hetelucht-, grill- en magnetronfunctie45 cm hoogMeer info »
7.Siemens CM676GBS1Met hetelucht-, grill- en magnetronfunctie45 cm hoogMeer info »
8.Siemens CM636GBS1Met hetelucht-, grill- en magnetronfunctie45 cm hoogMeer info »
9.AEG BPB351020MMet hetelucht-, stoom- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »
10.Siemens HB634GBS1Met hetelucht- en grillfunctie60 cm hoogMeer info »

Ben je op zoek naar de beste inbouw oven? Dan raden wij je aan om na te gaan welke afmetingen perfect zijn voor jouw keuken. Er zijn namelijk 2 standaard inbouwhoogtes: 45 en 60 cm. Uiteraard is het ook belangrijk om na te gaan welke ovensoort het beste bij jouw gebruikssituatie past. Je hebt keuze uit solo ovens, combi ovens en stoomovens. Wij helpen je om het ultieme model te vinden.

Bekijk de tabel, lees over de eigenschappen en kies de beste inbouw oven uit!

1. Zanussi ZOB21601XK

Zanussi ZOB21601XKBen je op zoek naar de beste inbouw oven en is het beste model voor jou een solo oven met een hoogte van 60 cm? Dan raden wij de Zanussi ZOB21601XK aan. Dit model vinden wij de beste inbouw oven voor jou, omdat hij een solo oven is met een hoogte van 60 cm. In een solo oven kun je verschillende lekkernijen bakken. Denk bijvoorbeeld aan zelfgebakken brood of heerlijke taarten. Doordat een solo oven is voorzien van boven- en onderwarmte, kunnen de taarten gelijktijdig verwarmen en rijzen. Deze Zanussi solo oven is bovendien aantrekkelijk doordat hij is voorzien van gecoate wanden. Hierdoor koeken etensresten en vetdeeltjes niet aan op de wanden, waardoor je de binnenkant van de oven eenvoudig kunt reinigen. De oven heeft tevens een ruime inhoud van 74 liter. Je kunt er dus gemakkelijk meerdere gerechten op verschillende niveaus in bereiden.

Om ervoor te zorgen dat je veel verschillende gerechten in de oven kunt bereiden, beschikt de ZOB21601XK inbouwoven van Zanussi over een grill- en pizzastand. Als je dus lekkere, zelfgemaakte pizza’s wil bereiden, dan kun je gebruik maken van de pizzastand. Doordat de oven tevens over 3 niveaus beschikt, kun je tegelijkertijd meerdere pizza’s bakken. Kies je er toch liever voor om gerechten te grillen in de oven, dan kun je ook meerdere lekkernijen tegelijkertijd bereiden. De oven is namelijk voorzien van een dubbele grill. Ondanks de vele mogelijkheden, kun je de oven toch gemakkelijk instellen. Je maakt hiervoor gebruik van de 3 draaiknoppen. De ene knop bedient de temperatuur, met de andere knop kies je voor het gewenste programma en de laatste knop bedient de kookwekker.

Voordelen:

 • De bovenwarmte kan apart worden ingesteld.
 • Deze solo oven wordt snel warm.
 • Wanneer de pizzastand is geselecteerd, krijgen je pizza’s een krokante bodem en korst.
 • Het apparaat is gebruiksvriendelijk.
 • Hij is voorzien van gecoate wanden waardoor je de oven snel weer kunt schoonmaken.
 • Er zijn veel bereidingsmogelijkheden.
 • Dankzij de 5 inschuifhoogtes kun je 5 gerechten tegelijk bereiden.

Nadelen:

 • De inbouwoven beschikt niet over kinderbeveiliging.
 • Het kan moeilijk zijn om met de draaiknop de exacte temperatuur in te stellen.
 • Na de bereiding van je gerechten schakelt de oven niet automatisch uit.
Klik hier voor de beste prijs

2. Etna CM751ZT

Etna CM751ZTIs de beste inbouw oven voor jou een combi oven? Is het voor jou belangrijk dat de oven een hoogte van 45 cm heeft? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. Wij vinden de Etna CM751ZT de beste inbouw oven voor jou, omdat hij een hoogte van 45 cm heeft en hij een combi oven is. Een dergelijke oven is zeer handig, omdat je er gemakkelijk zowel oven- als magnetrongerechten in kunt bereiden. Met een dergelijk apparaat in huis is het niet meer nodig om een aparte magnetron te hebben. Als je dus een kleine keuken hebt, dan is deze inbouwoven ook perfect. Voor het verlengen van de levensduur van je apparaten is reiniging van essentieel belang. Daarom heeft Etna ervoor gezorgd dat je deze oven gemakkelijk kunt reinigen. Hij beschikt namelijk over een emaillen binnenkant.

Met de CM751ZT inbouwoven van Etna heb je veel bereidingsmogelijkheden. Deze combi oven beschikt namelijk over een grill-, stoom- en magnetronfunctie. Je hebt dus maar 1 apparaat nodig om bijvoorbeeld een lekkere appeltaart te maken of een Italiaanse lasagne te bereiden. Voor het bakken van de lekkerste lasagne met een knapperig laagje kaas erop kun je de grillfunctie combineren met de ovenfunctie. Wil je juist verse groenten bereiden in de oven? Dat is ook mogelijk. Als je bijvoorbeeld broccoli wil bereiden, dan zet je deze in het meegeleverde stoombakje en selecteer je de magnetronfunctie. Gestoomde groente behoudt zijn vitamines beter en is bovendien ook nog lekker. Als je alleen voor je gezin wil koken of juist voor een grote groep mensen doet er niet toe. Doordat dit apparaat is voorzien van meerdere inschuifhoogtes, kun je snel en gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaken.

Voordelen:

 • Met de magnetronfunctie kun je gerechten ontdooien en opwarmen.
 • De oven is ruim.
 • Gebruik het stoombakje om gerechten op een gezonde manier te bereiden.
 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken.
 • Hij is voorzien van gecoate wanden waardoor je de oven snel schoon krijgt.
 • De inbouwoven bereikt snel de gewenste temperatuur.
 • Dankzij de 5 inschuifhoogtes kun je meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een startuitstelfunctie.
 • De tiptoetsen kunnen de bediening ietsje lastiger maken.
Klik hier voor de beste prijs

3. Samsung NV70K1340BS

Samsung NV70K1340BSAls je op zoek bent naar de beste inbouw oven voor jouw behoeften, dan dien je na te gaan waarvoor je het apparaat precies wil gebruiken en welke afmeting bij jouw omstandigheden past. Het is natuurlijk ook belangrijk om na te gaan over welke andere eigenschappen het ultieme model voor jou moet beschikken. Zoek je naar een solo inbouwoven met een inbouwhoogte van 60 cm, die tevens beschikt over kinderbeveiliging? Je hoeft dan niet verder te zoeken, want wij kennen het perfecte model voor jou. De Samsung NV70K1340BS is de beste inbouw oven voor jouw behoeften, omdat hij een solo oven is met een hoogte van 60 cm. Dit model beschikt tevens over een kinderslot, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kindertjes je instellingen op het apparaat in de war kunnen brengen.

Als je vaker voor grote groepen taarten bakt of andere ovengerechten klaarmaakt, dan is de NV70K1340BS solo oven van Samsung ook perfect voor jou. Dit model is namelijk voorzien van 5 verschillende inschuifhoogtes en een inhoud van 70 liter. Je kunt in dit apparaat dus tegelijkertijd meerdere ovengerechten bereiden. Behalve voor het maken van taarten, is dit apparaat ook perfect om complete maaltijden klaar te maken of om pizza te bakken. Voor een lekkere zelfgemaakte pizza gebruik je de pizzastand. In deze stand worden de ingrediënten op de pizza goed gaar en krijgt de pizza een extra knapperige bodem. Wanneer je klaar bent met bakken, zorgen de katalytische wanden ervoor dat vet en vuil worden opgenomen, waardoor je alleen de andere wanden hoeft te reinigen. De mantelkoeling en het koel front zorgen ervoor dat je je niet kunt branden aan de buitenkant van de oven.

Voordelen:

 • Wanneer je gerecht is bereid, schakelt de oven automatisch uit.
 • Dit apparaat is gemakkelijk in te bouwen.
 • De bovenwarmte kun je apart instellen.
 • Hij beschikt over kinderbeveiliging.
 • Je krijgt een handige handleiding.
 • Er is een speciale pizzastand.
 • Hij bereikt snel de ingestelde warmte.
 • De katalytische wanden nemen vuil op en verbranden het.

Nadelen:

 • De inbouwoven beschikt niet over een softclosing deur.
 • Dit apparaat is niet voorzien van een magnetronfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

4. Bosch HBA23B150E

Bosch HBA23B150EIs het voor jou belangrijk dat de inbouwoven die je in huis haalt een solo oven is met een gedeeltelijke zelfreiniging? Moet de beste inbouw oven voor jou een inbouwhoogte van 60 cm hebben en daarnaast beschikken over een hetelucht- en grillfunctie? Dan is de Bosch HBA23B150E wellicht de beste inbouw oven voor jou. Deze solo oven heeft namelijk een inbouwhoogte van 60 cm en hij is multifunctioneel. Met dit apparaat kun je veel verschillende gerechten bereiden, omdat hij is voorzien van een hetelucht- en grillfunctie. Zelfs de reiniging van het apparaat is een fluitje van een cent, doordat hij beschikt over gedeeltelijke zelfreiniging. Hij is voorzien van katalytische wanden die ervoor zorgen dat etensresten worden opgevangen en verbrandt. Hierdoor hoef je de desbetreffende wanden niet zelf schoon te maken.

Wil je uitgebreide gerechten bereiden in de oven? Dan is de HBA23B150E inbouwoven van Bosch ook perfect. Dit apparaat heeft namelijk een inhoud van maar liefst 62 liter. Er is dus genoeg ruimte om zelfs het meest uitgebreide gerecht klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere citroencake of een heerlijke aardappelgratin. Het doet er niet toe welk gerecht je klaarmaakt, want in deze oven wordt elke schotel op de juiste manier bereid. Er zijn namelijk 7 verwarmingssystemen waar je uit kunt kiezen om te grillen, gerechten op te warmen en zelfs om te bakken. Bij het ontwerpen van deze oven is er ook aan de veiligheid gedacht. Daarom beschikt dit apparaat over kinderbeveiliging, die ervoor zorgt dat kinderen de oven niet kunnen openen of de instellingen kunnen wijzigen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over kinderbeveiliging.
 • Het apparaat is multifunctioneel.
 • Dankzij de katalytische wanden is het reinigen van het apparaat zeer gemakkelijk.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.

Nadelen:

 • De inbouwoven heeft slechts 3 inschuifhoogtes.
 • Hij gaat niet automatisch uit nadat je gerecht is bereid.
Klik hier voor de beste prijs

5. Zanussi ZOB25601XK

Zanussi ZOB25601XKBen je op zoek naar de beste inbouw oven? Wil je graag een model in huis hebben dat je gemakkelijk kunt bedienen doordat hij niet over allerlei onnodige functies beschikt? Wij kennen een model dat voldoet aan deze verwachtingen. De Zanussi ZOB25601XK is de beste inbouw oven voor jou, omdat hij is voorzien van net genoeg functies om een heerlijke maaltijd te bereiden. Dit basismodel kun je met slechts 3 draaiknoppen bedienen. Je hoeft dus bijna niet over de bediening na te denken, omdat je al vanaf het eerste gebruik precies weet hoe alles werkt. Met 1 van de knoppen bedien je de temperatuur. Een andere knop heeft als functie het instellen van de tijd en de laatste knop gebruik je om het gewenste programma te selecteren. Gemakkelijk toch?

Dankzij de elektrische timer, die samen werkt met de automatische uitschakelingfunctie, hoef je je geen zorgen te maken dat je gerecht aanbrandt. Stel gewoon vanaf de start de juiste tijdsduur in en wanneer de timer afgaat, schakelt de oven vanzelf uit. Als je dus bezig bent vaat te wassen of je bent in bad terwijl je iets lekkers klaarmaakt, hoef je je geen zorgen te maken dat je moet rennen naar de keuken om de oven uit te schakelen. Hij gaat namelijk automatisch uit. Het is belangrijk om je apparaten te reinigen nadat je ze hebt gebruikt. Door een apparaat namelijk goed te onderhouden, verleng je zijn levensduur. Om dit apparaat gemakkelijk te kunnen onderhouden, beschikt hij over gecoate binnenwanden. Deze zorgen ervoor dat vuil en etensresten minder snel aankoeken waardoor je de oven gemakkelijk kunt schoonmaken.

Voordelen:

 • Je kunt het apparaat gemakkelijk bedienen.
 • De inbouwoven beschikt over een automatische uitschakelingfunctie.
 • Dit apparaat heeft 5 inschuifhoogtes.
 • Hij is voorzien van een hetelucht- en grillfunctie.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een ontdooifunctie.
 • Deze oven beschikt niet over een startuitstel.
 • Dit apparaat heeft geen koel front.
Klik hier voor de beste prijs

6. Pelgrim MAC696RVS

Pelgrim MAC696RVSHeb je een kleine keuken, waardoor je weinig ruimte hebt voor allerlei apparaten? Dan is het een goed idee om een combi oven in huis te halen met een minder hoge inbouwhoogte. Neem je geen genoegen met gewoon een apparaat dat aan je eisen voldoet, maar is het belangrijk voor je om de beste inbouw oven te vinden? Geen probleem. Kies dan voor de Pelgrim MAC696RVS. Dit model is de beste inbouw oven voor jou, omdat hij een inbouwhoogte van 45 cm heeft. Hij neemt dus niet veel ruimte in beslag. Er zijn 2 standaardhoogtes op het gebied van inbouwovens. De ovens hebben een hoogte van 45 of 60 cm. Dus een model met een hoogte van 45 cm is perfect voor een kleinere keuken. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze specifieke oven is dat hij multifunctioneel is.

De MAC696RVS combi oven van Pelgrim is namelijk voorzien van een hetelucht-, grill- en magnetronfunctie. Je kunt dus nog meer ruimte besparen in je keuken, omdat je met deze oven in huis geen aparte magnetron hoeft aan te schaffen. Als je dus een gerecht wil opwarmen, dan doe je hem gewoon in de oven. De minimumtemperatuur bedraagt namelijk slechts 40 graden Celsius en de maximumtemperatuur bedraagt 230 °C. Je kunt dus van alles in dit apparaat bereiden. Aangezien de oven wordt geleverd met een stoomschaal, is het zelfs mogelijk om er gerechten in te stomen. We weten allemaal dat gestoomd eten gezonder is dan gebakken etenswaren. Dit komt doordat de vitamines optimaal behouden blijven in gestoomde voedingsmiddelen. Bereid dus de meest gezonde en lekkere gerechten in je nieuwe oven.

Voordelen:

 • Dankzij de stoomfunctie kun je gezonde gerechten bereiden.
 • Je kunt deze inbouwoven gemakkelijk bedienen.
 • De oven is voorzien van een kinderbeveiliging.
 • Dit apparaat heeft een inhoud van 50 liter en is dus ruim.
 • Doordat hij beschikt over 5 inschuifhoogtes kun je 5 gerechten tegelijkertijd bereiden.
 • Je kunt verschillende gerechten in deze oven bereiden, doordat hij multifunctioneel is.
 • Door middel van stoom maakt de oven het vuil los waardoor het apparaat snel weer schoon is.

Nadelen:

 • Na de bereiding van je gerecht, schakelt dit apparaat niet automatisch uit.
 • Vergeleken met soortgelijke modellen, heeft hij een lager vermogen.
 • Het openen van de deur kan een beetje zwaar zijn.
Klik hier voor de beste prijs

7. Siemens CM676GBS1

Siemens CM676GBS1Ben je een echte keukenprins of –prinses en is het voor jou belangrijk om te beschikken over de beste inbouw oven? Dan is het belangrijk om na te gaan welke functies voor jou onmisbaar zijn. Als je weinig tijd hebt, maar je wil toch lekkernijen bereiden voor jezelf en je gezin, dan kun je het liefst kiezen voor een combi oven met een volledige zelfreiniging. Op die manier hoef je alleen het gerecht te bereiden en komt de extra inspanning van het schoonmaken van de oven te vervallen. De beste inbouw oven voor jou is om deze reden de Siemens CM676GBS1. Deze combi oven is namelijk volledig zelfreinigend. Doordat hij een combi oven is kun je er van alles in bereiden. Hij heeft namelijk meerdere functies. Dankzij de volledig zelfreinigende eigenschappen van dit apparaat, bespaar je tevens tijd, omdat je hem niet zelf hoeft schoon te maken.

De zelfreinigende functie van de CM676GBS1 inbouwoven van Siemens zorgt ervoor dat etensresten bij een temperatuur van maar liefst 500 °C worden verbrand. Hierdoor hoef je na het gebruik alleen nog as uit de oven te vegen. Dit gaat veel sneller dan wanneer je met ontvetter en/of zeep in de oven aan de slag moet gaan. Als je zelf niet echt kunt koken, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je geen lekker eten op tafel kunt zetten. Je kunt namelijk gewoon een programma selecteren op de oven, waarna het apparaat zelf instelt welk systeem toegepast moet worden. Hij bepaalt of het gekozen gerecht moet worden bereid met bovenwarmte, onderwarmte, hetelucht of zelfs een combinatie van al deze functies. Als je gewoon een recept wil volgen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt namelijk alles zelf instellen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een pizzastand.
 • Met een inhoud van 45 liter is hij vrij ruim.
 • De oven is voorzien van kinderbeveiliging.
 • Deze inbouwoven heeft een duidelijk display.
 • Wanneer het gekozen gerecht is bereid, schakelt de oven automatisch uit.
 • Je kunt dit apparaat gemakkelijk gebruiken.
 • Het reinigingssysteem zorgt ervoor dat al het vuil en vet uit de oven wordt verbrand.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van startuitstel.
 • De oven heeft geen koel front.
 • Dit apparaat heeft geen stoomfunctie.
 • Hij is niet voorzien van telescopische rails.
 • De inbouwoven heeft slechts 3 inschuifhoogtes.
Klik hier voor de beste prijs

8. Siemens CM636GBS1

Siemens CM636GBS1Als je op zoek bent naar een soortgelijk model als de hierboven genoemde oven, maar met een ander reinigingssysteem, dan kennen wij de beste inbouw oven voor jou. Haal de Siemens CM636GBS1 in huis en profiteer van dezelfde voordelen als bij het bovenstaande model van hetzelfde merk, maar maak gebruik van een andere reinigingsmethode. De reiniging van de beste inbouw oven voor jou, model CM636GBS1, vindt namelijk plaats door middel van katalyse en wanden met een coating. Dit model kun je beter vinden vergeleken met de CM676GBS1 inbouwoven als je liever zelf de wanden van de oven afveegt, in plaats van as te hoeven opruimen. Als je een gevoelige neus hebt, dan kan het zijn dat de as uit het voorgaand model je laat niezen. Bij dit model heb je niet te maken met as, want de oven reinig je met een doekje.

Doordat de CM636GBS1 inbouwoven van Siemens met een inbouwhoogte van 45 cm namelijk beschikt over een speciale coating aan de binnenzijde, kunnen etensresten en vuildeeltjes niet aankoeken. Hierdoor kun je het vuil gewoon met een doekje verwijderen. Behalve de reiniging zijn de functies van de oven ook belangrijk. In deze oven kun je de lekkerste pizza’s bakken. Hij beschikt namelijk over een speciale pizzastand die ervoor zorgt dat de bodem knapperig wordt en de bovenlaag een lekkere kaaskorst krijgt. Behalve de pizzastand is er ook een grill-, hetelucht- en magnetronfunctie. Je hebt in deze oven zelfs boven- en onderwarmte tot je beschikking. Er is dus altijd een bereidingsmogelijkheid aanwezig om je favoriete gerechten te bereiden. Dankzij de vele functies kun je ook experimenteren met nieuwe gerechten.

Voordelen:

 • De boven- en onderwarmte kunnen apart ingesteld worden.
 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken.
 • Deze oven is voorzien van een handige pizzastand.
 • Er is een softclosing deur.
 • Het apparaat schakelt automatisch uit.
 • Je hebt veel functies tot je beschikking.
 • Hij is voorzien van kinderbeveiliging.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een automatisch reinigingssysteem.
 • Dit apparaat is niet voorzien van een stoomfunctie.
 • De inbouwoven heeft slechts 3 inschuifhoogtes.
Klik hier voor de beste prijs

9. AEG BPB351020M

AEG BPB351020MBen je op zoek naar de beste inbouw oven? Is het beste model voor jou een combi oven met een stoomfunctie? Wij raden dan de AEG BPB351020M aan. Dit model met een hoogte van 60 cm. vinden wij de beste inbouw oven voor jou, omdat hij een multifunctionele oven is. Doordat hij een combi oven is, weet je meteen dat dit apparaat beschikt over meerdere functies. Met deze oven in je keuken hoef je dus niet allerlei extra apparaten aan te schaffen. Dit apparaat fungeert namelijk als een grill en oven met een heteluchtfunctie. Je kunt er bovendien tegelijkertijd boven- en onderwarmte mee activeren. Hoewel hij niet beschikt over een magnetronfunctie, kun je er toch gerechten in ontdooien of opwarmen, want de minimumtemperatuur bedraagt 50 °C. Om gerechten op een gezonde manier te kunnen bereiden, beschikt deze oven ook over een stoomfunctie.

We hebben gesproken over de minimale temperatuur van de BPB351020M inbouwoven van AEG, maar we hebben zijn maximale temperatuur niet bekeken. Doordat dit apparaat een maximumtemperatuur heeft van 300 °C, kun je er verschillende gerechten in bereiden. Denk bijvoorbeeld aan lekkere, zelfgemaakte pizza. Dankzij de pizzastand is het super eenvoudig om je pizza’s te bereiden. Je kunt aan het begin van het bakproces van je pizza stoom toevoegen waardoor het deeg lekker luchtig wordt. Vervolgens selecteer je de pizzastand voor het krijgen van een knapperige bodem en krokante pizzarand. De ruime oven heeft 5 inschuifhoogtes en een inhoud van 71 liter, dus je kunt er veel lekkernijen tegelijkertijd in klaarmaken. Wanneer je klaar bent met het bakproces, maak je de oven met pyrolyse reiniging schoon. Je hoeft dus alleen as uit de oven te vegen, want het voorwerk doet de oven.

Voordelen:

 • Dankzij de pizzastand maak je zelf lekkere pizza’s klaar.
 • Met een inhoud van 71 liter is hij zeer ruim.
 • De oven schakelt na de bereiding van je gerecht automatisch uit.
 • Je kunt deze inbouwoven gemakkelijk bedienen.
 • Dit apparaat heeft 5 inschuifhoogtes dus je kunt 5 gerechten tegelijk bereiden.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Het pyrolyse reinigingssysteem zorgt ervoor dat al het vet en vuil wordt verbrand.
 • De oven is multifunctioneel.
 • Aan het begin van het bakproces wordt stoom toegevoegd voor een knapperige korst en luchtige binnenkant.

Nadelen:

 • De inbouwoven beschikt niet over kinderbeveiliging.
 • Hij is niet voorzien van een magnetronfunctie.
 • Het apparaat heeft geen startuitstel.
Klik hier voor de beste prijs

10. Siemens HB634GBS1

Siemens HB634GBS1Ben je op zoek naar de beste inbouw oven voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat het model dat je uitkiest beschikt over een inbouwhoogte van 60 cm en dat hij een solo oven is met een grote inhoud? Dan raden wij de Siemens HB634GBS1 aan. Dit model vinden wij de beste inbouw oven voor jou, omdat hij beschikt over een inbouwhoogte van 60 cm en een ruime inhoud van 71 liter. Over het algemeen worden solo ovens gebruikt om lekkernijen zoals taarten te bereiden. Als je er dus een business van maakt om taarten voor evenementen klaar te maken, dan is dit model perfect. Hij heeft namelijk behalve een grote inhoud ook nog eens 5 inschuifhoogtes waardoor je er 5 gerechten tegelijkertijd in kunt klaarmaken.

De HB634GBS1 inbouwoven van Siemens is veelzijdig, omdat hij beschikt over 7 bereidingssystemen. Je kunt onder andere gebruik maken van de hetelucht- en grillfunctie, maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon de boven- en onderwarmte aan te doen. Met deze handige functies kun je onder andere lekkere lasagne met een knapperige kaaskorst bereiden. Als je een pizzaliefhebber bent, dan zal je vast wel gebruik maken van de pizzastand van dit apparaat. Deze stand zorgt ervoor dat je pizza’s een krokante korst en bodem krijgen. Als je klaar bent met de oven, dan schakelt deze automatisch uit. Je eten kookt dus niet te lang waardoor de kans op aanbranden aanzienlijk wordt verkleind. De kindertjes zijn ook beschermd wanneer je bakt, want de oven beschikt over kinderbeveiliging en een koel front.

Voordelen:

 • De oven schakelt automatisch uit na de bereiding van je gerecht.
 • Het apparaat kun je snel voorverwarmen.
 • Doordat hij over 5 inschuifhoogtes beschikt, kun je 5 gerechten tegelijk klaarmaken.
 • Hij heeft een ruime inhoud.
 • De katalytische wanden zorgen ervoor dat het reinigen van het apparaat eenvoudig is.
 • Doordat de oven multifunctioneel is, kun je veel verschillende lekkernijen klaarmaken.
 • Dit apparaat beschikt zelfs over een pizzastand.
 • Deze inbouwoven heeft een koel front.
 • Hij is voorzien van kinderbeveiliging.

Nadelen:

 • Doordat hij niet over startuitstel beschikt, kun je de oven niet aan het werk zetten wanneer je wil.
 • Hij is niet voorzien van telescopische rails.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>