Zoek Je Naar De Beste Krultang uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Ben je op zoek naar de beste krultang voor jouw behoeften? Om het ultieme model te selecteren, kun je eerst nagaan wat voor krullen je wil creëren, hoe vaak je je haar wil krullen, of het apparaat een automatische krultang is, of hij beschikt over een klem en over hoeveel warmtestanden hij beschikt. Wij hebben een lijst voor je samengesteld met de 10 best verkochte modellen van het jaar. In dit artikel vertellen we meer over elk model, zodat je de perfecte krultang voor jouw behoeften kunt uitkiezen.

Beste krultang uit 2020

Voordat je het hele artikel leest, kun je ook de onderstaande tabel bekijken. In deze tabel zie je over hoeveel temperatuurstanden elk model beschikt en welke stijl je ermee kunt creëren.

 Product naamTemperatuurstandenCreëert: 
1.BaByliss C325E10Creëert natuurlijke krullen en slagMeer info »
2.Remington Ci9532 Pearl Pro Curl8Creëert grote krullen en slagMeer info »
3.Remington Ci95 Pearl Wand8Creëert kleine krullenMeer info »
4.BaByliss C319E10Creëert krullen van gemiddelde grootteMeer info »
5.Remington CI96W1 Silk Curling Wand10Creëert natuurlijke krullenMeer info »
6.Max Pro Twist 25mm27Creëert grote krullen en slagMeer info »
7.Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity8Creëert grote krullen en slagMeer info »
8.Max Pro Twist 32mm27Creëert grote krullen en slagMeer info »
9.Remington Pro Soft Curl CI632510Creëert grote krullenMeer info »
10.Carmen Chopstick Curler1Creëert kleine krullenMeer info »

1. BaByliss C325E

BaByliss C325EZoek je naar de beste krultang voor jouw behoeften? Dan zijn er enkele factoren waar je op kunt letten, waaronder het aantal temperatuurstanden. Wij kennen een model met 10 temperatuurstanden dat wellicht goed bij je zal passen, namelijk de BaByliss C325E. Wij vinden dit model de beste krultang voor jou, omdat hij gemakkelijk van je steile lokken een mooie krullenbos kan maken. Dit apparaat met een diameter van 25 mm is perfect om natuurlijke krullen te creëren. Door de temperatuur af te stemmen op je haartype kun je keer op keer genieten van een prachtig resultaat. Je kunt temperatuurstanden kiezen tussen de 150 en 180 graden Celsius. Een andere eigenschap die dit apparaat uniek maakt is de ionische technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je haar niet pluizig wordt door het krullen.

Door te kiezen voor de C325E krultang van BaByliss, kies je voor een eenvoudig apparaat. Je hoeft geen lange handleiding door te nemen voordat je deze krultang in gebruik kunt nemen. Het apparaat maakt namelijk op een gemakkelijke manier natuurlijke en volle krullen. Dit gebeurt bovendien razendsnel, omdat je je haarlokken gemakkelijk draait om de 25 millimeter brede krultang. Het uiteinde van dit apparaat is bovendien geïsoleerd, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken terwijl je krullen creëert. Nadat je dit apparaat hebt aangemaakt hoef je niet lang te wachten voordat je ermee aan de slag kunt gaan. Hij komt namelijk al binnen 1 minuut op temperatuur. De krultang is daarnaast ideaal voor verschillende haartoestanden. Uiteraard is hij geschikt voor het creëren van krullen in je gezonde lokken. Echter, je kunt hem ook gebruiken wanneer je haar is beschadigd.

Voordelen:

 • Hij ligt prettig in de hand.
 • Deze tang is voorzien van een klem om je lok vast te zetten, waardoor je de lok niet zelf hoeft vast te houden om hem te krullen.
 • Je kunt er grote, losse krullen mee creëren.
 • De ionische technologie op dit apparaat zorgt ervoor dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het krullen ervan.
 • Je kunt op dit apparaat verschillende temperaturen selecteren.

Nadelen:

 • De temperatuurschakelaar is relatief gevoelig.
 • Doordat de tang niet is voorzien van een keramische coating, is het risico op beschadiging van het haar groter.
 • Hij wordt niet geleverd met een hittebestendige hoes of onderlegger.
Klik hier voor de beste prijs

2. Remington Ci9532 Pearl Pro Curl

Remington Ci9532 Pearl Pro CurlBen je op zoek naar de beste krultang voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een krultang met de ionische technologie? Moet je het apparaat ook kunnen gebruiken op beschadigd haar? Dan kennen wij het ideale model voor jou, namelijk de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl. Dit model vinden wij de beste krultang voor jou, omdat hij beschikt over de ionische technologie en hij ook perfect is om beschadigd haar te krullen. Deze tang heeft een diameter van 32 mm. Je kunt er dus extra grote krullen mee maken. Hij beschikt tevens over een instelbare temperatuur van tussen de 130 en 210 graden Celsius. Hierdoor kun je de temperatuur afstemmen op je haartype. Wanneer je dit model aan doet, is hij snel op temperatuur, waardoor je snel aan de slag kunt. Hij beschermt bovendien je haar tegen beschadiging, dankzij de keramische coating.

Vind je grote losse krullen in je haar prachtig? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de Ci9532 Pearl Pro Curl krultang van Remington. Wanneer je dit apparaat namelijk gebruikt om krullen in je haar te creëren, dan ontstaan er grote, losse krullen met een prachtige glans. Dit komt doordat de platen van de krultang een diameter van 32 mm hebben. Door de temperatuur af te stemmen op je haartype, kun je ervoor zorgen dat je haar beschermd wordt. Uiteraard is er een andere temperatuur nodig als je haar super dun of juist heel dik is. Als je dun haar hebt, dan kun je het liefst je haar op de laagste temperatuur krullen. Beschik je over stug en dik haar, dan is de stand van 210 °C wellicht ideaal. Om te voorkomen dat je de temperatuur ongemerkt verstelt, kun je de temperatuurstanden vergrendelen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over de automatische uitschakelingfunctie.
 • De krultang zorgt voor een prachtig eindresultaat.
 • Het display laat zien hoe warm de krultang is.
 • De tang is voorzien van een lang meedraaiend snoer.
 • Dit apparaat warmt al binnen 30 seconden op.

Nadelen:

 • Je kunt de krultang niet onder de 100 °C instellen.
 • Hij koelt niet snel af, waardoor je hem niet meteen na gebruik kunt opbergen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Remington Ci95 Pearl Wand

Remington Ci95 Pearl WandZoek je naar de beste krultang voor jouw behoeften? Vond je het bovenstaand model ideaal, maar is het voor jou belangrijk dat het apparaat juist kleine krullen creëert? Dan kennen wij het ideale model voor jou, namelijk de Remington Ci95 Pearl Wand. Dit apparaat is de beste krultang voor jou, omdat hij in veel opzichten gelijk is aan het vorige model, maar hij juist kleine krullen creëert. Wanneer je hem in je handen hebt, zie je meteen dat hij geschikt is om kleine krullen te creëren, omdat hij een kleine diameter van 13 tot 25 mm heeft. Wil je vandaag dus super kleine krullen, dan gebruik je de voorkant van de krultang. Als je morgen juist wat grotere krullen in je haar wil hebben, dan kun je juist de achterkant van de krultang gebruiken. Zo zie je er keer op keer anders uit.

Wanneer je bovendien je krullen maakt met de Ci95 Pearl Wand krultang van Remington, dan ontstaan er zachte, gladde en losse krullen. De tang beschermt je haar bovendien tegen de hitte, dankzij de keramische coating. Je kunt tevens aan de hand van je haartype de temperatuur instellen tussen de 130 en 210 graden Celsius. Net zoals het geval was bij het vorige model, warmt ook dit apparaat binnen 30 seconden op, zodat je snel aan de slag kunt. Hij beschikt tevens over een vergrendeling voor de temperatuurstanden om te voorkomen dat de temperatuur ongemerkt versteld wordt wanneer je bezig bent je haar te krullen. Voor extra veiligheid wordt dit model geleverd met een handschoen en beschikt hij over een automatische uitschakelingfunctie. Je krijgt er tevens een handige opbergtas bij.

Voordelen:

 • Dankzij de keramische coating is het risico op haarbeschadiging kleiner.
 • Hij wordt geleverd met een handschoen en handige opbergtas.
 • Op het display kun je aflezen wat de temperatuur van de krultang is.
 • Deze krultang warmt al binnen 30 seconden op.
 • Wanneer je hem even niet gebruikt, gaat hij automatisch uit.
 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.

Nadelen:

 • De krultang is niet in te stellen onder de 100 graden Celsius.
 • Hij beschikt niet over een geheugenfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

4. BaByliss C319E

BaByliss C319EAls je op zoek bent naar de beste krultang, dan kan het voorkomen dat je al een bepaald model in gedachten had. Misschien beschikt dat model echter over een eigenschap die net niet past bij je verwachtingen. Denk bijvoorbeeld aan model 1 uit deze lijst. Vond je die perfect, maar zoek je een model met een kleinere diameter? Dan kun je kiezen voor de BaByliss C319E. Wij vinden deze krultang perfect voor jou, omdat hij over dezelfde geweldige eigenschappen als zijn broer, model C325E, beschikt, maar hij een kleinere diameter heeft. Dit model heeft namelijk een diameter van 19 mm. Verder is ook dit model voorzien van 10 standen, warmt hij ook binnen 60 seconden op en is hij ook voorzien van de ionische technologie. Maak binnen een handomdraai prachtige gedefinieerde krullen met dit apparaat en pak hem veilig vast, dankzij het geïsoleerde uiteinde.

Voordelen:

 • Hij beschikt over de ionische technologie waardoor je haar na het krullen niet statisch of pluizig wordt.
 • Dit apparaat warmt snel op.
 • De krultang is eenvoudig in gebruik.

Nadelen:

 • De krultang schakelt zichzelf niet automatisch uit, dus je moet hem uitdoen na gebruik.
 • Hij beschikt over een relatief gevoelige temperatuurschakelaar.
 • Je krijgt er geen hittebestendige hoes of onderlegger bij.
Klik hier voor de beste prijs

5. Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Remington CI96W1 Silk Curling WandBen je op zoek naar de beste krultang voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan over welke eigenschappen een dergelijke krultang voor jou moet beschikken. Misschien vind je het belangrijk dat de krultang functioneel is, maar tegelijkertijd beschikt over een opvallend design. Dan kennen wij het ideale model voor jou, namelijk de Remington CI96W1 Silk Curling Wand. Dit model is de beste krultang voor jou, omdat hij een opvallend design heeft. Hij beschikt namelijk over de kleuren rood en zwart. Deze combinatie is niet alleen mooi, maar ook opvallend. Daarnaast is de krultang ook zeer functioneel, omdat je er kleine, natuurlijke krullen mee kunt maken. Zijn toelopende staaf beschikt namelijk over een diameter van 13,3 tot 25 mm. Daarnaast warmt dit model snel op.

Door gebruik te maken van de CI96W1 Silk Curling Wand krultang van Remington, ben je bovendien verzekerd van optimale bewegingsvrijheid. De krultang beschikt namelijk over een meedraaiend snoer met een lengte van 3 meter. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de temperatuur af te stemmen op je haartype, want er zijn maar liefst 10 verschillende temperatuurstanden. We weten allemaal dat hitte schadelijk kan zijn voor ons haar. Om haarbeschadiging zoveel mogelijk te voorkomen, beschikt dit model daarom over de keramische technologie, die je haar beschermt tegen de hitte van de krultang. De temperatuur van dit apparaat is instelbaar tussen de 120 en 220 graden Celsius. Ben je bang dat je je vingers kunt branden? Dat hoeft helemaal niet, omdat je bij de aankoop van deze tang een hittebestendige handschoen meegeleverd krijgt.

Voordelen:

 • De keramische coating verkleint het risico op beschadiging van je haar.
 • Bij de aankoop van dit model krijg je er een hittebestendige handschoen bij.
 • Op het display kun je aflezen hoe warm de krultang is.
 • Je kunt krullen in verschillende diktes creëren met dit apparaat.
 • De krultang schakelt automatisch uit als je hem even niet gebruikt.

Nadelen:

 • Aangezien je de tang niet onder de 100 °C kunt instellen, is hij niet geschikt voor beschadigd haar.
 • Hij wordt enorm heet, dus je kunt hem het liefst met de handschoen gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

6. Max Pro Twist 25mm

Zoek je naar de beste krultang voor joMax Pro Twist 25mmuw behoeften? Dan dien je eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Misschien vind je het belangrijk dat de krultang waar je voor kiest je haar optimaal beschermt. Uiteraard dien je ook na te gaan hoe groot de krullen, die je wil maken, moeten zijn. Als een diameter van 25 mm perfect voor je is, dan raden wij de Max Pro Twist 25mm aan. Dit model voldoet helemaal aan je eisen, omdat hij je haar optimaal beschermt. Hij is namelijk volledig keramisch, waardoor je haar goed beschermd is tegen de hitte van de krultang. Daarnaast heeft hij een diameter van 25 mm. Dit is een gemiddelde afmeting, waardoor je krullen niet zeer groot, maar ook niet heel klein zijn.

Door te kiezen voor de Twist 25mm krultang van Max Pro, zorg je er bovendien voor dat je krullen in je haren maakt net als de kapster. Je hoeft dus niet steeds de kapster te bezoeken om prachtige krullen in je haar te maken. Dit doe je nu namelijk zelf thuis. Doe de krultang aan en zie hoe snel hij op temperatuur is. Dit model warmt namelijk binnen slechts 4 seconden op. Wanneer je hem hebt aangezet kun je dus meteen een keuze maken uit de verschillende temperatuurstanden. Om je handen tijdens het krullen van je haar te beschermen, maak je gebruik van de meegeleverde handschoen. Hoewel deze krultang beschikt over een klem, kun je ook zelf je lokken om de staaf heen draaien om prachtige, natuurlijke krullen te creëren. Door de lok enkele seconden vast te houden en vervolgens los te laten, maak je zelf een volumineuze coupe.

Voordelen:

 • Dit apparaat beschermt je haar tegen beschadigingen, omdat hij volledig keramisch is.
 • Doordat de temperatuur instelbaar is, kun je aan de hand van je haartype een temperatuur instellen.
 • Wanneer je de krultang even niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit.
 • Bij de aankoop hiervan krijg je er een hittebestendige handschoen bij.
 • Het display laat je zien wat de temperatuur van de krultang is.
 • Hij warmt zeer snel op.

Nadelen:

 • Doordat hij niet over toetsenvergrendeling beschikt, kan de temperatuurstand tijdens het krullen verschuiven.
 • De meegeleverde handschoen is relatief groot, dus niet altijd even handig in gebruik.
Klik hier voor de beste prijs

7. Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity

Carmen CT6338 3-in-1 CelebrityAls je op zoek bent naar de beste krultang voor jouw behoeften, is het belangrijk om na te gaan wat je behoeften precies zijn. Misschien wil je je na een behandeling met je nieuwe krultang als een beroemdheid voelen. Het kan ook dat je een apparaat wil hebben waarmee je krullen in verschillende groottes kunt maken. Als dat het geval is, dan kennen wij de beste krultang voor jouw behoeften, namelijk de Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity. De naam van dit apparaat zegt al genoeg: “Celebrity”. Dit houdt in dat je je als een beroemdheid kunt voelen wanneer je je haar met dit apparaat hebt gekruld. Bovendien wordt hij geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je krullen met verschillende afmetingen kunt creëren. De mogelijke afmetingen zijn 32 mm, 38 mm en 25 mm.

Als je dus de CT6338 3-in-1 Celebrity krultang van Carmen in huis hebt, dan heb je in principe meerdere krultangen in huis, zonder daadwerkelijk meerdere apparaten aan te schaffen. De ene krul is niet gelijk aan de andere, dat weten we allemaal. Daarom is het belangrijk dat we letten op de diameter van onze krultang om te zien welk effect we kunnen creëren. Als je echter slechts 1 krultang hebt zonder extra opzetstukken of zonder toenemende afmeting, dan kun je niet variëren met de verschillende effecten. Daar heeft de fabrikant Carmen aan gedacht toen zij deze krultang ontwierp. Je kunt daarom met dit apparaat keer op keer de gewenste look creëren door alleen te variëren met de verschillende opzetstukken. Het apparaat is bovendien voorzien van de ionische technologie, die ervoor zorgt dat je haar na het krullen niet statisch of pluizig wordt.

Voordelen:

 • Je haar wordt niet pluizig of statisch door het krullen, omdat de krultang beschikt over de ionische technologie.
 • Het snoer van dit apparaat is meedraaiend voor optimale bewegingsvrijheid.
 • De krultang wordt geleverd met 3 krulstaven, dus je kunt krullen van verschillende formaten creëren.
 • Hij is eenvoudig te gebruiken.
 • Het apparaat schakelt automatisch uit als je hem even niet gebruikt.

Nadelen:

 • Je kunt de temperatuur niet zelf instellen, omdat je enkel keuze hebt uit de voorgeprogrammeerde temperatuurinstellingen.
 • Hij beschikt niet over toetsenvergrendeling.
Klik hier voor de beste prijs

8. Max Pro Twist 32mm

Max Pro Twist 32mmBen je op zoek naar de beste krultang voor jouw behoeften en heb je in deze lijst al een model gezien dat bijna perfect is? Is het model dat je bijna ideaal vindt de Twist 25mm, maar wil je graag grotere krullen maken? Dan is de Max Pro Twist 32mm wellicht de beste krultang voor jou. Dit model beschikt over een grotere diameter dan zijn broertje, de Twist 25mm. We begrijpen allemaal dat voor een specifiek effect in je haar, je krullen een specifieke afmeting moeten hebben. Met kleine krullen zie je er namelijk heel anders uit dan met grotere krullen. Omgekeerd is uiteraard hetzelfde het geval. De Twist 32mm is op andere vlakken gelijk aan zijn broertje. Zo is hij ook voorzien van 27 standen. Daarnaast is hij ook geschikt om beschadigd haar te behandelen, want de krultang heeft een minimale temperatuur van 80 graden Celsius.

Voordelen:

 • Hij warmt in slechts 4 seconden op.
 • Tijdens het krullen is je haar beschermd, want de tang is volledig keramisch.
 • Een optimale bewegingsvrijheid is gegarandeerd dankzij het lang, meedraaiend snoer.
 • Het display laat je precies zien hoe heet de krultang is.
 • Hij beschikt over automatische uitschakeling.
 • Met een minimale temperatuur van 80 °C, is hij ook geschikt voor beschadigd haar.

Nadelen:

 • Het duurt relatief lang voordat de tang afkoelt, waardoor je hem niet meteen na gebruik kunt opbergen.
 • Je kunt de toetsen niet vergrendelen, waardoor de temperatuurstand tijdens het krullen kan verschuiven.
 • De tang beschikt niet over een geheugenfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

9. Remington Pro Soft Curl CI6325

Remington Pro Soft Curl CI6325Zoek je naar de beste krultang voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een apparaat waar je relatief grote krullen mee kunt maken? Moet het apparaat daarnaast over meerdere temperatuurstanden beschikken? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen. Als je kiest voor de Remington Pro Soft Curl CI6325 dan kies je voor de beste krultang voor jouw behoeften. Dit apparaat beschikt namelijk over 10 temperatuurstanden, waardoor je hem voor verschillende haartypes kunt gebruiken. Het is namelijk zo dat je voor dun haar een lagere temperatuur moet instellen dan voor dikke of stugge haartypes. Daarnaast heeft dit model een relatief grote diameter, dus je kunt er gemakkelijk grote krullen mee creëren. Als je een smal gezicht heb, dan kun je grote krullen maken om je gezicht een wat vollere look te geven.

Door gebruik te maken van de Pro Soft Curl CI6325 krultang van Remington, kies je voor een haarstijl met grote krullen. De tang heeft namelijk een diameter van 25 mm. Wanneer je hem hebt aangeschaft en je hebt hem aangedaan, hoef je niet lang te wachten voordat je hem kunt gebruiken. Doordat de tang namelijk binnen 30 seconden opwarmt, kun je vrijwel direct aan de slag. Het apparaat is bovendien voorzien van een indicator, dus je weet precies wanneer het apparaat is opgewarmd. Bovendien kun je de temperatuur instellen tussen de 130 en 220 graden Celsius, waardoor je de temperatuur goed kunt afstemmen op je haartype. Op het display lees je af welke temperatuurstand je hebt gekozen. Bovendien verspringt de ingestelde temperatuur niet, omdat dit apparaat over toetsenvergrendeling beschikt. Als je snel weg moet gaan of je bent gewoon de tang aan vergeten, dan gaat hij vanzelf uit.

Voordelen:

 • Dankzij de keramische coating, is je haar enigszins beschermd tegen beschadiging.
 • Je kunt de temperatuur op de krultang instellen aan de hand van je haartype.
 • Wanneer je de krultang even niet gebruikt, dan schakelt hij automatisch uit.
 • Voor een verhoogde bewegingsvrijheid is het snoer meedraaiend.
 • Je kunt op het display aflezen welke temperatuur is geselecteerd.

Nadelen:

 • De krultang is niet voorzien van ionische technologie, waardoor je haar niet beschermd is tegen het statisch worden door het tangen.
 • Je krijgt er geen beschermhoes bij.
Klik hier voor de beste prijs

10. Carmen Chopstick Curler

Carmen Chopstick CurlerBen je op zoek naar de beste krultang? Is het beste model voor jou een krultang waarmee je kleine, strakke krullen kunt maken? Dan is het ’t beste als je kiest voor een krultang met een kleine diameter. Wij kennen een dergelijk model dat goed bij je zal passen, namelijk de Carmen Chopstick Curler. De naam van dit apparaat spreekt eigenlijk voor zich: “Chopstick”. Je weet dus zeker dat dit apparaat je in staat stelt om mooie, kleine krullen te creëren. Kleine krullen zorgen er bovendien voor dat je een veel voller effect kunt creëren op je hoofd. Als je dun haar hebt, dan is dit ook wellicht dé krultang voor jou, omdat je je dun haar dan een vol effect kunt geven. Echter, ook al heb je wat dikker haar, dan kun je ook ervoor kiezen om strakke, kleine krullen te maken.

Haal de Chopstick Curler krultang van Carmen in huis om een natuurlijk en vol krullenbos te creëren. Deze krultang is bovendien eenvoudig te gebruiken, omdat hij niet beschikt over allerlei onnodige toeters en bellen. Je brengt je haar gewoon in model met een maximum temperatuur van 200 graden Celsius, omdat het apparaat over slechts 1 temperatuurstand beschikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welke temperatuur aansluit bij jouw haartype, omdat hij niet over allerlei variabele standen beschikt. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in dunne plukken om de krultang heen wikkelen, vervolgens wacht je een paar seconden en de krul is klaar. Doordat de tang niet over een clip beschikt, komen er geen knikken in je haar. Dankzij de keramische coating is je haar bovendien beschermd tegen beschadiging door hitte.

Voordelen:

 • Er ontstaan mooie krullen.
 • Dit apparaat warmt in slechts 30 seconden op.
 • Deze krultang werkt snel waardoor je haar snel in model is gekruld.
 • Dankzij de keramische coating is het risico op haarbeschadiging door hitte kleiner.

Nadelen:

 • Het apparaat beschikt niet over automatische uitschakeling.
 • Er zit geen handschoen bij om je hand te beschermen tijdens het krullen van je haar.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>