Op Zoek Naar De Beste KitchenAid Van 2020? Vergelijk Dan De 10 Best Verkochte Modellen!

Ben je een actieve hobbyist in je eigen thuiskeuken? Of voel je je beter thuis in een professionele keuken? In beide gevallen is een keukenmachine een praktische en bovenal welkome hulp. Een merk dat zeker wordt genoemd in een gesprek over keukenapparatuur is KitchenAid. Wanneer je op zoek gaat naar een dergelijk apparaat, dan kies je natuurlijk voor de beste KitchenAid voor jouw behoeften. Het vinden van het ideale model hoeft niet mogelijk te zijn. Je kunt namelijk gewoon kijken naar de bereidingen die mogelijk zijn met de verschillende modellen. Daarnaast is het ook handig om rekening te houden met eventuele hulpstukken die worden meegeleverd. Ten slotte kijk je of de desbetreffende modellen geschikt zijn voor thuisgebruik of juist professioneel gebruik. In dit artikel vertellen we je over de 10 best verkochte modellen van het jaar. Kies aan de hand van deze reviews de beste KitchenAid voor jouw behoeften uit!

Beste KitchenAid van 2020

Om je een beter beeld te geven van de modellen die we in dit artikel zullen recenseren, hebben wij de onderstaande tabel gemaakt. Bekijk de tabel, lees de reviews en ga na welk model het beste bij je past. Wij helpen je om op een eenvoudige manier de beste KitchenAid voor jouw behoeften te vinden.

 Product naam 
1.KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 KeizerroodMeer info »
2.KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS AppelroodMeer info »
3.KitchenAid Artisan Magnetic Drive TingrijsMeer info »
4.KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X HoneydewMeer info »
5.KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift ParelmoerMeer info »
6.KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer WitMeer info »
7.KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH WitMeer info »
8.KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender VulkaanzwartMeer info »
9.KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L WitMeer info »
10.KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin GrijsMeer info »

1. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 KeizerroodBen je op zoek naar de beste KitchenAid voor jouw behoeften? Er zijn verschillende manieren om het ideale model te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het design en de kleur. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om naar de prestaties te kijken. Wat dacht je van een rode mixer-keukenrobot met een elegant design en uitstekende prestaties? Klinkt een dergelijk model perfect? Dan is de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood de beste KitchenAid voor jou. Dit model heeft een prachtige rode kleur en een iconisch, tijdloos en elegant design. Hij heeft een mooi afgerond design met een kantelbare kop. Dit model mag niet onderschat worden. Hij gaat namelijk gepaard met uitstekende prestaties. Zo beschikt hij over een directe aandrijving zodat je er zowel grote als kleine hoeveelheden voedsel in kunt bereiden.

Als je de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood aanschaft, dan ben je verzekerd van uiteenlopende mogelijkheden. Dit apparaat wordt namelijk geleverd met allerlei handige toebehoren. Je krijgt er onder andere een 4,8 liter melkglazen mengkom, een 6-draads garde, een kneedhaak en een platte menghaak bij. Je kunt dus naar hartenlust experimenteren met allerlei lekkernijen en gerechten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je de draadgarde gebruikt om eieren, mayonaise of slagroom luchtig op te kloppen. Daarnaast kun je de kneedhaak gebruiken om gistdeeg te maken voor brood of pizza. Deze haak heeft tevens de mogelijkheid om te mengen en te kneden. Wil je ook graag weten waarvoor je de platte menghaak kunt gebruiken? Deze haak is bedoeld voor zware mengsels zoals schuimpjes, aardappelpuree en cakes. Voor reinigingsgemak zijn de kneedhaak, platte menghaak en kom vaatwasmachinebestendig.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood:

 • Deze mixer heeft een prachtig design en mooie kleur.
 • Dankzij de vele accessoires, kun je de mogelijkheden van de mixer enorm uitbreiden.
 • Hij beschikt over een handgreep op de kom, waardoor je de mengkom met 1 hand kunt vastpakken.
 • Er is gezorgd voor een hoog aandrijfpunt, waardoor dit apparaat ondanks het lage vermogen toch gebruikt kan worden om zwaar deeg te kneden.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood:

 • Je krijgt er geen accessoires bij voor uitgebreidere bereidingen.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze mixer tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS AppelroodAls je op zoek gaat naar de beste KitchenAid voor jouw behoeften, dan kun je bijvoorbeeld kijken naar de grootte van de kom. Daarnaast kun je kijken naar het gemak en de functies die het desbetreffend model met zich meebrengt. Vind je het belangrijk dat het model waar je voor kiest multifunctioneel is? Dan raden wij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood aan. Dit model is wellicht de beste KitchenAid voor jou, omdat hij beschikt over een multifunctionele accessoirenaaf. Dit betekent dat je allerlei optionele accessoires kunt aanschaffen. Het apparaat zelf is bovendien veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Als we kijken naar de accessoires, dan zien we dat je er ook een handige, 3 liter mengkom bij krijgt om kleine hoeveelheden te mixen. Je krijgt er ook een platte menghaak met een flexibele kant, een eendelig schenkschild met een dubbele functie, een garde en een kneedhaak bij.

Als je leest over de verschillende accessoires van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood, dan denk je misschien “maar hoe gebruik ik al deze spullen?” De draadgarde kun je gebruiken om bijvoorbeeld eieren en eiwitten luchtig op te kloppen. Daarnaast is de platte menghaak perfect voor het mixen van zware mengsels. Als we kijken naar de kneedhaak, dan zien we dat dit onderdeel ideaal is om gistdeeg te mengen en kneden. Uiteraard vormt de mengkom van 3 liter een aanvulling op de kom van 4,8 liter. De klopper met zachte randen is daarnaast perfect voor het mixen van normale tot zware mengsels. Echter, zijn zachte randen zorgen ervoor dat het mengen sneller plaatsvindt, zonder dat je de motor hoeft te stoppen en een spatel moet gebruiken. Maak zeker ook gebruik van het schenkschild dat spatten voorkomt en dat ervoor zorgt dat je tijdens het mixen gemakkelijk ingrediënten kunt toevoegen.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood:

 • Dit apparaat is compact en heeft een stille werking.
 • Je kunt de kom met 1 hand vastpakken, want er is een handgreep op de grote kom.
 • Dankzij het mooi afgerond design met een kantelbare kop is de KitchenAid mixer zeer elegant.
 • Er zijn enorm veel gebruiksmogelijkheden, want dit apparaat wordt met veel handige accessoires geleverd.
 • Hoewel hij een laag vermogen heeft, kun je hem toch gebruiken om zwaar deeg te kneden, want hij heeft een hoog aandrijfpunt.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood:

 • Deze mixer is relatief zwaar.
 • Bij aankoop van deze mixer krijg je geen accessoires voor uitgebreidere bereidingen.
Klik hier voor de beste prijs

3. KitchenAid Artisan Magnetic Drive Tingrijs

KitchenAid Artisan Magnetic Drive TingrijsBen je op zoek naar de beste KitchenAid voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om voor jezelf op papier te zetten over welke eigenschappen het ideale model voor jou moet beschikken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je niet veel ruimte hebt op je keukenblad. Dan is het soms niet handig om een grote keukenmachine in huis te halen. Een model dat iets hoger is dan de gemiddelde keukenmachine, maar dat in de breedte minder ruimte in beslag neemt, lijkt dan perfect. Daarom vinden wij dat de KitchenAid Artisan Magnetic Drive Tingrijs wellicht de beste KitchenAid voor jou is. Dit model is namelijk geen keukenmachine, maar een blender. Hij kan echter ook zware mixen aan en blijft tijdens het mengproces stevig op zijn voetjes staan.

De KitchenAid Artisan Magnetic Drive Tingrijs wordt ook wel een “man van staal” genoemd, vanwege de handige toepassingen. Je kunt er namelijk allerlei lekkernijen in bereiden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er ijs in kunt crushen, maar je kunt er ook gemakkelijk groente en fruit mee fijnmalen. Hierdoor bereid je dagelijks heerlijke, gezonde en verse sappen, smoothies en soepen. Voor extra gemak beschikt dit apparaat over 4 voorgeprogrammeerde snelheden. Dit betekent dat je er geen omkijken naar hebt nadat je een programma hebt geselecteerd. Je kunt je tijdens dit proces bezighouden met de opmaak van de sapglazen of borden. Wanneer de bereiding klaar is, dan stopt de blender automatisch. Wil je tussendoor extra ingrediënten toevoegen? Dat is mogelijk zonder dat je het mixen hoeft te onderbreken. Doe gewoon de vulopening open.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Magnetic Drive Tingrijs:

 • Zelfs bij zware mixen blijft deze blender stevig op zijn voetjes staan.
 • Het deksel en de kom van dit apparaat zijn vaatwasmachinebestendig.
 • De duurzame kunststof blenderkan neemt geen smaak-, geur- en kleurstoffen aan.
 • Er zijn voorgeprogrammeerde bereidingsprogramma’s waar je bijvoorbeeld smoothies en soepen mee kunt maken of ijs mee kunt vermalen.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Magnetic Drive Tingrijs:

 • De prijs van deze KitchenAid kan wellicht tegenvallen.
 • Hij is voorzien van een mes dat niet demonteerbaar is voor een eenvoudige reiniging.
Klik hier voor de beste prijs

4. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Honeydew

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X HoneydewHeb je al eerder een keukenmachine in huis gehad, maar vond je dat een dergelijk apparaat teveel ruimte in beslag nam? Dan denk je nu waarschijnlijk dat een compact model de beste KitchenAid voor jou is. Wij kennen een compact model, dan 25% lichter en 20% kleiner is dan de klassieke KitchenAid, namelijk de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Honeydew. Dit model is de beste KitchenAid voor jou, vanwege het formaat en de prestaties. Doordat hij kleiner en lichter is dan de klassieke modellen, past hij namelijk goed in een kleine keuken. Echter, hij gaat gepaard met fantastische resultaten. Bovendien beschikt deze mixer over hetzelfde elegante, tijdloze en mooi afgeronde design van de klassieke keukenmachines van KitchenAid. Hij is dus een prachtige toevoeging in je keuken. Je kunt deze mixer bovendien eenvoudig schoonmaken.

Natuurlijk schaf je geen mixer aan zonder te kijken naar de unieke eigenschappen die hij met zich meebrengt. Zo beschikt de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Honeydew over een multifunctionele accessoirenaaf. Dit betekent dat je hem eenvoudig naar een hoger niveau kunt tillen. Je kunt er namelijk alle huidige optionele accessoires of toebehoren voor klassieke mixers of keukenrobots van KitchenAid op gebruiken. De mixer wordt dus zeer veelzijdig. Ondanks het kleinere formaat, is dit apparaat even krachtig als de klassieke modellen met een kantelbare kop. Het is dus mogelijk om dezelfde recepten en nog veel meer te bereiden in dit apparaat. Het enig verschil is dat je nu kleinere hoeveelheden bereidt. Maak dagelijks allerlei lekkere etenswaren klaar en geniet gedurende lange tijd van dit apparaat. Hij is namelijk robuust, betrouwbaar en zeer duurzaam.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Honeydew:

 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken.
 • Er zijn veel beschikbare accessoires die je kunt gebruiken om de mixer uit te breiden.
 • Dankzij het hoog aandrijfpunt kun je met dit apparaat ondanks een laag vermogen toch zwaar deeg kneden.
 • Deze mixer is voorzien van een handgreep op de grote kom, dus het is mogelijk om de mengkom met 1 hand vast te pakken.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Honeydew:

 • Hij beschikt niet over kinderbeveiliging.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je geen accessoires voor verdere uitbreidingen.
Klik hier voor de beste prijs

5. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift Parelmoer

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift ParelmoerOm het uitkiezen van de beste KitchenAid te vergemakkelijken, kun je kijken naar de grootte van de mengkommen. Sommige modellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor kleine hoeveelheden. Weer andere modellen zijn juist voorzien van een relatief grote mengkom zodat je er grote hoeveelheden voedsel in kunt bereiden. Als je graag een mixer aanschaft met een grote mengkom, dan raden wij de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift Parelmoer aan. Wij vinden dat dit model de beste KitchenAid voor jou is, omdat hij beschikt over een grote mengkom. De mengkom heeft namelijk een inhoud van 6,9 liter. Dit betekent dat je gemakkelijk lekkernijen kunt bereiden voor een grote groep. Denk er bijvoorbeeld aan dat je voeding wil bereiden voor een groep vrienden. Dat gaat gemakkelijk in de grote kom van deze mixer.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift Parelmoer beschikt over een mengkom met een schenkschild. Je kunt de mengkom bovendien in hoogte verstellen met een hendel. Hierdoor zorgt het apparaat er keer op keer voor dat al je ingrediënten tot de rand van de kom worden gemengd. Echter, het uitschenken van de bereiding uit de kom verloopt ook soepel. Met dit apparaat in huis profiteer je tevens van onbegrensde mogelijkheden. Je krijgt er namelijk 3 mixopzetstukken bij. Het gaat hier om een draadgarde, een kneedhaak en een platte menghaak. Met de platte menghaak kun je bijvoorbeeld cakebeslag en licht deeg bereiden. Daarnaast kun je de kneedhaak gebruiken om brood- of pizzadeeg te maken. Tot slot gebruik je de draadgarde om bijvoorbeeld slagroom en eiwitten op te kloppen.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift Parelmoer:

 • Hij heeft een supersterke motor.
 • Doordat de kom een grote inhoud heeft, kun je in 1 keer een grote hoeveelheid mixen.
 • Je hebt de mogelijkheid om de mengkom in hoogte te verstellen om meer invloed te kunnen uitoefenen op de bereiding.
 • Bij deze mixer geniet je van het feit dat hij een hoog aandrijfpunt heeft, want je kunt hem toch gebruiken om zwaar deeg te kneden, ondanks zijn laag vermogen.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEFP Bowl-Lift Parelmoer:

 • Optionele accessoires kunnen in prijs oplopen.
 • Er worden geen accessoires geleverd voor uitgebreidere bereidingen.
Klik hier voor de beste prijs

6. KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer Wit

KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer WitWanneer je op zoek gaat naar de beste KitchenAid is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke omstandigheden. Als je bijvoorbeeld zoekt naar een apparaat voor thuisgebruik, dan komt een ander apparaat als beste uit de bus dan wanneer je een apparaat zoekt voor professioneel gebruik. Is een professioneel model precies waar je naar zoekt? Dan is de KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer Wit de beste KitchenAid voor jou. Dit apparaat heeft namelijk een professioneel design en brengt ook allerlei professionele mogelijkheden met zich mee. Zo kun je hem gebruiken voor zware ladingen. Dit apparaat is namelijk speciaal ontworpen om te zorgen voor het eenvoudig mengen en bereiden van allerlei lekkernijen. Hij verrijkt bovendien je creativiteit in huis wanneer je gebruik maakt van allerlei optionele toebehoren.

Hoewel de KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer Wit is ontworpen voor professioneel gebruik, is hij ook geschikt voor lichte bereidingen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je eenvoudig licht beslag kunt kloppen. We verwijzen hierbij naar bijvoorbeeld het kloppen van room en eiwitten. Daarnaast kun je in deze mixer ook deeg bereiden voor zelfgemaakt brood of een heerlijke zelfgemaakte taart. Al je ingrediënten zet je in de mengkom met een inhoud van 4,8 liter. Hierna maak je gebruik van de in hoogte verstelbare arm, waar je de mengkom in plaatst. Je kunt dus profiteren van de voordelen van verschillende standen en je kunt zelf de intensiteit van het mixen bepalen. Ongeacht wat je in de mengkom zet, je hoeft je geen zorgen te maken over spatten. De mixer wordt namelijk geleverd met een anti-spatdeksel.

Voordelen van de KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer Wit:

 • De mixer staat stevig op je aanrecht.
 • Hij heeft een hoog aandrijfpunt waardoor hij ook perfect is om zwaar deeg te kneden.
 • Je kunt de mengkom in hoogte verstellen om meer invloed uit te oefenen op de bereiding.
 • Indien gewenst kun je de standaard onderdelen in de mengkom van deze mixer opbergen.

Nadelen van de KitchenAid Heavy Duty K5 Mixer Wit:

 • Je krijgt er niet standaard een flexibele garde bij.
 • Accessoires voor uitgebreide uitbreidingen krijg je er niet automatisch bij.
Klik hier voor de beste prijs

7. KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH WitBij het uitkiezen van de beste KitchenAid let je op diverse aspecten. Je kijkt bijvoorbeeld naar de verschillende mogelijkheden die elk apparaat aanbiedt. Daarnaast kijk je misschien ook naar het design en de kleur. In een keuken met een moderne inrichting is een zwarte of witte mixer altijd mooi. Echter, ook als je een klassieke keuken hebt, kun je een witte mixer een mooie plek geven. Dit geldt vooral voor modellen met een klassiek en elegant design. Wij kennen een dergelijke mixer. Hier verwijzen we naar de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit. Dit model is wellicht de beste KitchenAid voor jou, omdat hij er prachtig uitziet. Het klassieke en elegante design met witte en zilveren kleuren zorgt ervoor dat hij zowel een landelijke als moderne keuken verfraait.

Het prachtig design is niet het enige wat de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit onderscheidt van andere modellen. Dit apparaat is namelijk voorzien van superieure functies. Zo is bakken nog maar het begin. Deze mixer beschikt namelijk over 10 snelheden en meer dan 10 beschikbare hulpstukken. Hierdoor kun je van alles klaarmaken met dit apparaat. Denk maar aan pasta, salsa, ijs, worstjes en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ongeacht wat je bereidt in dit apparaat, er wordt altijd gezorgd voor uitstekende resultaten. Dit komt door de originele planetaire beweging. Hierdoor roteert de mixer in 1 richting en klopt en draait hij in een andere richting. De ingrediënten worden dus steeds naar het midden van de kom geduwd. Daarnaast zorgen de 10 snelheden ervoor dat een snelle, nauwkeurige en grondige menging mogelijk is.

Voordelen van de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit:

 • De mixer heeft een elegant en klassiek design.
 • Met deze mixer kun je ook zwaar deeg kneden.
 • Bij dit apparaat kun je kiezen uit 10 verschillende snelheden.
 • Hij heeft een grote inhoud van 4,5 liter, dus je kunt in 1 keer grote hoeveelheden maken.

Nadelen van de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEWH Wit:

 • Je krijgt er geen extra opzetstukken bij.
 • Deze mixer is niet voorzien van een pulsestand.
Klik hier voor de beste prijs

8. KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender Vulkaanzwart

KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender VulkaanzwartIn je zoektocht naar de beste KitchenAid kom je veel mixers tegen. Echter, misschien heb je geen behoefte aan een mixer. Het kan namelijk ook dat je gewoon een blender nodig hebt. Met een blender kun je ook allerlei uiteenlopende bereidingen maken. Wil je graag een blender hebben waar je allerlei gezonde recepten, sauzen en soepen met smeuïge en consistente resultaten mee kunt bereiden? Dan is de KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender Vulkaanzwart de beste KitchenAid voor jou. Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om te blenden als geen ander. De fabrikant heeft deze blender bewust zo ontworpen, omdat zij begrijpt dat koken een kwestie is van de juiste ingrediëntenmix vinden. Door verschillende ingrediënten met elkaar te mengen, weet jij precies welke ingrediënten bij jou passen. De ingrediënten weet deze blender het beste te mixen. Je kunt er zelfs droog en bevroren fruit, zaden en groenten mee blenden.

Je hebt nu gezien dat je met de KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender Vulkaanzwart op een snelle en gezonde manier kunt koken. We willen je echter ook vertellen over de verschillende onderdelen van de blender. Zo is hij voorzien van een krachtige 3,5 pk motor, die je de mogelijkheid geeft om snel smoothies van fruit en groente te bereiden. Het is tevens mogelijk om gladde, romige soepen, dressings, sappen en notenboters te maken in deze blender. Hij is voorzien van een exclusieve mengbeker met temperatuurcontrole. Hierdoor kun je binnen slechts enkele minuten soepen pureren en verwarmen. Voor extra gebruiksgemak is de blender zelfs voorzien van vooraf ingestelde adapti-blend programma’s. Het gaat om de programma’s: sappen, soepen en smoothies. Elk van deze programma’s beschikt over zijn eigen snelheden voor de desbetreffende consistentie.

Voordelen van de KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender Vulkaanzwart:

 • Hij heeft een mooie vormgeving.
 • Dit apparaat beschikt over een reinigingsprogramma, dus je hoeft niet af te wassen.
 • De blender is voorzien van een hittebestendige kan, waardoor je er ook soepen in kunt bereiden.
 • Zijn kan is van tritan gemaakt, waardoor deze kan langer meegaat dan een blender kan die van kunststof is gemaakt.

Nadelen van de KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender Vulkaanzwart:

 • De prijs van dit apparaat kan tegenvallen.
 • Hij heeft een krachtige motor, waardoor hij relatief veel geluid maakt.
Klik hier voor de beste prijs

9. KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L Wit

KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L WitHeb je al eerder gewerkt met een professionele mixer, maar vond je dat hij teveel geluid maakte? Dan is de beste KitchenAid voor jou wellicht een krachtige mixer met een relatief stille werking. Wij kennen een dergelijk model. Hier verwijzen we naar de KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L Wit. Dit model is de beste KitchenAid voor jou, omdat hij beschikt over een motor met een hoge efficiëntie en gerichte aandrijving. Hierdoor wordt er bij elke bereiding gezorgd voor een krachtige, maar relatief stille werking. Het apparaat garandeert bovendien stabiliteit, duurzaamheid, stevigheid en zelfs veiligheid, ongeacht waar je hem gebruikt. Dit komt mede doordat hij is voorzien van een volledig metalen centraal gedeelte, metalen tandwielen met een hoge precisie, een stopschakelaar en een draadbeschermer. De mixer heeft als kers op de taart zelfs een prachtig design met een afgeronde kom-lift.

De KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L Wit laat zien dat het mogelijk is om stijl te combineren met goede prestaties. Dit apparaat heeft namelijk een mooi afgerond en professioneel design met een kom die je in hoogte kunt verstellen. Je hebt met dit apparaat zelfs de mogelijkheid om zware ladingen te bewerken. Dit komt mede door de 1,3 pk motor met een hoog rendement. Om verschillende lekkernijen te bereiden, heb je soms verschillende accessoires nodig. Dat is geen probleem wanneer je deze mixer in huis hebt. Hij wordt namelijk geleverd met een grote kom van 6,9 liter, waar je grote hoeveelheden in kunt mixen. Daarnaast krijg je er een verwisselbare vultrechter, een elliptische 11-draadgarde, een platte menghaak en een Powerknead spiraalvormige deeghaak bij. De verschillende onderdelen hebben allemaal hun eigen specialiteit waardoor een wereld aan bereidingsmogelijkheden voor je opengaat.

Voordelen van de KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L Wit:

 • Dit apparaat beschikt over kinderbeveiliging.
 • De mengkom kun je in hoogte verstellen waardoor je meer invloed kunt uitoefenen op de bereiding.
 • Hij wordt geleverd met 3 mixopzetstukken, 1 snijopzetstuk en 1 raspopzetstuk voor uitgebreide bereidingsmogelijkheden.
 • Je hebt de mogelijkheid om deze mixer te gebruiken in een drukke omgeving, omdat hij is voorzien van een beveiligingsschil en een stopschakelaar.
 • Het apparaat is voorzien van een hoog aandrijfpunt, wat betekent dat hij ondanks het lage vermogen toch gebruikt kan worden om zwaar deeg te kneden.

Nadelen van de KitchenAid Professional Mixer 5KSM7990XEWH 6,9L Wit:

 • Bij deze mixer is er geen pulsestand.
 • Het kan enige moeite vergen om het veiligheidsrooster te reinigen.
 • Aangezien hij niet over een snoeropbergmogelijkheid beschikt, moet je het snoer zelf netjes opbergen.
Klik hier voor de beste prijs

10. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin Grijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin GrijsZoek je naar de beste KitchenAid voor jouw behoeften? Een manier om het ideale model te vinden is door te kijken naar de onderdelen die je er allemaal bij krijgt. Wat dacht je van een mixer die geleverd wordt met een elliptische 11-draadgarde, een platte menghaak, een schenkschild, een 6,9 liter kom en een Powerknead spiraalvormige deeghaak? Als een dergelijke mixer perfect lijkt, dan is de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin Grijs de beste KitchenAid voor jou. Dit apparaat wordt namelijk geleverd met alle bovengenoemde onderdelen. Elk onderdeel draagt bij aan de vele bereidingsmogelijkheden die dit apparaat met zich meebrengt. De mixer presteert bovendien goed, want hij beschikt over een origineel planetair kneedsysteem. Je kunt dus snel en grondig mengen met dit apparaat. Daarnaast beschikt hij over een hulpstukkennaaf, die ideaal is voor allerlei optionele accessoires en toebehoren.

Als we kijken naar de verschillende onderdelen, dan zien we dat de draadgarde zorgt voor een volledig bereik in de kom. Hierdoor heb je met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin Grijs de mogelijkheid om grote hoeveelheden even snel en eenvoudig te kloppen als kleinere volumes. Hoef je niets te kloppen, maar wil je wel deeg kneden? Dan maak je gebruik van de Powerknead spiraalvormige deeghaak. Deze deeghaak is ideaal om zowel kleine als grote hoeveelheden te kneden. Natuurlijk vergeten we de platte menghaak van dit apparaat niet. De naam van de haak spreekt voor zich. Je kunt er kleine en grote hoeveelheden ingrediënten mee mengen. Aangezien dit apparaat tevens met een schenkschild wordt geleverd, vertellen we je ook over de functie van dit onderdeel. Hij gaat namelijk spatten tegen en maakt het mogelijk om gelijkmatig ingrediënten toe te voegen. De deeggarde, haken en kom zijn vaatwasmachinebestendig.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin Grijs:

 • De motor van deze mixer is zeer krachtig.
 • Hij is voorzien van een kom met een grote inhoud van 6,9 liter, waardoor je in 1 keer een grote hoeveelheid kunt mixen.
 • Bij deze mengkom heb je de mogelijkheid om hem in hoogte te verstellen om meer invloed uit te oefenen op de bereiding.
 • Hoewel deze mixer een laag vermogen heeft, kun je er toch zwaar deeg mee kneden, want hij beschikt over een hoog aandrijfpunt.
 • Dit apparaat is voorzien van een stevige constructie en hij is van degelijk materiaal gemaakt, waardoor je er gedurende lange tijd van kunt genieten.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEMS Bowl-Lift Tin Grijs:

 • Het feit dat je optionele accessoires apart moet kopen, kun je als minder prettig ervaren.
 • Bij aankoop van deze mixer krijg je er geen accessoires bij voor uitgebreidere bereidingen.
 • Hoewel dit apparaat zeer handig is en hij veel bereidingsmogelijkheden met zich meebrengt, kan de prijs tegenvallen als je een klein budget hebt.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>