Op Zoek Naar De Beste Lunchbox Van 2020? Hier Vind Je Hem!

Het maakt niet uit of je werkt of nog schoolgaand bent, want in beide gevallen is het belangrijk dat je eten meeneemt. Afhankelijk van wat je precies meeneemt, kun je kiezen voor een broodzakje of een lunchbox. Een lunchbox is echter ideaal om eten mee te nemen naar het werk of naar school. Ook onderweg brengen dergelijke boxen voordelen met zich mee. Dit geldt ook voor ouders die eten aan hun kinderen meegeven. Als je je kind een gezonde en complete maaltijd mee wil geven naar school, dan is het handig om deze maaltijd in een lunchbox te zetten. Zoek je daarom naar de beste lunchbox voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om er rekening mee te houden wat je in de lunchbox wil stoppen. Er zijn namelijk boxen met of juist zonder vakjes. Ook het materiaal van de lunchbox kan een rol spelen. Vind hier jouw beste lunchbox!

Beste lunchbox van 2020

Nu daar je weet waar je op kunt letten bij het uitkiezen van de beste lunchbox, kun je van start gaan met je zoektocht. Het is echter niet handig als je honderden lunchboxen met elkaar moet vergelijken. Dat kost je namelijk onnodig veel tijd en energie. Daarom ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk het voorwerk reeds gedaan en hebben aan de hand van een groot aantal lunchboxen een top 5 voor je samengesteld. De namen van deze super boxen zie je in de onderstaande tabel. We begrijpen dat je door het lezen van een naam niet veel te weten komt over de lunchboxen. Daarom recenseren we in dit artikel ook elk van de boxen individueel. Je kunt de verschillende varianten dus met elkaar vergelijken en tot slot concluderen welk model je het meeste aantrekt. Dat model is wellicht de beste lunchbox voor jouw behoeften.

 Product naam 
1.Mepal Take a Break bento lunchboxMeer info »
2.Sistema To Go Kom Voor SlaatjesMeer info »
3.Black& Blum Appetit LunchboxMeer info »
4.TKSTAR Drie kamers LunchboxMeer info »
5.Silit 0022 6327 11 Rechthoekig LunchboxMeer info »

1. Mepal Take a Break bento lunchbox

Ben je iemand die heerlijk eten klaarmaakt of aanschaft in de avond? Dan komt het waarschijnlijk vaker voor dat je restjes over hebt. Wanneer je de volgende dag wakker wordt en je gereed maakt om te vertrekken, dan wil je de restjes wellicht meenemen. Als je niet beschikt over een meeneembakje dan lukt het wellicht niet om alsnog aan het werk of op school te genieten van de restjes van gisteren. Zoek je daarom naar de beste lunchbox voor jouw behoeften? Dan kennen wij een variant die wellicht goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Mepal Take a Break bento lunchbox. Deze box is wellicht de beste lunchbox voor jou, omdat hij ideaal is om restjes van Mepal Take a Break bento lunchboxgisteren mee te nemen voor onderweg. Je regelt het eten bovendien overzichtelijk in het bakje, omdat hij verschillende vakken heeft. Er zijn 2 aparte vakken en een extra box.

De extra box in deze lunchbox komt compleet met een vorkje, waardoor je niet apart bestek hoeft mee te nemen om je restjes onderweg, op kantoor of op school op te eten. De vork zit immers reeds in het bakje. Bovendien houdt de Mepal Take a Break bento lunchbox je (hartige) lunch altijd heerlijk vers. Hierdoor raak je extra geïnspireerd om allerlei gerechten erop los te combineren. Je bepaalt immers zelf wat je eet en wanneer. Hoewel het belangrijk is om te kijken naar de mogelijkheden die een lunchbox met zich meebrengt op het gebied van het vervoeren van eten, is het ook handig om naar zijn design te kijken. In het geval van deze box gaat het om een robuust model met een herkenbare, eigenwijze vorm. Hij mag dus zeker gezien worden. Dit bakje met deksel mag zelfs in de magnetron. Geniet dus met volle teugen van je lunch!

Eigenschappen van de Mepal Take a Break bento lunchbox:

 • In deze lunchbox kun je je (hartige) lunch altijd heerlijk vers houden.
 • Hij is perfect voor het combineren van verschillende kleine gerechtjes.
 • Er zijn in de lunchbox 2 aparte vakken plus een extra box met een vorkje.
 • De BPA-vrije lunchbox heeft een breedte van 12 cm, hoogte van 6,5 cm en lengte van 18,5 cm.
 • Dankzij de herkenbare, eigenwijze vorm en de mooie kleur mag het bakje zeker gezien worden.
 • Dit bakje mag je met het deksel los of geheel eraf in de magnetron zetten om je eten op te warmen.

2. Sistema To Go Kom Voor Slaatjes

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat het handig is om na te gaan welke gerechten je precies wil vervoeren in je lunchbox. Aan de hand van deze gegevens kun je namelijk voor een bepaald type box kiezen. Als je bijvoorbeeld een soepje wil meenemen, dan heb je een andere box nodig dan wanneer je gewoon een paar pannenkoeken en wat fruit wil meenemen. Hierbij kijk je naar de indeling en het materiaal van de box. Heb je lange werktijden en wil je relatief veel eten meenemen, dan is het wellicht handig om te kiezen voor een relatief groot bakje. Ben je op dieet of probeer je gewoon gezonder te eten en is Sistema To Go Kom Voor Slaatjesdaarom de beste lunchbox voor jou een variant waar je slaatjes in kunt meenemen? Gebruik dan de Sistema To Go Kom Voor Slaatjes. Dit model is de perfecte bewaardoos voor allerlei slaatjes.

Als je iemand bent die dol is op slaatjes of die vanwege een speciaal dieet slaatjes meeneemt naar het werk of naar school, dan is de Sistema To Go Kom Voor Slaatjes de beste lunchbox voor jou. Hij beschikt namelijk over verschillende compartimenten. Hierdoor is het mogelijk om de ingrediënten apart te bewaren. Op het laatste moment voeg je alles samen zodat je voeding lekker knapperig blijft. Je hoeft niet eens de dressing van tevoren over de sla te schenken. Er is in de box namelijk een speciaal compartiment om dressing in te bewaren. Wanneer je deze bewaardoos bovendien aanschaft, hoef je je niet eens zorgen te maken over bestek. Hij komt namelijk met zijn eigen bestek. De fabrikant heeft zelfs gezorgd voor een rubberen afsluiting om ervoor te zorgen dat alles lekker vers blijft. Daarnaast is deze bewaardoos met een inhoud van 1,1 liter magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Eigenschappen van de Sistema To Go Kom Voor Slaatjes:

 • Er is gezorgd voor een rubberen afsluiting, waardoor alles in de lunchbox lekker vers blijft.
 • Het reinigen van deze bewaardoos is een fluitje van een cent, omdat hij vaatwasmachinebestendig is.
 • Als je je lunch wil opwarmen, dan kun je de lunchbox met een inhoud van 1,1 liter gewoon in de magnetron zetten.
 • In deze lunchbox zit er een speciaal compartiment waar je je dressing in kunt bewaren zodat je sla lekker knapperig blijft.
 • Je hoeft geen bestek met je mee te nemen als je je eten in deze bewaardoos meeneemt, want hij wordt geleverd met zijn eigen bestek.
 • Doordat deze bewaardoos beschikt over verschillende compartimenten is hij ideaal voor het vervoeren van slaatjes, want je kunt alle ingrediënten apart bewaren en op het laatste moment alles samenvoegen.

3. Black& Blum Appetit Lunchbox

Iedereen is anders. Daarom neemt de een ook andere type voeding mee naar school of het werk dan de andere. Aan de hand van het type voeding dat je met je meeneemt, kun je kiezen voor een geschikte bewaardoos of lunchtrommel. Sommige personen vinden het prettig en gezond om fruit mee te nemen naar het werk of naar school. Het is echter voor velen prettiger om hapklare stukjes fruit te eten. Daarom kun je je fruit voordat je uit huis gaat snijden. Bij sommige fruitsoorten is dit aanbevolen, maar bij andere fruitsoorten weer niet. Denk er bijvoorbeeld aan dat als je een appel of peer van tevoren snijdt, hij een minder aantrekkelijke kleur krijgt. Black& Blum Appetit LunchboxDaarom snijd je je fruit op kantoor. Klinkt daarom een lunchbox met een snijplank als de beste lunchbox voor jou? Dan raden wij de Black& Blum Appetit Lunchbox aan.

Wij vinden dat de Black& Blum Appetit Lunchbox de beste lunchbox is voor personen die graag fruit meenemen naar het werk en dit vervolgens in hapklare stukjes willen snijden. Deze lunchbox beschikt namelijk over een bamboe deksel dat je kunt gebruiken als een snijplank. Bovendien heeft de box een inhoud van maar liefst 900 ml, dus je kunt er genoeg etenswaren in kwijt. Zelfs voor personen die 2 pauzes hebben op school of aan het werk is deze box ideaal. Je kunt namelijk je broodje ook gewoon in tweeën snijden, de ene helft in de eerste pauze en de tweede helft in de tweede pauze nuttigen. Het maakt niet uit wat je in de box zet, want je voeding blijft er netjes in zitten. De lunchbox komt namelijk met een siliconen band, die hem goed dicht houdt. Geniet van optimaal gemak en een prachtige lunchbox en kies voor dit model.

Eigenschappen van de Black& Blum Appetit Lunchbox:

 • Er is bij deze box gezorgd voor een bamboe deksel, dat je kunt gebruiken als snijplank.
 • Doordat de box een inhoud heeft van 900 ml kun je er relatief veel etenswaren in kwijt.
 • Deze lunchbox is ideaal voor personen die fruit meenemen en dit vervolgens willen snijden in hapklare stukjes.
 • Bij deze lunchbox heeft de fabrikant gezorgd voor een siliconen band die ervoor zorgt dat de box goed dicht blijft.
 • Het gaat hier om een BPA-vrije lunchbox met een mooi ontwerp, dus de box mag zeker gezien worden wanneer je hem gebruikt om eten naar school of kantoor te brengen.

4. TKSTAR Drie kamers Lunchbox

Het maakt niet uit of je opgewarmd of net klaargemaakt eten in je meeneembakje zet, want als je het eten een tijdje laat staan en het pas na enkele uurtjes wil nuttigen, dan is je eten koud. Daarom gaan veel personen op zoek naar magnetronbestendige bakjes. Ze kunnen hun eten dan alsnog opwarmen om te genieten van lekkere, warme voeding. Helaas hebben niet alle werkplaatsen en scholen een magnetron. Hierdoor is het niet overal mogelijk om je eten weer op te warmen. Gelukkig is er hiervoor een passende oplossing. Je kunt immers kiezen voor een verwarmde lunchbox. Klinkt een dergelijk model als de beste lunchbox voor jou? Dan is de TKSTAR Drie kamers Lunchbox wellicht de beste lunchbox voor jou. TKSTAR Drie kamers LunchboxDit model verwarmt in een handomdraai je voeding, waardoor je keer op keer kunt genieten van heerlijke, warme voeding. Deze verwarmende eigenschappen heeft hij te danken aan het design.

Als we namelijk kijken naar het design van de TKSTAR Drie kamers Lunchbox, dan zien we dat hij bestaat uit 3 afneembare lagen. De eerste laag is zijn plastic deksel. Daaronder vind je het gedeelte waar je je eten in zet, namelijk 3 compartimenten die van roestvrij staal zijn gemaakt. Als laatste laag vind je een warmte-afgevende laag. Deze elektrische laag zorgt ervoor dat je eten geleidelijk aan wordt verwarmd, waardoor het vocht in je voeding behouden blijft en de smaak wordt verbeterd. Daarnaast is het ook noemenswaardig dat de roestvrijstalen containers, waar je het eten in zet zodanig zijn ontworpen dat je verschillende soorten voedsel met je mee kunt nemen. Zo zet je er gerust sushi, broodjes, salades, kip, rijst en zelfs snacks in. Doordat de roestvrijstalen containers afneembaar zijn, kun je ze gemakkelijk schoonmaken. Bij aankoop van deze lunchbox krijg je bovendien een lepel en vork meegeleverd.

Eigenschappen van de TKSTAR Drie kamers Lunchbox:

 • In vergelijking met zijn voorganger verwarmt deze bewaardoos het eten 20% sneller.
 • Er is in deze box, in het deksel, ook ruimte om de meegeleverde lepel en vork op te slaan.
 • Doordat de roestvrijstalen containers afneembaar zijn, kun je ze gemakkelijker schoonmaken.
 • Het stoomapparaat is als een ronde afdekking ontworpen om het voedsel dat je meeneemt vers te houden.
 • Deze lunchbox verwarmt je eten langzaam en gelijkmatig zodat het vocht in je voeding behouden blijft en de smaak wordt verbeterd.
 • Je hoeft je bij deze lunchbox geen zorgen te maken over koude voeding, want hij zorgt voor een elektrische verwarming van je voeding.
 • Elk van de compartimenten is afneembaar, waardoor je gemakkelijk je voedsel kunt scheiden zodat het eten zijn originele smaak behoudt.
 • Dankzij het uniek ontwerp van de roestvrijstalen containers kun je allerlei gerechten meenemen in deze lunchbox zoals snacks, broodjes, kip, salades, rijst en zelfs sushi.

5. Silit 0022 6327 11 Rechthoekig Lunchbox

Nadat je hebt gelezen over 4 van de 5 top lunchboxen van het jaar, weet je wat je kunt verwachten op het gebied van dergelijke boxen. Je hebt tevens gezien waar je allemaal op kunt letten als je op zoek gaat naar het ideale model. Heb je de recensies over de bovengenoemde lunchboxen gelezen, maar ben je nog niet aan je trekken gekomen? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want we recenseren nog 1 model. Wellicht is dat model jouw droom lunchbox. Ben je iemand die niet veel eisen stelt op het gebied van een lunchbox, maar wil je gewoon een model hebben dat er stijlvol uitziet en Silit 0022 6327 11 Rechthoekig Lunchboxwaarbij je meer dan 1 box krijgt? Dan is de Silit 0022 6327 11 Rechthoekig Lunchbox wellicht de beste lunchbox voor jou. Dit model is zeker een aanrader, omdat zijn eenvoud hem siert. Bovendien krijg je 3 boxen toegestuurd.

De verschillende boxen hebben namelijk elk een andere afmeting. Zo heeft de kleinste box een afmeting van 15 x 10 cm, de middelgrote een afmeting van 18 x 13 cm en de grootste een afmeting van 21 x 14 cm. Je kunt dus aan de hand van de hoeveelheid eten die je wil meenemen kiezen voor de ideale box. De Silit 0022 6327 11 Rechthoekig Lunchbox is ook de beste lunchbox voor gezinnen. Denk hierbij maar aan het verhaal van Goudlokje en de 3 beren. Net zoals elke beer in dat verhaal een eigen kom met pap had, kan iedereen uit jouw gezin ook eten uit een eigen lunchbox. De kleinste is voor je kind, de grootste is voor vader en de middelgrote bak is voor moeder. Een andere leuke eigenschap van deze boxen is dat ze oven- en magnetronbestendig zijn. Je hebt dus veel gebruiksmogelijkheden.

Eigenschappen van de Silit 0022 6327 11 Rechthoekig Lunchbox:

 • De bakken zijn hittebestendig tot 180 graden Celsius.
 • Na gebruik kun je de bakken gemakkelijk reinigen, want ze zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Desgewenst kun je de bakken in elkaar of op elkaar opslaan om ruimte te besparen in je keukenkast of koelkast.
 • Het gaat hier om een set van 3 boxen in verschillende afmetingen, namelijk 15 x 10 cm, 18 x 13 cm en 21 x 14 cm.
 • Als je gebruik maakt van deze lunchboxen, dan heb je veel gebruiksmogelijkheden, omdat ze oven- en magnetronbestendig zijn.
 • Nadat je eten in deze bakken hebt gezet, kun je het eten gemakkelijk in de vriezer bewaren, want de bakken zijn vriezerbestendig.
 • Zijn plastic deksel is voorzien van een BPA-vrije siliconen seal waardoor je eten luchtdicht wordt bewaard en daarom langer vers blijft.
 • Voor gezinnen is deze set ideaal, want je krijgt meteen een set van maar liefst 3 verschillende bakken, waardoor iedereen in huis zijn eigen bak heeft.
 • Waar je ook naartoe gaat, je kunt deze handige bakken met je meenemen, omdat ze een eenvoudig, maar toch stijlvol design hebben met prachtig, gekleurde deksels.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>