Wat Is De Beste Koffiezetapparaat Van 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Als koffieliefhebber is het sowieso een goed idee om een koffiezetapparaat in huis te hebben. Je kunt er namelijk op elk gewenst moment heerlijke koffie naar eigen smaak mee maken. Er zijn verschillende koffiezetapparaten verkrijgbaar. Aan de hand van jouw voorkeuren, kun je kiezen wat het beste koffiezetapparaat voor jou is. Wij helpen je bij het maken van een keuze!

Beste koffiezetapparaat van 2020

Wanneer je uitkijkt naar een koffiezetapparaat, dan is het belangrijk om verschillende modellen te vergelijken. Bekijk de tabel hieronder om aan de hand van het vermogen en de grootte van het waterreservoir te kiezen voor het beste koffiezetapparaat.

1. Philips Senseo Original HD7819/60

Philips Senseo Original HD7819 60De Philips Senseo Original HD7819/60 is een koffiezetapparaat met een melkopschuimer. Dit apparaat is bedoeld voor ultiem gemak en bewijst met het heerlijk crèmelaagje de hoge kwaliteit en overheerlijke smaak van Senseo koffie. Je kunt er twee kopjes koffie tegelijkertijd mee zetten. Dit koffiezetproces duurt minder dan een minuut. Uiteraard is het ook mogelijk om met dit apparaat slechts één kopje koffie te maken. De Original HD7819 maakt gebruik van Senseo capsules. Je hebt dus keuze uit veel verschillende koffiesmaken. Voor extra variëteit, maak je gebruik van de melkopschuimer. Deze melkopschuimer werkt met verse melk. Je kunt er zowel warme als koude melk mee opschuimen om verschillende koffierecepten te maken. De melkopschuimer zorgt ervoor dat het heerlijk, luchtig melkschuim de ultieme fijnheid en stijfheid heeft, zodat je bijvoorbeeld een lekker kopje ijskoffie, een latte macchiato of de perfecte cappuccino kunt maken. Is dit het beste koffiezetapparaat voor jou?

Bij dit apparaat is topkwaliteit gegarandeerd, dankzij het Philips ontwikkelingsproces waarbij de apparaten goed worden getest voordat zij de fabriek verlaten. De koffietemperatuur van de eerste kop koffie is ook verbeterd, om te garanderen dat je vanaf het eerste kopje kunt genieten van de perfecte temperatuur en smaak. Voor extra gebruiksgemak beschikt de Senseo Original HD7819/60 over een handmatige afgiftestop. Je kunt het koffiezetten dus op elk gewenst moment stoppen. Ook het reinigen van het apparaat is eenvoudig, want het deksel en de opschuimer van dit apparaat zijn vaatwasmachinebestendig. De koffiemachine zorgt er bovendien voor dat je energie bespaart, want hij schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten inactiviteit.

Voordelen:

 • Dankzij de meegeleverde melkopschuimer, maak je koffiespecialiteiten met perfect melkschuim.
 • Het apparaat zet keer op keer snel heerlijke koffie.
 • Je kunt de koffiemachine gemakkelijk schoonmaken.
 • Dankzij de automatische uitschakeling, bespaar je energie.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • Het koffiezetapparaat beschikt niet over een aparte ontkalkingsindicator.
 • De maximale kophoogte die je onder het apparaat kunt zetten is 10 cm.
 • De hoeveelheid koffie is niet instelbaar.
Klik hier voor de beste prijs

2. Magimix Nespresso Inissia M105

Magimix Nespresso Inissia M105Als je kiest voor de Magimix Nespresso Inissia M105, dan merk je al gauw dat een klein apparaat ook een sterke bak koffie kan maken. Dit apparaat, dat 1 kopje per beurt zet, heeft namelijk een compact formaat, maar heeft wel de nodige functionaliteiten om koffie naar eigen smaak te maken. Je kunt bij dit apparaat namelijk zelf de koffiehoeveelheid instellen. Dus je bepaalt zelf of je sterke, milde of normale koffie maakt. Je kunt er bovendien koffie mee maken in kopjes met verschillende hoogtes. Als je er namelijk een hogere koffiekop onder wil zetten, dan verwijder je gemakkelijk de lekbak. Dit koffiezetapparaat maakt al binnen 25 seconden een kopje espresso of koffie. Daarnaast schakelt hij zichzelf na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Op die manier bespaar je energie.

De verschillende mogelijkheden van de Nespresso Inissia M105 zijn even indrukwekkend als zijn design. Dit maakt dat hij misschien het beste koffiezetapparaat voor jou is! Het kleine apparaat met een breedte van 12 cm en diepte van 32 cm ziet er namelijk aantrekkelijk uit en past dankzij zijn formaat perfect in elke keuken. Je kunt er bovendien gemakkelijk mee werken. Nadat je de koffiemachine hebt aangezet, gaan de lichten op de knoppen aan de bovenkant van het apparaat aan. Je kunt dan kiezen voor espresso of koffie. Het afneembaar waterreservoir kun je gemakkelijk bijvullen. Daarnaast ben je verzekerd van een optimale smaak, want het apparaat beschikt over een krachtig 19 bar pompdruksysteem en een thermoblock. Dankzij de handige hendel op de koffiemachine, kun je hem bovendien gemakkelijk verplaatsen.

Voordelen:

 • Dit apparaat beschikt over een compact formaat en neemt hierdoor niet veel ruimte in.
 • De koffiemachine is snel klaar voor gebruik.
 • Je kunt er gemakkelijk mee werken.
 • Na 9 minuten inactiviteit schakelt de koffiemachine automatisch uit om energie te besparen.
 • Dankzij het mooie design, mag dit apparaat zeker gezien worden.
 • Je kunt het koffiezetapparaat gemakkelijk reinigen.

Nadelen:

 • Het waterreservoir moet bij veelvoudig gebruik vaak worden bijgevuld.
 • De koffiemachine heeft geen stille werking.
 • Je kunt er maar één kopje tegelijk mee zetten.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips 3000 HD8821/01

Philips 3000 HD8821/01Philips 3000 HD8821/01

Philips 3000 HD8821/01

Met de Philips 3000 HD8821/01 kun je met een druk op de knop een kopje heerlijke koffie zetten. Dit maakt hem misschien het beste koffiezetapparaat voor jou. Dankzij de dubbele-kopfunctie kun je ook twee kopjes tegelijk zetten. Dit apparaat is gebruiksvriendelijk. Je kunt namelijk verschillende aspecten van het proces zelf instellen. Denk bijvoorbeeld aan de koffiehoeveelheid en de sterkte om te bepalen of er milde, normale of juist sterke koffie wordt gemaakt. De gewenste koffiehoeveelheden kun je in dit apparaat opslaan. Hij beschikt namelijk over een geheugenfunctie. Wanneer je de gewenste instellingen hebt opgeslagen, hoef je dit niet steeds opnieuw in te stellen. Je maakt hierdoor met een druk op de knop koffie naar eigen smaak. De koffiemachine beschikt bovendien over een handig stoompijpje waarmee je melk kunt opschuimen om de perfecte koffiespecialiteiten met melkschuim te maken. Het melkschuim uit deze koffiemachine heeft de perfecte consistentie en is lekker zacht.

De HD8821/01 beschikt bovendien over 100% keramische molens die zorgen voor een stille werking en duurzame prestaties. Je kunt zelfs de koffietuit afstellen aan de hand van de maat van je beker. Hierdoor voorkom je dat koffie gaat spatten of afkoelt tijdens het inschenken. Je machine blijft dus netjes en schoon en de koffie wordt geserveerd op de juiste temperatuur. Doordat dit apparaat is ontworpen voor een maximale capaciteit in een kleine behuizing, kun je het apparaat langer gebruiken zonder de bonen of het water bij te vullen. Dankzij de ingebouwde boiler, die snel opwarmt, heb je al vanaf het eerste kopje heerlijke koffie en cappuccino van de perfecte temperatuur. Je kunt het apparaat bovendien gemakkelijk schoonmaken dankzij de volledig afneembare zetgroep.

Voordelen:

 • Met een druk op de knop kun je 2 kopjes koffie tegelijk zetten.
 • De maalschijven worden niet te heet, waardoor je keer op keer geniet van koffie met de perfecte smaak.
 • Je kunt dankzij het stoompijpje melk opschuimen voor koffiespecialiteiten met melk.
 • Het apparaat maakt lekker, dik melkschuim.
 • De ontkalkingsindicator geeft aan wanneer je het apparaat moet ontkalken.
 • Je stelt zelf de koffiesterkte en maalgraad in.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te bedienen en schoonmaken.

Nadelen:

 • Je kunt geen kopjes op het apparaat bewaren.
 • De koffiemachine werkt niet met voorgemalen koffie.
 • Dit apparaat heeft geen stille werking.
 • Het opschuimen van de melk vergt enige oefening.
Klik hier voor de beste prijs

4. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110B

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110BNiets is lekkerder dan koffie maken zoals jij deze het liefst drinkt. Met de De’Longhi Magnifica ECAM 22.110B maak je keer op keer koffie naar eigen smaak. Deze volautomatische koffiemachine, die geschikt is voor zowel gemalen espressokoffie als espressobonen, heeft veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat er een lungo of espresso wordt gemaakt, of het apparaat 1 of 2 koppen koffie zet en of de aroma extra licht of juist extra sterk moet zijn. Je maakt gebruik van de grote draaiknop om de sterkte in te stellen. Gemakkelijk toch? Dit apparaat maakt het bovendien mogelijk om te kiezen tussen 3 temperatuurinstellingen. De koffiemachine beschikt ook over een handmatig cappuccinosysteem dat ervoor zorgt dat er een romige, rijke schuimlaag wordt gemaakt voor de perfecte cappuccino. Uiteraard kun je er ook andere koffiespecialiteiten met een romige melkkraag mee maken.

Je kunt zelfs je kopjes op de plaat aan de bovenkant van het apparaat bewaren om deze altijd bij de hand te hebben wanneer je trek hebt in klassieke koffie of een koffievariant. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is het afsluitbaar bonenreservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat de aroma van de koffie behouden blijft. De koffiemachine beschikt bovendien over een automatische uitschakeling zodat je energie bespaart. Om het gebruiksgemak te verhogen, beschikt de ECAM 22.110B over een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Vind je dit het beste koffiezetapparaat voor jou? Je maakt met dit gebruiksvriendelijk apparaat keer op keer koffie of koffievarianten naar eigen smaak en geniet van de perfecte koffiearoma en -smaak.

Voordelen:

 • Kopjes kunnen bovenop de machine bewaard worden.
 • Het apparaat beschikt over een stoompijpje waarmee je koffiespecialiteiten met melkschuim kunt maken.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken.
 • Je kunt zowel gemalen koffie als espressobonen gebruiken.
 • Je stelt zelf de koffiehoeveelheid en maalgraad in.

Nadelen:

 • Het maken van cappuccino of latte macchiato kan niet met een druk op de knop.
 • Het aanbevolen waterfilter moet apart worden gekocht.
 • Voor het eerste gebruik is het raadzaam om de handleiding te raadplegen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Philips Intense HD7697/90

Philips Intense HD7697/90Philips Intense HD7697/90Gebruik de Philips Intense HD7697/90 om lekkere koffie te maken. Je koffie blijft langer warm in de meegeleverde thermoskan. Deze thermische kan, die van roestvrijstaal is gemaakt, beschikt over een dubbele wand om optimaal de temperatuur te behouden. De gezette koffie heeft in de thermoskan na 2 uur nog minstens een temperatuur van 65 °C. Dit apparaat is vooral handig wanneer je vrienden of familie op bezoek hebt. Je kunt namelijk de koffie maken en de thermoskan op de salontafel zetten zodat je snel de kopjes van je gasten en jezelf kunt bijvullen. Dit filterapparaat is bovendien perfect om koffie naar eigen smaak te maken. Je kunt namelijk zelf de sterkte van de koffie instellen door de waterstroom te regelen. Voor koffie met een sterke en intense smaak, zet je weinig water. Als je daarentegen veel water zet, dan kun je een kopje milde koffie maken.

Dit apparaat is voorzien van een handige druppelstop. Deze zorgt ervoor dat je ook een kopje koffie kunt zetten voordat het koffiezetproces helemaal is afgerond. Het waterreservoir van dit apparaat is bovendien afneembaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt bijvullen en schoonmaken. Om te blijven genieten van een heerlijke koffiesmaak is het belangrijk om je koffiezetapparaat op tijd te ontkalken. De Calc-Clean-instelling van de koffiemachine zorgt voor een optimaal resultaat wanneer je hem ontkalkt. Als veiligheidsoptie en om energie te besparen, beschikt de Intense HD7697/90 over een automatische uitschakeling. Deze uitschakeling vindt onmiddellijk plaats nadat de filterkoffie is gezet. Is dit model het beste koffiezetapparaat voor jou?

Voordelen:

 • In de thermoskan blijft koffie langer warm.
 • Dit apparaat heeft een simpele bediening.
 • Je kunt zelf de koffiesterkte instellen.
 • Je bespaart energie doordat het koffiezetapparaat automatisch uitschakelt nadat de koffie is gezet.
 • Het waterreservoir is afneembaar zodat je hem gemakkelijk kunt bijvullen.
 • De koffiemachine beschikt over een druppelstop om nadruppelen te voorkomen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Nadelen:

 • De koffiemachine beschikt niet over een metalen, maar een kunststof behuizing.
 • De aan/uit schakelaar is vrij groot.
 • Het apparaat heeft geen warmhoudplaat.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips Grind & Brew HD7765/00

Philips Grind & Brew HD7765/00Houd je van variatie wanneer je koffie drinkt? Dan kun je kiezen voor de Philips Grind & Brew HD7765/00. Dit koffiezetapparaat beschikt namelijk over een ingebouwde bonenmaler en een apart bonenreservoir. Bij dit apparaat kun je bovendien zelf de maalgrootte instellen om milde of juist sterke koffie te zetten. Je gebruikt het display ook om te bepalen hoeveel kopjes koffie gezet moeten worden. Om elk kopje koffie te voorzien van dezelfde kwaliteit en smaak, beschikt de koffiemachine over een pijpje in de glazen kan. Dit pijpje zorgt ervoor dat de smaak gelijkmatig wordt verdeeld. Om energie te besparen, schakelt dit apparaat zichzelf na 2 uur of 30 minuten inactiviteit uit. Deze tijd kun je zelf instellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je per ongeluk het apparaat aan bent vergeten.

De HD7765/00, die misschien het beste koffiezetapparaat voor jou is, is voorzien van een geïntegreerde koffiemolen, die ervoor zorgt dat verse koffiebonen worden gemaald voordat de koffie wordt gezet. Hierdoor bereikt het apparaat de heerlijke smaak van versgemalen koffie. Gebruik je gemalen koffie in plaats van koffiebonen, dan kun je de maalfunctie uitschakelen. De molen stopt dan tijdelijk met werken zodat je voorgemalen koffie in het filter kunt doen. Dankzij de druppelstop kun je met dit apparaat op elk gewenst moment koffie schenken, ook wanneer de koffie nog niet volledig is gezet. Je kunt bij deze koffiemachine zelfs instellen hoe lang de koffie na het zetten heet moet blijven. Is het waterreservoir leeg? Geen nood. Dankzij de waterniveau-indicator kun je het reservoir eenvoudig en nauwkeurig bijvullen.

Voordelen:

 • Je kunt koffie van versgemalen bonen maken dankzij de geïntegreerde koffiemolen.
 • Met deze koffiemachine kun je ook koffie van voorgemalen koffiebonen maken.
 • Je kunt zelf de koffiesterkte instellen.
 • Dankzij het pijpje in het midden van de koffiekan, heeft elk kopje koffie dezelfde kwaliteit en smaak.
 • De koffiemachine is eenvoudig te bedienen.
 • Het waterreservoir zit aan de voorkant zodat je hem gemakkelijk kunt bijvullen.
 • Je kunt met dit apparaat snel een kop koffie zetten.

Nadelen:

 • Deze machine maakt redelijk veel geluid tijdens het malen.
 • Dit apparaat beschikt niet over een timer zodat je kunt instellen wanneer de koffie klaar moet staan.
 • Het minimale aantal kopjes dat je met de koffiemachine zet is 2.
Klik hier voor de beste prijs

7. De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.BIs je ochtend niet compleet zonder een kopje espresso? Dan kun je de De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B gebruiken om een verse espresso te maken. Op dit apparaat kun je verschillende aspecten van het koffiezetproces zelf instellen om koffie naar wens te maken. Gebruik de knopjes op het apparaat om in te stellen hoeveel kopjes gemaakt moeten worden. Je kunt ook de draaiknop gebruiken om de koffiesterkte in te stellen. Misschien houd jij van sterke koffie en je partner juist van milde koffie. Dan kunnen jullie beiden gemakkelijk koffie naar eigen smaak maken. Ben je ook dol op koffievarianten met melk? Dan ga je vaak gebruik maken van het stoompijpje. Dit pijpje zorgt ervoor dat melk wordt opgeschuimd zodat je de perfecte cappuccino of latte macchiato kunt maken. Je kopjes heb je bovendien altijd bij de hand, want je kunt deze boven op de plaat zetten.

De Magnifica ECAM 20.110.B, die misschien het beste koffiezetapparaat voor jou is, heeft bovendien een afsluitbaar bonenreservoir. De aroma van je koffie blijft hierin optimaal behouden. Bovendien schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit nadat de koffie is gezet om energie te besparen. Zelfs het reinigen en ontkalken van deze koffiemachine is een fluitje van een cent, dankzij het reinigings- en ontkalkingsprogramma. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit koffiezetapparaat is dat hij geschikt is voor zowel gemalen koffie als espressobonen. Heb je een keer geen espressobonen in huis? Dan kun je ook gewoon gemalen koffie in het apparaat zetten om een kopje lekkere koffie, indien gewenst met opgeschuimde melk, te maken.

Voordelen:

 • De koffiemachine is voorzien van een stoompijpje waarmee je melk kunt opschuimen voor cappuccino en latte macchiato.
 • Je maakt met dit apparaat gemakkelijk koffie naar eigen smaak.
 • Kopjes kun je eenvoudig op de plaat bovenop de machine bewaren.
 • Het reinigen van deze koffiemachine is gemakkelijk.
 • Je kunt zelf de standby tijd, sterkte, temperatuur en waterhoeveelheid instellen.

Nadelen:

 • Je kunt het koffiezetapparaat niet aansluiten op de waterleiding.
 • Bij veelvoudig gebruik raakt de opvangbak snel vol.
 • Het maken van cappuccino en latte macchiato kan niet met één druk op de knop.
Klik hier voor de beste prijs

8. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110SB

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SBDe'Longhi Magnifica ECAM 22.110SBAls je op zoek bent naar een koffiezetapparaat waarmee je koffie en koffievarianten met melk kunt maken, dan is de De’Longhi Magnifica ECAM 22.110SB een goed alternatief. Dit koffiezetapparaat is perfect om elke ochtend een verse espresso te maken. Je kunt er van alles op instellen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal kopjes dat er gemaakt wordt, de sterkte van de koffie en de maalgraad. Dit apparaat beschikt bovendien over een handig RVS stoompijpje. Dit pijpje zorgt voor een perfecte combinatie van stoom, melk en lucht zodat je kunt genieten van een rijke en romige schuimlaag. Met dit schuimlaagje maak je de perfecte cappuccino. Je kunt natuurlijk ook andere koffiespecialiteiten met melkschuim maken.

In de Magnifica ECAM 22.110SB kun je op verschillende manieren koffie maken. Hij is namelijk geschikt voor gemalen koffie en voor koffiebonen. Dit zorgt voor extra variatie voor jou, je partner en eventueel gasten die op bezoek komen. Dit apparaat, dat wellicht het beste koffiezetapparaat voor jou is, is gemaakt om koffie te maken zoals jij het lekkerst vindt. Je kunt namelijk kiezen uit 13 maalstanden, 3 temperatuurinstellingen en een lichte of sterke aroma. De conische maalmolen zorgt bovendien over de perfecte maling van je koffiebonen en het thermoblock zorgt voor een constante en ideale temperatuur. Dankzij het automatisch reinigingsprogramma en de uitneembare zetgroep kun je dit apparaat gemakkelijk onderhouden. Deze koffiemachine is in oktober 2014 door de consumentenbond als beste getest. De kwaliteit en het gebruiksgemak van dit apparaat spreken dus voor zich.

Voordelen:

 • Kopjes kunnen aan de bovenkant van de machine op de plaat worden bewaard.
 • Je kunt het apparaat gemakkelijk onderhouden.
 • Het stoompijpje zorgt ervoor dat je gemakkelijk koffiespecialiteiten met melk zoals cappuccino en latte macchiato kunt maken.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • De accessoires zoals het waterfilter en de ontkalker zijn best prijzig als je een klein budget hebt.
 • Je maakt cappuccino en latte macchiato niet met een druk op de knop.
 • Het apparaat spoelt veel water door bij het aan- en uitzetten.
Klik hier voor de beste prijs

9. Philips 3100 HD8834/01

Philips 3100 HD8834/01Als je dol bent op espresso en cappuccino, die van verse bonen is gemaakt, dan is de Philips 3100 HD8834/01 wellicht de beste koffiezetapparaat voor jou. Met deze koffiemachine kun je de perfecte espresso en cappuccino maken van verse bonen. Het apparaat beschikt namelijk over 100% keramische maalschijven die zorgen voor duurzame prestaties en een stille werking. De koffie wordt altijd perfect gemalen. Je kunt daarnaast de sterkte, temperatuur en hoeveelheid van de koffie instellen op het intuïtieve display. Dit apparaat is namelijk zodanig ontworpen dat je binnen een handomdraai kunt genieten van je favoriete dranken. Je maakt er gemakkelijk espresso, een kopje koffie of een drankje met melk mee. De melkspecialiteiten maakt dit koffiezetapparaat dankzij de geïntegreerde melkkan. Je schenkt gemakkelijk melk in de beker, sluit hem aan op de machine, kiest voor de gewenste drank en geniet binnen enkele seconden van cappuccino of opgeschuimde melk.

De melkstroom vindt in dit apparaat plaats zonder spatten. Het schuim heeft bovendien de perfecte temperatuur. Om koffie naar eigen smaak te maken, kies je gemakkelijk tussen 5 aromasterktes en 5 maalstanden. Wanneer je deze instellingen hebt ingesteld, kun je ze per drank opslaan voor extra gebruiksgemak. Je bedenkt zelf de lekkerste drankjes wanneer je gebruik maakt van deze koffiemachine met modelnummer 3100 HD8831/01. Behalve de instellingen om koffie en koffievarianten te maken, beschikt het koffiezetapparaat ook over belangrijke onderhoudsfuncties. Dit verhoogt het onderhoudsgemak. Met dit apparaat kun je ook cafeïnevrije koffie maken, dankzij de poederoptie. De koffie heeft dan dezelfde volle, heerlijke smaak, maar zonder cafeïne.

Voordelen:

 • Je kunt met een druk op de knop een kopje cappuccino maken.
 • De verschillende instellingen pas je zelf aan om koffie naar eigen smaak te maken.
 • Koppel het melkreservoir na gebruik los om hem in de koelkast te bewaren.
 • Dit apparaat heeft een relatief stille werking.
 • De keramische maalschijven worden niet te heet waardoor de lekkere smaak van de koffie behouden blijft.
 • Je eigen voorkeuren sla je op om steeds je favoriete koffievarianten te maken.

Nadelen:

 • Je kunt een latte macchiato niet met een druk op de knop maken.
 • Bij veelvoudig gebruik, kan de grootte van het bonenreservoir tegenvallen.
 • Met dit apparaat kun je geen filterkoffie maken.
Klik hier voor de beste prijs

10. Saeco Intelia Deluxe HD8902/01

Saeco Intelia Deluxe HD8902/01Als liefhebber van koffie met een pure smaak, is de Saeco Intelia Deluxe HD8902/01 misschien het beste koffiezetapparaat voor jou. Met deze volautomatische espressomachine maak je namelijk lekkere koffie. Je kunt kiezen uit 10 maalinstellingen voor bonen om zelf de smaak van je koffie tot in de kleinste details in te stellen. De smaak van de koffie komt bovendien goed tot zijn recht, want het apparaat is voorzien van keramische molens. Deze molens worden niet te heet, zodat de smaak van de bonen niet wordt aangetast. Behalve de maalgrootte, kun je ook de temperatuur en sterkte van de koffie instellen. Op het display is het tevens mogelijk om het volume van je kopje koffie in te stellen. Het water in deze koffiemachine wordt dankzij de boiler snel opgewarmd, waardoor je niet lang hoeft te wachten wanneer je koffie zet.

Lust je geen zwarte koffie of houd je van koffie met melk? Maak dan gebruik van het stoompijpje van deze koffiemachine. Met dit pijpje kun je namelijk melk opschuimen om het perfecte melkschuim te maken voor een heerlijk kopje cappuccino. De Intelia Deluxe HD8902/01 is ontworpen om je optimaal gebruiksgemak te bieden. Dit is te merken aan de vele mogelijkheden van het apparaat. Hij is namelijk zodanig ontworpen dat je hem op elk aanrecht moeiteloos kunt gebruiken. Het waterreservoir en de afvalbak zitten om deze reden aan de voorzijde. Je kunt de koffiemachine bovendien gemakkelijk onderhouden. Dankzij het AquaClean waterfilter kun je een groot aantal kopjes koffie en koffiespecialiteiten maken zonder dat je het apparaat hoeft te ontkalken.

Voordelen:

 • Maak ook koffiespecialiteiten met melk zoals een cappuccino en latte macchiato door melk met het stoompijpje op te schuimen.
 • Er zijn veel combinatiemogelijkheden om het perfecte kopje koffie te maken.
 • De keramische maalschijven worden niet te heet, waardoor de smaak van de koffie behouden blijft.
 • Het geïntegreerde waterfilter zorgt ervoor dat je een groot aantal kopjes kunt maken voordat je het apparaat hoeft te ontkalken.
 • Binnen een mum van tijd maak je lekkere koffie en koffievarianten.
 • Het handige display laat jouw keuzes of het gekozen programma zien.
 • Al vanaf het eerste kopje is de koffie lekker heet.
 • Kopjes kunnen op de plaat bovenop het koffiezetapparaat worden bewaard.

Nadelen:

 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir vaak bijvullen.
 • De lekbak raakt bij veelvoudig gebruik snel vol.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>