Wat Is De Beste Koffiemolen Van 2020 die je kunt kopen? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Vind je net als vele anderen dat koffie het lekkerst smaakt wanneer het is gemaakt van door jou uitgekozen koffiebonen? Dan is het een goed idee om een koffiemolen aan te schaffen. Er zijn echter verschillende merken en modellen verkrijgbaar, waardoor het vinden van de beste koffiemolen voor jouw behoeften moeilijk kan zijn. Wij helpen je om het ultieme model uit te kiezen!

Beste koffiemolen uit 2020

Als je niet weet waarop je moet letten, dan kan het moeilijk zijn om de beste koffiemolen voor jouw behoeften uit te kiezen. Om je te helpen met je keuze hebben wij een tabel samengesteld met de 10 beste modellen, hun inhoud en vermogen.

 Product naamInhoudVermogen 
1.BARATZA ENCORE227 gram120 wattMeer info »
2.Bodum Bistro200 gram160 wattMeer info »
3.SOLIS SCALA 166250 gram100 wattMeer info »
4.DELONGHI KG89120 gram110 wattMeer info »
5.Graef CM 800350 gram128 wattMeer info »
6.NIVONA CAFEGRANO 130200 gram100 wattMeer info »
7.CUISINART DBM18E225 gram160 wattMeer info »
8.Russell Hobbs 23120-56100 gram140 wattMeer info »
9.TECHNIVORM MOCCAMASTER KM4 BONENMOLEN
400 gram185 wattMeer info »
10.De'Longhi KG49100 gram150 wattMeer info »

1. Baratza Encore

BARATZA ENCOREBARATZA ENCOREBARATZA ENCOREVind je koffie het beste smaken wanneer je de koffiebonen zelf hebt gemalen en zelf hebt uitgekozen? Dan is het een goed idee om de beste koffiemolen voor jouw behoeften uit te kiezen. Wij vinden dat de beste koffiemolen voor jou de Baratza Encore is. Dit is namelijk een koffiemolen, dus je kunt er zelf koffiebonen mee malen. Daarnaast bepaal je ook zelf hoe fijn of grof de bonen gemalen worden. Dit model beschikt namelijk over 40 verschillende maalgraden. De maalgraad kun je instellen door aan het bonenreservoir te draaien. Je bepaalt dus zelf of je sterke of juist mildere koffie maakt. Er zijn ook verschillende manieren om de bonen te malen. Je hebt de optie om de gemalen bonen in de opvangbak te laten vallen of je kunt de bak weghalen en je filterdrager onder de koffiemolen zetten.

De Encore koffiemolen is zodanig ontworpen dat je het gehele maalproces zelf in handen hebt. Je kunt de koffiebonen namelijk ook op 2 verschillende manieren malen. Wil je de bonen zelf malen, dan kun je rechts van de machine de draaiknop gebruiken. Deze knop kan naar beide richtingen draaien. Je kunt daarnaast gebruik maken van de eenvoudigere optie en dat is dat het apparaat het werk voor je doet. Gebruik de knop aan de voorkant van de koffiemolen. Deze knop zit in het midden van de molen. Wanneer je gebruik maakt van de knop worden de bonen ook gemalen. Kies dus voor de gewenste maalgraad, de methode waarop de bonen worden opgevangen en maal de bonen handmatig of door op de knop te drukken. De koffie die je van de bonen maakt is helemaal naar wens!

Voordelen:

 • De molen is compact.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Er zijn veel instellingsmogelijkheden.
 • De koffiemolen is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • De molen heeft geen stille werking.
 • Het malen van bonen op de fijnste stand kan relatief lang duren.
Klik hier voor de beste prijs

2. Bodum Bistro

Bodum BistroIs de beste koffiemolen voor jou een elektrisch model met een glazen opvangbak? Dan is de Bodum Bistro wellicht de beste koffiemolen voor jou. Hij beschikt namelijk over een glazen opvangbak waarin de versgemalen koffie wordt opgevangen. Doordat de bak van glas is gemaakt, wordt voorkomen dat de koffie een statische lading krijgt, zoals het geval kan zijn in een plastic opvangbakje. Voor het malen van de koffie geeft dit apparaat je bovendien veel mogelijkheden. Er zijn namelijk 14 maalgraden waar je uit kunt kiezen zodat de koffie die je van de koffiebonen maakt de beste smaak heeft. Ook de maaltijd van dit apparaat kun je instellen. Jij kunt dus zelf bepalen hoeveel tijd er nodig is om de bonen te malen. Doordat je zowel de maalgrootte als maaltijd kunt instellen, kun je keer op keer koffie naar eigen smaak maken.

De Bistro koffiemolen beschikt bovendien over conische maalschijven. Deze schijven worden namelijk minder heet tijdens het malen dan vlakke maalschijven. Doordat de schijven niet te heet worden, behouden de gemalen koffiebonen hun optimale smaak. Dit apparaat heeft een compact formaat. Dit betekent dat je hem gemakkelijk op je keukenblad kunt neerzetten, omdat hij weinig ruimte in beslag neemt. Ook het opbergen van dit apparaat is gemakkelijk dankzij het compacte formaat. Dankzij het kleine formaat weegt hij tevens weinig. Zonder koffiebonen erin, weegt dit apparaat slechts 220 gram. Aangezien hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren, kun je bovendien het model kiezen dat past bij de kleuren van je keuken. Hij is namelijk verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, wit en groen. Om een statement te maken is het misschien ook een leuk idee om hem in het rood te kopen wanneer je een compleet witte of juist zwarte keuken hebt.

Voordelen:

 • Je kunt de maalgrootte en maaltijd zelf instellen.
 • Hij is duurzaam.
 • De koffiemolen heeft een mooi en compact ontwerp.
 • Hij beschikt over een stevige en antistatische opvangbak.
 • De koffiemolen is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • De capaciteit van de molen bedraagt 200 gram.
 • Je kunt niet veel kopjes koffie na elkaar zetten, want je moet de molen tussendoor laten afkoelen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Solis Scala 166

SOLIS SCALA 166Als de beste koffiemolen voor jou een model is waarin de aroma en smaak van de koffiebonen optimaal behouden blijven, dan is de Solis Scala 166 de beste koffiemolen voor jou. Deze koffiemolen heeft een bonencontainer voor 250 gram koffiebonen. Om ervoor te zorgen dat de smaak en aroma van de koffiebonen zo goed mogelijk behouden blijven, is de snelheid van de molen verlaagd naar ongeveer 420 omwentelingen per minuut, in plaats van de gebruikelijke 800 omwentelingen per minuut. Deze vertraging zorgt er namelijk voor dat zoveel mogelijk van de smaak uit de koffiebonen wordt gehaald doordat er minder wrijving of statische lading plaatsvindt. Wanneer je jouw koffie maalt in dit apparaat, dan kun je bovendien gebruik maken van 15 verschillende maalgraden. Drink je graag koffie van fijngemalen koffiebonen? Stel dan de fijnste maalgraad in. Als je liever koffie van grof gemalen koffiebonen drinkt, stel dan de grovere stand in.

De verschillende maalgraden zijn verdeeld op een schaal van fijn, medium en grof. Om een idee te krijgen van de standen is het handig om te weten dat de koffie voor filterkoffiemachines meestal een middelgrote maalgraad heeft. De koffiebonen die je voor een espressomachine gebruikt zijn over het algemeen fijn gemalen. Stel op de Scala 166 koffiemolen zelf in hoeveel koffie gemaakt moet worden. Dit doe je door gebruik te maken van de draaischakelaar oftewel de timer. Het apparaat stopt dus zodra de juiste hoeveelheid koffiebonen is gemalen. De gemalen koffiebonen vangt dit apparaat op in een reservoir. Hierdoor kun je gemakkelijk meer bonen malen. Als je koffiebonen koopt, dan zitten er soms steentjes tussen. Dit apparaat beschikt over een beschermingsmechanisme dat ervoor zorgt dat de steentjes hem niet beschadigen. Je kunt er hierdoor langer van genieten.

Voordelen:

 • De lage omwentelingen optimaliseren de smaak.
 • Je kunt zelf de maalgraad instellen.
 • Dankzij het bonenreservoir kun je meer bonen malen.
 • Hij staat stabiel op het aanrecht.
 • De bonentrechter en maalring zijn afneembaar, dus je kunt ze gemakkelijk reinigen.
 • Dit apparaat is gebruiksvriendelijk.
 • Hij is zeer geschikt voor cafetiere-, espresso- en filtermaling.

Nadelen:

 • Hij komt niet met een maatschepje.
 • Tijdens het malen van bonen is hij niet stil.
Klik hier voor de beste prijs

4. De’Longhi KG89

De'Longhi KG89Als de beste koffiemolen voor jou een model is waarmee je gemakkelijk koffiebonen kunt malen, dan raden wij de De’Longhi KG89 aan. Dit apparaat is de beste koffiemolen voor jou, omdat hij beschikt over een maalgraadselector. Je kunt dus zelf bepalen of de bonen fijn of grof worden gemalen. Er zijn tussen de 2 uiterste standen nog andere maalgraden waaruit je kunt kiezen. Als je het liefst middelsterke koffie drinkt, dan stel je één van de medium standen in. Met dit apparaat kun je bovendien koffiebonen voor 2 tot 12 kopjes malen. Geef gewoon aan voor hoeveel kopjes er koffie gemalen moet worden en het apparaat doet de rest. De koffiemolen heeft bovendien een bonenreservoir voor 120 gram koffiebonen. Doordat hij beschikt over rubberen antislipvoetjes, blijft deze koffiemolen netjes op zijn plek staan wanneer je er koffiebonen mee maalt.

Een ander kenmerk van de KG89 koffiemolen is dat hij beschikt over het Dual Safe systeem. Zoals de naam doet vermoeden is dit systeem een veiligheidsmechanisme van het apparaat. Het systeem zorgt er namelijk voor dat de maalstenen automatisch stoppen met het maalproces wanneer het opvangbakje verwijderd wordt. Het maalproces wordt ook automatisch gestopt wanneer het bonenreservoir wordt verwijderd. Een andere veiligheidsvoorziening die is getroffen bij het ontwerpen van dit apparaat is dat het snoer opgeborgen kan worden. Het snoer hoeft dan niet te slingeren op je keukenblad wanneer de koffiemolen niet in werking is. Doordat je het koffiebonenreservoir met deksel gemakkelijk kunt verwijderen van het apparaat, is dit ook zeer gemakkelijk om te reinigen. Het transparante reservoir laat je ook meteen zien hoeveel koffiebonen erin zitten.

Voordelen:

 • Hij heeft een compact ontwerp.
 • De koffiemolen beschikt over een opbergmogelijkheid voor het snoer.
 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • De fijnste stand maalt de bonen relatief grof.
Klik hier voor de beste prijs

5. Graef CM 800

Graef CM 800Is de beste koffiemolen voor jou een model dat perfect is voor thuisgebruik of beginners? Dan raden wij de Graef CM 800 aan. Wij vinden hem de beste koffiemolen voor jou, omdat hij beschikt over een conisch RVS maalwerk voor de optimale maling van de bonen. Daarnaast blijft de aroma en smaak van de koffiebonen zoveel mogelijk behouden wanneer ze worden gemalen. Dit komt doordat de molen beschikt over een langzaam draaiende motor. Zoals je weet “slow and steady wins the race”. Dus als je de bonen langzaam maalt, geniet je uiteindelijk van een geweldige smaak. Voor het maken van koffie naar smaak is het uiteraard ook belangrijk dat je de maalgraad kunt instellen. Bij deze koffiemolen kun je kiezen uit 40 verschillende maalstanden. De standen zijn verdeeld in uiterst fijn, middelmatig en zeer grof. Door zelf de bonen op de gewenste stand te malen, maak je de perfecte espresso.

De reden waarom de CM 800 wordt gezien als een apparaat voor thuisgebruik of beginners is omdat hij het malen van bonen zo eenvoudig mogelijk maakt. Je hoeft alleen de piston in de pistondrager te zetten en vervolgens de machine aan te schakelen. Hierna vallen de koffiebonen meteen in de piston. Wanneer je de piston, die in de pistondrager zit, tegen de machine duwt, begint het apparaat meteen de bonen te malen. Vervolgens vallen de bonen weer in de piston. Als je vindt dat er genoeg bonen in de piston zijn, dan kun je hem weer loslaten. Gemakkelijker dan dat kan het niet! Deze koffiemolen is bovendien gemaakt voor de echte koffieliefhebbers. Hij beschikt namelijk over een zeer groot bonenreservoir dat geschikt is voor 350 gram. Je kunt er dus veel bonen mee malen om vervolgens vele espresso’s te maken.

Voordelen:

 • Er zijn veel maalstanden waaruit je kunt kiezen.
 • Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken.
 • Hij is perfect voor grote en kleine pistons.
 • De koffiemolen is vrij compact.
 • Koffiebonen worden automatisch gemalen door de piston in de pistondrager te duwen.

Nadelen:

 • Wanneer je de piston duwt, kan het apparaat naar achteren kantelen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Nivona CafeGrano 130

NIVONA CAFEGRANO 130Als de beste koffiemolen voor jou een model is dat optimaal bonen maalt, maar dat tegelijkertijd zeer stevig is, dan is de Nivona CafeGrano 130 wellicht de beste koffiemolen voor jou. Dit model is namelijk vervaardigd van massief gegoten aluminium. Hij is dus zeer duurzaam. Je kunt er daarnaast binnen een handomdraai je favoriete bonen mee malen. Wanneer je de bonen gaat malen, heb je tevens keuze uit verschillende maalgraden. Als je liever koffie van fijn gemalen bonen drinkt, dan stel je de fijne maalgraad in. Natuurlijk kun je ook de grovere stand instellen als je het liefst koffie van grof gemalen koffiebonen drinkt. De maalschijven waarmee de bonen gemalen worden zijn conisch. De aroma en smaak van de koffiebonen blijft dus goed behouden. Denk je maar eens in hoe lekker je huis ruikt wanneer je ’s morgens koffie maakt van de door jou gemalen bonen!

Is het nodig om koffiebonen te malen voor meerdere kopjes koffie, omdat je bijvoorbeeld bezoek hebt? Dan kun je uiteraard een grotere hoeveelheid bonen malen. De CafeGrano 130 koffiemolen is in staat een grotere hoeveelheid te malen, doordat hij is uitgerust met een handige opvangbak. Je hoeft bovendien niet constant bij de molen te blijven staan wanneer hij in werking is. Hij beschikt namelijk over een handige timer die je kunt instellen aan de hand van het aantal kopjes koffie dat je wil maken. Je kunt kiezen uit 4 – 12 kopjes koffie. Handig toch? Om het koffiereservoir te reinigen, kun je dit bovendien eenvoudig afnemen. Doordat het opvangbakje bovendien transparant is, kun je op elk gewenst moment de hoeveel gemalen koffiebonen erin zien. Je kunt de koffiemolen tevens gemakkelijk opbergen, want hij is compact.

Voordelen:

 • Het apparaat is compact.
 • De koffiemolen is geschikt voor filter-, cafetiere- en espressomaling.
 • Je kunt de maling goed instellen, want hij beschikt over 20 maalstanden.
 • Dankzij het bonenreservoir kun je met dit apparaat meer koffiebonen malen.

Nadelen:

 • Er kan een statische lading ontstaan in het maalsel.
Klik hier voor de beste prijs

7. Cuisinart DBM18E

CUISINART DBM18EAls koffieliefhebber vind je gemalen koffie vast wel de beste koffie. Wanneer je koffie maalt voor een koffiezetapparaat met een zuiger, een koffiezetmachine met een filter of een voor een espressomachine om bijvoorbeeld een lungo te maken, dan moet je ervoor zorgen dat de koffiebonen de juiste maalgraad hebben. Doordat je met de Cuisinart DBM18E zelf de korrelgrootte kunt instellen, is dit apparaat daarom de beste koffiemolen voor jou. Je hebt 18 maalstanden tot je beschikking waarmee je de bonen fijn, middelmatig of grof kunt malen. De maalgraad kun je instellen met het display en de toetsen. Je kunt vanuit het display aflezen hoe lang het gekozen maalproces nog duurt en hoeveel kopjes gemaakt worden. Vanuit hetzelfde display stel je in voor hoeveel koppen er bonen gemalen moeten worden. Je kunt alles wat er op het display staat bovendien goed lezen, want het beschikt over blauwe achtergrondverlichting.

De DBM18E vinden wij ook de beste koffiemolen voor jou, omdat hij beschikt over conische maalschijven. Deze zorgen ervoor dat de smaak en aroma van de koffiebonen optimaal behouden blijven. Je kunt met dit apparaat maximaal 14 kopjes koffiebonen malen, dankzij de ruime inhoud van 225 gram. Als je dus gasten op bezoek krijgt, dan kun je gemakkelijk bonen malen voor meerdere mensen. Wanneer je de koffiemolen hebt gebruikt, is het uiteraard ook belangrijk om hem te reinigen. Je kunt de molen en de overige delen van dit apparaat eenvoudig reinigen. De afneembare delen van de koffiemolen zijn namelijk vaatwasmachinebestendig en de molen kun je onder de kraan reinigen waardoor het apparaat niet veel onderhoud vergt.

Voordelen:

 • Je kunt de maalgraad zelf instellen.
 • Er zijn maalgraden van ultra fijn tot zeer grof.
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • Je kunt tegelijk bonen malen voor maximaal 14 kopjes.
 • De koffiemolen heeft een mooi en elegant ontwerp.
 • Nadat de koffiebonen zijn gemalen, schakelt de timer het apparaat automatisch uit.

Nadelen:

 • Hij heeft geen stille werking.
 • Het bonenreservoir beschikt niet over een tint om de bonen tegen zonlicht te beschermen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Russell Hobbs 23120-56

Russell Hobbs 23120-56Is de beste koffiemolen voor jou een compact model dat al je koffiebonen op de juiste manier maalt? Dan vinden wij de Russell Hobbs 23120-56 de beste koffiemolen voor jou. Deze koffiemolen is namelijk compact waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven op je keukenblad. Je kunt hem tevens gemakkelijk opbergen in bijvoorbeeld je keukenkast, omdat hij weinig ruimte in beslag neemt. Op deze koffiemolen kun je bovendien van alles instellen zodat de bonen precies naar wens worden gemalen. Je kunt onder andere instellen hoeveel koppen koffie gezet moeten worden. Wanneer je dit instelt, heb je de keuze uit 2 tot 12 koppen koffie. Het doet er dus niet toe of je bonen wil malen voor jou en je partner alleen of voor een relatief grote groep mensen, omdat je ook bonen voor meerdere koppen kunt malen.

Een ander belangrijk aspect dat je kunt instellen is de maalgraad. Deze klassieke koffiemolen met als modelnummer 23120-56 geeft je de mogelijkheid om tussen 18 verschillende maalgraden te kiezen. Als je de maalgraad optimaal instelt, dan geniet je van koffie naar eigen smaak. Je kunt de maalgraad ook instellen aan de hand van de koffievariant die je wil maken. Als je bijvoorbeeld espresso of mokka wil maken, dan maal je de bonen fijn. Voor filterkoffie kies je daarentegen juist voor een medium tot grove maling. Het bonenreservoir van dit model heeft een capaciteit van 100 gram. Wanneer je de koffiemolen hebt gebruikt, kun je hem gemakkelijk weer reinigen. Dit komt doordat hij is voorzien van een antistatische maalkamer en bonenreservoir. Om hem na gebruik weer netjes eruit te laten zien, kun je het snoer in het apparaat bewaren. Hij beschikt namelijk over een snoeropbergvoorziening.

Voordelen:

 • Hij is gemakkelijk te reinigen.
 • Je kunt er gemakkelijk bonen mee malen.
 • In dit apparaat kun je kiezen voor 2 tot 12 koppen koffie.
 • Dankzij de snoeropbergvoorziening kun je het snoer gemakkelijk opbergen.

Nadelen:

 • De fijnste stand is voor sommigen toch nog een beetje te grof.
Klik hier voor de beste prijs

9. Technivorm Moccamaster KM4 Bonenmolen

TECHNIVORM MOCCAMASTER KM4 BONENMOLENZoek je naar de beste koffiemolen? Is de beste koffiemolen voor jou een model dat beschikt over een groot reservoir? Dan raden wij de Technivorm Moccamaster KM4 Bonenmolen aan. Dit apparaat kun je gebruiken om binnen een handomdraai op een gemakkelijke manier bonen te malen. De bonen die je wil malen zet je in het grote reservoir, dat ruimte heeft voor 400 gram koffiebonen. Wanneer je de bonen eenmaal in het reservoir hebt gezet, kun je het apparaat met een druk op de knop bedienen. Hij beschikt bovendien over een aerodynamisch maalsysteem dat ervoor zorgt dat de bonen tijdens het malen niet warm worden. Hierdoor wordt hun smaak en aroma optimaal behouden. Wanneer de koffie eenmaal is gemalen, wordt het automatisch opgevangen in het speciale compartiment voor de gemalen bonen. De gemalen bonen kun je vanuit het compartiment meteen in je koffiemachine gebruiken.

De Moccamaster KM4 Bonenmolen is perfect voor het malen van koffiebonen voor filterkoffiemachines. Hij zorgt namelijk voor een zeer fijne maling van de bonen. De molen van dit apparaat is speciaal ontworpen om te zorgen voor een perfecte maling voor een Moccamaster koffiezetapparaat. In de koffiemolen worden de bonen door een mesje gemalen. Wanneer ze eenmaal zijn gemalen, valt het maalsel door het RVS zeefje. Je bent er dus zeker van dat er een fijne maling plaatsvindt. Deze krachtige koffiemolen heeft een vermogen van 185 Watt. Hij is daarnaast vrij compact waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven in je keuken. Maal dagelijks koffiebonen en zet het maalsel in je koffiezetapparaat om optimaal te genieten van heerlijke koffie.

Voordelen:

 • Maalsel wordt automatisch opgevangen in het maalcompartiment.
 • Je kunt de koffiemolen met een druk op de knop bedienen.
 • De bonen worden dankzij het aerodynamisch maalsysteem niet warm.
 • Je kunt het maalsel meteen gebruiken in je koffiezetapparaat.

Nadelen:

 • Hij beschikt over slechts 1 maalstand.
 • Je kunt niet automatisch doseren.
Klik hier voor de beste prijs

10. De’Longhi KG49

De'Longhi KG49Ben je dol op variatie en geldt dit ook voor de manier waarop je koffie drinkt? Dan is de beste koffiemolen voor jou een model met een instelbare maalgraad. Een dergelijk model is de De’Longhi KG49. Dit model geeft je namelijk de mogelijkheid om in te stellen of de bonen fijn of juist grof gemalen moeten worden. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een middelmatige maalgraad. Aan de hand van de maalgraad kun je de versgemalen koffiebonen gebruiken om diverse koffiespecialiteiten te maken. Als echte koffieliefhebber proef je het verschil in de maalgrootte echter ook. Als je dus dol bent op koffie die gemaakt is van koffiebonen met een fijne maalgraad, dan kun je deze koffiemolen aan de hand daarvan instellen op een fijne deeltjesgrootte. Hetzelfde principe is van toepassing als je juist dol bent op koffie die gemaakt is van koffiebonen met een grove maalgraad.

Is de voorraad koffiebonen in de KG 49 opgeraakt? Geen probleem. Je kunt namelijk het bonenreservoir gemakkelijk bijvullen. Dit doe je door het afneembare bonenreservoir mee te nemen naar je pak met koffiebonen. Zet de bonen in het reservoir en breng hem terug naar het apparaat. Het voetstuk van de koffiemolen blijft tijdens dit proces netjes op zijn plaats staan. Je kunt deze koffiemolen gebruiken als je dagelijks versgemalen koffie wil maken of als je in 1 keer meteen een hele voorraad koffie wil malen. Dit apparaat geeft je namelijk de mogelijkheid om 4 tot 12 kopjes koffie tegelijk te bereiden. Alle functies zijn eenvoudig in te stellen dankzij de handige indicatielampjes op het apparaat. Is het tijd om het koffiereservoir schoon te maken? Dan kun je het geïntegreerd schoonmaakborsteltje gebruiken. Vind je hem vanwege de vele mogelijkheden niet de beste koffiemolen?

Voordelen:

 • Hij heeft handige instelmogelijkheden.
 • De koffiemolen zorgt voor een goede maling.
 • Hij is voorzien van een handige timer.
 • Je kunt er gemakkelijk mee werken.

Nadelen:

 • Hij heeft geen stille werking.
 • Bij het malen van kleine hoeveelheden, kan de maalkwaliteit afnemen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>