Op Zoek Naar De Beste Jumpstarter? Voertuigen Van 12 V of 24 V Starten? Vind Het Ideale Model Hier!

Wanneer we een voertuig zoals een auto hebben, weten we van tevoren niet wat er allemaal kan gebeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je accu plotseling leegloopt. Hierdoor kun je niet uit huis gaan of juist niet terug naar huis gaan. Dit is natuurlijk zeer vervelend. Echter, er is een handige manier om dit probleem op te lossen. Je kunt namelijk gebruik maken van een jumpstarter.

Beste jumpstarter van 2020

 Product naam 
1.
Powerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1Meer info »
2.LenV - Auto Nood Accu 12000mAhMeer info »
3.
Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V - 450AMeer info »
4.
Stanley J309-E - Jumpstarter - 300AMeer info »
5.
Carpoint Jumpstarter met Compressor zwart/roodMeer info »
6.
mr Safe Jumpstarter JS7500Meer info »
7.
Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 MahMeer info »
8.
Acculader + Jumpstarter 200 AmpMeer info »
9.
POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu BatterijMeer info »
10.
Telwin Startbooster ProStart 2824Meer info »

Een dergelijk toestel in bij je hebben is altijd handig, omdat hij in een korte tijd een hoge startstroom kan leveren. Wist je dat er verschillende soorten jumpstarters verkrijgbaar zijn? Aangezien je veel keuzemogelijkheden hebt, is het handig om op zoek te gaan naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige modellen komen met verschillende mogelijkheden en weer andere modellen hebben ingebouwde verlichting. Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste jumpstarter voor jouw behoeften!

In dit artikel vertellen we je over de 10 beste jumpstarters van 2020. Elk artikel wordt afzonderlijk gerecenseerd zodat je er een beter beeld over krijgt. Om je zoektocht verder te vergemakkelijken, hebben we ook de bovenstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je de 10 jumpstarters die we zullen reviewen. Bekijk dus de tabel en lees de individuele recensies om de beste jumpstarter te vinden!

1. Powerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1 (voeding met 12V-uitgang/starthulp/compressor/licht) – Max. 17 bar

Voordat je op zoek gaat naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften, is het belangrijk om eerst na te gaan waarvoor je het toestel precies wil gebruiken. Sommige jumpstarters hebben namelijk multifunctionele eigenschappen en kunnen behalve voor het leveren van startstroom ook gebruikt worden als voeding voor diverse apparaten. Daarnaast is het tevens belangrijk om na te gaan voor voertuigen van hoeveel cc het toestel is ontworpen. Ben je op zoek naar een multifunctionele jumpstarter? Moet hij daarnaast benzinemotoren en dieselmotoren tot maximaal 1.600 cc kunnen starten? Dan is de Powerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1 (voeding met 12V-uitgang/starthulp/compressor/licht) – Max. 17 bar de beste jumpstarterPowerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1 voor jou. Dit toestel is namelijk in staat om zowel diesel- als benzinemotoren tot 1.600 cc te starten. Daarnaast is hij multifunctioneel en eenvoudig te vervoeren. Het gaat hier namelijk om een draagbare jumpstarter.

We hebben je reeds verteld dat de Powerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1 (voeding met 12V-uitgang/starthulp/compressor/licht) – Max. 17 bar een multifunctionele jumpstarter is. Dit zeggen we, omdat hij een 4-in-1 energiestation is. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als een 12 V spanningsvoorziening met een 12 V autoplug, een starthulp en een compressor. Hij staat ook voor je klaar als je werk- en noodverlichting nodig hebt. Het komt er dus op neer dat je altijd stroom bij de hand hebt, wanneer je dit toestel bij je hebt. Hij beschikt zelfs over een gelijkspanningsuitgang waardoor je hem ook kunt gebruiken als voeding voor bijvoorbeeld je laptop, smartphone, radio, tv, tablet, enzovoorts. Wanneer je auto of motor slecht start, dan staat dit toestel voor je klaar als starthulp. Dankzij de geïntegreerde compressor is het toestel ook perfect om bijvoorbeeld fiets- en autobanden en zelfs luchtbedden en ballen te vullen.

Kenmerken van de Powerplus POWE80090 Jumpstarter 4-in-1 (voeding met 12V-uitgang/starthulp/compressor/licht) – Max. 17 bar:

 • Motoren tot maximaal 1.600 cc kunnen gestart worden met dit toestel.
 • Deze jumpstarter kan gebruikt worden voor zowel benzine- als dieselmotoren.
 • Als je dit toestel bij je hebt, heb je een compact 4-in-1 energiestation bij de hand.
 • Doordat de 12 V uitgang een overbelastingbeveiliging heeft, kun je veilig aan het werk.
 • Je kunt dit apparaat gebruiken als voeding, starthulp, compressor en zelfs als nood- en werkverlichting.
Klik hier voor de beste prijs

2. LenV – Auto Nood Accu 12000mAh, Car Jump Starter met Ingebouwde LED-zaklamp, Inclusief Startkabels – Rood/Zwart

Zoek je naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften? Dan ga je eerst na aan welke vereisten een dergelijk toestel voor jou moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je graag een jumpstarter wil hebben die je helpt wanneer je auto niet wil starten. Het kan daarnaast ook dat je graag een model wil hebben dat ook beschikt over ingebouwde verlichting. Op die manier kun je er ook gemakkelijk mee gaan backpacken of kamperen zonder je zorgen te maken dat je in het donker komt te zitten. Als een dergelijke jumpstarter perfect klinkt, LenV - Auto Nood Accu 12000mAhdan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de LenV – Auto Nood Accu 12000mAh, Car Jump Starter met Ingebouwde LED-zaklamp, Inclusief Startkabels – Rood/Zwart. Dit model is wellicht de beste jumpstarter voor jou, omdat hij een multifunctioneel model is.

In het eerste gedeelte van de review over deze jumpstarter hebben we je verteld dat het hier gaat om een multifunctioneel model. Wat maakt de LenV – Auto Nood Accu 12000mAh, Car Jump Starter met Ingebouwde LED-zaklamp, Inclusief Startkabels – Rood/Zwart echter multifunctioneel? Hij is een compacte en krachtige accu die je kunt gebruiken om je auto te starten. Daarnaast doet hij ook dienst als accu voor in noodgevallen. Heb je licht nodig? Geen probleem! Ook daar heeft de fabrikant van dit toestel aan gedacht. Hij functioneert tijdens het backpacken namelijk ook als felle LED-lamp. Als je gaat kamperen, dan hoef je je ook geen zorgen te maken dat je smartdevices uitvallen en niet opgeladen kunnen worden. De jumpstarter dient namelijk ook als accu voor deze apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld je smartphone, tablet of ander willekeurig accubehoeftig product gemakkelijk opladen!

Kenmerken van de LenV – Auto Nood Accu 12000mAh, Car Jump Starter met Ingebouwde LED-zaklamp, Inclusief Startkabels – Rood/Zwart:

 • Doordat de jumpstarter compact is, kun je hem gemakkelijk met je meenemen.
 • Met dit apparaat in je bezit ben je opgewassen tegen allerlei onvoorziene omstandigheden.
 • Dit toestel dienst als noodaccu voor diverse apparaten, maar kan ook gebruikt worden als jumpstarter voor een auto.
 • Tijdens het kamperen kun je gerust je accubehoeftige producten zoals smartphones en tablets opladen aan deze jumpstarter.
 • Als je gaat backpacken, hoef je je geen zorgen te maken dat je geen licht hebt, want het apparaat functioneert ook als felle LED-lamp.
Klik hier voor de beste prijs

3. Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V – 450A

Ben je op zoek naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften? Ga dan eerst na waar je de jumpstarter precies voor wil gebruiken. Misschien zoek je naar een model dat je voor verschillende doeleinden wil gebruiken. Dan is het handig om te kiezen voor een multifunctioneel model. Echter, sommigen van ons vinden het juist prettig om een eenvoudig model te hebben. In dit artikel hebben we je tot nu toe verteld over multifunctionele modellen. Als je echter zoekt naar een model dat je gewoon kunt gebruiken om de accu van je voertuig een boost te geven, Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V - 450Adan kun je kiezen voor de Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V – 450A. Dit model is enigszins ook multifunctioneel, maar heeft minder mogelijkheden dan de andere modellen. Hij is de beste jumpstarter voor jouw behoeften als je slechts een jumpstarter wil hebben, die ook als een compressor gebruikt kan worden.

Als je kiest voor de Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V – 450A, dan kies je voor een snoerloze jumpstarter. Snoerloze modellen zijn altijd handig, omdat je minder hulpmiddelen nodig hebt om de accu van je voertuig een boost te geven. Je kunt dus je voertuig onmiddellijk starten wanneer je dit toestel gebruikt. Doordat hij beschikt over zware koperen klemmen en kabels, is hij zeer duurzaam. Er is bij dit apparaat zelfs gezorgd voor een indicator voor omgekeerde polariteit. Hierdoor gaat het starten van je accu niet per ongeluk verkeerd. Dankzij de accustatus LED indicator, zie je ook direct wat de status van je accu is. Handig toch? Heb je ’s nachts een boost nodig voor je accu, dan hoef je ook niet te vechten met de flashlight van je smartphone. Dit toestel heeft namelijk een LED-lamp, om de omgeving te verlichten.

Kenmerken van de Black & Decker Jumpstarter en compressor BDJS450i 12V – 450A:

 • Deze jumpstarter is snoerloos.
 • Hij is voorzien van een accustatus LED indicator.
 • Er is gezorgd voor een indicator voor omgekeerde polariteit.
 • Dankzij de zware koperen klemmen en kabels, is dit model zeer duurzaam.
 • Voor het starten van de accu van je voertuig, kun je deze jumpstarter goed gebruiken.
 • Als je banden zijn gezakt, hoef je je geen zorgen te maken, want dit apparaat beschikt over een luchtcompressor.
Klik hier voor de beste prijs

4. Stanley J309-E – Jumpstarter – 300A

Wanneer je denkt aan een jumpstarter, denk je waarschijnlijk meteen aan het boosten van de accu van je voertuig. Echter, er zijn ook jumpstarters die je kunt gebruiken om de accu van andere apparaten te starten. Sommige jumpstarters zijn voor beide doeleinden te gebruiken. Als je dus op zoek gaat naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan waar je hem precies voor wil gebruiken. Is het ideale model voor jou een jumpstarter die je kunt gebruiken voor verschillende 12 V voertuigen? Stanley J309-E - Jumpstarter - 300ADan kennen wij een model dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Stanley J309-E – Jumpstarter – 300A. Dit model vinden wij de beste jumpstarter voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen om 12 V voertuigen een boost te geven.

We hebben je verteld dat je de Stanley J309-E – Jumpstarter – 300A kunt gebruiken voor het starten van de accu van 12 V voertuigen. Echter, als je net zoals velen van ons een leek bent op dit gebied, dan weet je misschien niet meteen welke voertuigen tot deze categorie behoren. Wij geven je daarom een beeld van dergelijke apparaten en voertuigen. Enkele 12 V voertuigen zijn auto’s, motoren, jetski’s en zelfs grasmaaiers. Met deze jumpstarter in huis kun je dus verschillende apparaten een startboost geven. Natuurlijk wil je ook weten wat het startvermogen van deze startbooster is. Hij heeft een startvermogen van 300 A en zijn piekvermogen bedraagt 600 A. Dit apparaat is bovendien betrouwbaar, omdat hij van het merk Stanley is. Er wordt bij deze fabrikant hard gewerkt aan het fabriceren van producten van topkwaliteit, waardoor je altijd op de apparaten kunt rekenen.

Kenmerken van de Stanley J309-E – Jumpstarter – 300A:

 • Hij heeft een startvermogen van 300 A.
 • Als we kijken naar het piekvermogen, dan zien we dat dit 600 A bedraagt.
 • Het toestel is speciaal vervaardigd voor het startboosten van 12 V voertuigen.
 • Aangezien hij van het merk Stanley is, kun je verwachten dat hij van topkwaliteit is.
 • De jumpstarter kun je gebruiken voor het boosten van verschillende voertuigen en apparaten.
Klik hier voor de beste prijs

5. Carpoint Jumpstarter met Compressor zwart/rood

Wat vond je van de vorige jumpstarter? Was die bijna de beste jumpstarter voor jouw behoeften, maar zoek je naar een model met net een beetje meer mogelijkheden? Dan kun je kiezen voor een soortgelijk model, dat iets meer opties met zich meebrengt. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Carpoint Jumpstarter met Compressor zwart/rood. Dit model is wellicht de beste jumpstarter voor jou, omdat hij ook een startbooster in combinatie met een compressor is. Ook dit model is geschikt voor 12 V voertuigen zoals auto’s, jetski’s, Carpoint Jumpstarter met Compressormotoren en grasmaaiers. Echter, hij beschikt over een sigarettenaansteker uitgang aan de zijkant. Je kunt dit gedeelte gebruiken als ingang voor accessoires die je met een sigarettenaansteker stekker kunt aansluiten. Hierdoor is de jumpstarter perfect voor op vakantie, tijdens kluswerkzaamheden en natuurlijk ook voor wanneer je een dagje uit hebt gepland.

Je kunt de Carpoint Jumpstarter met Compressor zwart/rood gebruiken om motoren met een vermogen tot ongeveer 80 Pk in assistentie te starten. Hierbij heb je wel de hulp nodig van de restcapaciteit van de accu in het voertuig. Als je op zoek gaat naar een jumpstarter, dan wil je natuurlijk ook weten wat zijn startvermogen is. In het geval van dit model is het startvermogen 250 A. Zijn piekvermogen is daarentegen ongeveer 500 A. Je kunt dus zonder problemen een motor, auto, grasmaaier, jetski of soortgelijk voertuig meermalen achtereen starten. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het apparaat eens in het donker moet gebruiken. Ook dat is geen probleem. Je kunt dankzij de LED-lamp aan de voorzijde namelijk probleemloos een starthulp uitvoeren. Wanneer je de booster oplaadt, dan ben je tevens op de hoogte van de laadstatus, want deze wordt aan de voorzijde van het apparaat weergegeven.

Kenmerken van de Carpoint Jumpstarter met Compressor zwart/rood:

 • Het piekvermogen van deze jumpstarter bedraagt ongeveer 500 A.
 • De laadstatus van de booster wordt aan de voorzijde van het apparaat weergegeven.
 • In het donker kun je gerust een starthulp uitvoeren, want er is gezorgd voor een ingebouwde LED-lamp.
 • Dankzij het startvermogen van 250 A kun je gemakkelijk een motor, auto, jetski of zelfs grasmaaier probleemloos starten.
 • Er is gezorgd voor een sigarettenaansteker uitgang aan de zijkant van het apparaat, dat je kunt gebruiken als 12 V ingang voor accessoires die je met een sigarettenaansteker stekker kunt aansluiten.
Klik hier voor de beste prijs

6. mr Safe Jumpstarter JS7500

Ben je op zoek naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om voor jezelf na te gaan welke opties voor jou nodig zijn. Sommige personen vinden het handig wanneer de jumpstarter beschikt over de mogelijkheid om de accu van hun voertuig te starten. Weer anderen willen dat het apparaat behalve over deze mogelijkheid ook beschikt over een ingebouwde flashlight. Hierdoor kunnen ze ook met het apparaat werken wanneer het donker of schemerig is. Klinkt een dergelijk model perfect voor jou? mr Safe Jumpstarter JS7500Dan is de mr Safe Jumpstarter JS7500 wellicht de beste jumpstarter voor jou. Dit apparaat is namelijk een 3-in-1 model. Zo kun je hem gebruiken voor het snel starten van een 12 V motor. Daarnaast is hij voorzien van een hoge capaciteitspowerbank en een heldere zaklamp.

Dankzij de vele mogelijkheden die de mr Safe Jumpstarter JS7500 met zich meebrengt, is hij een handige tool om bij je te hebben wanneer je op pad gaat. Als je bijvoorbeeld gaat kamperen, dan kan de ultra heldere zaklamp bijvoorbeeld goed van pas komen. De powerbank is natuurlijk ook handig voor wanneer je snel een apparaat wil opladen. Als we kijken naar deze powerbank, dan zien we dat hij een capaciteit heeft van 7500 mAh. Hij is dus krachtig. Een eigenschap van deze jumpstarter die hem uniek maakt is het feit dat hij beschikt over meervoudige veiligheidsbescherming. Hij onderscheidt zich op deze manier van andere modellen, omdat je dan zorgeloos ermee kunt werken. De veiligheidsbeschermingsfactoren van dit apparaat zijn de omgekeerde polariteitsbescherming, omgekeerde ladingsbescherming, ontladingsbescherming, over-stroombescherming, over-ladingbescherming, laagspanningsbescherming, oververhittingsbescherming en laagspanningsbescherming.

Kenmerken van de mr Safe Jumpstarter JS7500:

 • Hij heeft een compleet veiligheidsbeschermingsdesign.
 • Je kunt hem gebruiken als snelstarter voor 12 V motoren.
 • Voor werken in het donker kun je gebruik maken van de ultra heldere zaklamp.
 • Er is gezorgd voor een hoge capaciteitspowerbank met een capaciteit van 7500 mAh.
 • De jumpstarter is geschikt voor benzinemotoren tot V8 – 5.0 L en dieselmotoren tot V6 – 3.0 L.
Klik hier voor de beste prijs

7. Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 Mah

Als je zoekt naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om eerst na te gaan voor welk type motoren je hem wil gebruiken. De werking van de jumpstarters hangt soms namelijk ook af van het type motor dat je wil opstarten. Het is daarnaast ook belangrijk om na te gaan welke extraatjes het apparaat met zich meebrengt. Sommige modellen zijn namelijk voorzien van bijvoorbeeld een flashlight of een compressor. Wat dacht je van een jumpstarter, die draagbaar is, gebruikt kan worden voor zowel benzine- Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 Mahals dieselvoertuigen en die tevens beschikt over een laadpunt voor je laptop? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan is de Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 Mah wellicht de beste jumpstarter voor jou. Dit model is namelijk een handige, draagbare mini-jumpstarter met meerdere mogelijkheden.

Met de Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 Mah in je bezit hoef je je geen zorgen te maken wanneer je voertuig niet wil starten. Je kunt namelijk gemakkelijk zijn accu een boost geven, zodat het voertuig weer op toeren komt. Daarnaast is deze hoge kwaliteit starthulp voorzien van een USB-uitgang. Je krijgt er zelfs een luxe oplaadkabel bij voor het opladen van bijvoorbeeld je smartphone, tablet of navigatiesysteem. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een keer gaat kamperen. Je hebt dan een handig hulpmiddel bij de hand. Behalve voor het opladen van kleine apparaten, is dit toestel ook perfect om je laptop op te laden. Er zit namelijk een speciaal laadpunt bij. In de set zitten er maar liefst 8 adapters, waardoor je altijd de juiste adapter vindt voor jouw specifieke laptop. Voor nog meer mogelijkheden, wordt de jumpstarter ook geleverd met een AC-adapter.

Kenmerken van de Amigo Jumpstarter Met Led-lamp 13600 Mah:

 • Bij aankoop van dit toestel krijg je er een AC-adapter bij.
 • Je kunt apparaten ook opladen via de sigarettenaansteker in je auto.
 • Met deze jumpstarter kun je zowel diesel- als benzinevoertuigen starten.
 • Er is bij dit toestel gezorgd voor een USB-uitgang en een luxe oplaadkabel.
 • Speciaal voor het opladen van je laptop, is er gezorgd voor een laadpunt en 8 adapters.
 • Wanneer je deze set koopt, dan krijg je hem in een stevige polyester etui, zodat je alle accessoires netjes kunt opbergen en altijd bij de hand hebt.
Klik hier voor de beste prijs

8. Acculader + Jumpstarter 200 Amp

Intussen heb je gelezen over meerder jumpstarters. Heb je echter de beste jumpstarter voor jouw behoeften nog niet gevonden? Geen nood. Er zijn namelijk nog meer modellen waar je uit kunt kiezen. Over het algemeen krijg je een idee over de mogelijkheden die de verschillende modellen met zich meebrengen door te kijken naar hun naam. Dit is ook het geval bij de Acculader + Jumpstarter 200 Amp. Als je kijkt naar de naam van deze jumpstarter, dan zie je dat je hem als jumpstarter en ook als acculader kunt gebruiken. Dit is werkelijk zo. Acculader + Jumpstarter 200 AmpHet apparaat beschikt zelfs over verschillende standen en een timer. Hij is daarnaast verrijdbaar en heeft een Amp meter en accu conditie meter. Je kunt de stand van zaken dus gemakkelijk controleren. Zelfs het vervoeren van dit model is eenvoudig, want hij komt met wielen en een handvat.

Als je in een noodsituatie verkeert, dan is het niet handig dat je je ook zorgen moet maken over de oplossing. Daar heeft de fabrikant van deze Acculader + Jumpstarter 200 Amp rekening mee gehouden. Daarom kun je hem gemakkelijk aansluiten op de auto of accu met de dikke soepele kabels van 2,20 meter lang. De kabels zijn zelfs voorzien van degelijke klemmen, waardoor je zeker bent dat je gauw weer op pad kunt nadat je de accu hebt gestart. Om deze reden vinden wij dat dit toestel de beste jumpstarter voor jou is. Wanneer we het hebben over het starten van de accu van een voertuig, dan is het belangrijk om ook aan te geven om welk voltage het gaat. Met deze jumpstarter kun je voertuigen van 12 V starten. Hierbij gaat het om maximaal 10 of 40 A.

Kenmerken van de Acculader + Jumpstarter 200 Amp:

 • Voor het boosten van accu’s gaat het om accu’s van 6 V en maximaal 50 A.
 • Je kunt de laadtijd tot 150 minuten instellen door gebruik te maken van een timer.
 • Hij is multifunctioneel en kan gebruikt worden als acculader en ook als jumpstarter.
 • Dit toestel is eenvoudig te vervoeren, omdat hij beschikt over wielen en een handvat.
 • Voertuigen van 12 V en maximaal 10 A of 40 A kunnen gestart worden met deze jumpstarter.
 • Bij moeilijk opstartende auto’s is het ’t beste om deze eerst 5 minuten op stand 40 A te laden voordat je gaat starten, waardoor de accu meehelpt bij het starten van de auto.
Klik hier voor de beste prijs

9. POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu Batterij – Uitgang 220V 12V 5V USB – Energie Opslag Unit – Stroom voor camping boot caravan – Backup energie – Jumpstarter

Als je zoekt naar de beste jumpstarter voor jouw behoeften, dan ben je hier op de juiste plaats. Wij vertellen je namelijk over de 10 beste modellen van het jaar. Je kunt aan de hand van deze modellen het ideale model voor jouw behoeften uitkiezen. Natuurlijk ga je eerst voor jezelf na aan welke vereisten een dergelijk perfect model voor jou moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je graag een multifunctioneel model wil hebben. Het kan tevens dat de perfecte jumpstarter voor jou een compact model is dat weinig weegt. POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu BatterijAls je graag een multifunctioneel model wil hebben dat ook nog compact is en weinig weegt, dan raden wij de POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu Batterij – Uitgang 220V 12V 5V USB – Energie Opslag Unit – Stroom voor camping boot caravan – Backup energie – Jumpstarter aan.

Wij vinden dat de POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu Batterij – Uitgang 220V 12V 5V USB – Energie Opslag Unit – Stroom voor camping boot caravan – Backup energie – Jumpstarter de beste jumpstarter voor jou is, vanwege zijn formaat. Hij is namelijk eenvoudig te vervoeren, doordat hij compact is en een licht gewicht heeft. Daarnaast is dit toestel voorzien van een hoge kwaliteit Lithium Ion accu. Deze accu heeft een opslagcapaciteit van 400Wh. Het is belangrijk erbij te vermelden dat de Wallaby compatibel is met het POWERplus Python zonnepaneel. Gezamenlijk vormen deze twee toestellen een perfecte bron voor mobiele energievoorziening. Als je leest over een jumpstarter, dan wil je natuurlijk ook weten welke auto’s hij kan starten. Dit model is gemaakt voor auto’s met een 12 V startaccu en een motorinhoud van 4 liter.

Kenmerken van de POWERplus Wallaby AC DC Energie Station Energie Accu Batterij – Uitgang 220V 12V 5V USB – Energie Opslag Unit – Stroom voor camping boot caravan – Backup energie – Jumpstarter:

 • Dit toestel is een krachtige jumpstarter van maximaal 400 A.
 • Hij is geschikt voor 12 V auto’s met een motorinhoud tot 4 liter.
 • De Lithium Ion accu van deze jumpstarter is voorzien van een opslagcapaciteit van 400 Wh.
 • Er is gezorgd voor een Pure Sine inverter oftewel omvormer voor een veilige stroomvoorziening.
 • Doordat je dit apparaat kunt combineren met een zonnepaneel, kun je zorgen voor een geweldige mobiele energievoorziening.
Klik hier voor de beste prijs

10. Telwin Startbooster ProStart 2824

Als je de voorgaande teksten hebt gelezen, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat de meeste jumpstarters gemaakt zijn voor 12 V voertuigen. Misschien heb jij echter een 24 V voertuig dat gestart moet worden. Als dit het geval is, dan is de beste jumpstarter voor jou een model waar je zowel 12 als 24 V voertuigen mee kunt starten. Een dergelijk model is de Telwin Startbooster ProStart 2824. Doordat je hem kunt gebruiken voor het starten van zowel 12 V als 24 V voertuigen is hij wellicht de beste jumpstarter voor jou. Telwin Startbooster ProStart 2824Hij werkt bovendien met een interne accu. Je kunt hierdoor de booster opgeladen meenemen en vervolgens onderweg een voertuig een starthulp geven. Hierbij heb je geen 230 V stroomtoevoer nodig. Loopt de interne accu van de jumpstarter leeg? Geen nood! Dan kun je hem opladen via het 230 V net of via de sigarettenaansteker van je voertuig.

Wanneer we het hebben over de verschillende jumpstarters, dan kijken we natuurlijk ook naar hun start- en piekvermogen. In het geval van de Telwin Startbooster ProStart 2824 zien we dat hij een startvermogen heeft van 800 A. Zijn piekvermogen bedraagt daarentegen maar liefst 2.500 A. Hierdoor kun je probleemloos allerlei voertuigen starten. Denk maar aan een motor, boot, auto, landbouwvoertuig en zelfs een lichte vrachtauto met een dieselmotor. Deze jumpstarter beschikt over een grote interne accu van 44 Ah (12 V) en 22 Ah (24 V). Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk meerdere startpogingen kunt uitvoeren. Zoals je hebt gezien is dit toestel perfect voor zowel diesel- als benzinemotoren. Hierbij gaat het om motoren tot ongeveer 200 Pk in assistentie. Als er geen accu (met restcapaciteit) in het voertuig zit, dan kun je motoren van voertuigen tot ongeveer 150 PK kunt starten.

Kenmerken van de Telwin Startbooster ProStart 2824:

 • Het startvermogen van de jumpstarter bedraagt 800 A en het piekvermogen bedraagt 2.500 A.
 • Je kunt de interne accu van de jumpstarter opladen via de sigarettenaansteker van het voertuig of via het 230 V net.
 • De ProStart beschikt over interne beveiliging waardoor tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.
 • Dit toestel is een professionele en krachtige starthulp oftewel jumpstarter, die gebruikt kan worden voor het starten van zowel 12 V als 24 V voertuigen.
 • Doordat dit toestel werkt met een interne accu kun je hem opladen, meenemen en onderweg gebruiken voor het starten van motoren zonder dat er een 230 V stroomtoevoer aanwezig is.
Klik hier voor de beste prijs
Gerelateerde artikelen
No related posts for this content
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>