Op Zoek Naar Het Beste Laminaat Van 2020? Vind hier de best geteste!

Het gaat hier om de top 10 van 2020. Je weet dus zeker dat je ook kiest voor laminaat van deze tijd. Lees snel verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten laminaat.

Beste laminaat van 2020

 Product naam 
1.
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cmMeer info »
2.
Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570Meer info »
3.
Visio Grande BetonGrijs Tegel Laminaat 35456Meer info »
4.
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cmMeer info »
5.Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed LaminaatMeer info »
6.
Vitality Lungo 970 Madagascar EikMeer info »
7.
BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik)Meer info »
8.Meister DD350S Tecara 6975 Spar WitMeer info »
9.
Vitality Lungo 946 Taylor Eik
Meer info »
10.
Quickstep Laminaat LargoMeer info »

Wil je graag de juiste sfeer in je kamer brengen? Dan kun je ervoor kiezen om je interieur te decoreren. Een goedkopere manier is echter door te kiezen voor een mooie laminaatvloer. Deze laminaatvloeren zijn er in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Ben jij iemand die alleen genoegen neemt met het beste? Dan is het handig om op zoek te gaan naar het beste laminaat van het jaar. Nu vraag je jezelf wellicht af hoe je het beste laminaat kunt vinden. Het is zeer eenvoudig om het ideale laminaat te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is dit artikel over de top 10 modellen lezen.

Misschien had je al gezocht naar het beste laminaat van het jaar, maar had je nog niet gevonden waar je naar zocht. Daarom hebben wij voor het gemak in de bovenstaande tabel opgenomen welke laminaatvloeren we in dit artikel zullen bespreken. Bekijk dus de tabel, lees de recensies en vind het beste laminaat voor jouw behoeften.

1. Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm

Ben je op zoek naar het beste laminaat voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan naar welke stijl en afmeting je op zoek bent. Er zijn namelijk veel verschillende soorten laminaat vloeren verkrijgbaar. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een landelijke sfeer in huis prachtig vindt. Dan kun je kiezen voor een houten vloer. Echter, een houten vloer kan je aardig wat kosten. Daarom is het ook een optie om een laminaat vloer te leggen. Een dergelijk model is gemaakt van rustiek onbehandeld eik. Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cmWij kennen een dergelijk model dat je wellicht prachtig zal vinden. Hier verwijzen we naar de Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm. Dit laminaat ziet er werkelijk uit alsof je gewoon een houten vloer hebt. Hierdoor is deze laminaat vloer wellicht het beste laminaat voor jouw behoeften.

Hoewel de stijl zeer belangrijk is wanneer je op zoek gaat naar een laminaat vloer, is de afmeting ook belangrijk. Je gaat namelijk berekenen hoeveel platen je nodig hebt. Over het algemeen komt het vaker voor dat laminaat vloerplaten niet zo breed zijn. Echter, bij de Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm is dit een beetje anders. Dit laminaat heeft namelijk een unieke breedte van maar liefst 32,8 cm. Je hebt hierdoor minder platen nodig om compleet invulling te geven aan de vloer in je kamer. Daarnaast ben je erop voorbereid dat je lang kunt genieten van je laminaat vloer. Dit komt doordat dit laminaat, dat in Duitsland is geproduceerd, van topkwaliteit is. Je krijgt er tevens jarenlange garantie op. Doordat hij behoort tot gebruikersklasse 32, is dit laminaat geschikt voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik.

Kenmerken van de Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Onbehandeld Eiken 128.7 x 32.8 x 0.8 cm:

 • Je krijgt 25 jaar garantie op dit laminaat.
 • Dit laminaat heeft een unieke breedte van maar liefst 32,8 cm.
 • Het laminaat is geproduceerd in Duitsland en is van uitstekende kwaliteit.
 • Met dit onbehandelde eiken design, haal je een unieke en moderne vloer in huis.
 • Hij behoort tot gebruikersklasse 32, waardoor hij geschikt is voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik.
Klik hier voor de beste prijs

2. Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570

Er zijn verschillende redenen waarom mensen op zoek gaan naar het beste laminaat van het jaar. Eén reden is dat je wellicht het geld niet hebt om een houten vloer aan te schaffen, maar je wel de feeling van een dergelijke vloer wil hebben. Je kunt ook kiezen voor een laminaat vloer, omdat je het gewoon prachtig vindt hoe het eruit ziet. Van de verschillende soorten laminaat zijn er zowel donkere als lichte kleuren. Als je een relatief strak ingerichte kamer of woning hebt, dan is het handig om de donkere vloer te kiezen. Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570Is een donkere laminaat vloer precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je kiezen voor de Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570. Dit model is wellicht het beste laminaat voor jou, omdat het een donkere kleur heeft, die prachtig aansluit bij de rest van je interieur.

De Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570 is overigens niet zomaar een laminaat vloer. Het gaat hier namelijk om xxl laminaat met een v-groef. Er zijn maar liefst 4 van deze v-groeven. Daarnaast behoort dit laminaat tot gebruikersklasse w32. Dit betekent dat hij perfect is voor zwaar gebruik. Om te berekenen hoeveel vellen van het laminaat je nodig hebt om een bepaald oppervlak te bedekken, maak je een berekening aan de hand van de afmeting van het laminaat. In het geval van dit laminaat gaat het om een lengte van 1380 mm, een breedte van 244 mm en een dikte van 8 mm. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken over het mooi houden van deze vloer. Het laminaat heeft namelijk een matlook, dus je kunt hem gemakkelijk onderhouden.

Kenmerken van de Kronotex laminaat Harbour Oak D 3570:

 • Het laminaat beschikt over 4 v-groeven.
 • Dit type laminaat is geschikt voor vloerverwarming.
 • Je kunt dit laminaat gemakkelijk onderhouden, omdat het een matlook heeft.
 • Doordat hij behoort tot gebruikersklasse w32, is hij geschikt voor zwaar gebruik.
 • Als je kiest voor dit laminaat, dan kies geef je je woning een mooie, strakke uitstraling dankzij de donkere kleuren.
Klik hier voor de beste prijs

3. Visio Grande BetonGrijs Tegel Laminaat 35456

Als je zoekt naar het beste laminaat voor jouw behoeften, dan kun je letten op verschillende aspecten. Je kunt bijvoorbeeld de verschillende soorten laminaat vergelijken aan de hand van de afmeting van de afzonderlijke gedeeltes. Daarnaast kun je kiezen voor een bepaald model aan de hand van zijn uitstraling en kleur. Denk er bijvoorbeeld aan dat je jouw woning modern hebt ingericht. Als dit het geval is, dan heb je waarschijnlijk veel zwarte en witte tinten in je woning. Het is dan handig om op zoek te gaan naar een grijze vloer. Visio Grande BetonGrijs Tegel Laminaat 35456Vaak is het namelijk niet handig om een zwarte vloer te hebben, omdat je huis er dan donker uitziet. Ook een witte vloer is niet altijd perfect, omdat deze moeilijk is schoon te houden. Daarom kies je voor de Quickstep Laminaat Largo, omdat hij een grijze kleur heeft.

De Quickstep Laminaat Largo is tevens het beste laminaat voor jou, omdat hij beschikt over een eenvoudig Mega Lock kliksysteem. Hierdoor is het gemakkelijk om je vloer te bedekken met dit laminaat. Het laminaat heeft bovendien een voelbare structuur, waardoor het erop lijkt alsof je gewoon een houten vloer hebt. Net zoals het geval was bij het vorige model, heeft ook dit laminaat 4 v-groeven. Hij is tevens geschikt voor vloerverwarming. Natuurlijk wil je ook weten tot welke klasse dit laminaat behoort. Hij behoort tot klasse AC 4 – 32. Ook is het belangrijk om na te gaan hoe groot de platen van het laminaat zijn. Zo kun je namelijk bepalen hoeveel pakken je nodig hebt. Een individueel vel heeft een lengte van 282 mm, een breedte van 605 mm en een dikte van 8 mm. In 1 pak zitten er 12 planken.

Kenmerken van de Visio Grande BetonGrijs Tegel Laminaat 35456:

 • In 1 pak zitten er 12 planken.
 • Je krijgt maar liefst 15 jaar garantie op dit laminaat.
 • De afmeting van 1 vel laminaat bedraagt 282 x 605 x 8 mm.
 • Dit laminaat met een voelbare structuur beschikt over 4 v-groeven.
 • Als je gebruik maakt van dit laminaat, dan kun je hem ook in combinatie gebruiken met vloerverwarming.
Klik hier voor de beste prijs

4. Floer Visgraat Laminaat Vloer – Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Tot nu toe heb je verschillende laminaat vloeren gezien. Het kan echter dat je nog niet het juiste laminaat hebt gevonden. Dat is overigens geen probleem, omdat we nog een aantal modellen zullen beschrijven. We hebben je intussen donkerbruine, lichtbruine en grijzen vloeren laten zien. Wat dacht je echter van een vergrijsd model met een uniek patroon? Als een dergelijk model klinkt als het beste laminaat voor jou, dan kun je kiezen voor de Floer Visgraat Laminaat Vloer – Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm. Floer Visgraat Laminaat Vloer - Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cmDit model vinden we het beste laminaat voor jou, omdat hij niet helemaal bruin en ook niet helemaal grijs is. Hierdoor kun je hem gebruiken in een woning met een landelijke inrichting, maar ook een woning met een moderne inrichting. Het laminaat beschikt tevens over een unieke visstructuur, die een prachtige aanvulling is voor elk interieur.

Hoewel het uiterlijk van het laminaat sowieso een belangrijke factor is, is dat niet het enige waar je naar kijkt als je op zoek gaat naar nieuw laminaat. Je kijkt immers ook naar de kwaliteit. Het is beter om te kiezen voor een laminaat vloer van topkwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. In het geval van de Floer Visgraat Laminaat Vloer – Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm zien we dat hij super sterk is. Hierdoor kun je er gedurende vele jaren van genieten. De superieure kwaliteit van deze vloer wordt bovendien onderbouwd door de vele jaren garantie. Je krijgt maar liefst 35 jaar garantie op dit laminaat. Wanneer je hem hebt gekocht, dan kun je dit laminaat gemakkelijk plaatsen, dankzij de Fast Click klikverbinding. Geef je woning dus snel een unieke uitstraling en schaf dit laminaat, dat in Frankrijk is geproduceerd, aan!

Kenmerken van de Floer Visgraat Laminaat Vloer – Vergrijsd Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm:

 • Hij beschikt over een prachtig visgraat patroon.
 • Op dit laminaat krijg je maar liefst 35 jaar garantie.
 • Je kunt het laminaat gemakkelijk plaatsen dankzij de Fast Click klikverbinding.
 • Dit laminaat kun je gebruiken voor zowel een moderne als landelijke inrichting, vanwege de prachtige vergrijsde kleur.
 • Het laminaat behoort tot gebruikersklasse 33 en is hierdoor geschikt voor intensief huishoudelijk en zelfs projectmatig gebruik.
Klik hier voor de beste prijs

5. Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed Laminaat

Ben je op zoek naar het beste laminaat voor jouw behoeften? Dan is het een goed idee om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Vaak kiest men voor een bepaald type laminaat vanwege de grootte van de platen. Het is namelijk belangrijk om te weten hoe groot het laminaat is, zodat je weet hoeveel pakken je nodig hebt. Als je kiest voor een type laminaat met een xxl formaat, dan heb je vaak minder pakken laminaat nodig om je gehele oppervlakte te bedekken. Daarom is het Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed Laminaat wellicht het beste laminaat voor jou.Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed Laminaat Dit laminaat heeft namelijk een xxl formaat met 4 v-groeven. Als we kijken naar de afmetingen, dan zien we dat het laminaat een lengte van 1380 mm, een breedte van 244 mm en een dikte van 8 mm heeft.

Van tevoren weet je dat de planken van het laminaat niet los worden verkocht. Daarom ga je na hoeveel stuks er in een pak zitten. Aan de hand van de oppervlakte van je ruimte en het aantal planken in een pak kun je berekenen hoeveel pakken je nodig hebt. In een pak van het Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed Laminaat zitten er 8 planken. Je hebt dus niet veel pakken nodig om een ruimte met een gemiddelde grootte te voorzien van een laminaat vloer. Wanneer je een bepaald laminaat uitkiest, dan ga je kijk je naar verschillende aspecten, waaronder ook de fabrieksgarantie. Aan de hand daarvan kun je onder andere concluderen of hij van goede kwaliteit is of niet. In het geval van dit laminaat krijg je maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie, dus je kunt concluderen dat hij van topkwaliteit is.

Kenmerken van het Kronotex D 3044 Rift Oak XXL Breed Laminaat:

 • Het laminaat heeft een afmeting van 1380 x 244 x 8 mm.
 • Je krijgt maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op dit laminaat.
 • Dit laminaat is geschikt voor zwaar gebruik en beschikt over 4 v-groeven.
 • Hij is voorzien van midden kleuren, waardoor hij past bij diverse woninginrichtingen.
 • Met een prachtige matlook is het eenvoudig om het laminaat, dat geschikt is voor vloerverwarming, te onderhouden.
Klik hier voor de beste prijs

6. Vitality Lungo 970 Madagascar Eik

Men zegt vaak dat hout leeft. Heb je daarom altijd al een houten vloer in je woning willen hebben, maar kun je je een dergelijke vloer (nog) niet permitteren? Dan hoef je niet te vrezen, want je kunt ook kiezen voor een laminaat vloer met een houten uitstraling. Er zijn zelfs modellen die sprekend op een houten vloer lijken. Is het beste laminaat voor jou daarom een laminaat vloer, die sprekend lijkt om een vloer van eiken hout? Dan is de Vitality Lungo 970 Madagascar Eik wellicht het beste laminaat voor jou. Vitality Lungo 970 Madagascar EikDit laminaat beschikt namelijk over een geborstelde structuur, die het laminaat een zo realistisch mogelijke uitstraling te geven. Wanneer je visite krijgt, wordt jouw vloer meteen een gespreksstarter. Het laminaat ziet er namelijk prachtig uit en lijkt op een dure eikenhouten vloer.

Vaak kijken we naar de kleur en uitstraling van laminaat voordat we hem aanschaffen. Echter, het is ook belangrijk om te kijken naar de methode waarop je deze planken kunt bevestigen. In het geval van de Vitality Lungo 970 Madagascar Eik is het zeer eenvoudig om de planken te leggen. Het zijn namelijk lange laminaat planken met het Balterio PressXpress systeem. Hierdoor kun je het laminaat met 4-zijdige v-groeven eenvoudig plaatsen. Aan de hand van de afmeting van het laminaat kun je berekenen hoeveel pakken je nodig hebt voor jouw woning. Dit laminaat heeft een lengte van 2039 mm, een breedte van 238 mm en een dikte van 8 mm. In een pak vind je maar liefst 2,91 m2 aan laminaat. Dit laminaat behoort bovendien tot gebruiksklasse 32 en is geschikt voor vloerverwarming.

Kenmerken van de Vitality Lungo 970 Madagascar Eik:

 • Dit laminaat heeft een gewicht van 10 kg.
 • Eén plank van het laminaat heeft een afmeting van 2039 x 238 x 8 mm.
 • Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32 en is geschikt voor vloerverwarming.
 • Dankzij de mat geborstelde structuur heeft dit laminaat een zo realistisch mogelijke uitstraling.
 • Dit laminaat kun je gemakkelijk plank voor plank bevestigen dankzij het Balterio PressXpress systeem.
Klik hier voor de beste prijs

7. BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik)

Zoek je naar het beste laminaat voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om van tevoren te weten naar welke kleur je op zoek bent. Het is ook handig om te kiezen voor grote planken als je een groot oppervlak wil bedekken. Als je graag laminaat wil hebben in de kleur van zilvergrijs eikenhout en je wil laminaatplanken met een grote afmeting hebben, dan kun je kiezen voor de BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik). Wij vinden dit laminaat het beste laminaat voor jou, omdat hij meteen opvalt. Hij heeft namelijk de kleur van zilvergrijs eikenhout. BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik)Hierdoor valt hij in elk interieur meteen op. Als de prachtige uitstraling niet het eerst is wat je aantrekt aan dit laminaat, dan kies je voor hem vanwege het extreme formaat van de individuele planken.

Het formaat van de BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik) valt meteen op, omdat een plank een lengte heeft van maar liefst 2,03 meter. Ook de breedte is ideaal. Een plank van dit laminaat heeft namelijk een breedte van 24 cm. Hierdoor heb je minder planken nodig om je gehele oppervlakte te bedekken. Wanneer de planken eenmaal zijn gelegd, dan geven zij je interieur een enorme luxe uitstraling. Deze uitstraling wordt versterkt door de 4-zijdige v-groef. Het doet er dus niet toe in welke ruimte je het laminaat aanbrengt, omdat het in elke ruimte een echte blikvinger wordt. Je weet van tevoren bovendien dat je lang kunt genieten van het laminaat, omdat het een fabrieksgarantie heeft van maar liefst 25 jaar. Het heeft tevens een slijtwaarde van AC4 – klasse 32.

Kenmerken van de BerryAlloc Primeros X-Large Grigio (Zilvergrijze Eik):

 • Op dit laminaat krijg je 25 jaar fabrieksgarantie.
 • Het laminaat valt in je interieur meteen op dankzij het prachtige decor.
 • De afmeting van de planken van dit laminaat bedraagt 203 x 24 x 0,8 cm.
 • Je bent verzekerd van uitstekende kwaliteit dankzij de slijtwaarde van AC4 – klasse 32.
 • Doordat de planken van dit laminaat een grote afmeting hebben, heb je niet veel planken nodig om je vloer geheel te bedekken.
Klik hier voor de beste prijs

8. Meister DD350S Tecara 6975 Spar Wit

Tot nu toe hebben we het voornamelijk gehad over relatief donkere vloeren. Is een lichtkleurig laminaat juist het beste laminaat voor jou? Dan is het handig om te kiezen voor een witte laminaatvloer. Wij kennen een dergelijk model dat wellicht aan jouw eisen voldoet, namelijk de Meister DD350S Tecara 6975 Spar Wit. Dit model vinden wij het beste laminaat voor jou vanwege de prachtige, witte kleur. Je brengt meteen licht in je woning door dit laminaat aan te brengen. De lichte kleur geeft je kamer bovendien een elegante look. Meister DD350S Tecara 6975 Spar WitDaarnaast is dit laminaat een milieuvriendelijk alternatief voor klik pvc. Je kiest dus niet alleen voor een prachtige vloer, maar ook voor een milieuvriendelijk alternatief. Eigenlijk zouden we allemaal voor dergelijke alternatieven moeten kiezen, om ons milieu te beschermen.

We hebben je intussen verteld over hoe het laminaat eruit ziet en over zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Er gaan echter meer voordelen gepaard aan de Meister DD350S Tecara 6975 Spar Wit. Dit laminaat is namelijk niet zomaar een laminaat vloer. Hij is namelijk een designvloer met een extra dosis comfort. Nu vraag je je misschien af wat er bedoeld wordt met comfort. Onder het Puretec-oppervlak van dit laminaat zit er een kurklaag, die zorgt voor elasticiteit die prettig is voor je gewrichten. De kurklaag zorgt tevens voor een minimale geluidsontwikkeling en zelfs maximaal woongenot. In het oppervlak zitten er gedrukte houtstructuren, die het laten lijken alsof je vloeren van duur hout zijn gemaakt. Je woning ziet er met dit laminaat met een gebruiksklasse 23 |33 dus authentiek uit.

Kenmerken van de Meister DD350S Tecara 6975 Spar Wit:

 • Dit laminaat is een milieuvriendelijk alternatief voor klik pvc.
 • Er is bij dit laminaat gezorgd voor een rondomlopende v-voeg.
 • Wanneer je gebruik maakt van dit laminaat, dan gaat er comfort aan gekoppeld.
 • Je kunt het laminaat bevestigen door middel van het Masterclic Plus kliksysteem.
 • Bij dit laminaat heeft de fabrikant gezorgd voor een contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk.
 • De kurklaag onder het laminaat zorgt voor elasticiteit die prettig is voor de gewrichten, een maximaal woongenot en een minimale geluidsontwikkeling.
Klik hier voor de beste prijs

9. Vitality Lungo 946 Taylor Eik

Wanneer je kijkt naar de verschillende soorten laminaat vloeren en de vele kleuren, dan kan het soms moeilijk lijken om te kiezen voor een licht of juist donker alternatief. Als het voor jou moeilijk is om de juiste kleur uit te kiezen, dan is het wellicht handig om te kiezen voor een tussenkleur. Dergelijke kleuren passen over het algemeen goed in zowel moderne als klassieke inrichtingen. Heeft je interieur een zeer strakke look? Dan zorgt een vloer met een bruine kleur voor een opvallend contrast in je woning. Vitality Lungo 946 Taylor EikHeb je juist een landelijke inrichting in je woning, dan past een bruine vloer er naadloos bij. Is het beste laminaat voor jou daarom een model met een mediumbruine kleur? Dan raden wij de Vitality Lungo 946 Taylor Eik aan. Dit model is vanwege zijn kleur het beste laminaat voor jouw behoeften.

Natuurlijk kijk je niet alleen naar de kleur van het laminaat wanneer je hem aanschaft. Je kijkt namelijk ook naar de structuur. De Vitality Lungo 946 Taylor Eik heeft een mat geborstelde structuur, die ervoor zorgt dat hij een zo realistisch mogelijke uitstraling heeft. Daarnaast is het gemakkelijk om het laminaat te leggen. Elke plank van dit laminaat is namelijk vervaardigd om plank voor plank geplaatst te kunnen worden. Dit heeft het laminaat te danken aan het Balterio PressXpress systeem. Je hoeft er dus niet veel voor te doen om te kunnen genieten van een prachtig design. Natuurlijk ga je ook na welke afmetingen een plank van het laminaat heeft. Dit laminaat heeft een lengte van 2039 mm en een breedte van 238 mm. Aan de hand van deze formaten kun je zelf berekenen hoeveel planken je nodig hebt voor jouw interieur.

Kenmerken van de Vitality Lungo 946 Taylor Eik:

 • Hij is 2039 mm lang en 238 mm breed.
 • Een pak van dit laminaat weegt 10 kilogram.
 • Wanneer je het laminaat hebt gekocht, kun je het gemakkelijk leggen dankzij het Balterio PressXpress systeem.
 • Dankzij de prachtige tussenkleur kun je dit laminaat gebruiken in woningen met een moderne of landelijke inrichting.
 • Er is gezorgd voor een mat geborstelde structuur, waardoor het laminaat een zo realistisch mogelijke uitstraling heeft.
Klik hier voor de beste prijs

10. Quickstep Laminaat Largo

Ben je op zoek naar het beste laminaat voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst voor jezelf op een rijtje te zetten aan welke vereisten een dergelijk laminaat moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je op zoek bent naar relatief lange planken. Het kan ook dat je graag laminaat wil hebben dat relatief breed is. Hierdoor heb je namelijk bij het leggen van de planken minder nodig. Op dergelijke vloeren bespaar je immers geld. Als laminaat dat relatief lang, relatief breed en met een bruine kleur perfect klinkt, dan kun je kiezen voor de Quickstep Laminaat Largo. Quickstep Laminaat LargoDit laminaat vinden wij het beste laminaat voor jou, omdat het 2,05 meter lang is en 20,5 cm breed is. Hierdoor kun je hem gemakkelijk plaatsen. Hij heeft tevens een prachtige bruine kleur met een bijna vlekkeloos patroon.

Hoewel je van tevoren weet dat een laminaat vloer niet hetzelfde is als een houten vloer, is het altijd prettig als je laminaat vloer er toch uitziet als een houten vloer. Dit is zeker het geval wanneer je kiest voor de Quickstep Laminaat Largo. Het laminaat is namelijk speciaal, omdat het beschikt over een eigen unieke houttekening, structuur en randafwerking. Al vanaf het moment dat je deze laminaat vloer legt, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Je krijgt immers niet zomaar 25 jaar fabrieksgarantie op dit laminaat. Hierdoor weet je meteen dat je gedurende lange tijd kunt genieten van je prachtige laminaat vloer. Dit laminaat heeft bovendien een slijtwaarde van AC4 – klasse 32. Vraag je je af hoeveel pakken van dit laminaat je nodig hebt voor jouw vloer? Het aantal pakken kun je berekenen aan de hand van de verkoopeenheid van 2,5215 m2.

Kenmerken van de Quickstep Laminaat Largo:

 • Met de middenbruine kleur past dit laminaat in elk interieur.
 • Hij behoort tot gebruiksklasse 32, dus hij is geschikt voor intensief woongebruik.
 • Het laminaat heeft een lengte van 205 cm, een breedte van 20,5 cm en een dikte van 0,8 cm.
 • Dit laminaat, met een voelbare houtstructuur, beschikt over geluidsdemping en is geschikt voor vloerverwarming.
 • Dankzij de eigen unieke houttekening, structuur en randafwerking geeft dit laminaat je interieur een prachtige uitstraling.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>